اخباراسلایدر

شرایط فروش رنو کپچر 2017 در ایران اعلام شد

آغاز پیش‌فروش رنو کپچر 2017 برای اولین‌بار در ایران + شرایط

گروه صنعتی ایران خودرو برای اولین بار پیش فروش خودروی رنو کپچر را با مدل 2017 طبق شرایطی که در جدول آمده است، آغاز می نماید.

گروه صنعتی ایران خودرو برای اولین بار پیش فروش خودروی رنو کپچر را با مدل 2017 طبق شرایطی که در جدول آمده است، آغاز می نماید.

بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرايط پیش فروش عادی رنو کپچر با مدل 2017، از روز چھارشنبه مورخ 95/04/23 لغایت زمان تکمیل ظرفیت، به شرح جدول ذیل ارائه مي‌گردد.

شرايط و توضیحات بخشنامه : 

– سود مشاركت در اين بخشنامه 21 درصد سالیانه و حداكثر تا تاريخ انقضاي دعوتنامه محاسبه خواھد شد و لذا ھرگونه تبديل و محاسبات ديگر نیز بر اساس سود مشاركت اعلامی در گویا بر اساس خودرو محاسبه خواھد شد.

– سود مشاركت در صورت انصراف 20 درصد سالیانه و حداكثر تا زمان انقضاي دعوتنامه و چنانچه قبل از ارسال دعوتنامه باشد تا زمان انصراف براي مبلغ پیش پرداخت محاسبه خواھد شد.

–  شركت ايران خودرو مجاز است در صورت تكمیل ظرفیت، نسبت به قطع ثبت‌نام اقدام نمايد

–  ثبت نام صرفاً به صورت اينترنتي امكان پذير خواھد بود.

زمان فعال سازي اين بخشنامه ساعت 9 صبح روز چھارشنبه مورخ 95/04/23 مي باشد.

CAP-2

خودروي كپچر در دسته بندي خودروھا از منظر ابعادي يك خودروي شاسي بلند جمع و جور شھري يا به اصطلاح كراس اوور (Over Cross)  به حساب مي آيد. در واقع اين خودرو جاداري يك خودروي شاسي بلند و چابكي يك خودروي كوچك سواري را در ھم آمیخته و داراي ظاھري بسیار زيبا و جذاب است كه اختلاف رنگ بدنه با سقف خودرو نیز بر زيبايي ظاھري اين خودرو افزوده است.

از ويژگيھاي خاص «كپچر» مي توان به موراد ذيل اشاره نمود:

– كراس اوور جمع و جور غیر تھاجمي

– اصالتاً كاربردي

– آتشین مزاج

– ايمن

– مدرن و باھوش

– دوستدار محیط زيست

CAP-3

ساير تجھیزات و امكانات : فرمان برقي ، كروز كنترل و سیستم محدود كننده سرعت (Limiter Speed)، سنسور ھشدار و دوربین دنده عقب ، برف پاك كن اتوماتیك مجھز به سنسور باران، سیستم مصرف بھینه موتور(MODE-ECO) ،غربیلك فرمان چرمي، كارت قفل و استارت دكمه اي ھوشمند رنو، تنظیم تلسكوپي فرمان و تنظیم ارتفاع، ،سیستم تنظیم ارتفاع نور چراغ ھاي جلو، 3 عدد پشت سري عقب قابل تنظیم، كمربندھاي جلو پیش كشنده و محدود كننده فشار ، جك ھیدرولیك درب موتور ، تودوزي چرمي،گرم كن صندلي ھاي جلو ،كنسول میاني صندلي ھاي جلو و شیشه ھاي عقب و جانبي عقب تیره (دودي)

