زشت و قدیمی یا زیبا و پر حاشیه
دنده 6 – در نشریات خودرو ایرانی استفاده از اصطلاح خودرو دم بریده، برای توصیف مدل های هاچ بک بسیار رایج است، این عبارت شاید در مورد پژو 206 که اساسا به شکل هاچ بک متولد شده صدق نکند اما برای خودرویی مانند ساندرو که در واقع نمونه بدون صندوق و دم بریده از L90 است، می تواند محلی از اعراب داشته باشد.
ساندرو شاید از این نظر یک هاچ بک دم بریده کلاسیک به حساب بیاید اما وقتی پای مقایسه ابعاد و اندازه ها مطرح باشد، می توان این مدل را بی هیچ کم و کاستی قابل قیاس با نسل جدید مینی کراس اور ها یا هاچ بک های مرتفع دانست.
خودروهایی امثال لیفان X50، دانگ فنگ H30 ، هاوال M4 و حتی رنو کپچر که همگی در واقع هاچ بک هایی بلندمرتبه هستند و برای پُر کردن حد واسط بین هاچ بک های اسپرت و کلاسیک و کراس اوور های نسبتا کوچک پدید آمده اند.
بنابراین مطمئن باشید که مقایسه این دو خودرو که اتفاقا از نظر مشخصات فنی و قیمت نیز در محدوده یکسانی قرار دارند، کاملا منصفانه و اصولی است، اما باید دید در میدان عمل آیا عیوب لیفان ایکس 50 انقدر هست که خرید خودروی غیر جذابی مانند ساندرو را توجیه کند یا خیر؟
طراحی چالش اصلی
رنو خودروساز چندان دست و پا بسته ای در زمینه طراحی نیست اما طراحان تندر 90 و ساندرو از نظر هزینه های تولید محدودیت داشته اند. از این رو به جای طراحی قالب های پیچیده و گران قیمت برای ساخت بدنه ای پیچیده و عضلانی، شاهد استفاده از بیشترین خطوط صاف و سطوح مسطح ممکن هستیم تا بلکه هزینه های تولید چنین محصولاتی در بازار کشورهای در حال توسعه کاهش یابد.
نتیجه چنین رویه ای، قیافه افتضاح تندر 90 است که بعد از 10 سال هنوز برای مردم ایران عادی نشده و یا ساندرو که البته چهره معصومانه تری دارد اما بازهم در مقایسه با خودروهای مدرن موجود در بازار نمی تواند چنگی به دل مصرف کننده بزند.
در مقابل چینی ها قرار دارند که در چند سال اخیر حسابی در زمینه طراحی بدنه پیشرفت کرده اند و به لطف نوشیدن معجونی از کپی کاری و مشارکت با مراکز طراحی ایتالیا، هر روز و هر ماه محصولات زیباتری را روانه خط تولید می کنند.
بنابراین شکی نیست که از منظر طراحی ، ایکس 50 حتی غلیرغم شباهتش به برخی اجزای برخی خودروهای اروپایی، می تواند گوی سبقت را از تخم مرغ بی زرده رنو برباید و افراد بسیار بیشتری را به سوی خود جلب کند.
در فضای داخل کابین نیز کم و بیش همین وضعیت حاکم است، لیفان داشبوردی مدرن و پیچیده را برای ایکس 50 تدارک دیده و در مرکز پشت آمپر دور سنج قرمز رنگ و بزرگ موتور با سرعت سنج کوچک دیجیتالی، با شهامت خاصی از روی سوپر اسپرت ها کپی برداری شده است.
اما کابین ساندرو بی شباهت به یک خودرو نظامی نیست. در واقع آنچیزی که خریداران تندر 90 و ساندرو را بیش از ظاهرا خودرو آزار می دهد، همین داشبورد بسیار خشک و خشن است که عادت کردن به آن ناممکن به نظر می رسد.
ولی این ماجرا وجه دیگری هم دارد، آنجا که داشبورد ساندرو در بلند مدت محکم تر و قابل اعتماد تر از لیفان به نظر می رسد. در واقع جنس داشبورد لیفان به شکلی است که احتمال دارد در برابر افتاب سوزان مناطق جنوبی ایران در مدت زمان کوتاهی ترک بخورد.
