اخبار

مرگ یک کودک هشت ساله در تصادف زنجیره ای بزرگراه امام علی (ع)

تصادف به علت سبقت غیر مجاز

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: در تصادف زنجیره‌ای که در بزرگراه امام علی(ع) اتفاق افتاد یک پسربچه ۸ ساله جان خود را از دست داد.

    به نقل از فارس، جلال ملکی اظهار داشت: در ساعت 15:06 امروز حادثه برخورد با چند دستگاه خودور در جنوب به شمال بزرگراه امام علی (ع) خروجی سبلان به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و ماموران دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

    وی ادامه داد: با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشخص شد یک دستگاه پیکان تاکسی دچار نقض فنی شده بود و در لاین کندرو متوقف بود و یک نیسان یدک کش نیز در حال حمل این خودرو بود که به یکباره یک دستگاه خودرو پژو روآ و یک خودروی پژو 405 به این یدک‌کش برخورد می‌کند.

    ملکی افزود: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی لازم یک پسربچه 8 ساله که فرزند راننده خودروی نیسان یدک‌کش بوده که از ناحیه سر و صور ت شدیداً دچار آسیب‌دیدگی شده بود را تحویل عوامل اورژانس می‌دهند که مشخص می‌شود جان خود را از دست داده است.

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: رانندگان نیسان و تاکسی پیکان نیز دچار مصدومیت‌هایی شده‌ بودند که به مراکز درمانی منتقل شدند و خودروها نیز به محل امنی منتقل شدند. نهایتا دقایقی پیش عملیات این حادثه به اتمام رسید.

     

    * عکس تزینی است.

     

    9 دیدگاه

    1. همیشه دوستام به خاطر اینکه فاصله طولی رو با ماشین روبرو بسته به سرعتی که دارم رعایت می کنم، من رو مسخره می کنن و می گن “زیادی محتاط” هستم …
      خسارت مالی و جانی در یک تصادف که غیر قابل پیشگیری نیست ولی می شه احتمالش رو با رعایت قوانین کم کرد، به یه مقدار احتیاط بیش تر و دیر تر رسیدن می ارزه

      1. آدم وقتی کاره درستو میکنه تحت تاثیر حرف غلط دیگران قرار نمیگیره
        منم همینجورم اون زمان که پراید داشتیم بالاتراز80 کیلومتذ نذفتم الانم 206 دارم 120 اونم مجبور باشم فامیل میگن لاک پشت 😀
        ولی مهم نیست من کار درست خودمو میکنم 😉

      2. آفرین بر شما آقا آرش پیشگیری یکی از نشانه های جامعه متمدن و افراد متمدن است. به ویژه رعایت فاصله با ماشین جلوئی.در اتوبانهای آلمان که سرعت آزاد است بیشترین جریمه مربوط به رعایت نکردن فاصله مجاز با ماشین جلوئی است.

    2. هموطنان عزیزسلام

      لطفا برگه ای که خودروساز با عنوان:

      “سند و فاکتور فروش خودرو”
      به شما داده است را ببینید

      به عنوان مثال پژو 405 که در تاریخ 14 تیر 93 توسط ایران خودرو به مشتری فروخته شده در ذیل سند و فاکتور فروش آن نوشته اند:

      خالص بهای کارخانه:

      223،372،297 ریال

      عوارض شهرداری:

      6،031،052 ریال

      مالیات برارزش افزوده:

      11،838،732 ریال

      بیمه شخص ثالث:

      9،567،675 ریال

      مبلغ ثابت شماره گذاری:

      400،000 ریال

      مالیات شماره گذاری:

      6،701،169 ریال

      هزینه پست:

      89،176 ریال

      تخفیف برای رندکردن101ریال

      جمع کل خالص پرداختی:

      258،000،000 ریال

      هموطن فهیم وعزیز

      لطفا به مبلغ مالیات برارزش افزوده توجه کنید:

      11،838،732ریال

      طبق تعریف وزارت امور اقتصادی و دارایی:

      “مالیات بر ارزش افزوده مالیاتی است که با نرخ قانونی به آن بخش از قیمت کالا و خدمات که تفاضل قیمت فروش و قیمت تمام شده است یعنی “سود” است تعلق میگیرد”

      پس:
      1- طبق اصول حسابداری:

      “ارزش افزوده = سود”

      2- طبق مصوبه مجلس محترم نرخ مالیات بر ارزش افزوده درسال 93 برابر با 8 % می باشد.

      لطفا محاسبه کنید:

      8 % چه عددی میشود 11،838،732 ریال؟ (یعنی ارزش افزوده ای که در فاکتور است)
      11،838،732 * 100 = 8 * X
      X = 147,948,150

      با یک تناسب ساده که محاسبه کنیم آن عدد 147,984,150 ریال میشود

      و در واقع مبلغ 147،984،150 ریال همان “ارزش افزوده یا سود” یکدستگاه پژو 405 است که در فاکتور، مالیات برارزش افزوده آن را 11،838،732 ریال درج کرده اند.
      پس تا اینجا داریم :

      147،948،150 = سود

      و اگر مبلغ ارزش افزوده “سود” یعنی 147،984،150 ریال را از خالص بهای کارخانه مندرج در فاکتور ،یعنی
      223،372،297 ریال کسر کنیم قیمت تمام شده یکدستگاه پژو 405 فروخته شده است.
      یعنی
      بهای تمام شده = سود – بهای کارخانه
      پس :

      223،372،297
      147،948،150 –
      75،388،147 =

      پس نهایتا داریم :

      ⛔️75،388،147 = بهای تمام شده پژو 405⛔️

      دقت کنید قیمت تمام شده یکدستگاه پژو 405 برای خودروساز، بر اساس اطلاعاتی که خودشان در فاکتور فروش درج کرده اند 75،388،147 ریال است که آنها آن را 258،000،000 ریال میفروشند!!!

      ⬅️ کدام قانون به مالکان ایران خودرو اجازه داده کالایی را که هزینه واقعی تولیدآن 75،388،147 ریال است با سیاه نمایی اقتصادی در کشور به قیمت تمام شده 223،372،297 ریال یعنی با نرخ سود بیش از 196 % به مشتری میفروشن
      مدیر عامل شرکت ایران خودرو روز چهارشنبه مورخ 14 مرداد 94 جلسه ای فوق العاده با نماینده وزارت صنعت معدن و تجارت و شورای عالی فضای مجازی برگزار کرد.
      تقاضای مدیر عامل ایران خودرو جلوگیری و مقابله با پیام ها و شکل گیری اتحاد ضد منافع شرکت ایران خودرو بوده است. مدیر عامل ایران خودرو تاکید کرده در صورتی که روند کاهش خرید اتومبیل ادامه پیدا کند قادر به پرداخت سهم دولت که به رقم فروش هر اتومبیل اضافه می کند را ندارد و چاره ای به جز کاهش جدی نرخ تولیدات ایران خودرو را ندارد و یا مجبور به تعطیل کردن خطوط تولید خودرو است.
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      گویا صدای انقلاب ضد خرید اتومبیل به گوش مدیران خودروساز رسیده است.
      این پیام را منتشر کنید.

      1. این محاسبات اشتباه هست، تعریف مالیات بر ارزش افزوده با این سیستم محاسبه همخوانی ندارد

        1. اقای سپهر لطفا بیشتر در مورد این محاسبات توضیح دهید
          فکر کنم عکسی که درج کردین مال این حادثه نیست درست است؟

          1. محاسبه خاصی نداره. تو ایران “مالیات بر ارزش افزوده” عنوان غلطیه. در حقیقت دارن “مالیات بر مصرف” رو دریافت میکنند.
            محاسبه اش هم به این صورته که شما جنس رو به هر قیمتی میخوای بفروشی مثلا X ریال خریدار باید X ریال بعلاوه X ریال ضربدر9 درصد رو به شما پرداخت کنه. یعنی اگر جنسی 100 تومنه شما 109 تومن پرداخت مینمایید. فروشنده در بازه های سه ماهه موظفه نسبت به خوداظهاری مالیاتی اقدام کنه و اون 9 درصد هارو به سازمان مالیات پرداخت کنه.
            همونطور که میبینید مالیات روی ارزش افزوده نیست و روی بهای اقلامه . یکی از ایراداتی که به مالیات ارزش افزوده در ایران وارده همین پرداخت های چندباره ارزش افزوده است.
            در ضمن نرخ امسال 9 درصده طبق قانون نهایتا م ا ا باید به 15 درصد برسه.
            توی اکثر کشورها این مالیات با عنوان مالیات مصرف اخذ میشه یعنی هرچی شما بیشتر مصرف کنی مالیات بیشتری میده. نرخش هم متغیره مثلا تو کانادا 15 درصده تو نیوزیلند 20 درصد و الی الاخر. شماهرجا هرچی بخرید توی فاکتوری که بهتون میدن این TAX لحاظ شده.

      2. جناب مهدی اواخر سال 91 که شورای رقابت تشکیل شد و در ابتدا بسیار هجومی کار خود را شروع کرد و اتفاقا با صحبتهای تند و تیز آقای پژویان بر ضد خودروسازان کامل بازار را به رکود کشاند قیمتهای تمام شده اونموقع شورای رقابت هم این عدد شما نبود حتی برای پراید .
        اولین قیمتی که شورای رقابت برای پراید درآورد 12میلیون بود که اجرائی نشد.کاش قیمت ماشینها همین بشه که شما میگی ولی وقتی 1متر کابینت که در مقایسه با خودرو و پیچیدگیهاش یه تخته چوب به حساب میاد حداقل 1میلیون هست و یه آشپزخانه معمولی کم کم 6میلیون هزینه کابینت میبره و اگر نفر بخواد لوکس بسازه تا 20میلیون هم میره برای من یه مقدار زیادی باور کردنی نیست قیمت تمام شده 405 بشه 7میلیون اونوقت یه خودرو چینی با تمام استادی که چینیها در پائین آوردن قیمت تمام شده دارند مثلا برای اموی ام 530 میشه 4میلیون تومان آیا باور کردنی هست؟

        1. سلام ، جناب کاوه عزیز این اعداد که مرتب در فضای مجازی مطرح می شه ، بی معنا و مضحک هست،شرکت های خودروسازی ایران بی نهایت هزینه سربار عجیب و غریب دارند که باعث ضرر و زیان حتی با سود بالا و تیراژ فوق العاده بالا نسبت به معیارهای جهانی شده،اما البته قیاس با کاری مثل کابین سازی (که در ایران تقریبا به شکل دست ساز و منحصر به فرد برای هر آشپزخونه انجام میشه) چندان صحیح نیست.در واقع تیراژ تولیدی فرضا پراید یا پلت فرم 405 به حدی بالاست و فروش قطعات تضمین شده هست که تولید با سود بسیار کم (به ازای هر قطعه) هم میتونه توجیه داشته باشه اما مشکل هزینه هاس سربار، تکنولوژی پایین ساخت،مازاد بودن نیروی تولید خودروساز و مسائلی از این دست هست که متاسفانه در کوتاه مدت غیر قابل تغییر به نظر می رسند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا