اخباراخبار داخلی

ورود خودروسازان به عرصه واردات!

برخی شرکت‌های خودروساز این روزها در حالی به واردکننده خودرو تبدیل شده‌اند که در کنار تعهدات قبلی خود، برنامه‌ای برای داخلی سازی این خودروها نیز ندارند.

 

به گزارش فارس، شرکت‌های خودروساز که این روزها به دلایل مختلف از جمله بالا بودن قیمت خودرو، پایین بودن کیفیت و عدم به روز رسانی خودروهای خود با مشکل فروش روبه‌رو هستند، به جای ارائه خودروهای جدید بیشتر به واردات خودرو تمایل پیدا کرده‌اند.

رنو کپچر از جمله محصولات لوکس با قیمت بالای 100 میلیون تومان است که شرکت ایران خودرو با وجود تعهدات قبلی خود، بار دیگر برای واردات و فروش آن اقدام کرده است.

فروش نقدی این خودرو با قیمت 105 میلیون تومان و تحویل 30 روزه در حالی از امروز برای دومین بار توسط ایران‌ خودرو آغاز شده است که هنوز بخشی از تعهدات قبلی این شرکت به خریداران این محصول، عملی نشده است.

چند ماه قبل که ایران‌ خودرو برای فروش کپچر اقدام کرد حدود 2 هزار نفر ثبت‌نام کردند، اما تاکنون فقط حدود 400 تا 500 دستگاه از این خودرو به خریداران تحویل داده شده است. این در حالی است که تا به حال برای واردات حدود 650 دستگاه کپچر اقدام شده و قرار است 3 محموله 750 دستگاهی دیگر از این خودرو نیز به کشور وارد شود.

ظاهراً بخشی از خودروهای کپچر خریداری شده در مرحله اول حدود یک ماه است که در بندر جبل‌علی باقی مانده و پولی برای واردات و ترخیص آنها پرداخت نشده است.

در چنین شرایطی ایران‌ خودرو دوباره نسبت به ثبت‌نام برای فروش کپچر اقدام کرده و به این ترتیب پیش از پاسخگویی به تعهدات قبلی خود، باز هم قصد واردات و فروش این خودرو را دارد.

بزرگترین خودروساز کشور در حالی به واردکننده کپچر تبدیل شده که هیچ برنامه‌ای برای تولید داخلی این خودرو پیش‌بینی نشده و در قراردادی که با شرکت رنو منعقد شده، عرضه این خودرو توسط ایران‌ خودرو به صورت واردات CBU (خودرو ساخته شده) پیش‌بینی شده است.

این در حالی است که خودروسازان باید برای واردات خودرویی اقدام کنند که قصد داخلی‌سازی آن را داشته باشند نه اینکه به واردکننده آن محصول تبدیل شوند.

در کنار این خودرو، بحث تولید کلیو 4 از محصولات رنو نیز توسط ایران‌ خودرو مطرح است که تاکنون عملی نشده است.

کپچر توسط شرکت ایساکو کیش، زیرمجموعه ایران خودرو به کشور وارد می‌شود و با توجه به اینکه خودرویی با قیمتی بالا و لوکس برای بازار خودرو ایران محسوب می‌شود، نمی‌تواند نقش مهمی در تأمین نیاز مردم در بازار خودرو داشته باشد.

12 دیدگاه

  1. اون 2000 نفر حقشونه که تحویل نگرفتن حالا دلال یا مصرف کننده فرقی نمی کنه وقتی با مردم یکسو نمیشن لایق همه جور کلاه برداری خودرو سازها هستن.امیدوارم ضرر هنگفتی کنن تا دیگه از این….. نکنن

    1. کاملا موافقم.
      99% اون ها هم دلال هستن.
      انشاالله به زمین گرم بخورن که گند زدن تو این مملکت این دلال ها.
      در همین اقوام ما چند نفر رو می شناسم که با 2 سال دلالی ماشین راه 100 ساله رو پیش رفته.
      به امید نابودی فساد،دلالی،اقتصاد رانتی و….