از طرف دیگر فضای داخلی ساندرو به صورت ملموسی از لیفان بزرگتر است و اختلاف دو خودرو به خصوص در مورد فضای سر سرنشینان قابل توجه است. جایی که سر افراد بلند قد پوشش داخلی سقف لیفان را لمس می کند در ساندرو چند سانتی متر فضای خالی و راحت وجود دارد.
عجیب ترین نکته اینکه در لیفان امکان تنظیم ارتفاع صندلی راننده وجود ندارد و از این نظر تفاوتی بین یک خودرو ظاهرا پر آپشن چینی با خودروهای ارزان تر دیده نمی شود.
البته در عوض لیفان به سانروف و تهویه مطبوع اتوماتیک مجهز است، آپشن هایی که خریداران ساندرو خواب آن ها را هم نمی بینند. سنسور دنده عقب و برخی تجهزات ساده دیگر نیز از مزایای لیفان نسبت به ساندرو است که تنها با تجهیزاتی چون شیشه های برقی و آینه های برقی راهی بازار می شود!
مشخصات فنی
کلیت مشخصات فنی دو خودرو بسیار به یکدیگر نزدیک است، موتور لیفان 100 سی سی کمتر از ساندرو حجم دارد (1.5 لیتر در برابر 1.6 لیتر) اما قدرت تقریبا یکسانی (حدود 105 اسب بخار) تولید می کند و از نظر شاسی و فنربندی هم تشابهات فراوانی دیده می شود، چرخ های جلو به صورت مک فرسون هستند و محور عقب هر دو خودرو به آرایش ساده غیر مستقل مجهز شده، اما تفاوت شاسی اینجاست که ساندرو چندین سال قبل موفق به دریافت 3 ستاره ایمنی از یورو ان کپ شده اما لیفان ایکس 50 ظاهرا هنوز آزمایش تصادف را (حتی در چین) پاس نکرده است و از این جهت شرایط روشنی ندارد.
تفاوت دیگر به گیربکس در نسخه های اتوماتیک باز می گردد، جایی که لیفان مانند بسیاری خودروسازان چینی دیگر نمونه CVT را به سایر انواع گیربکس ترجیح داده است اما ساندرو به گیربکسی 4 سرعته و قدیمی از خانواده AL4 (مشترک با 206 و مگان) بهره می برد.
طبیعتا بر روی کاغذ مشخصات گیربکس CVT جذاب تر است اما AL4 علیرغم تمام مشکلاتش، مجموعه ای بسیار شناخته شده در بازار ایران است و تقریبا دغدغه خاصی از نظر سرویس و تعمیرات این گیربکس در ایران وجود ندارد اما تعمیر و نگهداری گیربکس CVT برای بسیاری مکانیک ها کمی پیچیده است.
تجربه رانندگی
تنها تفاوت رانندگی ساندرو نسبت به تندر 90 این است که ظاهرا مهندسان رنو تنظیمات فنربندی عقب را تغییر داده اند و حالا هندلینگ ساندرو اندکی از تندر 90 بهتر شده است.
در واقع حس ناپایداری محور عقب که در تندر 90 بسیار شایع و بعضا باعث بروز حوادث نیز شده است در ساندرو وجود ندارد و راننده اطلاعات بیشتری از میزان چسبندگی چرخ های عقب دریافت می کند.
هماهنگی موتور و گیربکس مانند تندر 90 اتوماتیک مناسب به نظر می رسد و حداقل از امثال 206 بهتر است اما صدای اضافی راه یافته به کابین نسبتا قابل توجه است و از این نظر نمی توان ساندرو را دارای مزیت نسبت به خودروهای چینی توصف کرد.
در مقابل X50 اتوماتیک مانند تمام خودروهای مجهز به گیربکس CVT دارای مکث در آغاز حرکت و شتاب گیری های ناگهانی است و برای شتاب گیری قلق های خاص خود را دارد که از همه مهمتر به نحوه فشردن ملایم پدال گاز مربوط می شود.
با این حال می توان به قطعیت گفت که در شتاب گیری ساندرو سریعتر از X50 اتوماتیک ظاهر می شود و ایکس 50 اتوماتیک مناسبت چندانی با رانندگی اسپرت ندارد.
از طرف دیگر هندلینگ X50 هم چندان جالب به نظر نمی رسد و تمایل به کم فرمانی و حتی بیش فرمانی در شاسی دیده می شود. در واقع نسخه چینی X50 مجهز به سیستم ESP است اما در نمونه های تولیدی در ایران این سامانه حذف شده که جای نگرانی دارد.
البته در شرایط عادی رانندگی و بدون مانور های ناگهانی، ترمز های چهار چرخ دیسک لیفان تا حدی مدرن تر و کارامدتر از ترمزهای دیسکی کاسه ای ساندرو ظاهر می شوند و از این جهت لیفان 1 امتیاز مثبت در مقابل ساندرو کسب می کند.
مصرف سوخت X50 یکی دیگر از نکات پرحاشیه در مورد این خودرو است. مالک که تجربه رانندگی زیادی با لیفان ایکس 50 دارد پس از کارکرد 16 هزار کیلومتری، مصرف حدودی 9.5 لیتر را به عنوان مصرف میانگین اعلام می کند اما اکثر مالکین به خصوص در ماه های اولیه خرید خودرو ارقامی 2 رقمی از 11 الی 15 لیتر در یکصد کیلومتر را اعلام کرده اند که با توجه به حجم 1.5 لیتری پیشرانه بسیار عجیب به نظر می رسد.
نظر کارشناسان فنی کرمان موتور این است که در بلند مدت با آب بندی خودرو مصرف سوخت کاهش خواهد یافت. تعویض شمع ها و رفع گپ ترمز هم از دیگر اقداماتی است که این روزها در برخی نمایندگی های کرمان موتور انجام می شود و همچنین باید گفت که از زمان تحویل اولین سری از ایکس 50 تا کنون چندین فراخوان برای رفع مشکلات مونتاژ این خودرو اعلام شده است.
پایان سخن
اصولا هدف از مقایسه انتخاب بین یکی از دو خودرو و تعیین گزینه برتر است، اما نشریات ایران بنا به دلایل مختلف ترجیح می دهند که پایان چنین مقایسه هایی را به سبک فیلم های اصغر فرهادی باز بگذارند و تنها خواننده را برای انتخاب راهنمایی کنند.
ولی به نظر ما، ساندرو برای زندگی به سبک ایرانی و استفاده درون شهری و برون شهری گزینه بهتری است و لیفان X50 بیشتر به عنوان خودرو دوم و رفت و آمد درون شهری کاربرد دارد.
دلیل این نتیجه گیری نیز به قطعات بیشتر، خدمات وسیع تر و اطمینانی برمیگردد که در 10 سال اخیر پیرامون عملکرد و دوام و قابلیت اطمینان تندر 90 – و بستگانش- ایجاد شده و هنوز هیچ خودروی چینی ای به چنین سطحی از قابلیت اطمینان دست نیافته است.
در کنار این مسئله می توان به مشکلات مونتاژی، مصرف سوخت بالا و شتاب گیری نه چندان مهیج و حذف ESP و مشخص نبودن شرایط ایمنی لیفان X50 اشاره کرد.
در واقع برای ادامه کار این مدل در بازار ایران بهتر است تا کرمان خودرو یا لیفان چین، نسبت به انتشار نتایج تست تصادف اقدام کنند و نسخه های مجهز تری (با ESP) را با دقت بیشتری در پروسه ساخت و مونتاژ تحویل مشتریان دهند.
پیشنهاد میکنیم بخوانید:
رنو ساندرو، 10 نقطه قوت و ضعف که باید بدانید
مزایا و معایت رنو تندر و رنو ساندرو از دید مصرف کننده ایرانی
البته ساندرو هم بی عیب نیست و به غایت انتخاب دردناکی با بودجه 50 میلیون تومانی به حساب می آید. شاید اگر رنو نسبت به تولید مدل به روز (نسل دوم) ساندرو در ایران اقدام کرده بود، درد این انتخاب بسیار کمتر از حالا می شد که مشتریان ناچارند تا چنین پولی را صرف یک خودروی نا زیبا و قدیمی کنند.
بنابراین در چنین شرایطی اصلا جای تعجب ندارد که خودرو ناشناخته ای مانند دانگ فنگ H30 (به عنوان یک راه فرار) نیامده در حدود 20 هزار دستگاه می فروشد و مدل توربو و اتوماتیک دنا با قیمتی فراتر از 50 میلیون تومان حتی بر روی پلت فرم 30 ساله پژو، شانس قابل توجهی برای موفقیت به دست می آورد.
چالاکی، نرمی، خدمات بهتر، اصالت ،رنو ساندرو ودیگر هیچ …
سلام من ١ ماه نشده گرفتم صداي موتور داخل كابين مي أيد براي شما هم همينطوره؟!
چی گرفتی؟؟
حالا چی بخریم ادم گیج میشه?
با سلام، آقای نویسنده خیلی عالی نوشتی. واقعاً چند وقتیه همچین مقایسه و بررسی کامل و صریح ندیده بودم. تمامی ابعاد موضوع بدون تبلیغ و باصراحت ستودنی… لذت بردم ممنون
مقايسه عالي بود ….
در مورد گیربکس اتوماتیک ساندرو اشتباه نکردید! فکر کنم Al4 نباشه…
ای ال 4 هست خیالتون راحت
یعنی گیربکس ساندرو با 206 تیپ 6 یکیه با همون مشکلات؟!
بله اما برنامه گیربکس فرق داره و هماهنگ تر هست با موتور
من خودم لیفان x50 دارم و اگر رانندگی اسپرت و تیز میخواین، لیور دنده رو رو رو حالت اسپرت قرار بدین و بعد باهاش شتاب گیری کنید و تفاوت رو واقعن حس میکنید.
و همچنین رانندگی بسیار نرم و بدون احساس تعویض دنده
و همچنین ۳ سال گارانتی کرمان خودرو
از جمله مواردی هستند که سایت دنده ۶ فراموش کردن عنوان کنن.
بنابراین اگر قصد تست شتاب دارین حتمن روی حالت اسپرت رانندگی کنید و برای رانندگی آرام روی حالت D بزارید.
در مورد مصرف سوخت نویسنده مصرف داخل شهر تهران که ترافیک شدید داره رو که ۹.۵ بود عنوان کردن و درسته در حالی که در جاده بین ۶ تا ۷ میسوزونه
و در مورد ساندرو هیچ اطلاعاتی در مورد مصرف عنوان نشده
حداقل اگر میخواید ازماشینتون تعریف الکی بکنید یه چیزی بگید که ادم باورش بشه
گیربکس سی وی تی چینی به همراه موتور 1.5 لیتری رو کدوم ماشین میتونه به ادم حس متفاوتی از شتاب بده که لیفان دومیش باشه
مقایسه جالبی بود ولی حس عدم اصمینان به کالای چینی کاملا درش مشخص بود که البته درست هم هست
رنو حتى ورژن رومانى با قيافه داغون و آپشن در حد پرايد، از تمام چينى هاى هم ردش بهتر به نظر ميرسه
ولى متاسفيم براى خودمون كه وضع خودروسازيمون اينه
چرا حداقل آخرين فيس ساندرو رو نميارين؟ منافع طلبى تا اين حد؟؟
منافع طلبی؟ آقاجون هرچقدر پول بدی آش میخوری… مدیر شرکت رنو ایران در جواب این سوال گفته که هزینه سرمایه گذاری اولیه برای تولید مدل جدید ساندرو 4 الی 5 برابر مدل قدیمی بود … برای همین با توجه به سرمایه مورد نیاز مدل قدیمی انتخاب شد…
شما فکر میکنی بازار ایران چقدر بزرگه؟ اصلا چند تا ساندرو فروش میره که بخواد مدل جدید بیاره و 800 ملین یورو هم براش سرمایه گذاری کنه؟
باید واقعیت ها رو هم دید… نمیشه کنار ح.ض بشینی و هی داد بزنی لنگش کن!
بازار ایران از بسیاری بازارهایی که داچیا توشون فعالیت میکنه بزرگتر هست و صرفا به دلیل غیر رقابتی بودن رنو و پارس خودرو به این نتیجه رسیدن که مدل قدیمی هم شانس فروش داره…
بله. دقیقاْ علتش هم بازار انحصاری هست و فیس جدیدش همون رنو سیمبل هست که دارن به بیش از دو برابر قیمت جهانی میفروشن.
شکی نیست ساندرو گزینه کاملا برتریه. نویسنده اذعان داشت اگه نسل جدید ساندرو را ایران عرضه میکرد رقابت بهتری حاصل میشد. آخه برادر عزیر نسل جدید ساندرو بالای 70 قیمت میخورد و به عبارتی هاچبک رنو سیمبل محسوب میشه و لیفان در برابرش اصلا عددی نیست. چقدر ما بدبختیم که داریم از چینی ها تعریف میکنیم.
در مورد چینی ها حق با شماست ولی اینکه فرمودید نسل جدید ساندرو اگه عرضه میشد 70 قیمت میخورد رو قبول ندارم.همین الان در بریتانیا داچیا ساندرو نسل جدید با موتور 1 لیتری توربو به قیمت 7500 پوند با مالیات بریتانیایی!!!!عرضه میشه که اگه یه حساب سر انگشتی کنید خودتون دیگه متوجه قیمت واقعی ساندرو نسل جدید میشین
بریتانیا؟؟؟؟ حساب سر انگشتی؟؟؟؟ داریم راجب ایران حرف میزنیما. انشاءالله وقتی اوردن نسل جدیدشو خواهیم دید ک با هیچ حساب سرانگشتی قیمتش قابل محاسبه نیست!!
درست میفرمایید. اما منظورم موتورهای دیگش هست. آخه علاوه بر موتور 1لیتری، همین موتور 107 اسبی و یک موتور 165اسبی (RS) هم داره. فکر کنم موتور 1600 اش حدود 10000پونده. یعنی میشه حدود 13000دلار که در میاد 45تومن. 30 تا35% قیمت تمام شده معمولا بابت سایر هزینه ها برای اینجور خودروهای مونتاژی اضافه میشه (برای خودروهای غیر مونتاژی تا 100درصد) که کلا در میاد 60تومن.
البته بنظرم رنو کلیو با موتور بسیار جدیدتر و ابعادی شبیه ساندرو (با ارتفتع کمتر) و ظاهر بهتر قراره بیاد ایران، البته مونتاژ نمیشه، قیمت وارداتیش حدود 80 هست. در بین هاچبکها فکر کنم بهترین گزینه است.
باهات خیییییییلی موافقم
ممنون.ولی در مورد نوع دنده ای ساندرو صحبت نشد.اگه توضیحاتی در این زمینه بدید.ممنون می شن.
آیا مشکلی که هنگام پاره شدن گرد گیر پلوس ال 90 ایجاد میشه و روغن گیربکس خالی میشه تو ساندرو هم هست؟
بله متاسفانه….!!!!!
توجه
دوستان عزیز که سر ماشین های از رده خارج اروپایی و چینی بحث و مقایسه فنی میدازید ی لطفی کنید ی سر به این دو تا لینک زیر بزنید و توضیح بدید چرا ساندرو و لوگان (ال 90) که ما داریم خودروی از رده خارج چند نسل قبل این کمپانی هست؟
خودروی لوگان(ال 90) و ساندرو در داچیا رومانی:
https://group.renault.com/en/company-vehicles/discover/dacia/
و همین خودرو ها در نسخه ی رنو اروپایی:
https://group.renault.com/en/company-vehicles/discover/renault-international-passenger-vehicles/
دوست عزیزشنیدی که میگن دس ما کوتاه و خرما بر نخیل؟؟؟؟
همه ما اینارو میدونیم ولی واقعیت همین وضعیه که الان میبینی
هممون میدونیم تولیدات روز دنیا چیه و میتونیم ساعتها درباب مزایای تولیدات روز اروپا و جهان داد سخن بدیم ولی واقعاچند درصد مردم میتونن به این خودروها دست پیدا کنند
واقعیت جامعه ما همینه یا پراید پژو و ال نود
یا چینی…
بقیه اون چیزایی هم که میخوام بگم مشمول سانسور و عدم درج کامنت خواهد بود
سلام، سلام بر سايت حامي تيم چيني، سلام بر دلاورمردان دامنه تبليغاتي محصولات چيني، سلام بر كمك كنندگان چين، سلام به همه اونايي كه نميدونن كدوم خوبه گول تبليغات چيني هارو ميخورن.
بهتره که حق انتخاب این ماشینارو بخود مردم واگذار کنیم بجای اینکه اطلاعات ناقص بمردم بدیم،اگه لیفان چینیه ساندرو داچیای رومانیه نه یک خودروی فرانسوی که مردم انتظاردارن.من خودرو لیفان دارم ولی با موارد مراجعه بنمایندگی متوجه شدم ک کرمان موتورازپوشش وسیعی درخدمات رسانی استفاده میکنه،حتی سرویس اولیه وتعویض روغن این ماشین رایگانه جاییکه پراید….هنوزازمردم بابت فریب دادن تعویض روغنی ک معلوم نیست عوض کردن یانه مبلغ۶۰ تا۷۵هزارمیگیره.این خودرو( لیفان)که عمرش کمتر از یکساله البته در ایران کتابچه ای ۲۰۰۰صفحه در نمایندگیها داره که حکایت از تمام اجزا وقطعات موجود در کرمان موتورباذکر شماره سریال وتصویرقطعات وتفکیک قطعات قرینه، که حتی ایران خودرو هم برای ۴۰۵ ازرده خارج شده جسارت انتشار این اطلاعاتو نداره،حالا بهتره که خریدار پاشو تو میدون خرید بذاره وباچشمان باز خرید کنه.تشکر
مقایسه خیلی خوبی بود. واقعا موافقم که خرید خودروی زشتی مثل ساندرو با قیمت 50 میلیون تومان بسیار خرید دردناکی هست.
سلام
با توجه به اینکه بنده اکثر سایت های مرتبط با خودرو و مطالب رو رصد می کنم به نویسنده محترم دست مریزاد می گویم. مطلب رو بدون سو گیری و خیلی روان و قشنگ نوشته بودید و بجای اینکه مثل بسیاری از مقایسه ها گیج کننده و پیچاننده باشد بسیار خوب و صریح نوشته شده بود . احسنت
قسمت آخر یک شروع جالب هست اونم H30 کراس اتومات با قیمت 44 تومن
باعث تاسفه آخرین ساخته لیفان هم ارزش یک چرخ ساندرو قدیمی داچیا نیست.این جمله زشت هم بسیار بسیار صحبت غیر فنی و عامیانه ایست که از یک کارشناس خودرو بعیده اینجوری بنویسه.چه از نظر قیافه و چه از نظر فنی ساندرو صددرصد بر لیفان ایکس50 برتری کامل دارد.
اخه ساندرو قیافه هم داره که بهتر از لیفان باشه؟اینقد از رو تعصب نظر نده
ولی بعضی از این چینیا به صد تای ایرانی ارزش داره
تا کی باید به چین اعتماد نکرد بابا ساندرو نه به تیپ این میرسه و نه به امکاناتش این مقایشه خوب بود ولی باید بیشتر میگفتید .
با سلام
چند روز پيش پشت فرمان ساندرو نشستم براي چند ساعت و واقعا ميگم لذت نبردم!! ٥٠ ميليون ميدي حتي سنسور دنده عقب نداره
بسياااار زشت و بي كلاس هم داخل هم بيرون
خودم ام وي ام ٣١٥ دارم و به جرات از رانندگي با ماشين خودم بيشتر لذت ميبرم با اينكه گير بكس اش اتومات نيست!! داخل x50 نشستم حداقل اينه كه حس خوبي ميده به خاطر طراحي زيبا!! به كسي ميگي ٥٠ ميليون خريدم اين رو باورش نميشه ميگه بيشتر ميخوره بهش ولي به كسي ميگي ٥٠ پول ساندرو دادم فكر ميكنه سر كارش گذاشتي داري چرت ميگي!!!
واقعا ایکس 50 آشغال ترین ماشینی هست که پشتش نشستم فقط بزک دوزک کردست و برای مردم ساده لوح ایران ساخته شده
یعنی روس ها ، ادمای ساده لوحین دوست عزیز؟
سلام من میخوام بین ساندرو و ال نود یکیو بخرم خواهشما بی تعصب راهنمایی کنید .
من خودروهای چینی زیادی رو تجربه کردم لیفان 620 – جک J5 – لیفان X50 – ام وی ام 315
خودروهای داخلی 206 تیپ 5 مدل 93 رو هم بیش از 1 سال سوار شدم
بنظرم اگر براتون زیبایی مهم نیست ، از نظر کیفیت ساندرو نسبت به تمام موارد بالا برتری کاملاً محسوسی داردو در بلند مدت احساس رضایت به مراتب بهتری نسبت به سایر خودروهای فوق خواهید داشت.
از نظر فروش نیز جهت مقایسه خودروهای چینی و داخلی یه مثال می زنم:
دو تا از همکارانم همزمان در سال 89 ، اولی ام وی ام 315 و دومی ال 90 با قیمت 32 میلیون خریدند بعد از 5 سال در سال 94 اولی ام وی ام خود را با قیمت 24 میلیون (با هزار بدبختی) و دومی ال 90 خود را با قیمت 30 میلیون و براحتی در عرض 3 روز فروختند
امیدوارم کمک کرده باشم.
من سه ماهه ساندرو اتومات خریدم. یه مشکل بزرگ با گیربکسش دارم. چه در حالت اتومات و چه دستی، وقتی دنده از 2 به 3 میخواد تعویض بشه یه افت دور موتور ایجاد میشه و بعد مجدد دور موتور به انداره ای میرسه که میشه دنده تعویض شه به 3. این موضوع رو کسی تجربه کرده؟
من همین مشکل با تندر اتومات دارم، کلا دنده دو ماشین یکنواخت نیست و سرعتش بدون تغییر در میزان فشردن پدال گاز کن و زیاد میشه…..این حالت در تیپ ترونیک خیلی واضحتره. در وضعیت D خیلی کمتره
من شش ماه هست ساندرو اتومات گرفتم داخل اتاق به راز و نیاز افتاده و قیژ قیژ کنان از جاهایی صدا میاد که هنوز موفق به کشف محل مورد نظر نشده و بایستی از صدایاب استفاده کنم گمان کنم. تو تعویض دنده هم که گیربکس کلا گیج میزنه . خلاصه خیلی جال نکردم.
ماشینی که کیفیت نداشته باش آپشن وزیباییش به دهن آدم مثل زهر میشه
شما لیفان های دو سال کارکرده رو ببین چطوری از ریخت افتادن کلا چینی جماعت بخاطر چندتا آپشن میاد قید چیزای دیگه رو میزنه وبا وجود اینکه چیزی حدود ده سال از ورودشون به ایران میگذره هنوز بین مردم محبوبیتی ندارن وخریداران با ضرر زیاد ماشین خودشون رو میفروشن
توی همین تصاویر شما داخل ساندرو رو ببین کاملاً مشخص کیفیت مواد ساخته شده صندلی وداشبورد بسیار بالاتر هستش
از منی که از الان ۴ سال از تندر۹۰ استفاده کردم و حالا قصد تعویضش رو دارم به شما نصیحت در انتخاب ساندرو و تندر هیچ شکی نکنید راحت وبی دردسر سوار میشید حتی گذرتون به نزدیکی تعمیرگاه هم نمیرسه
خلاصه انتخاب دست شماست رنو آپشن رو فدای ایمنی وکیفیت کرده محصولات چینی همه چیز رو فدای آپشن
باسلام خدمت دوستان
من یک ماهی میشه ساندرو استپ وی تحویل گرفتم
سابقه زیادی از رانندگی با ماشینهای دیگه ندارم.فقط چیزی که میخوام بگم اینه که باید پول خرجش کنی تا ازش لذت ببری .چون خیلی خیلی ساده است.مثلابایدرینگ و لاستیکهاش رو حتما عوض کنی و به سایز 16*225*55 تغییر بدی.چون ماشین مثه پژو آردی هایی میخوره که رینگ و لاستیک 13 زیرش انداختن وباید رینگ و لاستیک 14 بندازی . مانیتورداخل.سنسور و دوربین دنده عقب.کفپوش.توری زیر برف پاکن ها از واجبات هستش.بعد از اینا که بگذریم پشت آمپراش قرمز یکدست و زشت که اصلا خوشم نیومد.بدترازهمه ی اینا باید بگم شرکتهای دزد خودروسازمون هستن که ماشین رو بهت میدن لخت لخت و میگن خود دانی هرکارمیخوای برو بکن. چرا نباید آپشن داشته باشن تا انتخاب کنی و به ازای پولی که میدی لذتش رو ببری.واقعا جای تاسف داره واسه ما که شرکتهایی به این بی عرضگی داریم.