اخباراخبار خارجیاسلایدر

پورشه 911ST برقی معرفی شد

شرکت نام‌آشنای اِوِراتی Everrati از جدیدترین پروژه خود که یک دستگاه پورشه ۹۱۱ST مجهز به قوای محرکه برقی است رونمایی کرد. این خودروی کلاسیک ۴۴۰ اسب بخار قدرت و حدود ۳۲۰ کیلومتر شعاع حرکتی دارد.به گزارش صنعت ماشین،

 سری G پورشه ۹۱۱ با فروش حدود ۲۰۰ هزار دستگاهی بین سال‌های ۱۹۷۳ تا ۱۹۸۹ بیشترین میزان فروش این خودرو را به خود اختصاص داده است. این کوپه آلمانی اخیراً راهی گاراژ اِوِراتی شده تا بجای قوای محرکه درون‌سوز خود از پیشرانه‌ای برقی استفاده نماید. نسخه ST پورشه ۹۱۱ در سال‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۷۱ عرضه شد و به تعداد محدودی در دسترس بود. البته باید اذعان کرد پروژه اِوِراتی روی ST واقعی شکل نگرفته است.

پورشه 911ST اِوِراتی

پورشه ۹۱۱ST واقعی قدرتی در حدود ۲۷۰ اسب بخار داشته است اما اِوِراتی خروجی این محصول کلاسیک را به ۴۴۰ اسب بخار رسانده است. قدرت یاد شده نیز به اکسل عقب فرستاده می شود و باعث ثبت صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت زیر ۴ ثانیه خواهد شد. باتری ۶۰ کیلووات ساعتی نصب شده نیز شعاع حرکتی فراتر از ۳۲۲ کیلومتر را به ارمغان می‌آورد. این شرکت برای جدیدترین پروژه خود با شرکت آمریکایی RS Werks همکاری کرده تا فرایند بازتولید و سفارشی‌سازی آن بهتر پیش برود. یکی از اولویت‌های اصلی دو شرکت حفظ وزن اولیه خودرو تا حد امکان بوده است. اگرچه رقم دقیق وزن خودروی اِوِراتی اعلام نشده اما نسخه اصلی ۹۱۱ST وزن ۹۶۰ کیلوگرمی داشته است. دو شرکت یاد شده همچنین روی حفظ توزیع وزن بهینه خودرو نیز تمرکز داشته‌اند.

پورشه 911ST اِوِراتی
پورشه 911ST اِوِراتی

شایان ذکر است پورشه به دنبال احیای ۹۱۱ST در اواخر سال جاری میلادی به عنوان بخشی از برنامه‌های گرامی داشت هفتاد و پنجمین سالگرد تأسیس برند خود است. چنین خودرویی بارها در نوربرگ رینگ رؤیت شده و شاید تا چند ماه آینده معرفی شود. انتظار می‌رود خودروی موردبحث بر پایه جدیدترین نسخه از ۹۱۱ بنا شود و پیشرانه ۶ سیلندر ۴ لیتری تنفس طبیعی مدل GT3 در بطن آن قرار گیرد. اما شرکت اِوِراتی متخصص ارتقای خودروهای گوناگون بوده و قبلاً روی رنجروور و دیفندر نیز کار کرده است. فورد GT40 و مرسدس بنز W113 SL پاگودا بازتولیدی نیز جزو پروژه‌های شاخص این شرکت بوده‌اند. تبدیل خودروهای کلاسیک به نمونه‌های برقی یکی از جدیدترین روش‌ها برای حفظ خودروهای خاص در عصر جدید صنعت خودروست. البته شاید استفاده از سوخت‌های مصنوعی در آینده بتواند باعث حفظ چنین محصولاتی شود. نظر شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا