ایستگاه های شارژ مهمترین مانع موجود سر راه ورود خودروهای برقی به کشور هستند
یک کارشناس صنعت خودروی کشور با اشاره به ورود خودروهای برقی به ناوگان حمل و نقل در کشور گفت : با توجه به آلودگی هوا در کلان شهرها ، ورود خودروهای برقی یک اصل ضروری است و باید هرچه سریعتر جهت ورود این نوع خودروها اقدام شود.
ابوالفضل خلخالی در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو اظهار داشت : از سال 2015 تا به امروزه شاهد افزایش خودروهای برقی در کشورهای اروپایی هستیم؛ لذا لازم است که ایران هم به سمت خودروهای پاک برود.
وی در ادامه در خصوص باتری خودروهای برقی افزود: در خودروهای برقی باتری نقش مهمی را برعهده دارد و با توجه به تکنولوژی های پیچیده ای که در باتری به کار می رود موجب شده قیمت تمام شده آن افزایش یابد.
وی گفت : در آینده ای نزدیک خودروسازان به این سمت خواهند رفت که با تکنولوژی های جدید قیمت تمام شده باتری را کاهش دهند.
این کارشناس صنعت خودروی کشور با اشاره به موانع بر سر راه ورود خودروهای برقی به کشور تصریح کرد : مهمترین مانع سر راه ورود خودروهای برقی به کشور می توان به ایستگاه های شارژ اشاره نمود، چرا که ایستگاه های شارژ نیازمند برق زیادی است و در کشور ما تولید برق مشکل دارد ، لذا لازم است که اقداماتی جهت افزایش تولید برق در کشور صورت گیرد.
خلخالی تصریح کرد : در صورتی که خواستار تولید خودروهای برقی در کشور هستیم ، لازم است که صنعت خودرو تا حدی پیشرفت کند که توانایی تولید باتری هایی با تکنولوژی روز را داشته باشند چرا که در باتری های خودروهای برقی قطعات بسیار پیشرفته و با تکنولوژِی روز استفاده می شود .
وی با اشاره به مشخصات باتری های خودروهای برقی گفت : در واقع ظرفیت، ولتاژ، جریان و توان از مشخصات عملکرد یک باتری است و از طرفی مهمترین عامل خودروهای برقی حداکثر پیمایشی است که باید طی کند.
وی افزود : امروزه موضوعی که موجب رقابت بین سازندگان خودروهای برقی شده ، حداکثر پیمایش است ، که شرکت خودروسازی تسلا در دو مدل اخیری که به بازار عرضه نموده دارای پیمایش زیادی هستند.
ابولفضل خلخالی در پاسخ به سوالی مبنی بر معایب خودروهای برقی گفت : تنها معایب خودروهای برقی می توان به بحث ایمنی این نوع خودروها اشاره نمود؛ چراکه در صورت تصادف احتمال اتصال کوتاه در باتری وجود دارد که موجب انفجار می شود و در این مورد تحقیقات بسیاری انجام شده است .
وی در ادامه افزود : قطعا صنعت خودرو داخلی توانایی تولید خودروهای برقی را دارد ؛ چرا که در حوزه مهندسی و دانش فنی با هیچگونه مشکلی روبه رو نیست و مهمترین موضوع مدیریت است که مدیر بایستی توانایی تبدیل دانش فنی به یک مزیت اقتصادی را داشته باشد.