اسلایدرفناوری و تکنولوژی

ایمن ترین خودروهای سال 2015

امن‌ترین خودروهای سال 2015

به نقل از اسپید – لیست امن‌ترین خودروهای سال 2015 شامل مدل‌هایی از برندهای محبوب نظیر مزدا، هوندا، کرایسلر، لکسوس، سوبارو و آکورا است.این خودروها توانسته اند که بیشترین امتیاز را از موسسه امنیت جاده ای IIHS در تست های مختلف تصادفات بدست آورند.

لیستی از بهترین خودروها از نظر امنیت در سال 2015 که توسط موسسه امنیت جاده ای (IIHS) تهیه شده است، بیشترین تعداد خودرو را در سال‌های اخیر دارد. این بدین معنی است که برندهای بزرگ خودروسازی به فاکتور امنیت اهمیت ویژه برای مدل‌های 2015 خود داده‌اند. سال گذشته 39 امتیاز ویژه به خودروها توسط این موسسه اهدا شد در حالیکه امسال 71 خودرو موفق به دریافت امتیاز ویژه شده‌اند.
در ادامه مطلب به بهترین خودروهای منتخب از سوی موسسه IIHS به عنوان امن‌ترین خودروهای سال 2015 می‌پردازیم.

هیوندا جنسیس
قیمت هیوندا جنسیس مدل 2015 از 38 هزار دلار آغاز می‌شود. این خودرو به دلیل داشتن سیستم ترمز، هشدار عوض شدن مسیر اضطراری، کروز کنترل هوشمند، آل سی دی شیشه‌ای روی داشبورد امتیاز Pick+ را از موسسه امنیت جاده ای دریافت کرد.

فولکس واگن گلف
خودروهای گلف یکی از خودروهای پرفروش و محبوب فولکس در سال‌های اخیر بوده است. قیمت گلف 2015 از 17 هزار دلار آغاز می‌شود. امتیاز بالا در تست تصادف از جلو، ایربگ های هوشمند و سیستم امنیتی عکس العمل در تصادفات از خصوصیات این خودرو است.

ایمنی-2

ولوو V60
نام برند ولوو همیشه با فاکتور امنیت همراه بوده است. قیمت مدل 2015 ولوو V60 از 35 هزار دلار آغاز می‌شود. دوربین فعال 360 درجه، کروز کنترل تطبیقی هوشمند، دستیار پارک و سیستم هشدار تغییر مسیر از مشخصات ولوو V60 است.

ایمنی-3

تویوتا سیینا
تویوتا سیینا توانست امتیاز امن‌ترین خودروی مینی ون سال 2015 را به خود اختصاص دهد. قیمت تویوتا سیینا از 28 هزار دلار شروع می‌شود. اتصال یه سیستم هشدار امنیتی به صورت 24 ساعته،‌ کروز کنترل راداری و چراغ‌های هشدار مختص روز از مشخصات فنی و امنیتی تویوتا سیینا هستند.

ایمنی-4

ب ام و سری 2
قیمت مدل 2015 ب ام و سری 2 از 32 هزار دلار برای نسخه پایه شروع می‌شود. مدل 2015 این خودرو موفق شد تا امتیاز Pick+ را به واسطه داشتن سیستم حفاظت خودرو در جلو و عقب، کمربندهای هوشمند با سنسورهای خودکار و سیستم هشدار برخورد با موانع حرفه ای دریافت کرد.

شورلت مالیبو
قیمت مدل 2015 شورلت مالیبو از 22 هزار دلار شروع می‌شود. این خودرو توانست به لطف داشتن سیستم کنترل StabiliTrak که به راننده کمک می‌کند تا با موانع برخورد نکند و 10 ایربگ هوشمند جزء امن‌ترین خودروهای سال 2015 نام بگیرد.

تویوتا هایلندر
قیمت مدل 2015 تویوتا هایلندر از 29 هزار دلار برای مدل پایه شروع می‌شود و امتیازهای امنیتی موجود برای آن باعث شد تا امتیاز خوبی را از موسسه IIHS دریافت کند. سیستم کنترل تعادل، سیستم حفظ مسیر درحرکت، دستیار اتوماتیک ترمز و سیستم توقف اضطراری ازجمله مشخصات این خودرو است.

لکسوس NX
قیمت پایه مدل 2015 لکسوس NX در حدود 48 هزار دلار در نظر گرفته‌شده است. علاوه بر مجهز بودن به آخرین تکنولوژی‌ها نظیر شارژ بی سیم گوشی همراه، لکسوس NX توانسته با مشخصات عالی در بخش امنیت خودرو و سرنشینان امتیاز خوبی را از موسسه IIHS دریافت کند.

ایمنی-1

اینفینیتی Q50
سیستم فرمان هوشمند اینفینیتی Q50 که خود را با سطح جاده هماهنگ می‌کند، سیستم هشدار برخورد با مانع و جلوگیری از خارج شدن از مسیر از مواردی هستند که باعث شد موسسه IIHS امتیاز Pick+ را به این خودرو باقیمت 37 دلار برای مدل پایه بدهد.

مزدا 3
جدیدترین نسخه از مدل محبوب مزدا 3 مجهز به سیستم امنیتی i-Activsense است که به صورت خودکار عملکرد موتور و ترمزها را هنگام نزدیک شدن به مانع کنترل می‌کند تا فاصله مناسب رعایت شود. هشدار موانع جلویی و ترمزهای اضطراری هوشمند مانع برخورد خودرو با اتومبیل‌های جلویی می‌شود. همه این موارد باعث شده تا این خودروی 16 هزار دلاری امتیاز Pick+ امنیتی را دریافت کند.

سوبارو ایمپرزا
قیمت مدل پایه سوبارو ایمپرزا 2015 در حدود 18 هزار دلار در نظر گرفته شده است. امنیت بالای سرنشینان به لطف قابلیت‌های متعدد این خودرو باعث شده تا امتیاز Pick+ را از موسسه IIHS دریافت کند. سیستم EyeSight درایو که ترافیک اطراف خودرو را برسی می‌کند در کنار سیستم کروز کنترل هوشمند از جمله ویژگی‌های این خودرو ژاپنی است.

 

24 دیدگاه

  1. واقعا جای تاسف داره دوستان میان و از هیوندای و کیا انتقاد بی جا میکنند همونطور که در مقاله اشاره شد هیوندای جنسیس در صدر جدول بود با امکانات بسیار عالی و بعد فولکس و ولوو ..همین مقاله نشاندهنده این واقعیت هست که کیا هیوندا در جمع بزرگان راه یافته اند و خبری از بظاهر خودروهای چینی نیست عزیزی در دنده 6 در یک کامنت معنا دار صحبتی کرده بود که بازگو کردنش در نوع خودش جالبه:چین که خودرو تولید نمیکنه این کسور با استفاده از پلت فرم یک خودروی توقف تولید و استفاده از موتور های قدیمی یک خودروی دیگر و گیربکس ..ایران هم همینکهرو انجام میده منتها نه به زیبایی چینی ها

    1. این همه تعصب برای چی آخه؟ من یک کلمه گفتم تست تصادف الانترا ضعیفه. خب هست دیگه. توی تست تصادف در راننده نباید باز بشه. ماشین تا داشبورد جمع شده. من که با ماشین دیگه ای مقایسه نکردم. هر ماشین دیگه ای هم اینجوری باشه میگم ضعیفه. چه کره ای باشه، چه چینی باشه، چه آلمانی باشه.
      دقت کنین که جنسیس غیر از اینفینیتی از همه ماشینای لیست گرونتره. پس طبیعیه که توی لیست باشه. جالبه که مزدا 3 و فولکس واگن گلف و سوبارو ایمپرزا با قیمت کمتر از نصف جنسیس کنار اون قرار گرفتن!
      یه نکته جالب دیگه اینه که جنسیس 38 هزار دلار قیمت داره که به پول ما میشه حدود 133 میلیون تومن. که از قیمت سراتو توی ایران ارزون تره!!! اونوقت جنسیس توی ایران 280 میلیون قیمت میخوره! اختلاف تا کجا!!!

      1. نتیجه تست الانترا بسیار خوب شده

        تصویر بالا از تست SMALL OVERLAP هستش که فعلا سخت ترین نوع تست تصادف در جهانه که IIHS برگزار می کنه و خیلی از خودروها مثل کمری کاملا شکست خوردن در این تست

        http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/hyundai/elantra

        ضمن اینکه این خودرو ها در سگمنت های مختلف اعلام شدن، پس مزدا 3 در کنار جنسیس قرار نگرفته بلکه مزدا 3 در سگمنت خودش برترین بوده در نتیجه جنسیس در رده خودش بهترین بوده یعنی بالاتر از رقبای آلمانی مثل مرسدس بنز ای کلاس و بی ام و سری 5 و ژاپنی مثل لکسوس ES که افتخار بسیار بزرگیه

        متاسفانه دشمنی شما با هیوندای به حدی بود که به نکات ساده بالا توجه نکردید

        1. سلام،ممنون از توضیحاتتون،فقط فکر میکنم بد نیست اضافه کنم که این فهرست مربوط به ماشین های جدید (مدل ۲۰۱۵) هست و دلیل نبودن بسیاری ماشین های فوق ایمن در این لیست هم به همین نکته مربوطه،برای مثال مرسدس بنز اس کلاس در کلاس سدان های بزرگ به عنوان مدل ۲۰۱۴ ارزیابی شد و تو این فهرست نیست،سری پنج،ای کلاس و…. هم همینطور.

        2. آقا محمد حق با شماست. من فکر کردم که این نتایج مربوط به Full Impact هستش. به همین دلیل از دیدن نتیجه واقعا شگفت زده شدم. چرا که چنین نتیجه ای در تست Full Impact حتی برای خودروهای چینی هم ضعیف محسوب میشه. چه برسه به الانترا که قطعا خودروی بسیار ایمنیه.
          درمورد بررسی خودروها در سگمنت های مختلف به دلیل این که در متن هیچ اشاره ای به اون نشده بود من هم متوجه این مساله نشدم. البته کار مزدا 3 بسیار با اهمیته که با وجود قرار گرفتن در کلاس سدان های اقتصادی، از نظر ایمنی با دریافت امتیاز Pick+ سطج ایمنی بسیار بالایی رو فراهم می کنه.
          من در کامنت بالا دو تا اشتباه کردم و اشتباهاتم رو هم قبول دارم. اما به نظرم بد نبود اگه شما با لحن بهتری این اشتباهات رو یادآوری میکردین. اینجا جای دشمنی و کینه نیست.

      2. تعصب نیست دوست عزیز اولا لطفا از این عکس قضاوت نکن برو فیلم تست النترا رو ببین مخصوصا از زاویه دوربین داخلی خودرو.
        داشبورد کاملا سرجاشه و تکون هم نخورده تو همین عکس هم به قسمت عقب خودرو دقت کن کاملا یکپارچگی خودش رو داره برخلاف ماشینای قدیمی که موقع تصادف از جلو حتی عقب ماشین هم دفورم میشد.
        درضمن نوع شکستگی در و سایر قطعات به سمت خارج اتاق هست یعنی محفظه سرنشینان و داخل اتاق سالم میمونه.
        لطفا فیلم رو کامل ببین تا متوجه منظورم بشی.

    1. کاش مشکل فقط قیمت های چند برابری بود….درآمد ها…هم متاسفانه چندین برابر نسبت به سایر کشورها کمتر هست…

      1. با سپهر موافقم. ما به ريال درآمد داريم ولي عملا به دلار پرداخت ميكنيم.
        يكي از دوستانم ميگفت كه وقتي بخوان گرون كنند ، ميگن دلار يا هر كوفت ديگري رفته بالا.
        اما وقتي دلار اومد پايين ، اجناسي كه بالا رفته پايين نمياد.
        سوال كه ميكنيد ، ميگن بالا رفتنش به دلار مربوطه ، اما پايين اومدنش به دلار ارتباطي نداره.
        ما كه نفهميديم واحد پول ما ريال هست يا دلار.
        همين نفت را ببينيد . در تمام دنيا با پايين رفتنش فروش خودروهاي بنزيني بيشتر شد و برقي كمتر ! طوري كه مديرعامل تسلا خيلي ناراحت بود و فروش خودروي برقيش كمتر شد. ولي در ايران برعكس ميخوان سوخت هم گران كنند.
        واقعا چرا خودروي 133 ميليون توماني به قيمت 280 ميليونفروخته ميشه؟
        من خودم توليد كننده بودم ، يه چندنفري هم براي من كار ميكردند ، آخر مجبور شدم كه جمعش كنم ! الان رفتم تو كار خريد و فروش ماشين . اصلا و ابدا خوشم نمياد . ولي كاريش هم نميشه كرد . نميشه كه همش ضرر داد و از جيب خورد . البته الان بازار خودرو هم همچين احوال خوشي نداره ولي ريسك بخش توليد هم نداره .
        بهرحال خدا كنه كه اوضاع درست بشه . من از خدام هست كه دوباره توليد كنم . ولي با چه ضمانتي؟

  2. یکی از عوامل مهم گرونتر شدن خودرو ها در ایران (علاوه بر مالیات و عوارض گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده و هزینه اسقاط خودروهای فرسوده) اینه که هیچکدوم از شرکت های وارد کننده (بر خلاف ادعاهاشون) نماینده رسمی کمپانی مادر نیستند. در نتیجه خودرو ها از کره، ژاپن، آلمان و … به امارات میره، در اونجا ترخیص میشه و وارد کننده های ایرانی این خودرو ها رو از نمایندگی کمپانی در امارات تهیه می کنند. در نتیجه هزینه های ترخیص در امارات و سود نمایندگی در امارات و سود خود وارد کننده هم به مبلغ اصلی قیمت خودرو اضافه میشه. اگر شما به سایت گلوبال هر کدوم از کمپانی های هیوندای، کیا، تویوتا و … مراجعه کنید هیچ اثری از ایران در بین نماینده های فروششون دیده نمیشه. تنها استثنا در این وسط خودرو های چینی هستند که به طور مستقیم از کشور تولید کننده اصلی وارد کشور میشن. در نتیجه اون هزینه های اضافی که در بالا ذکر شد براشون اعمال نمیشه. برای مثال اگه به سایت saicmg مراجعه کنید نام و نشانی و مشخصات شرکت وارد کننده(مدیاموتورز) رو در بین نمایندگان اونها می تونین مشاهده کنین. در نتیجه خودرویی مثل MG 6 با وجود این که در خارج از کشور از سوناتا و اپتیما گرونتره، در ایران از این خودروها به مراتب ارزونتر در میاد. دلیلشم همونطور که عرض کردم به دلیل حذف واسطه هاست.
    از طرف دیگه اگه اخبار این شرکت در ایران رو دنبال کرده باشین، حتما دیده اید که هر از گاهی نمایندگانی از کمپانی اصلی برای مذاکره و بررسی وضعیت نمایندگیشون به ایران میان. در حالی که چنین چیزی در سایر خودروهای وارداتی مطلقا وجود نداره. همین مساله باعث میشه که خدمات پس از فروش مورد ارزیابی شرکت اصلی قرار بگیره و طبق آمار های رسمی در 6 ماهه اول امسال مدیا موتورز بالاترین نمره رو در خدمات پس از فروش در ایران کسب کرده.
    البته این بحث به این مقاله زیاد مربوط نبود. اما چون صحبتش پیش اومد بد ندونستم که اشاره ای هم به این مساله بکنم.

    1. اگر محصولات سایک در تست ایمنی IIHS شرکت کنند نتیجه چی می شه؟! پس گرون بودن ام جی نشون دهنده ضعف ام جی هستش با توجه به اینکه ایمنی 4 ستاره از تست قدیمی یوروانکاپ داره و هیچ وقت نمی تونه مثل الانترا در این تست عملکرد خوبی داشته باشه

      گرون بودن دلیل بر بهتر بودن نیست

      1. آقا محمد همین که شما تست معتبری مثل یورو انکپ رو قبول ندارین و اونو قدیمی می دونین خودش دلیل کافیه که میزان انصاف شما رو نشون میده. اینجا هم جای مقایسه ام جی 6 و الانترا نیست پس زیاد وارد این بحث نمیشم.
        الانترا بعد از سال 2001 اصلا توی یورو انکپ شرکت نکرده. تنها جایی که این دو خودرو با هم شرکت کردن تست انکپ استرالیاست. که اونجا الانترا 5 ستاره گرفته و ام جی 6 چهار ستاره.
        اما چی باعث میشه که ام جی از الانترا و سوناتا گرونتر باشه؟ دلیلش برمیگرده به عملکرد بالای موتور و گیربکس و شاسی این ماشین که قابلیت های اسپرتی به این ماشین میدن که توی این رنج قیمت غیر قابل دسترسیه. موتور ام جی 6 و الانترا هر دو 1800 هستند. اما این کجا و اون کجا! گیربکس ام جی 6 ساخت آیسین ژاپنه که برای پورشه و لکسوس گیربکس می سازه و توی مدلای 2015 که فیس لیفت شده، از گیربکس دو کلاچه استفاده می کنه که توی این رنج قیمت کمتر دیده میشه. شاسی ام جی با داشتن طراحی عالی هندلینگ فوق العاده ای رو ارائه می کنه که توی این رنج قیمت اصلا نمیشه سراغی ازش گرفت. در نتیجه همه اینا دست به دست هم داده که ام جی 6 در سایت auto express برای دومین سال پیاپی مقام اول رو در هندلینگ و حتی بالاتر از رقبایی مثل پورشه 911 به دست اورده.
        علاوه بر اون این ماشین از نظر امکانات رفاهی و آپشن ها هم سطح بالایی از امکانات رو نسبت به قیمتش ارائه می کنه. در نتیجه همه اینها در کنار ایمنی قابل قبول دست به دست هم میدن تا ام جی 6 نسبت به رقباش قیمت بالاتری داشته باشه.

  3. علیرضا شما که تو کار چینی هستی و چینی باز نظرت راجع به mg 3 چی هست میشه یه ریوی کامل ارائه بدی جون خودم حقیقت بیشتر اطلاعاتم راجع به کره ای هاست ممنون میشم بگی آیا ارزش خرید داره یانه و قیمت و شرایط ثبت نامم بگی

    1. والا ام جی 3 از سال 2013 رو نمایی شده. عملکردش توی خارج از ایران خوب بوده. توی چین و انگلیس توی لیست خودروهای پرفروش بوده و البته دلیل اصلی رشد فوق العاده فروش ام جی در سال 2014 توی انگلیس.
      توی ایران الان خیلی تحویل ندادن که بشه نظر داد. چیزایی که معلومه اینه که یه هاچبک جمع و جوره که توی کلاس خودش می تونه مدعی باشه. چون نسبت به هم کلاس های خودش فضای بیشتری داره و هندلینگشم خوبه.
      یه ضعفایی هم مثل استفاده از پلاستیک خشک توی داشبورد داره که توی ماشینایی با این کلاس زیاد غیر طبیعی نیست.
      اول که اومد ایران قیمتش 68 تومن بود. الان با قیمت 78.900 مدل 2015 رو ثبت نام می کنن و 30 روزه هم تحویل میدن. شرایط فروش اقساطی هم داره که باید به سایتش مراجعه کنین تا در موردش بخونین.
      رقباش توی ایران هیوندای i20 با قیمت 88 میلیون و کیا پیکانتو با قیمت 72 میلیون هستن. به نظرم از اون دوتا جادارتره و شتاب بهتری هم داره. امکاناتشونم فکر می کنم خیلی تفاوتی نداره.
      در مجموع به عنوان ماشین دوم برای استفاده شهری بد نیست. مخصوصا برای خانوما. اما به عنوان یه خودروی خونوادگی که بشه باهاش مسافرت رفت نمیشه روش حساب کرد. قطعا از نظر شتاب و قدرت و … هم در مقایسه با سدان های هم قیمتش حرف زیادی برای گفتن نداره.
      در نتیجه اگه خودم بخوام انتخاب کنم سدان هایی مثل بستورن و یا حتی سراتوی دستی سایپا رو بهش ترجیح میدم. اما در مقایسه با پیکانتو و i20 من ام جی 3 رو انتخاب می کنم.

  4. علیرضا ممنون اطلاعات خوبی بدد پس سرتوی دستی مناسب تره ؟خودم هم همینفکر میکردم نمیشه واسه مسافرت روش نظر داد؟؟

    1. طراحی این ماشینای سوپر مینی کلا برای توی شهره. قطعا برای مسافرت مناسب نیست. صندوق عقب نداره و نمی تونین توش بار بذارین. به اندازه سدان ها هم پایداری نداره. نه فقط ام جی 3، بلکه هیوندای i20 و کیا پیکانتو و تویوتا یاریس هاچبک هم چندان مناسب سفر نیستن.
      برای استفاده خانوادگی و مسافرت قطعا سراتو بهتره. نه فقط سراتو بلکه مثلا سمند هم برای مسافرت ازش بهتره. چون کلا سوپر مینی ها برای سفر طراحی نشدن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا