علاقه کادیلاک به تولید هایپرکار
مدیر طراحی جنرال موتورز در گفتوگو با رسانهها از ایده تولید هایپرکار کادیلاک استقبال کرده است.
به گزارش دنده 6 – کادیلاک در طول سالهای گذشته کانسپت های شگفتانگیزی معرفی کرده که از جمله آنها میتوان به مدل Cien 2002 با پیشرانه ۱۲ سیلندر اشاره کرد. متأسفانه این ابر خودروی پیشرانه وسط هرگز راهی خط تولید نشد اما برند لوکس جنرال موتورز ایده تولید یک سوپر اسپرت یا حتی هایپرکار را رها نکرده است. رئیس طراحی جنرال موتورز کاملاً اذعان میکند به ایده تولید یک خودروی پرفورمنس و پرچمدار علاقهمند است. مایکل سیمکو در مصاحبه با رسانهها گفته است:
آیا ما میتوانستیم یک هایپرکار بسازیم؟ بله. آیا ما دوست داشتیم چنین خودرویی تولید کنیم؟ بله. آیا در حال ساختن یک هایپرکار هستیم؟ راه بسیار درازی تا رسیدن به آن نقطه وجود دارد.
او اضافه میکند یک خودروی سطح بالا و پرچمدار ضرورتاً مجبور به استفاده از قوای محرکه برقی نیست اما درعینحال استفاده از چنین پیشرانهای را نیز رد نمیکند. البته باید دانست حفظ پیشرانههای درونسوز امری منطقی جلوه میکند چراکه خودروی مسابقهای V سریز R به پیشرانه ۸ سیلندر مجهز است. همچنین اهداف فرمول یک کادیلاک با آندرتی در حال پیشرفت است و در سال ۲۰۲۶ شاهد استارت آنها خواهیم بود. از این سال قوانین پیشرانه جدیدی عملیاتی میشود که بر اساس آن پیشرانهها فقط مجاز به استفاده از سوختهای پایدار خواهند بود. باید دانست جنرال موتورز تا سال ۲۰۲۸ تأمین قوای محرکه را انجام نخواهد داد و بنابراین برای دو فصل اول حضور آندرتی و کادیلاک در فرمول یک، این برند آمریکایی باید با یک تأمینکننده دیگر همکاری کند.
یک هایپرکار با برند کادیلاک ایده عجیبی نیست چراکه این خودروساز قبلاً کانسپت های برجستهای را معرفی کرده است. علاوه بر Cien خودروی سیکستین ۲۰۰۳ با پیشرانه ۱۶ سیلندر را نیز باید ذکر کرد. اگر فورد بتواند موستانگ GTD با قیمت ۳۲۵ هزار دلار را با موفقیت بفروشد شاید کادیلاک هم در این مسیر جسورتر شود. موستانگ یک هایپرکار نیست اما محصول پرفورمنس کادیلاک بیشتر خواهد توانست قیمت بالای خود را توجیه کند. البته فورد GT با قیمت بالای خود به فروش رسیده و ارزش بالایی دارد.
مایکل سیمکو همچنین درباره خودروهای عادی و شاسی بلندهایی که “شر ضروری” هستند سخن گفته است. از نظر او شاسی بلندها به خاطر اینکه دنیای اطراف شروع به رشد کرده و شما میخواهید بخشی از آن باشید بازار را در اختیار گرفتهاند. همه میخواهند در خودروهایی با ارتفاع بالا بنشینند و شما نیز چنین چیزی را میخواهید. شاسی بلندها خودروهایی راحت و انتخابی منطقی هستند. البته علیرغم رشد بیوقفه بازار شاسی بلندها، کادیلاک تعهد خود به سدان ها را حفظ خواهد کرد. مدیر طراحی جنرال موتورز خاطرنشان میسازد محصول جدیدی در آینده تولید خواهد شد تا به سلستیک بپیوندد. البته از نظر فنی نمیتوان سلستیک پرچمدار ۳۴۰ هزار دلاری را یک سدان تلقی کرد چراکه یک لیفت بک بزرگ با در پشتی کاربردیتر است.
سیمکو اظهار میدارد سدان ها در مقایسه با شاسی بلندها نه تنها زیباتر هستند بلکه سواری بهتری دارند و راندمان آیرودینامیکی آنها نیز به خاطر نزدیکی به زمین بهتر است. با اینکه فقط CT4، CT5 و سلستیک در آمریکا عرضه میشوند اما کادیلاک CT6 همچنان در چین قابل خریداری است چراکه چینیها همچنان به خودروهای سنتی و سدان علاقه دارند. بیوک نیز خودروهای لاکراس، رگال و ورانو را در این کشور پهناور ارائه میکند، خودروهایی که در آمریکا حضور ندارند.