تیپ رنو كپچر
نوع موتور 4 سیلندر خطي با توربوشارژ (TCE120)
حجم موتور (لیتر) 1200
حداكثر قدرت موتور (اسب بخار) 120-4900
حداكثر گشتاور موتور (نیوتن متر) 2000-190
تعداد سوپاپ 16
استاندارد حد آلايندگي يورو Euro 5
گیربکس 6 دنده اتوماتیك 2 كلاچه
(km/h) سرعت حداكثر 192
شتاب صفر تا 100 كیلومتر (ثانیه) 10.9
میانگین مصرف در خارج شھر 4.7
میانگین مصرف تركیبي 5.9
ابعاد خودرو (طول/عرض ارتفاع) (mm) 4121 * 1568 * 1778
سیستم ايمني 4 ايربگ- سیستم ضد سرقت ( ايموبیلايزر)
ترمز جلو ديسكي و عقب كاسه اي – ترمز ABS با EBD – سیستم ھاي EBA,HSA,ESP كمكي
سیستم تھويه تنظیم اتوماتیك
سیستم صوتي و تصويري مانیتور مالتي مديا تصويري لمسي با رھیاب (GPS (و ھندزفري موبايل
چراغھا چراغ مه شكن جلو و عقب – چراغھاي LED روشنايي روز – سنسور اتوماتیك نور چراغ ھا
آينه ھاي جانبي رقي راھنمادار و تاشونده اتوماتیك با ديد گسترده و مجھز به گرمكن
صندلي ھا تنظیم دستي با قابلیت پشتیباني صندلي كودك (ايزوفیكس) – صندلي عقب تاشو(٣.١به٣.٢ (با قابلیت تنظیم طولي
شیشه ھاي بالابر جلو و عقب برقي
نوع و سايز رينگ و تاير چرخ رينگ آلومینیومي – 205/55/17
رنگ تزئینات (تريم داخلي) تريم مشكي

CAP-4
ويژگي ھاي اختصاصي رنو کپچر مدل 2017:

1 -صندلي ھاي چرمي

2 -گرمكن صندلي ھاي جلو

3 -كنسول میاني صندلي ھاي جلو

4 -شیشه ھاي عقب و جانبي عقب تیره ( دودي )

21 دیدگاه

  1. چه جالب!50میلیون بدید،بعدا میگیم قیمتش چنده،خدا میدونه چقدر میخوان حساب کنن!
    البته وقتی مدل قدیمیش رو 105م میدن اینم حدود115_120میفروشن

  2. دنده دستی هست یا اتومات اگه اتومات باشه باز می ارزه چون کیفیت کپتچر یا کپتئور یا هر اسمی که کاربران به این خودرو اطلاق میکنند خوب و قابل قبوله

    1. جناب سانمارتین از شما بعیده.شما که ماشالا در زمینه خودرویی صاحب نظرید واز هزارتوی خودرسازان با خبرید .چطور نمیدانید که اتوماتیکه یا دنده ای؟نمیدونید دوبل کلاچه؟میدونید دوبل کلاچ یعنی چی؟

    1. آقا رضای گل او سایتسی که شما ذکر کردین سایت انگلیسه و اگر قیمتی بزنه به پاند هست . تازه اگر بپذیریم که یورو است حتما بدانید که قیمت پایست یعنی هر آپشنی بخواهید به آن مبلغ اضافه میشه . فقط تفاوت قیمت دنده معمولی به اتومات بر ریال ما حدوا بین 10 تا 15 میلیون تومنه . ضمن اینکه هر قیمتی در خارج قیمت خشکه یعنی بیمه و مالیات بر اساس اینکه سابقه شخص شما چطور باشه بهش اضافه میشه . حالا خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل . البته مطمئنم که ایران خودرو بی دردسر حداقل خالص روی هر خودرو 10 میلیون تومن نوش جون میکنه

  3. نباید هیچ رقمه بیشتر از 89 تومن قیمت تیوولی بیشتر باشه چون هیچ مزیتی نسبت به تیوولی نداره

    1. تیوولی کلاچ دوبل داره؟توربو داره؟5ستاره ایمنی اروپا داره؟اروپاییه؟پرفروشترین در اروپا درکلاسه خودشه؟پلتفرمش با نیسان جوک یکیه؟

      1. سلام ببخشید بنده یه سوال داشتم که ارتباطی به بحثمون نداره اما چون بحث گیربکس شد میپرسم من گیربکس های دوبل کلاچه و سی وی تی و amt رو نمیشناسم ( مثلا خوندم که سی وی تی اصلا دنده نداره )یعنی فقط توی سایت ها در بارشون یه چیزایی خوندم اما چون به مرحله عمل نرسیدن نتونستم درست متوجه شم امکانش هست واسم توضیح بدید تفاوت اینا در چیه و مزایا و معایبشونم نسبت به هم بهم بگید؟ ممنون میشم ازتون

        1. گیربکس AMT یا همون Automated Manual Transmission در واقع گیربکس نیمه اتوماتیک است که گیربکس دستی و اتومات رو در یه پکیج به همراه داره به این صورت که عملکرد و اجزای آن به صورت دنده دستی بوده ولی عمل نیم کلاچ و تعویض دنده توسط سنسور های الکترونیکی – تجهیزات نیوماتیکی – ECU و اکچویتور های هیدرولیکی انجام میگیرد و راننده نیازی به گرفتن کلاچ ندارد که طراحی و قطعات آن ساده تر و ارزان تر و کم وزن تر از گیربکس اتوماتیک تیپترونیک است و هزینه تعمیرات کم آن از مهم ترین ویژگی های اون به شمار میره ولی بر خلاف گیربکس تیپترونیک از دقت کافی در زمان تعویض دنده برخوردار نیست.
          گیربکس های DCT یا Dual Clutch Transmission نوعی از گیربکس اتوماتیک است که از دو کلاچ مجزا برای تعویض دنده ها یکی برای دنده های زوج و دیگری برای دنده های فرد استفاده میکند به این صورت که زمانی که یکی از دو کلاچ درگیر است کلاچ دیگری آماده درگیری برای دنده بعد میشود به طوری که تورک و دور موتور افت نکند و نسبت به گیربکس AMT که در واقع تک کلاچه هستند از عملکرد و دقت بالاتری برخوردار است.البته گیربکس های دوکلاچه بر خلاف تصور عامه تکنولوژی کاملا جدیدی نیست و شروع تولید انبوه آن در دهه 80 میلادی بر روی خودروهایی مثل پژو 205 و فورد فیستا نسل 1 و … بود و اکنون گروه فولکس واگن بیشترین استفاده از نوع گریبکس رو بر روی پورشه و بوگاتی و سایر محصولاتش دارد.
          گیربکس های CVT یا Continuously Variable Transmission یا گیربکس متغییر زمان پیوسته از دو پولی ورودی و خروجی و یک تسمه معمولا از جنس فلز تشکیل شده که ساختار پیچیده پولی ها که توضیحش زیاده به طور خلاصه باعث به وجود بینهات شعاع پولی میشود که این مهم باعث تولید بینهات نسبت دور شده که باعث تعویض نرم دنده – عدم ضربه و تقه زدن هنگام تعویض دنده – کاهش مصرف سوخت تا 20 درصد و افزایش عمر مفید موتور میشود که البته هزینه ساخت آن فوق العاده بالاست.نیسان بیشترین استفاده از این گیربکس رو داره.

      2. همچین گفتی اروپا فکر کردم داری در مورد المان و انگلیس یا حداقل ایتالیا صحبت می کنی یونان بلغار مجارم اروپایی هستند خوب که چی من نگفتم ماشین بدی ولی باید مناسب قیمت گذاری شه تا مردم بتونند بخرند

        1. کپچرهای ایران از اسپانیا واردمیشه.بقیه کشورها را نمیدونم از کجات در اوردی.

    2. تیوولی یک برند دست سوم کره ای است . تازه این تیوولی که وارد شده منتاژ هندوستانه . ضمن اینکه هنوز یک برند اروپایی فقط اسمش بالاتر از کره ای است . مقایسه امکانات تنها در انتخاب مردم موثر نیست . بعضی خودروهای چینی در بازار امروز ایران بسیاز زیبا و آپشنهای بیشتری از برخی مدلهای بنز و بی ام و دارن ولی آیا خود شما کدام را ترجیح میدهید . 50 درصد انتخاب خودرو برند آن است جدای از امکانات

  4. چرا مطالعه نمی کنید و حرف می زنید این ماشین تو منطقه آزاد صفرش 80 ملیونه قیمته به دلارش هم تو این تیپی که ویرانخودرو آورده 22 هزار دلار یعنی اگه اطلس خودرو (کیا) و آسان موتور(هیوندایی ) و هر شرکته دیگه می آورد زیر 130 نمی داد،حالا این ویران خودرو بعد یه عمری یه حالی به مردم داده بعد یه مشت بی سواد میان نظر میدن

  5. چرا هیچ کسی نمیره بررسی کنه ببینه قیمت این آشغالای چینی که آخرش 10 هزار دلاره چرا تو ایران 100 میلیون میفروشن ،ملت همیشه در صحنه هم می رن یه جوری می خرن که انگار تموم می شه،یه ذره مطالعه کنید مطالعه باعث می شه آلزایمر هم نگرید،این ماشین تنها نقطه مثبت تاریخ ایرانخودروست،این ماشین هم رده نیسان جوک و اپل موکاست تو اروپا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا