اخباراخبار داخلی

امکان واردات رنو های چینی

در پی افتتاح کارخانه جدید رنو در چین

رنو نخستین کارخانه اش در چین را افتتاح کرد و جدیدترین غول خودروسازی شد که در بزرگ‌ترین بازار جهان کارخانه تولید خودرو راه‌اندازی می‌کند. این کارخانه با ظرفیت تولید سالانه 150 هزار خودرو در ووهان که قطب خودروسازی در استان هوبی به‌شمار می‌رود، ساخته شده است. کارلوس گون، مدیرعامل رنو در مراسم افتتاح این کارخانه اظهار کرد: چین همچنان موتور رشد صنعت جهانی خودرو باقی مانده و این کارخانه نخستین گام بزرگ برای توسعه سرمایه‌گذاری مشترک دانگ‌فنگ و رشد رنو است.

چین از این نظر که بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان به‌شمار می‌رود و همچنین به‌عنوان یک منبع درآمد کلیدی خارج از اروپا و آمریکا، اهمیت فوق‌العاده‌ای برای خودروسازان خارجی دارد، اما رنو تاکنون حضور در این بازار را به شریک ژاپنی خود نیسان واگذار کرده بود.

به نقل از ایسنا- کارخانه ووهان در ابتدا مدل «قاجار» را خواهد ساخت که جدیدترین کراس اوور رنو است. ژاک دانیل، مدیرعامل شرکت چینی رنو در این باره گفت: اگرچه ورود دیرهنگامی داشتیم، اما با محصول درست و پرتقاضایی وارد شدیم. وی خاطرنشان کرد که شرایط کنونی بازار چین پرچالش بوده و رشد فروش در سال 2015 آهسته‌ترین روند رشد در سه سال گذشته را داشته است. طبق اعلام انجمن تولیدکنندگان خودروی چین، مجموعا 60/ 24 میلیون خودرو در سال 2015 فروخته شد که 7/ 4 درصد در مقایسه با سال پیش افزایش داشت، اما یک سوم رشد حدود 14 درصدی سال 2013 بود. براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، اقتصاد چین 9/ 6 درصد در سال 2015 توسعه یافت که کندترین نرخ رشد در 25 سال گذشته بود و خودروسازان در واکنش به کندی رشد اقتصادی این کشور، به پایین آوردن قیمت محصولات و حتی کاهش تولید اقدام کردند.

انجمن تولیدکنندگان خودروی چین پیش بینی کرده است فروش امسال با شش درصد رشد به بیش از 26 میلیون دستگاه برسد. غول خودروسازی آمریکایی جنرال موتورز با فروش 61/ 3 میلیون خودرو در سال گذشته، پرفروش‌ترین برند خارجی در چین بود و بالاتر از فولکس واگن ایستاد که گرفتار رسوایی جهانی تقلب در تست‌های آلایندگی شده است.

کانال خبری دنده 6 بر روی تلگرام

  کانال خبری ، صرفاً بر روی نسخه بروز شده تلگرام کار می کند،می توانید با استفاده از لینک های زیر تلگرام خود را آپدیت کنید.

تلگرام نسخه دسکتاپ (ویندوز):
https://tdesktop.com/win

محتوای مجله دنده 6 با مطالب درج شده در وب سایت متفاوت بوده و برخی اخبار کوتاه و جالب از چهار گوشه صنعت خودروسازی را شامل می شود.

از این که با شما هستیم، خوشحالیم.

10 دیدگاه

    1. همه خودروسازها دارن در چین سرمایه گذاری میکنند. این موضوع بد نیست، چراکه با قیمت کمتر، میشه این محصولات را خرید (منظور ما ایرانی ها) اما بهرحال افت کیفیت را مشاهد میکنیم (نسبت به مدل اصلی). حتی مرسدس و بی ام و هم در بعضی مدلهاشون دارن در چین سرمایه گذاری میکنند. محصولات اصلی این شرکتها (مانند بنز و بی ام و آلمان یا مثلا رنوی خود فرانسه) به بازار آمریکا فروخته میشن نه آسیا. در نهایت باید بگم فقط لکسوس. خودریی که هیچگاه به چین نخواهد رفت. آفرین به طرز فکر غیرسودجویانه.

  1. خب؟؟ چه مدلهایی با چه قیمتهایی قراره تولید کنن؟؟
    مطمن هستم که به روزترینها و با رقابتی ترین قیمتها قراره عرضه بشه.چون چینی ها حتی به محصولات خودشون هم رحم نمیکنن در وقت انتخاب و خرید !

  2. دست چین تو طلا هم که بره ناخالصی درش هویدا میشه واقعا خلایق هرچه لایق لطفا رنو چینی نخرید که ناگفته پیداست چه کیفیتی داره

    1. کیا هیوندای چینی هم نخرید.کیفیت داغون.چند مدل کیا هیوندای در چین در حال تولید هستن.ومدل هایی از اونها هم متاسفانه به ایران وارد میشه.نخرید مردم.پول به جیب کره ای جماعت نریزید.کره ای اصلیش هم کیفیتی نداره چه برسه به چینی شده اش

    2. خط تولید تحت لیسانس رنو است فکر نمی کنم فرق خاصی بکنه، اگر این حساسیت رو روی مونتاژ دانگ فنگ -و کلا چین- دارید باید برای اسکالا ی وارداتی از ترکیه و فلوئنس وارده از خط مونتاژ کره جنوبی و فراتر از اینها برای سیمبل وارده از مراکش هم نگران باشید که نیستید…

      اما انقدر تمرکز چین رو بازار خودروی ایران ما رو عصبی کرده که انتقاداتمون رنگ و بوی احساسی پیدا کرده تا فنی.

  3. دوستان سایت پرشین خودرو خبر داد که سارمان استاندارد ایران با چین قرارداد بسته برای کنترل کیفی خودروها به شرط انتقال تکنولوژی. یه سوال برام پیش اومده که توی این خبر ادامه میده که برندهای معروفی مثل لکسوس. تویوتا . نیسان و چند تا خودروساز معروف دیگه هم تست های مربوطه شون توی چین و توی همین مرکز استاندارد دولتی انجام میشه. یعنی لکسوس میاد و تست استاندارد ماشین رو میده به چین؟ یعنی استاندارد اونها تا این حد جهانی و معتبر هست؟ پس اگه اینجوره ستاره های ایمنی خودرهای چینی باید واقعا بالا باشه. نظر دوستان و مهندس زنگنه در این مورد چیه؟ با تشکر

    1. کنترل کیفیت به شرط انتقال تکنولوژی یعنی چی؟؟ بعدش استاندارد ایران با چینیها قرارداد بسته چه ربطی به لکسوس داره؟اگر منظور اینه که ایران مثلا در بحث تست تصادف که یک جزء از کیفیت کلی ماشین هست نتیجه تست تصادف چین رو قبول داره چه مشکلی میتونه برای خودروهائی که 5ستاره یورو ان کاپ و یا تست بزرگراههای آمریکا رو دارن ایجاد بکنه چرا که در تست چین 20 ستاره میگیره.زمانی این مسئله اهمیت پیدا میکرد که استاندارد ایران که خودش هیچ امکاناتی در این زمینه نداره شرط ورود خودروهای چینی و بقیه خودروها را قبولی در تست تصادف یورو ان کاپ قرار میداد نه برعکسش.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا