آزمایش: افشین خالدی- نریمان اصغریان عکس: احسان شمس نیا – صبا سادات حقی
تب ورود خودروهای چینی به کشور بالا گرفته، عدم وجود تنوع در محصولات داخلی بهانه ای برای ورود خودروهای ارزان قیمت چینی شده. خودروهایی با برندهای جدید که مردم به صورت محدود با آنها آشنایی دارند، بسیاری از افرادی که این خودروها را می خرند خود را فردی ریسک پذیر معرفی می کنند.
اما واقعا این خودروها چقدر ارزش خرید دارند؟ شاسی بلندسازی یک سگمنت سخت در بین سازندگان خودرو است. چینی ها هم با وجود اینکه تجربه زیادی در خودروسازی ندارند به سرعت به سمت شاسی بلند رفته اند و با همان سرعت در حال نفوذ به بازار کشورمان هستند. در این مقاله با آزمایش دو خودروی ام وی ام X33 و لیفان X60 سعی در شناسایی توانایی های این دو خودروی چینی داریم.
طراحی
ام وی ام X33 یا همان چری تیگو حدود دو سال است که مهمان ایرانی هاست. با ظاهر آن آشنایی داریم، خودرویی که بی شباهت به ویتارا نیست، نمی توان به این راحتی به آن نمره قبولی داد. پیش از آنکه به طراحی کلی خودرو بپردازید فواصل بین برخی قطعات در ظاهر نظر را به خود جلب می کند. ابتدا تصور می شود با خطای مونتاژ روبرو هستید اما کمی دقت مشخص می شود اشکال از طراحی قطعات است جایی که فضای زیادی بین در عقب و گلگیر به وجود آمده از نمای پهلو ضربه سنگینی به طراحی خودرو زده است.
در ادامه اگر به جلوی خودرو بروید شاهد همین فضا به شیوه ای غیر حرفه ای تر در محل بسته شده درب موتور هستید به نحوی که تصویر می شود خودرو در آن ناحیه ضربه خورده است . البته با وجود اشکال در طراحی قطعات در حالت کلی هماهنگی فرمی مناسبی بین 3 جهت خودرو می توان دریافت کرد.
img_2310
اما لیفان X60 وضعیت بهتری دارد. به سختی می توان اشکال طراحی قطعاتی در آن پیدا کرد ،به غیر از فضای ایجاد شده بین درب موتور و چراغها که مرتبا به شما این احساس را القا می کند که درب موتور باز است در مابقی قسمتها، قطعات به خوبی ساخته و پرداخته و مونتاژ شده اند. در حالت کلی ظاهر لیفان X60 با طراحی به روز تر که دماغه آن به نوعی به نظر تغییر یافته سانتافه است در قیاس با رقیب خود یعنی ایکس 33 بسیار چشم نواز تر است.
فضای داخلی
با ایکس 33 شروع می کنیم، پس از ورود به کابین این خودرو با انبوهی از قطعات بسیار بی کیفیت پلاستیکی روبرو می شوید که شاید به سختی در خودروهای بسیار ارزان قیمت ایرانی هم نمونه آن را دیده باشید. موقعیت سواری ایکس 33 علیرغم صندلی های کوچک آن وضعیت بدی ندارد اما توقع یک صندلی با کیفیت و ارگونومیک را نداشته باشید. با توجه به ارتفاع آن راننده تسلط خوبی بر روی جاده دارد،آینه ها به اندازه کافی بزرگ هستند و دید عقب راننده هم متناسب است.
صندلی های عقب برای ایجاد فضای بار بیشتر به صورت خوابیده در می آیند ولی با توجه به نوع طراحی به صورت یک دست نخواهد شد و برای حمل اجسام یک تکه بزرگ وضعیت مناسبی ندارد. در دسترس بودن ادوات داخلی با توجه به سادگی کنسول خوب است و راننده می تواند در حین رانندگی به همه چیز دسترسی داشته باشد.
اما لیفان X60 وضعیت بهتری دارد، پس از ورود به خودرو شما به یاد خودروهای ژاپنی خصوصا تویوتا راو4 می اندازد، البته بدون در نظر گرفتن کیفیت. فضای داخلی خودرو نسبت به ایکس 33 بسیار ظریف تر و با کیفیت تر است و مشخص است لیفان قصد داشته حداقل ها را در این خودرو رعایت کند اگر چه به رقبای ژاپنی و کره ای خود نزدیک نمی شود ولی نسبت به هم وطن رقیب خود چند پله بالاتر است و می تواند بازه قیمتی خود را توجیح کند.
رو دری ها با چرم مصنوعی دوخت و تزئین شده اند و جنس داشبورد از مواد نرم و براق است. کیلومتر شماره به صورت دیجیتالی است و با وجود اینکه از نظر زیبایی چندان بد به نظر نمی رسد اما راننده نیاز به دقت بیشتری برای خواندن سرعت دارد، صندلی های عقب لیفان بر خلاف ایکس 33 به صورت کامل با کف فضای بار هم سطح می شوند در نتیجه فضای مناسبی برای جابجایی وسائل به وجود می آید.
صندلی های عقب لیفان به صورت پله ای به عقب می خوابند در حالیکه در ایکس 33 این قابلیت وجود ندارد، ایکس 33 قابلیت عقب رفتن صندلی را برای داشتن فضای پای بیشتر دارد که البته باز هم نمی تواند به فضای پای لیفان در حالت عادی دست پیدا کند. از دیگر برتری های لیفان در فضای داخلی می توان به سانروف بزرگتر، فضای بار بیشتر، سیستم صوتی بهتر، تسلط بیشتر بر جاده اشاره کرد.
رانندگی
با استارت ایکس 33 و لیفان X60 تفاوتی در حین استارت دو خودرو ملاحظه نشده و به راحتی استارت می خورند ، با توجه به عایق بندی بهتر X60 نفوذ صدا به داخل این خودرو کمتر از ایکس 33 است. در حرکت نیز این عایق بندی بیشتر به چشم می آید. در حالت درجا اگر بخواهید دور موتور در ایکس 33 بالا ببرید ابتدا کمی احساس خطر به شما دست پیدا می دهد، از آن جهت که عملکرد موتور هارشینگ شدیدی دارد این وضعیت در لیفان بسیار بهتر است.
حین رانندگی فرمان دو خودرو تیز است و حس خاصی را به راننده منتقل نمی کند. در ترمزگیری شدید X60 واکنش بسیار خوبی نشان می دهد و می توان به آن اعتماد کرد چیزی در ایکس 33 هم به صورت خفیف تر وجود دارد. دو خودرو از صدای گیربکس رنج می برند، ایکس 33 صدای زوزه مالکین را آزرده کرده و در لیفان صدای ناهنجاری که برخی اوقات منجر به تعویض گیربکس توسط نمایندگی شده مالک را دچار دردسر کرده است.
با وجود آنکه فاصله بین دو محور لیفان بیشتر از ایکس 33 است اما این لیفان است که به دلیل شاسی بهتر قدرت مانور پذیری خود را به ایکس 33 دیکته می کند، از دلایل دیگر وجود استرس بار در لیفان و سیستم تعلیق با کیفیت تر است. عبور از سرعت گیر ها با لیفان راحت تر است و احساس خطر کمتری به شما دست پیدا می کند. از نظر مصرف سوخت دو خودرو با توجه به قدرت موتور در وضعیت خوبی قرار دارند و هر دو خودرو با توجه به شرایط رانندگی و تعداد سرنشین در سیکل ترکیبی در بین 8 الی 9 لیتر مصرف سوخت دارند.
در بخش امکانات هر دو خودرو به سانروف مجهز هستند و صندلی های دو خودرو نیز از نوع چرم می باشد. تهویه دو خودرو از نوع دستی است. ایکس 33به گرم کن صندلی جلو نیز تجهیز شده است. از نظر امکانات ایمنی دو خودر مجهز به دو ایربگ برای سرنشینان جلو، سیستم ترمز ضد قفل و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD هستند.
تست تصادف
ام وی ام ایکس 33 توسط موسسه ایمنی استرالیا مورد آزمایش قرار گرفته که نتیجه بسیار ضعیف دو ستاره را دریافت نموده، در توضیحی که موسسه ایمنی استرالیا در مورد خودرو ارائه کرده به بدنه بسیار ضعیف خودرو اشاره نموده و خاطر نشان کرده ضربات شدیدی به پا ، دست و سینه آدمک های تست وارد شده است. لازم به ذکر است کمپانی چری حاضر به ارائه خودرو به موسسه ایمنی استرالیا جهت ادامه تست تصادف برای برخورد از پهلو به بهانه فراخوان نشده است، در نتیجه این موسسه فقط برخورد از جلو را مورد آزمایش قرار داده است. اما لیفان فقط توسط موسسه ایمنی چین مورد آزمایش قرار گرفته و توانسته 4 ستاره را از آن تست برای خود بدست بیاورد اما با توجه به آنکه استاندارد تست در چین با استاندارد تست استرالیا متفاوت است نمی توان در این مورد دو خودرو را با هم مقایسه نمود.
موتور، گیربکس، عملکرد
ام وی ام X33 و لیفان X60 از موتورهای 4 سیلندر 16 سوپاپ با حجمهای 2.0 و 1.8 لیتر بهره می برند. هر دو خودرو از سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ بهره مند هستند. قدرت و گشتاور X33 به ترتیب 6 اسب بخار و 14 نیوتن متر بیشتر از لیفان است. با احتساب وزن 1375 کیلوگرمی ام وی ام و 1330 کیلوگرمی لیفان نسبت نیرو به وزن این دو خودرو تقریبا برابر است. لازم به ذکر است که ام وی ام از دریچه گاز سیمی و لیفان از دریچه گاز برقی سود می برد و به همین خاطر با فشردن پدال گاز اندکی تاخیر در لیفان نسبت به ام وی ام احساس میشد. البته این تاخیر در حدی نیست که زیاد آزار دهنده باشد و کم کم به آن عادت می کنید.
از آنجایی که سایز رینگ و لاستیک این دو خودرو دقیقا یکسان می باشد می توان از این عامل در شتاب و کشش فاکتور گرفت و فقط به مقایسه میزان سبکی یا سنگینی ضرایب گیربکس ها پرداخت. پس از بررسی گیربکس دو خودرو و سنجش دور موتور با استفاده از دستگاه و خواندن سرعت دقیق از روی GPS اینطور مشخص شد که دنده های 1 و 2 و 3 و 4 در لیفان سبکتر از ام وی ام هستند ولی دنده 5 لیفان با اختلاف قابل توجهی سنگینتر از ام وی ام بود.
سرعت در دور 3000 در دنده های 1 و 2 و 3 و 4 و 5 برای لیفان به ترتیب 27 و 45 و 64 و 87 و 98 و برای ام وی ام 24 و 44 و 63 و 84 و 106 بود. متاسفانه به علت محدودیت زمانی فرصت تست کشش به صورت بغل به بغل میسر نشد ولی با توجه به ضرایب سنگینتر گیربکس ام وی ام و دریچه گاز سیمی و گشتاور بیشتر اینطور احساس میشد که در دورهای پایین در دنده های 1 تا 4 قویتر از لیفان عمل کند ولی با توجه به اختلاف زیاد در ضریب دنده 5 احتمالا برتری کشش در این دنده با لیفان است.
البته لیفان نیز با اینکه در دور 4200 به حداکثر گشتاور خود می رسد ولی در دورهای پایین انعطاف پذیری خوبی دارد و در رانندگی روزمره احساس کمبود کشش زیاد در آن احساس نمی شود که علت این امر علاوه بر تنفس خوب موتور در دورهای پایین (به لطف زمانبندی متغیر) تا حدی به خاطر شاتونهای بسیار بلند این موتور است که در تولید گشتاور مناسب در دور پایین موثر است.
برای اینکه شتاب دو خودرو بهتر سنجیده شود تست شتاب توسط راننده یکسان انجام شد تا اثر مهارت راننده خنثی شود و تایم گیری با دستگاه مخصوص آغاز شد. اولین تست با X33 شروع شد. بار اول لانچ از حالت سکون با دور 4000 الی 4200 بررسی شد که به علت هرزگردی بیش از حد تایم خوبی به دست نیامد. بار دوم و سوم لانچ با دور موتور حدود 3800 انجام شد و برای اینکه هرز گردی به حداقل برسد به محض رها کردن کلاچ نباید پدال گاز را تخته کنید تا اندکی جلوی هرزگردی گرفته شود ، درست قبل از پایان هرزگردی پدال را تخته کنید و دنده ها را در دور 6000 تعویض کنید در نتیجه بهترین تایم ثبت می شود زیرا بعد از دور 6000 افت گشتاور شدید است و بالاتر بردن دور از 6000 سودی ندارد.
با اینکه درجه بندی ردلاین تا 6500 است ولی ام وی ام در دور حدود 6200 کات آف می کند. هنگام تایم گیری با لیفان مشخص می شود که این خودرو به علت برقی بودن دریچه گاز هنگام حرکت از حالت سکون دچار کپ زیادی می شود (مانند خودرویی که بدون خاموش کردن ESP بخواهد از حالت سکون لانچ کند) و باید مقداری با پدال کلاچ و گاز بازی کنید تا بتوانید این کپ را به حداقل برسانید.
دور موتور را به 4000 رسانده و کلاچ را رها کنید و بلافاصله پس از برطرف شدن کپ سریع پدال گاز را تا انتها فشار دهید و حرکت کنید. چون حداکثر توان لیفان در دور 6000 به دست می آید و در همین دور نیز کات آف می کند باید دنده ها دقیقا قبل از کات آف تعویض شوند تا توان موتور زیاد هدر نرود. البته باید دقت کافی داشته باشید تا موتور کات آف نکند در غیر این صورت تایم خوبی به دست نمی آید.
با مقایسه تایمهای 0 تا 100 به دست آمده در جدول انتهای مقاله مشخص می شود که از حالت سکون لیفان با وجود کُپی که در ابتدای حرکت داشت 0.4 ثانیه زودتر از ام وی ام به سرعت 100 رسید.
اگر این کُپ در ابتدای حرکت از سکون وجود نداشت لیفان به راحتی می توانست تایمهای زیر 13.0 ثانیه را ثبت کند. با بررسی های انجام شده مشخص می شود این کپ بیشتر از حالت سکون وجود دارد و اگر شتابگیری در حال حرکت از سرعت 10 یا 20 در دنده 1 آغاز شود این کپ خیلی کمتر می شود و لیفان تواناییهای خود را بهتر نشان می دهد. تستها در دمای حدود 25 درجه و ارتفاع 1350 متر از سطح دریا انجام شد.
ارزش
هم اکنون لیفان X60 در بازار در حدود 63 میلیون تومان قیمت دارد و توانست به عنوان خودروی برتر آزمایش امروز خود را معرفی کند اما قیمت ام وی ام ایکس 33 در حدود 60 میلیون تومان است، متاسفانه با توجه اشکالات عمده و اساسی خودروی ایکس 33 نمی تواند نسبت به قیمت پرداختی خود را توجیه کند، این درحالیست علاوه بر ضعف های طراحی و ساختاری دارای اشکالات کیفی نیز می باشد. به طور مثال با وجود آنکه تنها یک سال از کارکرد ایکس 33 مورد آزمایش می گذشت عایق بندی زیر گلگیر در حال جدا شدن بود که می تواند به پوسیدگی زود رس بدنه بیانجامد، این قضیه به کمپانی مادر یعنی چری باز می گردد که نتوانسته خودرویی با کنترل کیفی قابل قبول عرضه کند. در آزمایشی مشابه که توسط یک نشریه روسی انجام شده بود نیز مشابه این مسئله گزارش شده کنترل این موراد برای یک خودروساز که مدعی جهانی شدن است نباید آنچنان دشوار می بود و جا دارد این کمپانی با شنیدن اشکالات دست به اصلاحات متناسبی در این زمینه بزند. در پایان ضمن تشکر از آقایان مهدی واعظی و فرشاد آتاکشی زاده توجه شما را به جدول امتیازات دو خودرو پس از آزمایش جلب می نمایم.
لیفان |
ام وی ام |
|
---|---|---|
نوع موتور |
4 سیلندر خطی 16 سوپاپ DOHC |
4 سیلندر خطی 16 سوپاپ DOHC |
حجم موتور |
1794 سی سی |
1971 سی سی |
قطر سیلندر |
79.0 میلی متر |
83.5 میلی متر |
کورس پیستون |
91.5 ملی متر |
90.0 ملی متر |
نسبت تراکم |
10.0 به یک |
10.0 به یک |
توان |
133 اسب بخار در دور 6000 |
139 اسب بخار در دور 5750 |
گشتاور |
168 نیوتن متر در دور 4200 |
182 نیوتن متر در دور 4300 |
ابعاد تایر |
215/65/16 |
215/65/16 |
ضرایب گیربکس |
||
دنده 1 |
اعلام نشده |
3.583 |
دنده 2 |
————– |
1.947 |
دنده 3 |
————– |
1.379 |
دنده 4 |
————– |
1.030 |
دنده 5 |
————– |
0.821 |
ضریب دیفرانسیل |
————– |
4.313 |
وزن خالص |
1330 کیلوگرم |
1375 کیلوگرم |
نسبت نیرو به وزن |
100 اسب بخار برای هر تن |
101 اسب بخار برای هر تن |
شتاب صفر تا صد (اندازه گیری شده با دستگاه) |
13.2 ثانیه |
13.6 ثانیه |
صدای داخل کابین در حالت ایستاده و دور Idle |
35 دسی بل |
38 دسی بل |
ظرفیت حمل بار |
435 لیتر |
405 لیتر |
جدول امتیازات |
||
---|---|---|
ام وی ام X33 |
لیفان X60 |
|
میدان دید |
7 |
8 |
سطح تجهیزات رفاهی |
5 |
5 |
سطح ایمنی و تجهیزات |
3 |
5 |
فضای سرنشینان |
6 |
7 |
ارگونومی |
6 |
8 |
نفوذ صدا به کابین |
6 |
8 |
مصرف سوخت |
7 |
8 |
واکنش موتور |
6 |
7 |
گیربکس |
6 |
6 |
کیفیت رانندگی |
6 |
7 |
مانور پذیری |
6 |
7 |
ترمز |
6 |
7 |
کیفیت ساخت |
3 |
7 |
گارانتی |
5 |
5 |
ارزش در برابر مبلغ |
3 |
7 |
مجموع |
81 |
102 |
یه شعاری قدیما روی دیوارمینوشتن که : ننگ با رنگ پاک نمیشود
حالا ما پشت سرهم آمار و مدرک و محاسبه و فیلم میذاریم در اثبات توانایی های ایکس 60, یه عده بدون هیچ جوابی دائما قرمز (منفی) میدن. قضاوت با مردم.
نمایندگان مدیران خودرو بدوید منفی بدید تا دیر نشده ولی همونی که اول گفتم: ننگ با… خوش باشین
دوست گرامی این آمار و مدرک و فیلمهای تبلیغاتی نیست که توانایی های یک ماشین رو نشون میده بلکه تست واقعی در شرایط واقعی توسط راننده معمولیه .
مهمترین ضعف ایکس 60 نسبت به ایکس33 موتور 1800اونه که برای یه شاسی بلند بعضی وقتها جوابگو نیست.
آقا ساسان؛ اگه محاسبات و استدلال منو توی پستهای قبل میخوندی میفهمیدی چرا اون 200سی.سی موثر نیست. ضمنا مدارک من مستنده و بر اساس واقعیته؛ نه توهم بعضیا!!! تجربه بعضی دوستان اینجا که ایکس 60 دارن یا آمار فروش خودرو یا تست خودرو در برف روسیه واقعیه؛ نه تبلیغاتی. شما اول ببین؛ بعد نظر بده. گرچه کارمندان مدیران خودرو فقط قراره نقش تخریب چی رو اینجا بازی کنن و به واقعیتها کاری ندارن
آقا مهران با این استدلالی که در مورد نادیده گرفتن حجم 200 سی سی اضافه ایکس 33 داری میشه گفت :
ایکس 60 با 1800مساوی با پژو206با 1600 مساوی …مساوی پراید با 1400 مساوی با ام وی ام 1100 مساوی با ماتیز 900 مساوی با ….موتور گازی 100
بعد از گذشت حدود 1 سال از تولید ایکس 60 اگه به کامنتها و امتیازات اونها توجه کنید میبینید که نظرات منفی صاحبان این خودرو بیشتر شده فکر کنم ایکس 60 نمره قبولی از دید مصرف کننده هاش نگرفته باشه در عوض ایکس 33 روز بروز داره محبوبتر میشه
آقا محمد, اینجا که همه ایکس 60 داران اظهار رضایت کردن, شما مستند این ادعاتون. کجاست!؟ اتفاقا این صاحبان چری هستند که دائما اظهار پشیمانی میکنند
آقا مهران من ایکس 60 مو خریدمش 75 میلیون تومن ازشم راضی نیستم بخصوص از خدمات نمایندگی و از کشش ضعیف موتور حالا هم بخام بفروشم 20 میلیون ضرر میکنم مجبورم فعلا باهاش کنار بیام
آقا یا خانم سه نقطه …!ا که حتی اسمتون رو هم حاضر نیستین بگین
من یکی رو میشناسم که ایکس 33 داره, حاضره با یه ایکس 60 معاوضه کنه. اگه پایه ای بگو. مدل 91 رنگ سفید. بدون یه ریال سر دادن
آدم جنازه با جسد عوض می کنه آخه
جفتشون مردن چکاری آخه
ضمنا آدم عاقل یکبار از یک سوراخ گزیده می شه
جدددددددددددددددددددددددددددددی دستشون درد نکنه من که خیلی راضی بودم از این نظر سنجی . خیلی از شک و شبهه هارو از بین میبره . مخصوووووووصا عکس های خیلی زیباشون. مرسی ممنون
مشاهده عینی: (واقعی واقعی)ا
توی بازار خودرو دوتا ایکس 33 مدل 91 بود,مشابه هم. بدون رنگ و تصادف, سالم و نسبتا کم کار. هر دو قیمت زده بودن 51میلیون. یعنی 13 میلیون افت نسبت به قیمت نقدی کارخانه. فقط بخاطر دوسال. بعبارتی هر سال 10درصد افت قیمت!!!ا
یک ایکس 60 هم بود, همون مدل 91 ,سالم, بدون رنگ و… مشابه ایکس33 ها. اما قیمتش 56میلیون بود . میشه تقریبا 4درصد افت به ازای هر سال
بنظر شما کدوم معقول تره !؟
چرا افت ایکس33 اینقدر زیاده؟
مهران جان ایکس 60 قیمتش 76 میلیون بوده حالا باید بده 56 میلیون یعنی 20 میلیون افت قیمت یعنی27 درصد افت قیمت -سوال اینجاست چرا مالک ایکس 60 حاضر شده اونو تقریبا به قیمت ایکس 33 بفروشه؟؟!!
آقا این ایکس 33 عجب اژدهاییه دیشب اتوبان بابایی ماشین دوستمو تست کردم بقول یکی از دوستان خیلی هاره واقعا ارضام کرد
من واقعا به شما حسادت می ورزم که تا این حد سطح انتظار و توقعتان پایین هست و با شتاب 13 ثانیه ای ارضا می شوید
ولی اجازه بدهید یک ماشین دیگر هم که در این هست را بشما معرفی کنم به اسم پراید، البته فقط قبل از شتاب گیری باهاش چندتا ارم بخش استفاده کن چون احتمالا شتابش بیشتر از این اژدها یا مارمولک باشه
شتاب پراید برای سفر به آخرت مثال زدنیه واقعا یه نگاهی به آمار کشته شده های پراید بنداز فقط شتاب که برای یه خودرو ملاک نیست …نه…؟غلام
شما تو اتوبان نبودید تو حجو بودید
تست بعدی این سایت می تونه مقایسه لیفان با ام و ام با تابوت باشه البته تابوش 14 ایربگه، حالا باز بشوند یا نه جای بحث دارد
جالبه, این چند روز که نمایندگی مدیران خودرو تعطیله هیچکی نمیاد اینجا پست یا امتیاز منفی علیه ایکس60 بده. دستتون رو شد ام.وی.ام ی ها
ایکس60 مدل 92 کارکرد 15000 کیلومتر تو نمایشگاه 65 تومن 56 میلیون از کجا در اومد؟؟ بعد خواهشن ایکس33 رو با پراید وانت مقایسه کنین نه ایکس60 .. من پیشبینیم اینه لیفان ایکس60 تو این 1 2 ماه دوباره بالای 70 میشه. یا علی
سلام اولا:ایکس60هم چالاک تره هم کم صدا تره و هم با کلاس تره و هم کم مصرف تره و هم شتاب صفر تا 100بیشتره و اصن با ایکس 33 قابل مقایسه نیست عزیزم
دوما: اصن در سر بلندی کم نمیاره قربونت بشم:سوما:این ماشین نسبت به ایکس33در تست تصادف موفق تر عمل کرده و اسیب کمتری به سرنشین و موتور واردشده و مزایای اینچنینی زیاد داره البته بگم من این خودرو رو ندارم منته در بارش زیاد تحقیق کردم که اگر پولدار بشم بخرم اما سوار هردو شدم
سید عزیز ممنون از نظر کاملا منطقی و درستت.. من خودم ایکس60 دارم 1 سال کاملا درست میگی.. من واقعا انتقاد دارم که چرا لیفان ایکس60 رو با ام وی ام قیاس کرده دنده 6.. واضح هست ایکس33 اصلا در حد پراید وانت نه لیفان ایکس60
سلام به همگی،من اواخر اردیبهشت ماه 93 دقیقش(92/2/28)از این تحویل 20روزه ها ثبت نام کردم ولی حتی 20 روز نشد7خرداد با من تماس گرفتند و گفتند که ماشین آمده است.من هم ماشین رو کارتکس تحویل گرفتم و گفتند که اگر بخواهی پلاکش کنی 2الی 3 روز بعد طول میکشه تا مدارکش بیاد.ولی خدایی خیلی ماشین خوبیه.اصلا این جور که میگن مثلا تو سربالایی ها کم میاره و یا ضعیفه نیست.من خودم همه جوره تستش کردم و حتی با یه ام وی ام x33 کورس انداختم با این که موتورش 2000 سی سی بود ولی سوسک شد.تو سربالایی ها هم اصلا کم نمی اورد و از پرشیا که موتورش 1800 است و اتاقش هم سبک تر خیلی راحت تر اومد بالاالبته بگم که لیفان موتورش 1800vvtوبرای انگلستان هستش.من خودم 405-پرشیا-سمند-206 تیپ 2-206sdv8-پرایدام وی ام x33-لیفان 620 تلنت1800-داشتم ولی این از اونا خیلی بهتره با اینکه اختلاف قیمت چندانی نداره ولی امکانات خیلی بیش تری بهت میده-مثلا اگر هیوندای(برای مثال)یه همچین ماشینی با همین امکانات بزنه قیمتش خیلی بیش تر از اینه چون بیش تر داره پول مارکشو میدی تا ماشین-چینی ها چون اسمشون بد در رفته مجبورند بیش تر از چیزی که پول میگیرن امکانات بدن تا خودشون رو نشون بدن و سابقه ی بدشون رو پاک و خودشون رو جا بیندازند.هم امکانات خوبی داره وهمقدرت مناسبی داره-نمیگم در حد شاسی بلند های دیگه است ولی نسبت به قیمتش خیلی خوبه.شما خودت نگاه کن ببین کدوم ماشین تا 64 میلیون این امکانات رو بهت میده؟هم شاسی بلنده(اینو واسه این گفتم چون ما ایرانیا وقتی که اسم شاسی بلند میاد فکر میکنیم چه خبره وخلاصه علاقه ی شدیدی به شاسی بلند ها داریم و حتی پیر مرد و پیر زن ها هم شاسی بلندارد بیش تر دوست دارن دیگه کاری ندارن که ار ماشینی که شاسی کوتاهه ارزون تره یا گرون تر)بگإریم. خلاصه هم خوشگله و هم شاسی بلند و هم امکانات خوبی داره-فقط چون بعضی فکر میکنن کهچون چینی بده وتازه وارد بازار شده شاید از بازارش رونق نداشته باشه ولی کم کم جا میفته وقیمتش هم خیلی گرون تر میشه.من واقعا به قول دوستان که گفته بودن من هم لذت یه ماشین 200 میلیونی رو میبرم با هاش ولی فقط تنها ایرادش همونیه که گفتم.دیگه بگم هم جاداره وصندوق عقبش هم که خوبه ولی اگه جای بیش تری بخوای میتونی صندلی های عقبش رو بخوابونی و از فضای واقعا جدار صندوق عقبش استفاده کنی-اینم بگم که از دیگر شاسی بلند های چینی دیگر مثل ام وی ام x33 ویا همون تیگو از هر لحاظ(کیفیت-شتاب-جدار بودن-امکانات-زیبایی و…)خیلی بهتره چون خودم داشتم و تجربه کردم و الکی هم از x60 تعریف نمیکنم و واقعیت رو میگم چون نه شرکت لیفان واسه منه و نه من تبلیغات میکنم.شاید خیلی از چیز ها مونده که در مورد لیفان نگفتم ولی خلاصه اگه تو یه جمله بخوام بگم باید بگم که:نسبن به پولی که میدید واقعا ارزش داره و پشیمون نمیشید.در کورد بوی صفحه کلاج که دوستان گفتند هم بعدا توضیح خواهم داد. دیگه سرتون رو درد نمیارم.اگر سوالی هم داشتید از خودم بپرسید.ممنونم…………………………………………………………..
ماشینه خوبیه.من دیروزیکیشو خریدم.نسبت به قیمتش خوبه ولی یا دمون نره با شاسی بلند های دیگه که 2 و 3 برابر این گرون ترند مقایسه اش نکنیم.این هم اگه قیمتش اونقدر بود همون چیز های رو که اونا دارند این بیش ترشو داشت مرسی
با سلام خدمت دوستان گلم من 5 ماه که ایکس 60 دارم ماشین قبلیم پارس مدل 85 که هنوز دارم نفروختمش از لیفان خیلی راضی هستم نسبت به پولی که دادم در مورد شتابش بگم که هیچ فرقی با پارسم که فوق العاده پر شتابه و تو ده و نیم ثانیه 0 تا صد زدم باهاش فرقی نمیکنه البته تک سر نشین لیفان حدود 11 ولی یه مزیت هایی نسبت به پارس داره اول اینکه متاسفانه تو ایران قدرت یک موتور رو مساوی با حجم موتور میدونن میگن چون 1800 پس به درد نمیخوره هیچ کس نمیاد نسبت قدرت به وزن رو حساب کنه فقط میگن برای شاسی بلند موتور 1800 گذاشتن لیفان علارغم ظاهر گندش تنها حدود 1300 وزنشه و پارس حدود 1100 ولی قدرت پارس 100 اسب و گشتاورش 145 ولی لیفان 131 اسب و گشتاور 168 ببینید هر دو 1800 cc هستن این تفاوت وزن رو تفاوت قدرت و گشتاور جبران میکنه که هیچ به نظر من ضریب دنده لیفان بهتره چون سبک تره به طور مثال تو دنده 1 لیفان تا 4000 که گاز میدم 40 تا میره ولی پارس تا حدود 5 و نیم 40 تا میره این یعنی مصرف سوخت و اصطحلاک بیشتر بقیه دنده ها هم به همین صورت بعد از آب بندی همراه برادرم تستی تو سر بالایی انجام دادیم برادرم که مهارت رانندگی مشابه خودم داره پشت فرمون پارس و من لیفان در یک جاده کوهستانی پر شیب به دلیل همین ضریب دنده مناسب تره لیفان من به طور مداوم در دنده 2 رانندگی میکردم به راحتی از سرعت 40 تا 95 تا جابجا میشدم اما برادرم میگفت که همش در حال تعویض 2 به 3 و بالعکس بوده و در مسیر 5 کیلومتر حتی یک مورد هم نتونست از من پیشی بگیره در ضمن من هر دو ماشینم رو بسیار خوب و با مراعات آب بندی کردم و در زمان تست سوخت خودرو ها یکی بود و پس از سرویس دوره ای تست شدن و اما اما اما صفحه کلاچ لیفان ضعیف که به نظرم چون چیز مصرفی هست مثل لنت ترمز میشه با نمونه مرغوب تعویض کرد و لذت رانندگی با این ماشین رو برد همون کاری که من با پارسم کردم و صفحه کلاچ تقویت شده انداختم روش همین روزها لیفان هم همین کارو میکنم توصیه من به لیفان دوست های عزیز اینه که گیربکس و موتور این ماشین هیچ ضعفی نداره تنها ضعفش دیسک و صفحست که بی تعارف بگم عمرش نهایتا 15000 تا اینم بگم تو جاده با اسپورتیج جدید که نمونه موتور اون 2000 cc بود و شتابش طبق کاتالوگ ده و نیم هست با دنده دو و سرعت 40 تک سر نشین تا سرعت 110 که دنده 3 بودم پا به پاش رفتم بعد اون جلو زد الان دوستان نیان بگن چرا با اسپورتیج مقایسه کردی انقدر هم مبتدی نیستم فقط مقایسه سرعت 40 تا 110این ماشین رو با اسپورتیج موتور 2 لیتری که مالکش پسر عمم بود گفتم نه چیز دیگه چون بعضی ها میگن اون گاز نداده در صورتی که آشنا بود خلاصه در خرید این ماشین شک نکنید ترمزش هم عالیه البته اولین بار که ماشین کار نکرده و ترمز آببندی نشده خیلی پایین و ضعیف به نظر میرسه ولی بعد 5000 کیلومتر فوق العاده میشه اگه دوستان سوالی دارن در خدمتم
مجله تخت گاز: اگر نگاهی اجمالی به سیر تکامل خودروسازان کرهایی داشته باشیم و مسیر صعودی آنها طی دو دهه گذشته را بررسی کنیم، درخواهیم یافت که خودروسازان چینی هم همان راهی را میروند که کرهایها در دهه ۹۰ و قرن جدید رفتهاند. مونتاژ، اقتباس و حتی کپی طرح و در نهایت طراحی استراتژی است که باعث شده امروز خودرویی مانند لیفان X60 به عنوان یک خودروی نسبتا مناسب چینی وارد بازار شود. تست این خودرو در مسیری به طول حدود ۸۰۰ کیلومتر بهانهای شد تا کمی در نوع نگرشمان نسبت به خودروسازان چینی تجدید نظر کنیم. . اگر کمی به خطوط گرد و نرم بدنه دقت کنید شباهتهایی را با سانتافه و صد البته فولکسواگن توآرگ و تویوتا RAV4 خواهید یافت. البته حجم پردازیهای بدنه اغراق آمیزتر از سانتافه است. در نمای روبهرو چراغهای بزرگ و زیبایی قرار دارند که در گوشهها مانند گوشههای دو چشم کمی کشیده شدهاند که نشان از دقت طراحان به جزئیات و ظرافت دارد. جلوپنجره به سبک آئودی بلند و گسترده طراحی شده و حسی توام با قدرت را به بیننده القا میکند. در دو طرف سپر دو ورودی هوا قرار دارد که به نظر میرسد بیشتر در خودروهای اسپرت کوپه مورد استفاده است تا یک کراسآور شهری! پروژکتورها نیز در پایینترین بخش سپر یعنی، زیر ورودیهای هوا نصب شدهاند که به دلیل ارتفاع کم در مسیرهای خارج از جاده باید دقت داشت آسیب نبینند. یک صفحه فلزی هم در زیر سپر قرار دارد که در زمان ورود و خروج از شیبها از برخورد سپر با سطح جلوگیری میکند. در نمای کناری یک خط یا حجم از زیر چراغهای جلو و کنار جلوپنجره آغاز میشود و با گذر از نمای جلو یک حجم زیبا دور گلگیر جلو تشکیل میدهد که با گذر از روی رکابها به دور گلگیر عقب هم میچرخد. رینگهای ۱۶ اینچی ایکس ۶۰ نیز که تا حدوی شبیه به رینگهای فراری ۳۶۰ مودنا به نظر میرسد، در نمای جانبی دلربایی میکنند. نمای عقب این خودرو شاید حتی پویاتر از نمای جلو به نظر برسد. طراحان در نمای عقب توانستهاند در کمال سادگی طرحی ایجاد کنند که همانند بسیاری از هموطنانش خسته کننده نیست و در ضمن سبکی نسبتا اروپایی دارد. بیشترین امتیاز مثبت را در نمای عقب گرافیک مناسب چراغها میگیرد. نمای داخلی؛ آرامش به سبک لیفان چینی! نمای داخلی به سبک طراحی کرهایها بی شباهت نیست، اما شباهتش به تویوتا RAV4 ژاپنی انکار ناپذیر است. داشبورد ایکس ۶۰ را میتوان به سه بخش تقسیم کرد. در بالاترین قسمت دریچههای سیستم تهویه مطبوع و کنترل سیستم صوتی خودرو قرار دارد. یک پله پایینتر دکمههای دوار تنظیم سیستم تهویه به صورت سه تایی نصب شده و در پایینترین بخش هم شیفتر گیرباکس جا خوش کرده است. دسته دنده نیز خوش دست و فواصل حرکتی آن کوتاه است که سبب کاهش زمان تعویض دنده و مانع از اتلاف گشتاور موتور میشود. ارگونومی اتاق هر چند در حد خودروی مثل تویوتا RAV4 نیست اما راضی کننده به نظر میرسد و کاملا بر هموطنش MVM X33 میچربد. کارکرد تنظیمات سیستم تهویه خودرو به دلیل قرارگیری در محل مناسب، به سهولت انجام میگیرد. اما دکمههای تنظیم سیستم صوتی کمی دور از دسترس است و اگر روی صندلی راحت آن خوش نشسته باشید، باید برای تنظیم سیستم صوتی خودرو، کمی به سمت جلو حرکت کنید. که البته این مشکل با نصب ادوات تنظیم بر روی فرمان از سوی سازنده تا حدودی مرتفع خواهد شد و بدین ترتیب فضای بزرگ وسط فرمان هم به نحوی مورد استفاده قرار میگیرد. اما جذابترین بخش کابین نورپردازی آبی ملایمی است آرامش را بر کابین ایکس ۶۰ حکمفرمایی میکند. نورپردازی صفحه کیلومتر هم آبی رنگ است تا با نورپردازی کابین در تناسب باشد. دورشمار موتور بزرگترین دایره را در میان نشان دهندهها به خودش اختصاص داده و این بزرگی بی دلیل نیست، چراکه این نشاندهنده استوانهای در وسط میزبان سرعت سنج نیز هست که به سبک خودروهای اسپرت بهصورت دیجیتال سرعت را نشان میدهد و هرچند مدرن است اما هنوز نپخته و خام به نظر میآید. صندلیها نیز برای سه سرنشین کافی به نظر میرسند. به دلیل اینکه این خودرو بهصورت تک دیفرانسیل و محور محرک جلو ساخته شده است تونل عبور گاردان در وسط خودرو وجود ندارد که این نکته سبب میشود در سفرهای کوتاه حتی سه نفر هم در کابین عقب راحت باشند. در کل وقتی داخل خودرو قرار میگیرید در مییابید که کابین جادارتر از آن چیزیست که از بیرون به نظر میرسد. X60 چه در چنته دارد؟! دیگر زمان آن رسیده بود که موتور ۱۳۳ اسب بخاری X60 را وارد گود کنیم. موتور بسیار آرام روشن میشود. برای شنیدن صدای آن باید دور موتور را بالا برد اما ECU فقط تا دور موتور ۴۰۰۰ اجازه این کار را به شما میدهد! دلیلش هم این است که هیچ دندهای در گیرباکس درگیر نیست و انژکتورها در حالت خلاص بودن گیرباکس در دور ۴۰۰۰ کات آف میکنند تا به موتور آسیب نرسد. با حرکت دادن شیفتر، دنده یک به نرمی در دل گیرباکس جای میگیرد و خودرو به آرامی شروع به حرکت میکند. در زمان حرکت به دلیل نرمی پدال کلاچ در رها کردنش باید دقت کرد تا خودرو حرکت ناگهانی نداشته باشد اما باید گفت این نرمی در عبور از ترافیک کمی از خستگی شما میکاهد. موتور این خودرو با حجم دقیق ۱۷۹۴ سیسی میتواند در دور ۶۰۰۰ هزار ۱۳۳ اسب بخار قدرت تولید کند. البته به محض رسیدن دور موتور به ۴۲۰۰ RPM، ۱۶۸ نیوتن متر گشتاور نیز در اختیار شما قرار میگیرد. این موتور دو میل سوپاپ در سرسیلندر دارد و ۱۶ سوپاپ هم که به صورت متغیر باز و بسته می شوند (VVT ) نقش مجراهای تنفسی آن را ایفا میکنند. سیستم جرقهزنی هم بهصورت چهار کوئل مجزا برای هر سیلندر است که در این سیستم دیگر نیازی به دلکو و یا کوئل دوبل نیست و برای هر سیلندر یک کوئل وجود دارد. با توجه به نسبت تراکم ۱۰ به یک موتور بهتر است از بنزین سوپر برای آن استفاده کنید. اما اگر باک ۵۵ لیتری آن را با بنزین معمولی هم پر کنید موتور دچار مشکل نمیشود. با ورود به مسیرهای خارج از شهر و حرکت درون پیچها سیتم تعلیق و قوای محرکه ایکس ۶۰ بیشتر مورد آزمایش قرار گرفت. گیرباکس ۵ سرعته این چینی خوش سیما در دندههای ۱ و ۲ ضرایب مناسبی دارد، اما بیشترین کشش در سرعت بالای ۶۰ کیلومتر را در دنده سه با این قد بلند چینی تجربه خواهید کرد. هر چند گشتاور تولید شده توسط موتور چهار سیلندر این خودرو زیاد نیست، ولی وزن ۱۳۳۰ کیلوگرمی آن برای خودرویی در این کلاس مناسب است. این وزن کم کشش مناسبی را برای ایکس ۶۰ فراهم میکند. با توجه به محور جلو بودن این خودرو و ارتفاع آن تصور میکردیم خودرو در عبور از پیچها در محور عقب کمی دچار آشفتگی شود، ولی سیستم تعلیق فنر لول و اکسل یک تکه آن به خوبی از پس حفظ خودرو برآمد. حرکتهای سیستم فنر بندی در عبور از ناهمواریها قابل پیشبینی است چون میزان انعطاف پذیری آن زیاد نیست. ولی این انعطاف کم سبب وارد آمدن ضربه به کابین و سرنشینان نمیشود که نشانگر یک شاسی خوب است. فرمان راکاندپنیون این چینی هم خوش دست است و هم میتوانید شرایط جاده را با دردست گرفتنش احساس کنید. در عبور از ناهمواریها رفتار فرمان به گونهایست که به دستان شما ضربه نمیزند. بر روی قابلیتهای خارج از جاده این خودرو زیاد حساب نکنید چون برای این کار ساخته نشده است. اما ارائه گونه دودیفرانسیل با ارتفاع بیشتر از سوی کمپانی مادر میتواند یک گام بلند به سوی فروش بیشتر با توجه به قیمت کمتر از حریفان باشد. ترمزهای چهار چرخ دیسکی که مجهز به ABS و EBD هستند خودرو را به خوبی کنترل میکنند و بعد از ترمزهای متعدد هم از کارایی آنها کاسته نمیشود. طول/عرض/ارتفاع خودرو به ترتیب برابر ۴۳۲۵/۱۷۹۰/۱۶۹۰ هستند که با این اندازهها در ترافیک و بهخصوص در مورد جای پارک مشکل خاصی نخواهید داشت. دید عقب با توجه به اندازه خودرو و برف پاککن و گرمکن شیشه عقب بد نیست و سنسورهای پارک نیز دیگر جایی برای گله باقی نمیگذارند. البته آینههای برقی جانبی هم با سایز بزرگشان دید خوبی را پدید میآورند. در حرکت رو به جلو دید مناسبی دارید ولی گوشههای سپر در میدان دید شما قرار ندارند. سیستم صوتی متاسفانه سیستم صوتی لیفان ایکس ۶۰ با ۶ اسپیکر، چندان راضی کننده نیست. این خودرو تنها به دو ایربگ راننده و سرنشین کناری مجهز است که از این حیث یک نمره منفی میگیرد. در مقوله ایمنی CHINANCAP به این خودرو چهار ستاره ایمنی داده است که با این حال از بسیاری از خودروهای وطنی ایمن تر است! در پایان باید گفت این خودرو نمودی از ورود چینیها به گام سوم یعنی طراحی و تولید است و طولی نخواهد کشید که آنها نیز صاحب سبک خواهند شد. لیفان X60 به دلیل قیمت پایین و کیفیت مناسب (نسبت به قیمت) خودرویی مناسب است و یک خودروی خودروی تقلیدیست، نشان از عزم چینیها برای استقلال در طراحی خودرو دارد. در خصوص استهلاک آن نیز باید پس از گذر یک یا دو سال قضاوت کرد. و با این توصیفات کمکم چین را نیز باید به لیست کشورهایی که مدتها بعد از ما در صنعت خودرو گام نهادند، ولی از ماپیشی گرفتند افزود.
داداشهای گلم با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه با این حرفها هم ایکس 60 بهتر از ایکس 33 نمیشه یه فکریبه حال موتور 1800 که واقعا ضعیفه بکنین امکاناتشم که کمتر از ایکس 33 هست خدماتشم که افتضاحه قیمتشم که غیر واقعی و تنزلیه ….ایکس 33 خیلی سرتر از لیفانه …دیگه خود دانید
در جواب این دوستانی که دائما میگن این1800 و اون دوهزاره و 200 تا بیشتره و هیچ جور محاسبات و تست عملی و …رو درک نمیکنن فقط یه چیز باید گفت. این ایکس60ه و اون ایکس33. یعنی 60-33= 27 پس لیفان 27تا بیشتر از چریه! خوب شد؟ حالا مفهوم شد چرا لیفان بهتره؟
این شما و این هم ام وی ام ایکس 33
بزنین کنار پودر نشین !!!!!
خودرو با سرعت 200 کیلومتر در سرعت
فرمانده انتظامی ساوه گفت: یک دستگاه خودروی «ام وی ام» با سرعت 200 کیلومتر در ساعت در آزاد راه ساوه – تهران متوقف شد.
سرهنگ «علی اصغر طالبی» روز یکشنبه افزود: راننده خودرو بدون توجه به فرمان ایست پلیس با حرکات مارپیچ و سبقت های غیرمجاز، سعی بر فرار از محل را داشت که با توجه به اقدامات کنترلی خودرو متوقف و برای اعمال قانون به توقفگاه منتقل شد.وی گفت: پس از استعلام مشخص شد خودرو دارای 20 میلیون و 500 هزار ریال خلافی است.طالبی، سرعت غیرمجاز را یکی از مهمترین علل سوانح رانندگی دانست و افزود: برخورد قاطع با رانندگان متخلف یکی از مهمترین رویکردهای اجرایی نیروی انتظامی است..(ایرنا)
http://vista.ir/news/15440384/توقف-خودرو-با-سرعت-200-کیلومتر-در-سرعت
ایکس 33 واقعا اژدهای جاده هاست ******
اژدها ؟؟؟؟ میگم آدم رو قورباغه بگیره ولی جو نگیره
گفته ام.وی.ام نگفته چه مدلی
البته ایکس 33 رو از پرتگاه پرتاب کنی سرعتش بیشتر هم میشه ! به درد همین هم فقط میخوره که پرتابش کنی
مهران عزیز
شایدم ام وی ام 110 رو گفته دیگه هوار هوار از ایکس 33 !!!!!!
سلام.پلیس سوار لیفان ایکس شصت بود که تونست بهش برسه و بگیرتش
معمولا کسایی که پراید و پژو داشتن، میشینن پشت ایکس33 برای همینم خیلی راضین ..
شماری از کامنتها رو خوندم فقط میتونم یه توصیه به دوستان بکنم.متاسفانه بیشتر صحبتها کیلوئیه و برای کسانی که خواستن با دلیل و مدرک و علمی و فنی صحبت کنند خیلی افسوس خوردم چون در جائی که بدون دانش و کیلوئی صحبت میشه گفته افراد فنی خریدار نداره و بجز ضایع شدن هیچ ثمری نداره.به ویژه جناب زنگنه (sepehr)ه یکی از; کارشناسان برجسته خودرو و از مدیران این سایت هستند که ازشون خواهش میکنم اصلا وارد اینجور فضاها و گفتگوها نشن.قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری.حتی در جائی ایشان یک اصطلاح فنی در صنعت و سیستمهای کیفیت رو توضیح دادن شمار منفیها بیشتر از مثبتهاست.باعث تاسفه در صنعت و مخصوصا سیستمهای کیفیت عیب و معیوب معنی ویژه خودشو داره نقص معنی خودشو داره حتی از نظر حقوقی هم این واژه ها بار حقوقی خاص خودشو داره اگر گفته بشه معیوب حتما باید از نظر حقوقی براش رای صادر بشه ولی نقص پیگیری خیلی کمرنگتری نیاز داره بگذریم اجالتا دوستان اندر بهر اژدها و کروکودیل سیر میکنند.
نگاه عاقل اندر سفیه شما منو کشته قربون اون نگات برم همه منتظریم نظر فنی شما که البته باید جدید و غیر تکراری باشه رو بشنویم ببینیم کدوم طرفی هستی
آقای رسام نمیدونم شما چرا به خودت گرفتی شما که همه ش یه جمله بیشتر ننوشتی.بعدش فرض کن من هم بیام چند جمله فنی بنویسم .بهتر و فنیتر از خود این آزمایش و مقایسه بین این 2ماشین اونم توسط کارشناسانی که من انگشت کوچیکه شون هم نیستم که نمیشه مگر شما اصلا توجهی به متن گزارش کردید.اصلا به نظر میرسه متن گزارش رو هم نخوندید و کاری به اون ندارید و شروع کردبد کل کل بیخودی.ضمنا من فقط یه خواننده هستم حتما باید یه طرفی باشم؟.بعنوان یه خواننده در متن گزارش اومده شتاب ام وی ام 33 برابر 13.6 ثانیه و برای لیفان 13.2 ثانیه که با دقت و حساسیت بالائی هم اندازه گیری شده خوب پس این 200سی سی حجم بیشتر و 6اسب قدرت بیشتر کجاست.بعدش گفته شده کشش دنده 5 لیفان از ام وی ام بیشتره.برای سنجش کارائی یک موتور معمولا به حجم موتور خیلی توجه نمیکنن بلکه بازدهی موتور را حساب میکنند یعنی میزان قدرت و گشتاور به ازاء یک لیتر حجم موتور و برای این کار قدرت و گشتاور را تقسیم بر حجم موتور میکنند که لیفان با 133اسب قدرت و 168نیوتن متر گشتاور بازدهی قدرتش = 73.88 و بازدهی گشتاورش= 93.33 و برای ام وی ام بازدهی قدرت = 69.5 و بازدهی گشتاورش = 91 پس علیرغم حجم کمتر موتور لیفان احتمالا بدلیل بالاتر بودن تکنولوژی ساخت موتور اون بازدهی موتورش بیشتره.پس ثابت میشه که علیرغم 200سی سی اختلاف حجم عملکرد موتورش این اختلاف حجم رو جبران کرده. مورد بعدی که لازم به یادآوری میدونم اینه که فاصله محوری لیفان 2600 میلیمتر است ولی ام وی ام فاصله محوریش 2510 میلیمتر است که نشون دهنده اتاق بزرگتر و راحت تر ایکس60 در برابر ایکس33 هست.
دوست خوبم مشکل شما هم نادیده گرفتن واقعیت حجم موتوره ایکس 33 موتور 2000 قدرتش خیلی بیشتر از موتور1800 لیفان هست در ضمن میدونستی که تکنولوژی ساخت موتورهای فراری و مازراتی عقب افتاده ترین تکنولوژِی است و با دست ساخته میشود این حجم و قدرت موتوره که مهمه گو اینکه حتی تکنولوژی ساخت لیفان عقب تر از ایکس 33 هست اما ادعایی از این بابت نداره.به لحاظ بزرگی اتاق هم چون زاپاس داخل اتاق لیفان هست فضای داخلی اشغال شده و تنگتر شده است.
اگه قبول نداری شما رو رجوع میدم به نظر دوست خوبمون چند کامنت قبل :
~~رسام
خرداد 19ام, 1393 15:18
با این استدلالی که در مورد نادیده گرفتن حجم 200 سی سی اضافه ایکس 33 داری میشه گفت
ایکس 60 با 1800مساوی با پژو206با 1600 مساوی …مساوی پراید با 1400 مساوی با ام وی ام 1100 مساوی با ماتیز 900 مساوی با ….موتور گازی 100
علی آقا شما فرایند تولید بوگاتی ,لامبورگینی,فراری,مازراتی,آئودی آر8, ب ام و ضد4و مابقی سوپر اسپرتها را دیده اید که چنین حرفی میزنید .یعنی فرایند تولید دستی را اینگونه متوجه شده اید که یکنفر با وسائل ابتدائی میشینه و سیلندهای و پیستونها را درست میکنه متاسفانه امکان دسترسی به شما نیست و الی با کمال میل فیلم تولید این سوپر اسپرتها را از ابتدای خط تا پایان که تحویل مشتری میشه را در اختیارتون میزاشتم که همچین صحبتی نکنید.تمام پیچها و پیستونهای بوگاتی از تیتانیوم هستند و هر دسته رینگ و پیستون را با چنان احترامی در داخل کیفهائی مثل سامسونیت حمل میکنند که از طلا هم باارزشتر .دوست عزیز موتوری که توان تحمل 10هزار دور در دقیقه را دارد تکنولوژیش پائینه؟!بیش از 10 رادیاتور برای خنک کردن این نیروگاه عظیم و عجیب بکار میره .فقط تولید رینگهاش دنیائیه که تحمل 440 کیلومتر رو داشته باشه جیمز می در برنامه تاپ گیر وقتی بوگاتی رو میخواست تست کنه میگفت وقتی سرعت به 200کیلومتر میرسه انگاری هوا را 10 بار فشرده کردی و وقتی به 300کیلومتر میرسه انگاری از داخل آب عبور میکنی و وقتی به 400کیلومتر میرسی انگار در ژله رانندگی میکنی و افزایش هر کیلومتر در سرعتهای بالا نیاز به افزودن بیش از 100اسب بخار قدرت به قدرت قبلی داره.خواهش میکنم دوستان هر حرفی رو صرفا بخاطر اینکه طرفتون رو محکوم کنید به زبان نیارید به هر حال من و امثال من یکی 2 شب مهمون این گفتگوهای شما هستیم ولی شما با گفتن این صحبتها سطح فروم ماشینهای مورد علاقتون رو پائین میارید.خود دانید صلاح مملکت خویش خسروان دانند .از همه عزیزان خداحافظی میکنم همین چند متن هم نبایستی مینوشتم چون بحث اینجا چیز دیگریست.
آقا جاوید منتظر بودم شما یه حرف حساب بزنی شما هم که بقول خودتون کیلویی حرف زدی خنده داره واقعا که………..
ساغر عزیز میشه لطف کنید بفرمائید کدام جمله من کیلوئیه؟من که از اولش گفتم چیزی بیشتر از اون مطالبی که در گزارش اومده ندارم بگم و اون چند تا عدد هم پارامترهای کاملا مصطلحی در مورد قابلیت و بازدهی موتور هست محاله شما در باره یک موتور مطالعه کنید و بازدهی حجمی اون موتور رو بیان نکند یعنی قدرت و گشتاور ایجاد شده توسط هر لیتر حجم موتور بعنوان مثال موتور ای اف سون با 1700 سی سی حجم 112اسب قدرت داره و موتور 1800 ایکس یو سون سمند 100اسب بخار قدرت.یعنی اگر اینگونه باشه که هر موتوری حجمش بیشتر باشه بازدهیش هم بیشتر باشه دیگه دلیلی نداره تکنولوژیهای مختلفی بکار بره و یک تولید کننده موتور با افتخار بگه من از هر لیتر این موتور 150 اسب بخار توان بیرون میکشم وهمه برای تولید قدرت بیشتر فقط حجم موتور رو اضافه میکنند و خلاص در حالی که الان صنعت به سمت تولید موتورهای کوچک با توان بالا پیش رفته.در مورد فاصله محوری هم باز یک پارامتر کاملا شناخته شده برای بزرگی و کوچکی اتاق هست.حالا شما لطف کن و ایرادهائی که به این محاسبات هست رو بیان کن .
دوستانی که ایکس 60 دارن خودتون ببینین چه کلاهی سرتون رفته برین کارت خودرو خودتونو ببینین چی نوشته :
ایکس 60 سواری هاچ بک-لیفان
تا حالا ار خودتون پرسیدین چرا سواری ؟؟؟؟؟ بنظرتون بخاطر موتور 1800 ش نیست؟؟؟؟؟!!
اگه راست میگی بگو سواری یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهروز جان با طرح عنوان نام سواری هاچ بک ایکس 60 روی کارت ماشینشون بد جور زدی تو برجک هوادارای ایکس 60 خیلی بی رحمانه بود ولی خندم گرفت !!!!
بهروز فکر کنم با ایکس60 از روت رد شدن که انقدر نسبت بهش عقده داری
آرش عزیز
از رو ما رد شد چیزیمون نشد اصن انگار نه انگار اگه اجاره بدی با ایکس 33 یه بار از رو شما رد شم ببینیم تو چطور میشی
زنده باشین
دوستایی که امروز ام وی ام ایکس33 دارن همونایی هستن که تا چند ماه قبل یا پیکان داشتن یا پراید واسه همینم ایکس33 رو خوب میبینن و میشن مثل اقای بهروز که میاد واسه یه اسباب بازی بدقیافه خودش رو میکشه.. من 1 پیشنهاد دارم به دوستان لیفان ایکس60 دار.. دیگه به این بحث ادامه ندیم. چون منزلت ما خیلی خیلی بیشتر از این هست که بیایم با یه عده پیکان سوار که شاسی بلند 28 میلیونی دارن بحث کنیم.. فراموش نکنیم خیلی از دوستان با قیمت 28 میلیون این اسباب بازی رو خریدن.. از جمله دوست خودم.. (منظورم سال 90) هست.. این در صورتی هست که لیفان ایکس60 76 میلیون بوده در بدو ورود (اواخر92) .. در اخر یه شیر هیچ وقت واسه اثبات قدرت خودش تلاش نمیکنه.. ابن کفتار هست که با سر صدای الکی میخواد جا پای بزرگترش بزاره .. راستی من نمیگم ایکس60 خیلی شاخ هست.. اما نسبپت به قیمتش خیلی خیلی راضی کنندس.. و مقایسش با این اسباب بازی به نام ام وی ام توهین به شعور همس.. مردم خودشون بهترین قاضی هستن.. و با 4 تا کامنت کارکن های بیکار ام وی ام چیزی عوض نمییشه.. در اخر تشکر ویزه دارم از مسولین سایت به خاطر روشن کردن برتری همه جانبه ایکس60. یا علی
سلام دوستان
ایکس 60 با موتور 1800هیچ وقت به پای ایکس 33 با موتور 2000 نمیرسه نه از لحاظ فنی نه از لحاظ رخ نه لحاظ امکانات نه از لحاظ ارزش برای فهم این موضوع کافیه به مشخصات اونها توجه کنیم
یادمون باشه شاسی بخریم که لا اقل شیب پارکینگها رو به راحتی بالا بیاد !!!
ا جاوید 100 در 100 باهات موافقم.. احساس من هم اینه چون اونایی که الان ام وی ام ایکس33 دارن قبلش پراید یا پیکان داشتن احساس میکنن این ماشین خوبه.. در صورتی که توی رده بندی کیفی خودروهای داخلی که هرماه انتشار پیدا میکنه اگه نگاه کنید میبیند از 20 تا ماشین ایکس33 رتبه 18 هست یعنی هم رتبه با پراید.. در صورتی که ایکس 60 در رتبه 6 قرار داره.. خلاصه از لحاظ فنی و علمی با دوستان ایکس33 نباید صحبت کرد.. تنها حرفی که بهشون میشه زد با توهمشون خوش باشن.. چون تمام سایت های بی طرف از برتری کامل لیفان ایکس60 گفتن.. اونایی که باید بدونن دیگه میدونن
آقا سیاوش خودتون که میگین رده بندی داخلی دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمیمونه اما چرا رنکینگ جهانی ایکس 33 از ایکس 60 بالاتره ؟ بقول یکی از دوستان در کامنتای قبل اصلا ایکس 60 رنکینگ جهانی نداره که !!!
یه سوال دیگه هم اینکه چرا توی کارت خودرو ایکس 60 زده سواری هاچ بک ایکس 60 اینکه خیلی بده مگه شاسی بلند نیست ؟ لطفا جواب بدین واقعا میخام بدونم
مرسی
x60=عروسك اسباب بازي يك خودروsuv
دوستان عزیز همونطور که سایر عزیزان روزهای قبل در کامنتها گفته بودن که قیمت ایکس 33 بر عکس ایکس 60 همواره صعودی هست قیمتش رسید به 64700000تومن این هم لینکش 21 خرداد 93
http://vista.ir/news/15505670/افزایش-رسمی-قیمت-خودرو-تصویب-شد-فهرست-قیمت-جدید-13-نوع-خودرو
توی همون لینک خبر اگه نگاه کنین کمترین درصد افزایش قیمت رو تقریبا ایکس33 داشته. هنوز قیمت ایکس60 اعلام نشده عزیز !!!ا
مهران جان شاید یکی از دلایل اینکه در انتخاب بین ایکس 33 و ایکس 60 اشتباه میکنی همین بی دقتی و بی توجهی شما باشه اگه خوبتر نگاه کنی میبینی که کمترین افزلیش قیمت مربوط به 206 اس دی هست و جالبه چند نفر دیگه هم لایک کردن !!. در ضمن مسئله اینجا فقط افزایش داشتن قیمته نه مثه ایکس 60 که قیمتش دائم کاهش پیدا میکنه و باعث ضرر خریداراش میشه
علیرضا جان. احتمالا علت انتخاب ایکس33 و برتر دونستن شما هم ناشی از بی دقتی در خوندن نوشته بنده و همچنین ماهیت مطلب اصلی است.
اولا من گفتم " تقریبا ". دوباره ببین.
واسه اینکه کسی نگه کمتر از ایکس33 هم هست. فقط نخواستم زیادی آبرو ریزی بشه که از میان 13 مدل خودرو قیمت گذاری شده مکان دهم رو داره ! تازه دو مدل پایین تر از آنهم هم نامهای ام.وی.ام هستن! ضمنا هنوز خودروهای با کیفیت تر تعیین قیمت نشدن. مثل انواع تندر90 و مگان و سوزوکی و لیفان و… که اونوقت مدیران خودرو دیگه باید برن در کارخونه رو گل بگیرن. جالبتر از همه اینا اینه که با همین قیمت پایین, بازهم قیمت صفر بازار ارزانتر از صفر کارخانه است.
لطفا کمی, فقط کمی, به آنچه نوشتم فکر کن. بی تعصب.
liمهران جان وقتی میگی کمترین نمیتونی اضافه کنی تقریبا
پارسی را پاس بداریم
آقای ناجی, اینجا که امکان ویرایش پست های قبلی نیست! متن من هم عینا موجوده, واقعا اینقد سخته دیدنش. دیگه فکر نمیکردم تا این حد مدیران خودرویی ها نابینا و خواب زده باشند
قیمت کارخانه ایکس33 65 میلیون اصلا قیمت تو بازارش چرا 60 تومنم نیست؟؟؟ مدل 91 ایکس 33 48 49 هم نمیبرن…. حالا ایکس60 قیمت کارخانه 60600 بازار ازاد 65 تا 68 تومن اگه ایکس60 قیمت کارخانه رو انقدر پایین زده فقط واسه رقابت با ایکس33 بوده.. به زودی هم میبینی که قیمت ایکس60 بالای 70 میشه..
البته واسه کسی که پیکان داشته تا دیروز ایکس33 خوبه.. اما از دیدگاه من و سایر دوستام ایکس33 خزززززز ترین ماشین ایران . واسه همینم ایکس33 رو پراید پاشنه بلند معرفی میکنند .. ادم با دیدن ام وی ام ایکس 33 حالت تهوع میگیره
محسن جان اگه ایکس 33 پراید پاشنه بلند باشه یقین بدون ایکس 60 پراید دمپاییه ….حرص هم زیاد نخور دوست خوبم واقعیت رو نمیشه تحریف کرد
1391 ، ام وی ام ، X33
قیمت :
44,800,000 تومان
كاركرد :
18000 كیلو متر
گیربکس :
دنده ای
نوع سوخت :
بنزین
رنگ بدنه :
سفيد
رنگ داخلی :
کرم
تاریخ آگهی :
امروز
استان :
تهران
تـلـفــن :
09121953850
توضیحات :
، برج 8/91 ،مانیتور ، دوربین عقب ، فول، تو کرم ،5 لکه رنگ(گلگیرهای جلو و سه عدد در)، فنی و ظاهر بسیار سالم ، لطفا فقط مصزف کننده تماس بگیرد. 44,800,000 مقطوع