  2. در بازار محصولات 30-50 میلیون ایران خودرو با خودروهای مثلا ملی و نیمه ملی خودش (با کیفیت و قیمت کاملا نامناسب) به اندازه کافی خورده و برده، ولی طمع درآمد های ساده تر و بیشتر، به سمت واردات خودروی بالای 100 هلشون داده…

    جالب داستان اینجاست وقتی می خوان کمپین رو بکوبنن آقایون خودروساز از دسیسه ی وارد کننده های خودرو سخن به میون میارن و وامصیبتا برای تولید ناخالص داخلی و اشتغال زایی و کارگرای صنعت خودرو سر میدن، ولی وقتی سود کلان واردات، زیر زبونشون مزه می کنه اینجا مشکلی نداره و خودروی تولید شده ی یک شرکت دیگر رو در سبد محصولات خود عرضه می کنند.

  3. آقایون ایران خودرو شرایط 20 ماهه واسه فرهنگیا گذاشته جالبه که همه اقوام درجه یک فرهنگی هم میتونن ثبت نام کنن.دیگه به هر دری دارن می زنن.البته دوستان فرهنگی با فرهنگ تر از اونی هستن که با این چیزا گول کلاه بردار های خودرو ساز رو بخورن لطفا اطلاع رسانی کنید و همه رو از نیتمون که نخریدن خودرو بی کیفیت نا امن و گران داخلی هست با خبر کنید ممنون از ملت فهمیده

    1. کسی بخره فقط بهودش ظلم کرده!
      چون آشغال هایی که اینا امسال دارن میسازن از روز اول باید تو تعمیرگاه باشی!
      حالا اقساط ده ساله هم که بدن فرقی نمیکنه و کیفیت همون آشغاله!

  4. سود وارد کننده ها از این خودرو ها چند برابر اون خودروساز اصلی هست. حالا هر برندی میخاد باشه!

  5. نکته جالب قضیه ولع و حرص جماعت خودروساز هست.حتی تو واردات هم میخوان چند 100 درصد سود کنند.کپچر 105 میلیون؟؟؟
    سال 86 یا 87 بود که پارس خودرو مورانو وارد میکرد و 10 تا 15 میلیون گرونتر از واردکننده عادی میفروخت!!!
    خرید صفر ممنوع…

  6. اصولا پيش فروش يعنى انتقال قدرت مالى به فروشنده حالا اگه اين فروشنده چاهى از مخارج داشته باشه با اين پول چكار مى كنه؟

  7. نميخريم … مردم هممون مشكلات و راه حلهارا مي دانيم … پس نخريم تا بيشتر دست و پا بزنن و شاهد غرق شدن بيشترشون باشيم… چه قسطي چه پيش فروش و …

  8. نمیگم همه ولی اکثر خریداران پارت های اول ماشین ها دلال هستند .
    از دنا و سیمبل و کپچر بگیر تا همین جک s 5
    همیشه از وقتی شایعه میشه فلان ماشین قراره 4 ماه دیگه بیاد شروع میکنن تو فروم ها به به و چه چه کردن ( چون قراره خودشون اولین ثبت نامی ها باشند )
    جدیدا هم یاد گرفتند چهار تا عکس و مقاله و آمار از سایتهای خارجی در میارن کسی ندونه فکر میکنه خیلی حالیشونه یا مثلا تو کپچر بدنیا اومدن.
    به محضی که دو سه ماه از فروش محصول مربوطه گذشت و دست مصرف کننده واقعی افتاد همون فروم ها تبدیل میشه به آه و ناله از مشکلات مختف و بعد این جمله کلیشه ای که کاش کاربران قدیمی و باتجربه ( فلانی و فلانی )اینجا بودن تا با اطلاعاتشون کمک میکردن
    ( کسی نیست بگه اونها دلال بودن ماشینهاشونو فروختن و الان تو فروم مثلا سیمبل و پژو 301 و 2008 و تیوولی و … دارن در مورد ضریب تراکم فوق العاده و آمار فروش تو کشورهای مختلف در فشانی میکنن )
    بچه هایی که اهل تیونینگ تالک هستند میدونن من چی میگم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا