فناوری تولید برق از سیستم تعلیق آئودی
دنده 6 : بحث ترمزهای احیا کننده ی انرژی جدید نیست. به صورت مجازی بر روی همه خودروهای دوگانه و الکتریکی وجود دارند و حتی نصب آنها بر روی خودروهای با سیستم سوخت قدیمی مانند i-ELOOP-equipped مزدا6 نیز شروع شده است. با همه اینها به نظر می رسد خودروها هنوز می توانند بازدهی بیشتری بدست آورند. آئودی فکر می کند منبع دیگری که انرژی آن هدر می رود را یافته است. این منبع سیستم تعلیق خودرو است.
نظر بر این است که می توان با جلوگیری از اتلاف انرژی به صورت گرما، از انرژی جنبشی که در ضربه گیرها به وجود می آید استفاده کرد. آئودی اولین کمپانی نیست که بر روی سیستم تعلیق بازتولید کننده انرژی کار کرده است. نزدیک سه سال قبل کمپانی ZF، تکنولوژی GenShcok را معرفی کرد. این تکنولوژی با استفاده از دریچه ای که به شوکهای هیدرولیک با روغن پر شده متصل شده بود، انرژی جنبشی حرکاتی که بوسیله بالا و پایین رفتن ماشین بر روی دست اندازها ایجاد میشد را جذب می کرد. در نمونه اولیه تکنولوژی آئودی که eROT نامیده می شود ضربه گیرهای قدیمی با ضربه گیرهای چرخشی الکترومکانیکی جهت دار افقی جایگزین شده است. ظاهرا eROT کوتاه شده عبارت ضربه گیر چرخشی الکترومکانیکی است.
در آزمایشها eROT میانگین 100 تا 150 وات را در خیابانهای معمولی آلمان تولید کرد. 3 وات از قطعه ای از پیاده رو تازه احداث شده و 613 وات روی یک سطح ناهموار. ضربه گیرها انرژی احیا شده را به باتری 48 ولت 0.5 کیلووات ساعت هدایت می کنند. آئودی ادعا می کند که این نمونه اولیه میزان انتشار CO2 را به مقدار 3 گرم در هر کیلومتر کاهش می دهد. کمپانی باور دارد که تولیدات آینده می توانند مصرف سوخت را تا 0.7 لیتر در هر 100 کیلومتر کاهش دهند.
در آمریکا Q7 با موتور V6 با حجم 3 لیتر در حال سوپرشارژ در هر 21 مایل یک گالون مصرف می کند که برابر 11.2 لیتر در 100 کیلومتر می شود. با نصب eROT و کاهش مصرف 0.7 لیتر در هر 100 کیلومتر، مصرف Q7 به مقدار 10.5 لیتر در 100 کیلومتر می رسد. این برابر 22.4 مایل برای یک گالون است که مقدار 1.4 مایل افزایش یافته. این مقدار زیادی نیست اما در بعضی خودروها کارآمدی بیشتری دارد. مثلا در خودرو A3 با مصرف یک گالون در هر 27 مایل با نصب eROT، این مقدار 2.4 مایل برای هر گالون افزایش می یابد.
فواید بزرگ دیگری نیز در پشت کاهش مصرف سوخت و کاهش انتشار CO2 وجود دارد. آئودی ادعا می کند که سیستم تعلیق جدید از سیستم های قدیمی مناسب تر است و آسایش بیشتری به همراه دارد. زیرا مهندسان فشردگی و ضربات برگشتی را می توانند به طور جداگانه تنظیم کنند. به اضافه اینکه مهندسی سیستم تعلیق جهت دار عقب افقی به معنی فضای بیشتر در قسمت بار می باشد زیرا ضربه گیرها فضای داخل اتاق را مانند سیستم های قدیمی اشغال نمی کنند.
سیستم eROT هنوز در مراحل ابتدایی می باشد اما آئودی ادعا می کند که با توجه به نتایج آزمایشها تولید آن قطعا احتمال دارد. کمپانی نسخه جدیدی برای سال 2017 آماده می کندکه بر روی خودرو هایبریدی با بازدهی بالا و باتری 48 ولت قرار می گیرد.
با این تکنولوژی در تهران میتونن برق مصرفی کل خاورمیانه را تولید کنن