تصویر شخصیت کارتون «سیمپسونها» روی تابوت مومیایی ۳,۵۰۰ ساله مصری!
اخیراً تصویری از یکی از شخصیتهای محبوب کارتون «سیمپسونها» در یک تابوت مومیایی ۳,۵۰۰ ساله مصری کشف شده است.
به گزارش دنده6 : تصویری از یک زن زرد رنگ با لباس بلند سبز و موهای آبی به شکل مستطیل روی درب داخلی این تابوت حک شده که به شخصیت «مارج سیمپسون» شباهت دارد.
این عکس بهتازگی در سایت ردیت به اشتراک گذاشته شده و هیجان زیادی در میان کاربران ایجاد کرده که به شوخی گفتهاند «مصر ساخت کارتون سیمپسونها را پیشبینی کرده است».
هرچند این تصویر شباهت زیادی به این شخصیت کارتونی دارد، اما کارشناسان معتقدند که این تصویر، زن دفنشده در تابوت را بهعنوان مسافری به دنیای پس از مرگ نشان میدهد.
این تابوت مصری حاوی بقایای مومیایی تادی ایست، دختر کاهن بزرگ «الاشمونین» است؛ شهری در ساحل غربی نیل.
باستانشناسان این تابوت را در اوایل سال ۲۰۲۳ کشف کردند و تصویری شبیه به مارج سیمپسون را داخل درب تابوت یافتند که با دوازده کاهنه احاطه شده بود که نمایانگر دوازده ساعت روز بودند.
مومیایی در شرایط مناسبی پیدا شد و دارای ماسک و لباس مهرهای بود.
مصطفی وزیری، دبیرکل شورای عالی آثار باستانی در مصاحبه با یک روزنامه مصری گفت: این یکی از نادرترین و مهمترین صحنههاست. هر ساعت شکل خاص خود را دارد.
با این حال، تصویر مرکزی به دلیل شباهتش به شخصیت مارج در کارتون محبوب و قدیمی «سیمپسونها» بیشترین توجه را به خود جلب کرده است.
سالهاست که مردم میگویند کارتون سیمپسونها رویدادهای آینده را پیشبینی میکند. برای مثال، قسمتی از این کارتون پیروزی واشنگتن بر بافلو بیلز در سوپر بول XVVI و قسمت دیگری دونالد ترامپ را بهعنوان رئیسجمهور نشان میدهد.
در سال ۱۹۹۰، «سیمپسونها» سانسور مجسمه داود میکل آنژ را پیشبینی کردند که در سال گذشته به واقعیت پیوست.
یکی از کاربران در سایت ردیت گفت که نقاشی تابوت «تنها باری در تاریخ است که سیمپسونها اول این پیشبینی را انجام نداده بودند».
این گورستان، محل دفن مقامات عالیرتبه و کاهنان پادشاهی نوین مصر بوده که بین سالهای ۱۵۵۰ تا ۱۰۶۹ قبل از میلاد زندگی میکردند.
محققان یک تابوت چوبی دیگر در کنار تابوت تادی ایست کشف کردند که به پایان دودمان بیستم مصر باستان بازمیگردد و اعتقاد بر این است که متعلق به «نانی» است؛ زنی که خواننده و مطرب جهوتی، روحانی اعظم بوده است.
محققان از سال ۲۰۱۷ شروع به حفاری در این منطقه کرده و اشیائی از جنس سفال و چوب، از جمله ظروفی به نام «کاناپیک» که برای نگهداری احشاء بدن مومیایی استفاده میشد و چندین اوشابتی (تندیسهای کوچکی که در مراسم تشییع جنازه برای تکریم مردگان استفاده میشد) کشف کردهاند.
آنها همچنین یک تکه پاپیروس درباره «کتاب مردگان» یافتند؛ مجموعهای از طلسمهای جادویی که توسط مصریان باستان برای کمک به ورود به دنیای پس از مرگ استفاده میشد.
به گفته موزه بریتانیا، «مصریها دنیای پس از مرگ را بهعنوان نوعی سفر تصور میکردند که باید برای رسیدن به بهشت طی کرد. اما این سفر بسیار پرخطر بود و به کمکهای جادویی در طول مسیر نیاز داشت».
وزیری گفت که «این چهارمین پاپیروسی است که در سقاره کشف شده» و افزود که «این پاپیروس در موزه بزرگ مصر به نمایش گذاشته خواهد شد».
باستانشناسان معتقدند که این یافتهها میتوانند اطلاعات جدیدی درباره فرهنگ، هنر و مراسم تدفین باستانی مصریان به ما بدهند.