ترفند جدید ایرانخودرو برای التهاب در بازار خودرو
با وجود اینکه ایران خودرو سعی کرده نشان دهد قیمتهای جدید در فهرست ابلاغی به نمایندگیها مطابق با مصوبه شورای رقابت و به صورت قانونی تعیین شده است، اما در واقع این مسئله به شایعه برنامهریزی خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو دامن میزند.
این روزها شایعه افزایش قیمت خودروهای داخلی در حالی دهن به دهن میچرخد که با وجود عدم صدور مجوز جدید برای رشد قیمتها، اقدام برخی شرکتهای خودروساز به این مسئله دامن میزند.
در این رابطه باید به ابلاغیه جدید ایران خودرو به نمایندگیهای فروش این شرکت اشاره کنیم که در آن، جدولی دو نرخی برای محصولات ایران خودرو ارائه شده است.
در این جدول، در یک ستون قیمت فروش محصولات ایران خودرو ذکر شده و در ستون کناری آن، قیمتهای محاسبه شده بر اساس مصوبه شورای رقابت آمده است.
در عین حال، در قسمت پایین این ابلاغیه عنوان شده که «مجوز افزایش قیمت محصولات برابر با مصوبه 347 شورای رقابت، از ابتدای خرداد ماه اخذ شده ولی تاکنون اجرایی نشده است، لذا زمان اعمال افزایش قیمت محصولات مطابق جدول فوق متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.»
با وجود اینکه ایران خودرو سعی کرده نشان دهد قیمتهای جدید در فهرست ابلاغی به نمایندگیها مطابق با مصوبه شورای رقابت و به صورت قانونی تعیین شده است، اما در واقع این مسئله به شایعه برنامهریزی خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو دامن میزند.
در این مورد زهرهوند، یک فعال بازار خودرو میگوید: خودروسازان با این روش قصد دارند عطش خرید در نمایندگیها و مردم ایجاد کنند تا تقاضای خرید خودرو افزایش یابد.
به گفته وی، این مسئله باعث تحریک قیمتها در بازار خودرو نیز خواهد شد و قیمتها در بازار روندی افزایشی پیدا میکند.
برای دیدن فهرست قیمتهای جدید محصولات ایران خودرو اینجا اینجا کلیک کنید.
در جدول ابلاغ شده از سوی ایران خودرو به نمایندگیهای فروش این شرکت برای پژو 405 مدل اسالایکس بنزینی افزایش قیمت یک میلیون و 400 هزار تومانی در نظر گرفته شده که قیمت این خودرو را به 31 میلیون و 200 هزار تومان میرساند.
همچنین در مورد پژو پارس سال افزایش قیمت تا 800 هزار تومانی پیشبینی شده و در جدول جدید، قیمت این محصول تا 36 میلیون و 400 هزار تومان نیز میرسد.
در مورد پژو 206 تیپ 5 نیز شاهد افزایش قیمت یک میلیون تومانی هستیم، به طوری که قیمت این خودرو 37 میلیون و 800 هزار تومان اعلام شده است.
ایران خودرو افزایش یک میلیون و 400 هزار تومانی را برای پژو 206 صندوقدار مدل V8 نیز پیشبینی کرده و به این ترتیب قیمت این خودرو 38 میلیون و 718 هزار تومان برآورد شده است.
در مورد سمند نیز افزایش قیمت 400 هزار تا یک میلیون و 200 هزار تومانی در نظر گرفته شده است، به طوری که قیمت یک مدل سمند الایکس EF7 بنزینی با کیسه هوای راننده و سرنشین با افزایش یک میلیون و 200 هزار تومانی معادل 31 میلیون و 300 هزار تومان تعیین شده و در مورد یک مدل دیگر از سمند EF7 بنزینی نیز با همین میزان افزایش، قیمت 31 میلیون و 650 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
در ابلاغیه جدید ایران خودرو، قیمت تندر 90 مدل E2 با رشد یک میلیون و 100 هزار تومانی معادل 38.5 میلیون تومان تعیین شده است.
برای رانا نیز افزایش قیمت یک میلیون تومانی پیشبینی شده که در نهایت، قیمت این خودرو را به 34 میلیون و 300 هزار تومان میرساند.
