اخباراخبار داخلی

وزیر صنعت؛ لازم باشد بودجه مورد نیاز خودروسازان را به زور تامین می کنیم

در جلسه نعمت‌زاده با اعضای کمیسیون صنایع مجلس

یک عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با تشریح جزئیات جلسه دیروز نعمت‌زاده با اعضای کمیسیون صنایع و حمایت از تولید ملی گفت: وزیر صنعت در این جلسه قولهایی برای اصلاح وضعیت صنعت قطعه سازی و خودروسازی کشور داد.

 علی علیلو در رابطه با جلسه دیروز نعمت‌زاده با کمیسیون مشترک حمایت از تولید ملی و صنایع مجلس شورای اسلامی که به‌منظور بررسی مشکلات قطعه‌سازان و خودروسازان برگزار شده بود، اظهار داشت: در جلسه دیروز پیشنهادات مختلفی برای حمایت از صنعت قطعه‌سازی کشور مطرح شد، به‌عنوان نمونه خودروسازان اعلام می‌کردند که بدهی زیادی به قطعه‌سازان دارند و از دولت خواستار تسهیلات بودند اما به‌اعتقاد نمایندگان نباید تسهیلات به‌صورت مستقیم در اختیار خودروسازان قرار گیرد.

 

وی با بیان اینکه قرار شد بخشی از تسهیلات بانکی با ضمانت خودروسازان به‌عنوان بدهی آنها از طرف بانک به قطعه‌سازان پرداخت شود، افزود: کنار این امر نمایندگان مجلس دو درخواست از وزیر صنعت داشتند؛ نخستین درخواست آنها استمهال بدهی قطعه‌سازان به سازمان مالیاتی بود زیرا اکثر قطعه‌سازان با کمبود نقدینگی روبه‌رو بودند و امکان پرداخت مالیات‌های خود را ندارند، این در حالیست که منابع مالی آنها در اختیار خودروسازان قرار دارد و آنها به قطعه‌سازان پرداخت نمی‌کنند، به همین واسطه قرار بر این شد تا در خصوص حق بیمه، مالیات و وام‌های بانکی قطعه‌سازان استمهال لازم صورت گیرد.

 

این عضو کمیسیون صنایع مجلس در ادامه به صحبت‌های نعمت‌زاده در این جلسه اشاره کرد و گفت: وزیر صنعت انتقادهای زیادی در ایجاد کمپین “خودروی صفر نخرید” داشت اما نمایندگان مجلس معتقد بودند: ما از تولید داخل حمایت جدی می‌کنیم و به هیچ عنوان تشکیل چنین کمپین‌هایی را در جامعه مفید نمی‌دانیم.

 

وی با ابراز اینکه نمایندگان مجلس از نبود یک راهکار جدی وزارت صنعت برای ساماندهی صنعت خودروی کشور گلایه داشتند، اظهار داشت: آقایان می‌گویند صنعت خودروی کشور خصوصی است اما چرا باید خودمان را گول بزنیم و حتی دور زدن‌های قانون را نادیده بگیریم؟ تمام عزل و نصب‌های شرکت‌های خودروساز توسط دولت اعمال می‌شود که در جهت ساماندهی این موضوع باید خصوصی سازی واقعی در شرکت‌های خودروسازی اجرایی شود.

 

علیلو افزود: در جلسه دیروز پیشنهاد کردیم که بخشی از سهام شرکت‌های خودروساز به قطعه‌سازان واگذار شود تا در ادامه این موضوع ما شاهد رفتارهای شبه‌دولتی در شرکت‌های خودروساز نباشیم.

وی با اشاره به اینکه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعلام کرده که 200 میلیارد تومان در اختیار وزارت صنعت برای کمک به صنایع مختلف قرار می‌گیرد، افزود: ما معتقدیم باید با اولویت‌بندی این منابع در اختیار واحدهایی که نیاز جدی به تزریق نقدینگی دارند قرار گیرد.

 رئیس هیأت تحقیق و تفحص از خودروسازان مجلس تصریح کرد که وزیر صنعت در این جلسه صحبت‌های تمام نمایندگان را گوش کرد و قول‌هایی را برای اعلام راهکارهای مناسب برای بهبود وضعیت صنعت خودروسازی اعلام کرد اما در نهایت گفت: قرار بود 2هزار میلیارد تومان به دو شرکت خودروسازی واگذار شود که من این مبلغ را به‌زور هم که شده از دولت می‌گیرم.

27 دیدگاه

  1. “بودجه مورد نیاز خودروسازان را به زور تامین می کنیم “این به زور تهیه میکنیمشون یعنی چه ؟ یعنی از ملت میخوان به زور بگیرن یا از خزانه به بزور بردارند ؟ مردم که با این اوضاع اقتصادی پولی ندارند که بخوان با زور یا بدون زور به خودرو سازان وطنی بابت تداوم لنگ سازی تقدیم کنند.خزانه دولت ( بیت المال )هم که در اختیار خوشونه هر بلایی که تا حالا خواستند سرش آوردند از این به بعد هم بیارن مگه آب از آب تکون میخوره ؟

    1. بیین کی شدن همه کاره صنعت….!!
      میشه صنعت رو تعریف کنین…؟
      یا تولید چه مفهومی داره…؟
      اصلا مشتری کیه…؟
      اگه بگی انحصار به چه درد صنعت میخوره که جایزه داری….!!!!
      واقعا برای فراموشی شعارها زمان زیادی نگذشته….!

    2. داداش نا راحت نشو بابا اگه زورش میرسه بذار بودجشونو تامین کنه تهش تا کی میتونه دوام بیاره ما نمیخریم ببینیم کی زورش بیشتره

  2. این هم از دولت تدبیر وامید.مردم امید به ارزانی وکیفیت دارن ودولت اینژور به مردم احترام میگذاره؟

  3. وزیر صنعت خیلی بی جا کرد، مگه از جیب باباش میخواد پول بده.
    خیلی ادم بی ادبی هم هست، قبلا که تو نفت بود خیلی تو پالایشگاه که میومد فحش و بد دهنی میکرد، دوستانی که تو صنعت نفت هستن حتما میدونن، من نمی دونم چطوری اینو کردن وزیر!!!!!!

    1. عزیز من بهتر از این ها پیدا نکردند. قحط الرجال هست. شدید هم هست. چون اندک افرادی هم که دانش و توانایی کافی برای این کارها دارند حاضر به همکاری با این اجانب نیستند.
      بله اجانب ! چون در مجموع تا حالا من یاد ندارم که این نمایندگان و دولتی ها و … یکی از خواسته های واقعی ملت را فریاد بزنند. حالا نماینده کجای دنیا هستند من نمیدونم.

  4. وزیر صنعت قولهایی برای بهبود وضعیت خودروسازان داد.!!!! سی و پنج سال کافی نبود تا اینها تولید را سامان بدهند و خودروی روز
    و ایمن و کم مصرف به مردم بدهند که حالا شما انرا به اینده حواله می کنید.دو سال بعد هم کسی دیگر جای شما می نشیند و همان
    حرفهای تکراری مبنی بر درست شدن وضعیت به مردم می دهد.!!!!

  5. با مردم لج نکنید!! 🙂 لج نکنید!!!
    بد به سرتون میاد ها ! ببین کی گفتم، کجا گفتم!
    نعمت ، تو بزور بودجه جور کن ببینم تا کی دووم میارن ، اینم سه ماه بیشتر ، اینم پنج شیش ماه بیشتر . ماشالله اینقدر بدهی و قرض و وام عقب افتاده دارن که توام نمیتونی جمعشون کنی!! همین دویست میلیاردم آخر سال همشو میکنن عیدی و پاداش و …. حیف و میل میکننو میزنن زمین!

  6. به هر قيمتي شده سرپا نگه داشتن ، اين لگن سازا ،

    پس چرا به هر قيمتي بنگاههاي توليدي ديگه رو نمي خواهيد سرپا نگه دارديد ،

    چاه خودرو سازا خيلي بزرگتر از اين حرفهاست ، به اين راحتي پر نميشه ، اقاي وزير صعنت و توليد كه تعطيل شده

    به جاي اتلاف منابع بيت المال فكر اساسي بكنيد ،اين حمايتهاي بيجا و غلط باعث شده كه خورو سازا به انتهاي خط برسن ،

    حالا چند ماه با اين بودجه سر كنن بعدش چي ،؟

    قحط الرجال نيست كه ، چرا حيف و ميل مكنيد ، ؟

  7. کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
    کسی به فکر مردم نیست مگر اینکه خودشون به فکر خودشون باشند …

  8. من مطمئنم شکست سختی خودروسازها میخورند و به ورشکستگی میرسند. چرا که وزیر و مدیران واقعا بیسوادی داریم.

  9. این آقایان دولتی و مجلسی و غیره هر چی می تونن از بیت المال به این صنایع به اصطلاح خودروسازی به ملت کمک کنن. آقا ما نمیخریم، نمیخریم، نمیخریم. اینا تا میتونن با این کمک‌ها تولید کنن واسه پارکینگهاشون. والسلام

  10. من به عنوان یک ایرانی حتی برای یک ریال هم رضایت ندارم که آقایون از بیت المال به سایپا و ویران خودرو کمک بکنند

  11. بگرد تا بگرديم بالاخره تو كوچه ما(مصرف كننده هاى واقعى ) هم عروسي ميشه بشمار تا روزش!!

  12. ناراحت نشن اینا 35 ساله دارن از ملت زورمیگیرن چیز تازه ای نیست!!
    خودتونو نا امید و ناراحت نکید و خودتونو آشناهاتونو از خرید ماشین نو منصرف کیند
    همینو بس!! اینجوری به خاک سیاه میشینن ان شااله
    من خودم میتونم یه ماشین 30 تومنی بخرم لازمم دارم ولی فعلا با ماشین بابا مشترکا استفاده میکنیم و هیچ مشلکی هم ندارم
    فقط ماشین نو نخرید و نزارید کسی هم بخره

  13. اين قبيل به اصطلاح مديران فقط وابستگى به جريانهاى سياسى دارن و مهمترين دغدغه شان حفظ خودشان و دفع شر از سوى رقباى سياسيشون است و لذا مردم و خواست مردم اولويتشان نيست مردم بايد با ادامه راه خودشان از طريق همين كمپين ها به حقوق خود دست يابند البته هستند كسانى كه با هوش هستند و زودتر با مردم همراه مى شوند ولى اصولا وزارتخانه هاى مربوط به امور اقتصادى به شدت به بالا گرايش دارن و مردمى نيستن حتى اگر مردمى ترين رجال به وزارت گرفته شوند وضع همين است و تغيير سياست آنها فقط با فشار از پايين و بالا صورت مى پذيرد در نتيجه بايد روساى سه قوه با هم معتقد به اصلاح رويه موجود باشند و اقدام كنند پس هر كس دسترسى به ايشان دارد يا در وبلاگ ايشان درخواست تغيير رويه را ايجاد كند تا پستى ايجاد شود كه مردم در آنجا رأى بدهند

  14. آقايان اگر طرفدار ملت باشند بايد توليد و بازار را به نفع اكثريت كه همان مصرف كننده هست ساماندهى كنند يعنى توليد بدون تامين حقوق مصرف كننده ظالمانه است پس اگر توليد كننده شرايط مناسب ندارد راه را براى ورود كالاى خارجى با كيفيت وارزان تسهيل كنند تا توليد هم به خود آمده و ارتقا يابد . آشغال فروشى ممنوع شود.

  15. با سلام آقا مژده بدین خبر خوش دارم فامیل ما تو ایرانخودرو مدیر هست و دیروز بهم گفت تا دو ماه دیگه ایرانخودرو ورشکست میشه. اندکی صبر سحر نزدیک است دمتون گرم ملت عزیز

  16. مشکلتون الان “تأمین بودجه” نیست که!! مشکل، خودروهایی هست که ننمی تونید تولید شون رو متوقف کنید و روی هم تلنبار شده.
    حتی اگه این دو خودروساز رو تو پول غرق کنید اگه خودروهاشون توی پارکینگ ها و خیابون ها ردیف بشه و مشتری نداشته باشه فایده ایی نداره!
    پس زودتر برنامه ریزی کنید که خودروی قابل فروش و با کیفیت و با قیمت مناسب تولید کنید …

  17. تولید کننده= مافیای دولتی
    وارد کننده=مافیای دولتی
    قیمت گذارنده=مافیای دولتی
    حمایت کننده مشتری(مثلا واسه دلخوشی مردم)=مافیای دولتی
    نظارت کننده=مافیای دولتی
    انتقاد کننده در جراید و اینترنت و صدا و سیما= مافیای دولتی
    آنگاه نتیجه میدهد وضعیت کنونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا