طراحی فرآیند پیشگیری از دیابت و کاهش مقاومت به انسولین توسط مبتکر ایرانی
یک مبتکر ایرانی موفق به طراحی فرآیندی مبتنی بر ورزش، تغذیه و داروی هدفمند برای پیشگیری از بیماری دیابت و کاهش مقاومت به انسولین شد.
به گزارش دنده6 : مصطفی حدیدیان مقدم در گفت و گو با بیان اینکه، دیابت یا بیماری قند خون به دلیل مقاومت سلول های بدن در برابر انسولین ایجاد می شود افزود: داروی تجویز شده با وجود مقاومت بدن در برابر انسولین استفاده و تا حد زیادی از افزایش قند خون جلوگیری می کند اما مقاومت به انسولین را از بین نمی برد.
وی ادامه داد: بنابراین پزشکان متخصص هنگام تجویز دارو، ورزش و تغذیه مناسب را به بیماران توصیه می کنند. با این حال، این توصیه به اندازه دارو دقیق نیست و هر بیمار با توجه به ترجیح خود تا حدی از آن پیروی می کند، لذا این توصیه تا حد ممکن مؤثر نیست.
به گفته حدیدیان، این عدم تعادل بین این سه عامل باعث ایجاد عوارض دیابت می شود و هر چه زمان بیشتر می گذرد این امر پیچیده تر می شود.
وی با اشاره به اینکه، خود یکی از افراد در معرض بیماری دیابت است و اخیرا موفق به طراحی فرآیند سیستم ورزش و تغذیه هدفمند برای پیشگیری از دیابت و کاهش مقاومت به انسولین شده افزود: این یک محصول علمی و ترکیبی مبتنی بر ورزش، تغذیه و داروی هدفمند است.
به گفته وی، در این روش مبتکرانه با اجرای دقیق برنامه ورزش و تغذیه همراه با داروهای تجویز شده توسط پزشک متخصص، بیماری دیابت نوع یک و ۲ کنترل شده و از عوارض آن نیز پیشگیری می شود.
این مبتکر ایرانی در توضیح بیشتر این فرآیند مبتکرانه برای مقابله با بیماری دیابت اظهارکرد: در این روش از طریق یک محصول ترکیبی شامل ورزش، تغذیه و داروی هدفمند، مشکل دیابت به روشی اندازهگیری شده، مبتنی بر دادهها و آزمایشگاهی اثبات شده به طور کامل رفع و یا از پیشرفت دیابت جلوگیری می شود.
حدیدیان با اشاره به وجود یک مدار سلامتی در بدن انسان افزود: هر فردی که با این مدار سلامتی هماهنگ باشد، بدنی منظم، با قند خون متعادل و کبد چرب کاهش یافته خواهد داشت و یک فرد دیابتی تا هنگامی که در این مدار بماند، دیگر به دیابت مبتلا نخواهد شد.
وی گفت: این فرآیند بر اساس نتایج آزمایشگاهی دادهمحور تایید و ثبت شده و امکان کنترل کامل دیابت را تا حدی که افراد به مرز وضعیت غیر دیابتی میرسند را ممکن ساخته و حلقه های گمشده دیابت را که اندازه گیری نشده اند پر می کند.
این مبتکر ایرانی که اخیرا در مسابقات جهانی اختراعات سوئیس ۲۰۲۴ به واسطه این خلاقیت، موفق به کسب مدال برنز این مسابقات شده است معتقد است که این فرآیند مبتکرانه با اطمینان ۹۹.۹ درصد مشکل صدها میلیون دیابتی را حل می کند.
وی همچنین یکی از ویژگی های کلیدی این محصول را سهولت در دسترسی بیماران دیابتی ذکر کرد و افزود: به عبارت دیگر، این تجهیز باید مانند دارو در کنار بیمار در دسترس باشد چراکه این محصول ترکیبی، به بیماران دیابتی این امکان را می دهد که بیماری خود را در یک دوره پنج تا شش ماهه طبق برنامه در خانه، محل کار و یا حتی در سفر مدیریت کنند.