ایران خودرو در حالی نسبت به انتشار جدول قیمتهای فعلی و مصوب محصولاتش اقدام کرده و این مسئله را بر اساس مصوبه شورای رقابت توجیه کرده که قرار نیست فعلاً این افزایش قیمت اتفاق بیفتد و در چنین شرایطی مشخص نیست چرا فهرست جدید قیمتها، پیش از تصمیمگیری برای اعمال آن منتشر شده است؟
آیا این اقدام نتیجهای جز تحریک بازار خودرو و ایجاد التهاب در این بازار به همراه خواهد داشت؟
منبع: فارس
ببخشید ولی این خودرو سازا یه مشت آدم دزد هستن که میخوان ملت رو بچاپن.
عجب دزدی جدید در راه هست به قول معروف هردم ازاین باغ دزدی میرسد
خون مردم رو دارن میمکن
مردم ما مردمان ساده ای هستند که اینان به خودشان می بالند
وظایف شورا
یکی از مواردی که دغدغه اصلی مردم و،نمایندگان آنان در خانه ملت و اجراکنندگان این طرح در دولت محسوب می شود،نحوه قیمت گذاری کالا و خدمات در زمان اجرای طرح است.سئوالات بسیاری در اذهان مردم در این خصوص وجود دارد که درحقیقت چه نهادی مسول این امر در کشور خواهد بود. که در این مطلب آسمونی به وظایف و نحوه عملکرد این شورا می پردازیم.
ماده 44 : هر گونه تبانی از طریق قرارداد، توافق و یا تفاهم(اعم از کتبی، الکترونیکی، شفاهی یا عملی) بین اشخاص که یک یا چند اثر زیر را به دنبال داشته باشد به نحوی که نتیجه ی آن اخلال در رقابت باشد ممنوع است:
1- مشخص کردن قیمت های خرید یا فروش کالایا خدمت و نحوه ی تعیین آن در بازار به طور مستقیم یا غیر مستقیم
2- محدود کردن یا تحت کنترل درآوردن مقدار تولید، خرید یا فروش کالا یا خدمت در بازار
3- تحمیل شرایط تبعیض آمیز در معاملات همسان به طرفهای تجاری
4- ملزم کزدن طرف معامله به عقد قرارداد با اشخاص ثالث یا تحمیل کردن شروط قرارداد به آنها
5- موکول کردن انعقاد قرارداد به قبول تعهدات تکمیلی توسط طرف های دیگر که بنا بر عرف تجاری با موضوع قرارداد ارتباطی ندارد
6- تقسیم یا تسهیم بازار کالا یا خدمت بین دو یا چند شخص
7- محدود کردن دسترس اشخاص خارج از قرارداد، توافق یا تفاهم به بازار
تبصره: قرارداد های میان تشکل های کارگری و کارفرمایی به منظور تعیین دستمزد و مزایا، تابع قانون کار است.
افزایش قیمت خودرو لاجرم صورت میگیرد چون نرخ ها با ارز محاسبه میشود در سال 89 یکبار شاهد افزایش 3 برابری قیمت ها بودیم که بتدریج قیمت کالاهای اساسی 400 درصد افزایش پیدا کرد در 3ه ماه مانده به سال 95 هم با یک جهش قیمتی روبرو هستیم بطوریکه قیمت ها صعود پیدا میکنند در همین سایت دنده 6 من این افزایش ها را حدود 6 ماه پیش بررسی و پیشبینی کرده بودم در نهایت اردیبهشت 96 قیمت خودرو قطعا افزایش میابد پس آماده باشید
شما مشخصا به این سیستم وصلید وگرنه بهانه مسخره ارز رو پیش نمیکشیدید
شما همین الان تشریف ببرین سایتهای فروش کشورهای همسایه ببینین با قیمت ارز جدید ماشینهای با کیفیت خارجی یک سوم قیمت ایرانه،اونجا هم تشریف نبردید یسر برین همین مناطق ازاد ایران بببینن اونجا هم با اینکه این ماشینها با ارز قیمت جدید وارد میشن باز هم مثلا یک کیا اپتیما ۲۰۱۷ حدود ۷۰ میلیون و تو ایران قیمت نمایندگی حدود ۱۹۰ میلیون و بقیه ماشینها هم با همین اختلاف عجیب غریبه
شایعه پرانی برای فروش محصولات بدرد نخورشون!فقط دلال جماعت میخره!