قابل اعتماد ترین خودروسازان دنیا
در پی بررسی 15 سال آمار از 350 هزار خودرو در یک نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش آمریکا، 10 خودروی قابل اطمینان از لحاظ ساختار و از نظر فنی معرفی شده اند
به نقل از سایپانیوز، اکثر تحقیقات در خصوص کیفیت خودرو یا تا 90 روز بعد از خروج خودرو از کارخانه اندازه گیری می شود یا حداکثر در بهترین حالت بین 3 تا 5 سال. اما این بار یک نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش در آمریکا حاصل اطلاعات گردآمده در 15 سال از 350 هزار خودرو را مقایسه کرده و 10 خودرویی را معرفی کرده است که از لحاظ ساختاری و فنی دوام و قوام بیشتری نسبت به سایر خودروها از خود نشان داده اند و در ذیل به ذکر مختصری در باره آن پرداخته شده است. فقط این فهرست از آخر به اول تنظیم شده است.
10. میتسوبیشی: هر چند که این خودرو در طول زمان از لحاظ ارائه تنوع محصول از سایر خودروسازان عقب ماند اما خودروهای این خودروساز در 10 سال گذشته مدل های 4 سیلندر این برند مقاومت و قابلیت اطمینان بلند مدت بالایی از خود نشان داده اند.
9. هامر: برندی که دوام زیادی نیاورد و حتی با جوک های زیادی که در باره این خودرو ساختند رو به افول گذاشت اما مدل های پرفروش و بنزین خور این خودرو میراثی برای سایر خودروهای شاسی بلند و وانت های جنرال موتورز به جا گذاشت که قوای محرکه و سیستم انتقال قدرت آن هنوز در خودروهای جدید مورد استفاده قرار می گیرد.
8. مرسدس بنز: سه عامل در قابلیت اطمینان بالای خودروهای مرسدس مؤثر بوده اند. یکی آن که محبوبیت برخی از مدل های این برند دیرپا بوده، دوم آن که موتور و سیستم انتقال قدرت در بسیاری از مدل های این برند مشترک بوده و از همه مهمتر این که مرسدس بنز رضایت مشتری را بالاترین اولویت خود قرار داده است.
7. آکورا: برند آکورا از گروه خودروسازی هوندا دو مدل موتور4 سیلندر RSX و TSX دارد که به دلیل کمترین نقص فنی همیشه در مطالعات و تحقیقات کیفیت خودرو سربلند بیرون آمده است. هر چند که قابلیت اطمینان موتور 6 سیلندرو سیستم انتقال قدرت آن باعث شده در رتبه بندی آکورا امتیاز زیادی را از دست بدهد به ویژه در دهه 90 و اوایل 2000.
6 اینفینیتی: 6 خودرو از 10 مدل اینفینتی عرضه شده به بازار مخصوصاً QX4، شاسی بلند پث فایندر و مدل های G37 و M35 پای مشتریان را به تعمیرگاه بازنکرده اند و به همین دلیل اطمینان مردم را به خود جلب کرده اند.
5. شورولت: با این که خودروهای سواری شورولت همیشه از لحاظ قابلیت اطمینان در حد متوسط بوده اند اما خودروهای شاسی بلند و وانت های آن از اعتبار بسیار بالایی نزد مردم برخوردارند. زمانی که صحبت از اطمینان و دیرپایی به میان می آید نام شورولت کوروت و پریزم (که اساس آن کرولای تویوتا است) به چشم می خورد.
4. هوندا: همه مدل های هوندا به استثنای آکورد 6 سیلندر و اودیسه برای این شرکت ژاپنی اعتبار به ارمغان آورده اند. بین سال های 1998 تا 2002 مدل آکورد لطمه شدیدی به هوندا زد والا می توانست در بین 3 برند اول باشد.
3. جی ام سی: وانت های تمام قد و خودروهای شاسی بلند گروه خودروسازی GMC در بین خودروسازان داخلی آمریکا از اعتبار ویژه و خاصی برخوردارند. به همین اندازه هم وانت های 150 فورد از اطمینان بخش هستند. سییرا، سابربن و ساوانا نام های اطمینان بخش هستند.
2. لکسوس: این برند سه خودرو در بین 7 خودروی اول از لحاظ قابلیت اطمینان را به خود اختصاص داده است. لکسوس LX در کنار تویوتا لندکروزر در تمامی مدل های خود، قابلیت اطمینان دیرپا از خود نشان داده اند.
1. تویوتا: در بعضی از هفته ها پیمایش کمری از مجموع مدل های اروپایی عملکرد بهتری از خود نشان داده است. علت اصلی آن این است که نیمی از خودروهای فروخته شده تویوتا کمری و کرولا هستند و این دو خودرو از لحاظ کیفیت در 15 سال گذشته آبرو و اعتبار بالایی برای تویوتا به ارمغان آورده اند چون به دلیل کیفیت بالا پای مشتری را به تعمیرگاه باز نمی کنند. سایر مدل های تویوتا مثل لندرکروز، فوررانر، سکوایا و آوالون هم در به وجود آمدن اطمینان خاطر در مشتریان مؤثر بوده اند.
با سلام
ممنون از مطلبتون ولی من گیج شدم چه طور شرکتی که بیشترین فراخوان رو داره قابل اعتماد ترین برند خودروسازیه؟؟؟؟احترام به مشتری رو من قبول دارم و ستایش می کنم ولی هم تویوتا و هم شوی فراخوان های زیادی داشتند حالا چرا این رتبه رو گرفتند خدا می دونه ممکنه تو تعمیرگاه نباشند چون تو کارخونه در حال حل شدن مشکلات هستند
دقیقا همینطور هست….تویوتا بخاطر هر عیب کوچکی فراخون می دهد تا
خریداران همیشه از مسئولیت پذیری شرکت راضی باشند و حتی در مورد مسائل جزئی هم نگرانی نداشته باشند
مراکز خدمات دهی بسیار گسترده، قیمت مناسب قطعات یدکی و سامانه های مدیریتی ژاپنی می تواند از دیگر دلایل این اعتماد سازی و رضایت باشد
با سلام
تویوتا به میل خودش فراخوان نمی ده بلکه به اجبار سازمانهای ایمنی فراخوان داده
با سلام خدمت شما دوست گرامی
با حرفتون موافقم ولی چگونه می شه به ماشینی اعتماد کرد که این همه فراخوان داره؟؟؟؟سوال من اینه!!!خدمات پس از فروش و وجدان بالای کارخانه درست قبول ولی اگه کیفیتش مثل قبل بود که نیاز به این همه فراخوان نیود
اتفاقا فراخوان های تویوتا بیشتر از این که نشان دهنده ایراد خودروهای تویوتا باشد نشان از مسئولیت پذیری مدیران آن دارد.شاید کمپانی های دیگر در موارد مشابه نیازی به اعلام فراخوان نداشته اند .با این کار اعتماد مشتریان خود را جلب میکند .شما به ایران نگاه نکنید که خودرو جلوی دوربین آتش میگیرد و مدیر عامل کارخانه آن را ایمن ترین خودرو میداند
بحثي كه پيش مياد ، كدام سازمان اين آمار رو بيرون داده؟
منبع این خبر
https://autos.yahoo.com/blogs/motoramic/a-car-dealer-s-guide-to-the-10-most-reliable-brands-213610506.html