تجربه رانندگی با اینفینیتی QX80
تجربه سواری با اینفینیتی QX80 مدل ۲۰۲۵ نشان میدهد این خودرو علیرغم داشتن شایستگیهای فراوان، در حضور رقبایی همچون اسکالید و نویگیتور کم میآورد.
به گزارش دنده 6 – شاسی بلندهای لوکس و سه ردیفه در سالهای اخیر محبوبیت زیادی کسب کردهاند. کادیلاک اسکالید پادشاه این کلاس است و پس از آن نیز خودروهایی همچون لینکلن نویگیتور و لکسوس LX قرار دارند. به این لیست باید رقبای یونی بادی تولید آئودی، مرسدس بنز و بی ام و را نیز افزود. اینفینیتی QX80 معمولاً بین خیل عظیم رقبا گم میشود اما این مدل ۲۰۲۵ شاید توجه خریداران را به خود جلب کند. QX80 2025 از طراحی زیبا، کابین لوکس و پیشرانهای قدرتمند سود میبرد اما برخی فاکتورها باعث شدهاند این شاسیبلند بسیار خوب نتواند جزو بهترینها باشد.
قطعاً طراحی ظاهری جزو مشکلهای QX80 نیست. بدنه بسیار بلند خودرو همچنان عجیب به نظر میرسد اما کلیت خودرو تیز طراحی شده و چراغهای LED نازک به همراه جلوپنجرهای بزرگ باعث ایجاد چهرهای باابهت شدهاند. چراغهای اصلی خودرو در بخش پایینتر و طرفین سپر جلو جای گرفتهاند و در بخش عقب هم نوار نورانی کاملی وجود دارد که بر پهنای خودرو تأکید میکند.
کابین اینفینیتی QX80 2025 به ویژه در مدل فول اتوگراف کاملاً لوکس به نظر میرسد. پوشش چرم در اکثر بخشها همچون صندلیها، پانل درها، داشبورد و کنسول مرکزی بکار رفته و تریم چوب نیز به همراه عناصر فلزی حس و حال خوبی را به کابین بخشیدهاند. این شاسیبلند ژاپنی از دو نمایشگر ۱۴.۳ اینچی که در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند سود میبرد. نمایشگر اولین که کاملاً قابل پیکربندی است به پشت آمپرها تعلق دارد و نمایشگر مرکزی هم تمامی اطلاعات ضروری را به نمایش گذاشته و کیفیت بالای خود را به رخ میکشد. QX80 همچنین هدآپ دیسپلی تمام رنگی و سیستم صوتی سطح بالا با ۲۴ بلندگو را ارائه میکند.
از دیگر تجهیزات شاسیبلند موردبحث میتوان به دوربین داشبورد فابریک، گوگل مپس، اپل کارپلی و اندروید اتو بیسیم و… اشاره کرد. نمایشگر سوم ۹ اینچی نیز در کنسول مرکزی نصب و باعث شده کابین بسیار مدرنتر به نظر برسد؛ اما همانند هر نمایشگر دیگری که برای کنترلهای خودرو طراحی میشود، استفاده از آن در زمان حرکت بسیار سخت خواهد بود؛ مثلاً برای تنظیم دمای کولر یا بخاری باید بهطور مداوم به پایین نگاه کنید که خطرناک خواهد بود؛ اما صبر کنید! نمایشگر چهارم هم برای سرنشینان ردیف دوم تدارک دیده شده است. این نمایشگر برای دسترسی به کنترل سیستم تهویه و تنظیمات صندلیها در نظر گرفته شده است.
ردیف دوم صندلیها بسیار راحت است و صندلیهای چرمی آن از گرمکن، سردکن و ماساژور سود میبرند. دو نفر بزرگسال با جثه نرمال میتوانند در ردیف سوم بنشینند. دسترسی به این صندلیها نیز به لطف صندلیهای برقی ردیف دوم راحت خواهد بود. البته نباید انتظار راحتی کامل را داشت. در ردیف سوم فضای سر کمی محدود شده اما از نظر فضای پا اوضاع بهتر است. در مدل اتوگراف صندلیهای ردیف سوم نیز دارای گرمکن و سردکن هستند و دو درگاه شارژ USB نیز در نظر گرفته شده است.
اما از روی صندلی راننده نیز QX80 2025 بد نیست. ژاپنیها پیشرانه ۸ سیلندر قدیمی را حذف کرده و بجای آن از پیشرانه ۶ سیلندر ۳ لیتری توئین توربویی که بسیار نرم است سود بردهاند. با قدرت ۴۵۰ اسب بخار و گشتاور ۷۰۰ نیوتون متر، این پیشرانه هیچ مشکلی در به حرکت درآوردن شاسیبلند ۲۵۴۰ کیلوگرمی موردبحث ندارد. استفاده از پیشرانه کمحجمتر تأثیر منفی روی قابلیتهای یدک کشی QX80 نگذاشته و از این نظر برتر از کادیلاک ظاهر میشود. با اینکه نباید از چنین خودرویی انتظار عملکرد اسپرت در پیچها را داشت اما اینفینیتی شاسی را ۵۷ درصد سفتتر کرده و بنابراین دیگر خبری از تکانهای زیاد مدل قبلی نیست. فرمان نیز سبک و پاسخگوست هرچند سیستم تعلیق خودرو میتوانست در مواجهه با دستاندازها و ناهمواریها بهتر عمل کند. حتی با وجود سستم تعلیق بادی نیز سواری این خودرو ناهنجار جلوه میکند و به اندازه اسکالید یا نویگیتور نرم نیست.برای خرید اینفینیتی QX80 2025 باید حداقل ۱۱۱,۸۹۵ دلار هزینه کرد درحالیکه قیمت مدل پایه از رقم معقولانهتر ۸۴,۴۴۵ دلار شروع میشود. البته خبر خوب اینکه مدل اتوگراف یک شاسیبلند سه ردیفه بسیار خوب است و خبر بد اینکه رقبای این خودرو به همان اندازه خوب بوده و یا اینکه بهتر هستند. اسکالید و نویگیتور از نظر کیفیت سواری و راحتی بیرقیب خواهند بود و لکسوس LX نیز اخیراً بهروز شده و از پلتفرم و قوای محرکه عالی تویوتا استفاده میکند؛ و زمانی که جانشینهای یونی بادی برجستهای همچون بی ام و X7 و مرسدس بنز GLS وجود دارند، QX80 نمیتواند خود را متمایز سازد.