اخباراخبار داخلی

تشدید انگیزه فولکس واگن برای حضور در ایران / سفر مجدد هیئت بازرگانی آلمان

در پی افت فروش در بازار چین و برزیل شرکت فولکس واگن آلمان و برند زیرمجموعه‌اش اشکودا که با کاهش شدید فروش در چین و برزیل مواجه شده‌اند به‌دنبال ورود به بازار ایران پس از انعقاد توافق هسته‌ای هستند.

به گزارش رویترز، شرکت فولکس واگن و برند زیرمجموعه‌اش اشکودا، در اقدامی که می‌تواند وابستگی آنها به بازارهای شکننده چین و برزیل را کاهش دهد و رقبای فرانسوی‌اش را به چالش بکشد، به‌دنبال ورود به بازار ایران پس از انعقاد توافق هسته‌ای هستند.

به نقل از تسنیم – ایران بزرگ‌ترین بازار خودروی خاورمیانه است و تحلیلگران معتقدند این بازار با دارا بودن جمعیتی حدودا 80 میلیون نفری و فروش 1/ 1 میلیون دستگاه در سال گذشته، می‌تواند به سرعت رشد کند.

سرمایه‌گذاری شرکت‌های اروپایی و سایر شرکت‌های خارجی احتمالا از بهار سال آینده یعنی بعد از اجرای توافق و لغو تحریم‌ها به سمت این کشور سرازیر خواهد شد.

شرکت فولکس واگن آلمان که از کاهش تقاضا در چین و برزیل که تقریبا 40 درصد فروش جهانی‌اش را تشکیل می‌دادند آسیب دیده، مشتاق ورود به بازارهای جدید است.

هانس جاکوب نوسر، مسوول تحقیق و توسعه فولکس واگن در حاشیه نمایشگاه خودروی فرانکفورت گفت: «هنوز خیلی زود است که بگوییم ما با چه محصولاتی می‌توانیم وارد بازار (ایران) شویم، اما ما پتانسیل این بازار را بررسی می‌کنیم.»

نوسر افزود: «ایران یک بازار بسیار جالب توجه با فرصت‌های عظیم است.» وی در ادامه گفت، فولکس واگن در مورد ارزیابی بازار خودروی این کشور تا پایان سال تصمیم گیری خواهد کرد.

فرانک ولش، رئیس بخش تحقیق و توسعه اشکودا، بخش جمهوری چک فولکس واگن نیز گفت، این شرکت هم به نحو مشابهی در پی ورود به بازار ایران است، اما هنوز تصمیمی در این باره اتخاذ نکرده است. فولکس واگن و اشکودا ممکن است از جانب شرکت‌های پژو سیتروئن و رنوی فرانسه که قبلا حضور پر رنگی در بازار ایران داشتند و اکنون نیز خود را برای به‌دست آوردن سهم قبلی خود از بازار این کشور آماده می‌کنند، با رقابت سرسختانه‌ای مواجه شود.

یک منبع مطلع در فولکس واگن در ماه جولای گفته بود، فولکس واگن در حال بررسی انجام فعالیتی در ایران با همکاری برندهای اشکودا و سیت است.

دومین سفر هیئت آلمانی برای حضور در بازار ایران

رئیس سازمان سرمایه گذاری خارجی و کمک‌های فنی و اقتصادی کشور از تدوین نقشه راه تامین منابع مالی کشور خبر داد و گفت:‌ آلمانی‌ها برای مذاکرات جدی برای حضور در صنعت خودرو و مسائل بانکی داشتند.

هیئت آلمانی-1

    به نقل از فارس، محمد خزاعی با اشاره به رفت و آمد هیات‌های خارجی به کشور اظهار داشت: هیات‌های مختلفی از آلمان، اسپانیا، ایتالیا، اتریش و دیگر کشورها برای عادی‌سازی روابط اقتصادی به کشورمان آمده‌اند،اما هنوز مذاکره راجع به پروژه‌های خاص در این مذاکرات و ورود هیات‌ها صورت نگرفته است.

    رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های فنی‌ و اقتصادی کشور با تاکید بر اینکه در حال حاضر ورود این هیات‌ها برای عادی‌سازی روابط و ارتقا سطح منافع مشترک اقتصادی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: این حضور زمینه‌‌ساز  تعامل و همکاری بیشتر میان شرکت‌‌های دو طرف نسبت به سرمایه‌گذاری است.

    معاون وزیر اقتصاد با اشاره به انعقاد موافقتنامه گمرکی با یکی از کشورهای اروپایی بیان داشت: این مباحث در زمینه بازسازی روابط صورت می‌گیرد و در کل علاقه‌مندی در مسایل بانکی، فاینانس و ترغیب و انتقال تکنولوژی مطرح است.

    خزاعی به حضور هیات بلندپایه آلمانی‌ها در کشور اشاره کرد و گفت: آلمانی‌ها برای حضور در صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو اعلام آمادگی و علاقه‌مندی کردند. همچنین در گذشته همکاری‌های قوی بانکی وجود داشت که در حال حاضر باید از سر گرفته شود.

    وی ادامه داد: این کشور اروپایی در عرصه اقتصادی قدرتمند و صاحب تکنولوژی بوده که در بخش‌های مختلف و صنایع سبک، سنگین و ماشین‌آلات امکانات پیشرفته و خوبی دارد که می‌توان از آنها بهره‌مند شد.

    رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های فنی‌ و اقتصادی کشور به مذاکرات خوب و عزم جدی مسئولان ایتالیایی برای همکاری‌های مالی و بانکی اشاره کرد و بیان داشت: همچنین مذاکرات جدی با هیات اتریشی در بخش‌های مختلف مانند انرژی، همکاری‌های بانکی و مالی، محیط زیست و انرژی‌های نو صورت گرفته و چند پروژه داخلی به آنها معرفی شد.

    معاون وزیر اقتصاد به استراتژی دولت برای سرمایه گذاری هدفمند در اقتصاد پرداخت و گفت: از هر سرمایه‌گذاری در کشور استقبال نمی‌کنیم و تامین منابع مالی و سرمایه‌گذاری مد نظر ما، باید بتواند منجر به ارزش افزوده و توسعه بازار صادراتی شود.

    خزاعی با اعلام این خبر که نقشه راه تامین منابع مالی کشور تدوین شده است، تاکید کرد: براساس توسعه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه گذاری خارجی باید منجر به اشتغال قابل توجه و ارتقای سطح تولید داخلی برای حضور در بازارهای جهانی شود.

    معاون وزیر اقتصاد با تاکید با اینکه در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی هدفمند عمل کرده و در حوزه‌های اولویت‌دار سرمایه‌گذاری خارجی خواهیم پذیرفت عنوان کرد: بخش انرژی، صنایع سبک و نیمه سبک و دیگر بخش‌ها مدنظر سرمایه‌گذاری خارجی در کشور است.

     

    8 دیدگاه

    1. با خبر شدیم که گروهی از فرانسه متشکل از یک هیات صد و سی نفره روز یکشنبه وارد تهران میشن که شرکت توتال و شرکت های معتبری چون ایرباس و پژو این تیم را همراهی میکنند
      از طرفی جناب مرعشی پایه گذار و موسس شرکت چینی ساز جک طی صحبت هایی گفته که تحریم خودرو بواقع کمپین نیست و هیچ اتحادی در اینمورد وجود نداره بلکه بخاطر وعده وعیدهایی هست که دولتمردان و بزرگان صنعت به ملت داده اند و این تحریم زودگذر هست و در آینده ای نزدیک خرید خودرو با قیمت اسبق شروع میشه فقط کافی هست دولت کنی صبر کنه و به یاری خودروسازان بشتابه و با دادن وام به ملت سردرگم کاری کنه برای خرید خودروهای با کیفیت داخلی ترغیب بشن…واقعا این اقا چطور به این قضیه نگاه میکنه از دید یک سرمایه دار..بله

      1. “با خبر شدیم که گروهی از فرانسه متشکل از …. ”
        شما از کجا باخبر شدی؟؟!
        منبعش کوووو؟
        به جایی وصلی؟؟

    2. فکر می کنم جنازه ی “اشکودا” به عنوان زیر برند فولکس واگن به پژو میارزه. مشکل فرانسوی ها در خودرو سازی اینه که خودشون را با کشور مقصد هماهنگ می کنند فقط کیفیت و آپشن های محصولات رنو و پژو را در ایران، ترکیه و چین با هم مقایسه کنید، واضحه.
      ضمن اینکه از نظر حقه بازی خیلی با چینی ها فاصله ندارند؛ خودرویی مزخزف با طراحی فاجعه مثل “داستر” محصول شرکت داچیا رومانی است و نه رنو و در اکثر کشورها با لوگوی داچیا عرضه می شود (با اینکه کمپانی متعلق به گروه رنو است) اما اینجا…

    3. آقا آرش میشه توضیح بدید که بر چه اساسی به این نتایج رسیدید؟فکر میکنید اگر به جای پژو سالها پیش با اشکودا قرار داد میبستند (البته نمیدونم اونموقع که پژو 405 خودرو سال اروپا شد اشکودا در چه وضعیتی بود و چی تولید میکرد)هر 2سال یکبار یه مدل جدید میاوردند رو خط تولید؟
      در مورد کیفیت قطعات و آپشنها ظاهرا اطلاعات دقیقی دارید لطفا شما یه مقایسه بکنید ببینیم مثلا دیسک و صفحه اصل فرانسه روی 206 در ایران با ترکیه و چین چقدر فرق داره؟
      این مشکل فرانسویها یعنی توجه به بازار مبدا اونوقت حسن هست یا ضعف ؟چون فولکس واگن گل که در ایران هم مونتاژ شد از سایت برزیل گرفته شده بود و بعضیها میگفتند اصلا از این تو آلمان نیست .بعدش همون فولکس گل اصلا از نظر تکنولوژی نمیتونست با تیپ5 اونموقع که قطعات فرانسوی داشت برابری بکند.206 با موتور 1600 110 اسب قدرت داشت و لی اون با موتور 1800 100اسب قدرت داشت.موتورشم طولی گذاشته بودند که علیرغم طول بیشتر نسبت به 206 اندازه اتاقش چندان فرقی با 206 ندارد.
      در مورد طراحی داستر حقیقتش من اصول طراحی رو بلد نیستم اگر شما اطلاعاتی دارید ضعفهاشو بگید که دیگران هم استفاده بکنند.چون ایراد در طراحی با زیبا بودن و یا نبودن فرق میکند .

    4. دل خوشی از فرانسوی ها بخاطر بدبخت کردن ملت ایران از” ابتدا ” تا “انتها” ندارم اما همین پژو خودروهایی عرضه کرده که در موقع خودش بهترین خودروی سال اروپا بوده
      نمونه اش همین 405 اظهر المنشمس که معارفه حضور دونسل از ملت ایران هست در سال 1989 فکر کنم شدوبا 206 بعنوان جوان پسند ترین و رکورد دار فروش در اروپا و جهان بین سال های 2001 تا 2003 شد یا شاید بشه به 208 بعنوان بکی از خودروهای زیبا و اسلوب صحیح مهندسی با مواور بهینه و قوی اشاره کرد که در مدل gt با یک موتور کوچک قدرت 228 اسب بخار تولید میکرد و آهریش همین پژو 308 که بهترین خودروی سال اروپا شد
      اما هدف ویران خودرو مونتاژ مدل های کن تیراژ و استقبال نشده ازین شرکت اونم با دستکاری و تعویض موتور و ..است و بس

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا