اخباراسلایدر

قوت گرفتن احتمال تولید موازی رنو کوئید در ایران خودرو و بن رو

مسوولان رنو در شرایطی خبر از تولید محصول ارزان‌قیمت خود به نام «کوئید» در ایران خودرو داده‌اند که به گفته منابع آگاه، قرار است این خودرو در سایت بن رو نیز به تولید برسد.

بن رو یکی از سایت‌های تحت مالکیت سایپا به‌شمار می‌رود که ظاهرا 80 درصد سهام آن به رنو واگذار خواهد شد و این خودروساز فرانسوی قصد دارد برخی محصولات خود ازجمله «کوئید» را در آن تولید کند. کوئید که از آن به‌عنوان خودرویی ارزان و باکیفیت یاد می‌شود،

قرار است از سال 97 در ایران به تولید برسد و طبق اعلام رنو، این محصول میهمان ایران خودرویی‌ها خواهد شد. با این حال رنویی‌ها قصد دارند در راستای برنامه ویژه خود برای بازار ایران (تولید و فروش و خدمات پس از فروش موازی)، کوئید را در بن رو نیز که احتمالا به‌زودی در اختیار آنها قرار می‌گیرد، به تولید برسانند.

هرچند مشخص نیست ایران خودرو با این موضوع موافقت خواهد کرد یا نه، با این حال رنو به شدت پیگیر اقدامات موازی در صنعت و بازار خودرو ایران بوده و قصد دارد از این راه، خودروسازان ایرانی را در سیاست‌های تولید و فروش و خدمات پس از فروش، با خود همراه کند.

در این شرایط به نظر می‌رسد چالش اصلی رنو برای پیاده کردن این پروژه، به موضوع «قیمت‌گذاری» ارتباط پیدا خواهد کرد، زیرا اگر رنو بخواهد قیمتی پایین (نسبت به خودروسازان ایرانی) برای محصولاتش در نظر بگیرد، آنگاه خودروسازان داخلی نیز چاره‌ای جز تبعیت از رنو نخواهند داشت.

به‌عنوان مثال، در صورت تولید «کوئید» در ایران خودرو و بن رو، رنو (نسبت به ایران خودرو) احتمالا قیمت کمتری برای محصول تولیدی بن‌رو لحاظ خواهد کرد و در نتیجه آبی‌های جاده مخصوص نیز مجبورند قیمتی مشابه و حتی یکسان را در نظر بگیرند، زیرا در غیر این صورت با چالش فروش (در بازار کوئید) روبه‌رو خواهند شد.

6 دیدگاه

  1. دوچیز هیچوقت انتها نداره اولی حماقت انسان و دومی طمع لگن ساز های ایرانی. اون فرانسوی با همه سابقه خرابش خیلی بیشتر از لگن سازهای داعشی صفت به فکر مردممونه. تا مدیرای ویران خودرو سایپا دست از طمع برندارن وضع همینه. همون تعداد تلفات همون آلودگی هوا و هزارتا مشکل دیگه. چاره ی کار اینه این دوتا رو بفروشیم به شرکت های بزرگ. به رنو تویوتا کیاهیوندای فولکس واگن اشکودا و…. هرکدوم اینها برای خودشون یه خط تولید دایر کنن فقط یه شرط بزاریم که از کارگر ایران استفاده کنن که البته با توجه به پایینتر بودن دستمز کارگر ایرانی از چینی قطعا همینکار رو میکنن. شرط دیگم بزاریم که قطعه هایی رو که قابل ساخت تو داخل هست از قطعه ساز ایرانی(با شرط رعایت استاندارد های کمپانی مادر) تولید کنن تا این صنعت هم نخوابه. یه سود معقول 10 15 درصدی هم برای دولت در نظر بگیرن که خیلی تو قیمت کلی تاثیر نداره. نتیجش میشه یه بازار به شدت رقابتی ازبرندهای معتبر و خودروهای به روز. رقابت رو به خودروسازهای معتبر دنیا بسپارید میبینین که برای حفظ بازار چه کیفیت عالی و شرایط پرداخت بی نظیری ارائه میدن مثل همه جای دنیا. دولت درسته رو هر خودرو سود کمتری میگیره ولی تیراژ به قدری بالل میره که در مجموع سود دولت و بقیه نهاد های ضی نفع هم بیشتر میشه. وقتی بشه پرایدو فروخت و به عنوان پول پیش برای یک خودروی به روز با کیفیت جهانی دادو الباقی رو اقساط بلند مدت با سود پایین پرداخت کرد در عرض دو سه سال کل آشغال های فعلی از دور خارج میشه و ماشین های به روز ایمن با حداقل الودگی جاش رو میگیره. شاید یکم رویایی باشه ولی غیر ممکن نیست.

    1. امین جان کاملا با کلام شما موافقم تا زمانی که پول من و شما رو در قالب مالیات و … تو جیب این مفت خورها میره که اونها هم از اونطرف این بنجلها رو بهمون بندازن و آخرشم دو قرت و نیمشون بالا باشه همین آش و همین کاسته هست .امیدوارم زودتر به گل سیاه بشینن و خودرو سازان خارجی با شرایط که فرمودید بخرنشون و ما هم یکم رویه آسایش و امنیت و کیفیت رو ببینیم .آمین

    2. آقا امین مسئله اینه کار دست کسی که دانش و اطلاعات کافی داره نیست، خیلی راحت بخوام بگم تیم تخصصی تصمیم گیرنده شون خیلی تخصصی نیست)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا