اخبار خارجیاسلایدر

خودروهای چینی با بیش از 1000 اسب بخار قدرت

این روزها چندین خودروی چینی قدرت‌های بیش از هزار اسب بخار را در مدل‌های مختلفی از شاسی‌بلند آفرودی گرفته تا سوپراسپرت ارائه می‌کنند.

به گزارش دنده 6 – روزی روزگاری، هزار اسب بخار در دنیای خودروسازی عددی جادویی و دست‌نیافتنی بود و زمانی که بوگاتی ویرون با ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت معرفی شد، یک شاهکار خارق‌العاده محسوب می‌شد. با فراگیری خودروهای الکتریکی اما قدرت هزار اسب بخار ارج‌وقرب خود را از دست داد و امروز حتی در سدان‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار هم می‌توان چنین قدرتی را پیدا کرد. حتی کار به‌جایی رسیده که خودروسازان چینی بعضاً نوپا هم خودروهایی با بیش از ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت تولید کرده‌اند. ازاین‌رو، قصد داریم در ادامه با هشت خودروی چینی که توانسته‌اند از مرز هزار اسب بخار عبور کنند آشنا شویم.

دانگ‌فنگ M-Hero 917
قدرت: ۱۰۷۳ اسب بخار

M-Hero برند آفرودی لوکس دانگ‌فنگ است که قصد رقابت با خودروهایی مثل هامر EV را دارد. مثل هامر، پیشینهٔ M-Hero هم به برند منگشی بازمی‌گردد که کار خود را با تولید خودروهای نظامی آفرودی برای ارتش چین آغاز کرد و بعداً به ساخت نسخهٔ غیرنظامی این خودروها پرداخت. ۹۱۷ اولین محصول برند M-Hero است که در نسخه‌های تمام الکتریکی و الکتریکی ژنراتوری تولید می‌شود. دراین‌بین، نسخهٔ الکتریکی با چهار موتور برقی که مجموعاً ۱۰۷۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کنند، قوی‌تر است. به لطف این نیرو، M-Hero 917 با وجود وزن سنگین ۳۳۰۰ کیلوگرمی، ظرف تنها ۴.۲ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

یانگ‌وانگ U8
قدرت: ۱۱۸۰ اسب بخار

U8 اولین محصول برند فوق لوکس یانگ‌وانگ بی‌وای‌دی است. این شاسی‌بلند چینی علاوه بر طراحی بیرونی جذاب و منحصربه‌فرد، از قوای محرکهٔ چشمگیری هم بهره می‌برد که از چهار موتور الکتریکی به همراه یک پیشرانهٔ ۲ لیتری توربو به‌عنوان ژنراتور برای افزایش برد تشکیل شده است. مجموع خروجی این سیستم، ۱۱۸۰ اسب بخار قدرت و ۱۲۸۰ نیوتن متر گشتاور است که این شاسی‌بلند بزرگ ۳۴۶۰ کیلوگرمی را ظرف تنها ۳.۶ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رساند. U8 اما نه‌تنها شتاب سریع و توانایی آفرود بالایی دارد بلکه می‌تواند در مواقع اضطراری روی آب شناور شود و حتی می‌تواند مثل مرسدس G کلاس الکتریکی چرخش تانکی ۳۶۰ درجه انجام دهد.

هایپتک SSR
قدرت: ۱۲۰۷ اسب بخار

هایپتک SSR یک سوپراسپرت الکتریکی است که توسط شرکت گک ساخته شده است. SSR در این خودرو مخفف «سوپر، اسپرت، ریس» است. در این خودرو می‌توان ترکیبی از متریال مختلف مثل پانل‌های بدنهٔ فیبر کربنی، رینگ‌های آلومینیومی و تودوزی آلکانترا را دید. سوپراسپرت هایپتک در سه نسخهٔ مختلف با نام‌های SSR، SSR اسپرینت و SSR آلتیمیت تولید می‌شود که آخری از همه قوی‌تر است. این نسخه به سه موتور الکتریکی مجهز است که مجموعاً ۱۲۰۷ اسب بخار قدرت و ۱۲۳۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کنند. سوپراسپرت چینی‌ها با این نیرو ظرف تنها ۱.۹ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد تا یکی از پرشتاب‌ترین خودروهای الکتریکی جهان لقب گیرد.

زیکر ۰۰۱ FR
قدرت: ۱۲۶۵ اسب بخار

زیکر که برند لوکس الکتریکی جیلی محسوب می‌شود، سال گذشته مدل ۰۰۱ FR را به‌عنوان اولین محصول پرفورمنس بالای خود رونمایی کرد. این خودرو که برای رقابت با تسلا مدل S پلد طراحی شده است، از کیت بدنهٔ فیبر کربنی با بال ثابت عقب و رینگ‌های ۲۲ اینچی فورج‌کاری شده بهره می‌برد. زیکر حتی برای بهبود عملکرد ۰۰۱ FR با قهرمان سابق فرمول یک «کیمی رایکونن» همکاری کرده است. چهار موتور الکتریکی این خودرو مجموعاً ۱۲۶۵ اسب بخار قدرت و ۱۲۸۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کنند و ۰۰۱ FR را ظرف تنها ۲.۰۷ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسانند. سیستم تعلیق KW و ترمزهای کربن سرامیکی برمبو با کالیپرهای ۱۰ پیستونه AP ریسینگ هم از دیگر ویژگی‌های این سدان الکتریکی چینی هستند.

یانگ‌وانگ U9
قدرت: ۱۲۸۷ اسب بخار

U9 اولین سوپراسپرت الکتریکی بی‌وای‌دی و دومین محصول برند یانگ‌وانگ محسوب می‌شود. این سوپرکار چینی به چهار موتور الکتریکی با مجموعاً ۱۲۸۷ اسب بخار قدرت و ۱۶۸۰ نیوتن متر گشتاور مجهز است و به لطف سامانهٔ چهارچرخ محرک، ظرف ۲.۳۳ ثانیه خود را از سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رساند. حداکثر سرعت U9 هم ۳۷۵ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است که آن را پس از آسپارک اوول و ریمک نورا، به سومین خودروی الکتریکی سریع جهان تبدیل می‌کند. علاوه بر این اعداد و ارقام هیجان‌انگیز، U9 از سیستمی بنام DiSus-X هم بهره می‌برد که امکان رقصیدن، پریدن از روی زمین و حرکت با سه چرخ را برای خودرو فراهم می‌کند.

یانگ‌وانگ U7
قدرت: ۱۳۰۶ اسب بخار

سومینمحصول برند یانگ‌وانگ، سدان لوکسی بنام U7 است که قصد رقابت با مرسدس بنز EQS، پورشه تایکان و تسلا مدل S را دارد. مثل U8 و U9، این خودرو هم از چهار موتور الکتریکی استفاده می‌کند که با تولید مجموعاً ۱۳۰۶ اسب بخار قدرت، خودرو را ظرف ۲.۹ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسانند و امکان دستیابی به حداکثر سرعت ۲۷۰ کیلومتر بر ساعت را فراهم می‌کند. علاوه بر این، U9 به لطف طراحی آیرودینامیک، به ضریب درگ چشمگیر ۰.۱۹۵ Cd رسیده که آن را به یکی از آیرودینامیک‌ترین خودروهای تولیدی جهان تبدیل می‌کند. این خودرو به لطف سامانهٔ چهارچرخ محرک و سیستم هوشمند DiSus-Z می‌تواند با لاستیک‌های برفی معمولی از شیب ۳۷.۵ درجه در پیست اسکی بالا برود.

نیو EP9
قدرت: ۱۳۸۱ اسب بخار

EP9 که اولین محصول برند نیو محسوب می‌شود، خودروی قدیمی‌تری نسبت به دیگر خودروهای این لیست است زیرا در سال ۲۰۱۶ در لندن رونمایی شد. این خودرو از یک مونوکوک فیبر کربنی استفاده می‌کند که تنها ۱۶۵ کیلوگرم وزن دارد. EP9 همچنین به سیستم تعلیق فعال هم مجهز است که امکان کنترل نیروهای تا ۳ جی را در پیچ‌ها فراهم می‌کند. این سوپراسپرت چینی به چهار موتور الکتریکی مجهز است که مجموعاً ۱۳۶۱ اسب بخار قدرت و ۱۴۸۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. سوپرکار نیو ظرف ۲.۵ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد و توانایی دستیابی به حداکثر سرعت ۳۱۰ کیلومتر بر ساعت را دارد. هرچند EP9 خودروی جاده‌ای نیست اما رکورد سریع‌ترین خودروی الکتریکی را در پیست‌هایی مثل نوربرگ‌رینگ و پیست فرمول یک آمریکا به ثبت رسانده است.

شیائومی SU7 اولترا
قدرت: ۱۵۴۸ اسب بخار

SU7 اولترا که فعلاً در قالب یک پروتوتایپ معرفی شده است، نسخه‌ای افراطی از SU7 با بدنه‌ای عریض‌تر، ظاهری تهاجمی‌تر و بال عقب عظیم محسوب می‌شود. این خودرو از سه موتور الکتریکی استفاده می‌کند که مجموعاً ۱۵۷۸ اسب بخار قدرت را تحویل هر چهارچرخ می‌دهند. یکی از این سه موتور که بزرگ‌تر است، می‌تواند به‌تنهایی ۵۷۸ اسب بخار قدرت تولید کند. به ادعای شیائومی، SU7 اولترا ظرف ۱.۹۷ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد و می‌تواند به حداکثر سرعت ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. این شرکت چینی به دنبال شکستن رکورد سریع‌ترین خودروی تولیدی پیست نوربرگ‌رینگ است یعنی رکوردی که هم‌اکنون در اختیار پورشه تایکان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا