کدام مردم،کمپین راه انداخته اند؟!
حمله حامیان وزارت صنعت به کمپین نخریدن خودرو: “کدام مردم؟!” / پاسخ عصر ایران
راهاندازی «کمپین» نخریدن خودروی ایرانی نه حرکتی در راه حفظ و حمایت از آرمانهای ملی است و نه موجی به راه افتاده در راه حمایت از تولید داخلی و مردم جامعه، این کمپین جایی برای باور کردن این مسئله است که به راه انداختن موجهای پوپولیستی، هیجانی و بدون تفکر و اندیشه، امکان دارد چه صدمات و آسیبهایی را به ساختار اقتصادی – صنعتی جامعه و همینطور مردمی بزند که در کمپین نخریدن خودروی ایرانی، عدهای درصدد مثلا دفاع از منافع مردم باشند.
بهراستی از خود سوال کردهایم منافع مردم جامعه چیست و اینکه کمدرآمدهای کشور چگونه میتوانند خودرو سوار شوند و پول خرید خودرو به شکلهای مختلف یا با گرفتن وامهای طولانی یا اینکه قرض گرفتن و…داشته باشند؟ یا اینکه عدم تولید داخلی خودرو چه گرهی از مشکلات صنعتی – اقتصادی کشور را باز میکند. یا اینکه فعالیت گسترده کارخانههای بزرگ خودروسازی در کشور و همه شرکتهای قطعهساز و همه کسانی که به نحوی، در زمینه خودروسازی کشور مشارکت دارند، چقدر در جامعه آن هم در این شرایط بیکاریهای گسترده، اشتغالزا است.
چند روز است که شبکههای اجتماعی و گروههای مختلف ارتباطی در تلفنهای همراه که به برکت امکاناتی که دارند با هو و جنجال کمپین نخریدن خودروی داخلی را طراحی کردهاند و عدهای در این شبکهها که شاید روح بیشتر مردم جامعه هم از آن بیاطلاع باشد فرمان نخریدن خودرو را صادر کردهاند و چند خبرگزاری و سایت نیز با ادبیاتی به دور از ادب به وزیر صنعت، معدن و تجارت با تحریف سخنان او در نشست خبری با رسانهها به مناسبت هفته دولت، خود را مدافع مردم جلوه دادهاند.
نخست اینکه سخنان وزیر درباره راهاندازی کمپین ضدتولید ملی هیچ اشارهای به مردم ندارد زیرا کدام مردم و با کدام جایگاه اجتماعی – اقتصادی این کمپین را راهاندازی کردهاند، مردم عبارتند از کارمندان، کارگران، کشاورزان، بانوان خانهدار، دانشجویان، دانشآموزان، اصناف، کسبه، تاجران و قشرهای دیگری در جامعه که بسیاری از آنها نه به اینترنت دسترسی دارند و نه در گروههای مجعولی که در شبکههای اجتماعی راهاندازی شده مشارکت دارند، سخن وزیر درباره راهاندازان این «کمپین» ضد ملی بوده است نه مردم، به قول امیرکبیر مردم زحمتکش، فداکار و ایثارگر این سرزمین، شبها خسته از کار روزانه خویش در خانههای خود استراحت میکنند و نه وقت موبایلبازی و شبکه مجازی بازی دارند و نه اینکه گرایشی به این گروههای رنگبهرنگ مجازی دارند.
دوم اینکه وزیر صنعت، معدن و تجارت راهاندازی «کمپینی» را علیه تولید داخلی از آنجا یک کار نادرست و گناه و خیانت میداند که هر فرد ایرانی که بخواهد علیه تولید داخلی کشور خویش – با وجود همه مسائلی که دارد – اقدام کند واقعا حرکتی ضد ملی انجام داده است. آیا اگر یک ژاپنی، یک امریکایی، یک فرانسوی، یک سنگالی، یک روسی و… گروههای مجعولی در این کشورها که شاید هم تعدادشان از انگشتان دست هم بیشتر نباشد، شب بخوابند و صبح از خواب بیدار شوند و اعلام کنند که فلان تولید کشورشان را هموطنانشان نخرند، دولت و وزیر صنعت، معدن و تجارت این کشورها با این مقوله چه برخوردی خواهند کرد. گروههایی بهجای اینکه راهحل بدهند که مشکلات فلان بخش تولید را حل کنیم یا اینکه پیشنهادهای علمی در زمینه رفع مشکلات ارائه بدهند، اعلام به نخریدن فلانکالا میکنند آیا در نزد مردم کشورشان به همان صفات متهم نخواهند شد؟
سوم اینکه وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته است راهاندازی «کمپین نخریدن خودروی ایرانی» به معنای این است که ما کمپینی علیه اقتصاد ملی و اشتغال جوانان ایجاد کنیم، آیا این حرف نادرستی است؟ اگر کارخانههای خودروسازی تعطیل شوند و هزاران شاغل در این کارخانهها بیکار شوند، بهراستی چه خواهد شد؟
جالب اینجاست که خبرگزاری «فلان»، سایتهای «بهمان»، برای تایید حرفهای خودشان که کیفیت پایین خودروهای داخلی است، به بخشی از حرفهای خود مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت استناد کردهاند و جالبتر اینجاست که سایت «بهمان» هم از خبرگزاری بهمان «کپی» و همان تیتر را تکرار کرده است.
دراینباره باید توضیح داد که آقای نعمتزاده فقط از راهاندازی «کمپین نخریدن خودرو» انتقاد کرده و مردم را ولینعمت خود دانسته است و بهطور اساسی موضوع حرام و حلال را مطرح نکرده که نوشتهاند، نعمتزاده خود را در مقام فتوا نیز تصور کرده است و این کار مردم را حرام دانسته است، حالا سوال این است که کدام مردم، آیا مردم تظاهرات کرده و شعار دادهاند که ما خودروی داخلی نمیخریم یا آن را تحریم میکنیم. آری عدهای از موبایلبازان!! و شبکه اجتماعیبازان، امر به آنها مشتبه شده که پیشرو مردم هستند.
1 – پرسشی که در ابتدای نوشتارشان مطرح کرده اند سؤال همه مردم ایران است:
“بهراستی از خود سوال کردهایم منافع مردم جامعه چیست و اینکه کمدرآمدهای کشور چگونه میتوانند خودرو سوار شوند و پول خرید خودرو به شکلهای مختلف یا با گرفتن وامهای طولانی یا اینکه قرض گرفتن و…داشته باشند؟”
اما پاسخ این سوال، حتماً در خودروهای کم کیفیت و گران نیست. آیا حامیان صنعت خودروسازی فعلی که بعد از کمپین مردمی اخیر به تب و تاب افتاده اند و از اهانت هم ابایی ندارند، تصور می کنند که در قرن 21 که دنیا در رقابت تکنولوژیک است و خودروسازی هم از این رقابت مستثنی نیست، تولید و فروش خودروهای قرن گذشته میلادی که اساساً منسوخ شده اند، منطبق با منافع ملی است؟
اگر واقعاً طرفدار منافع ملی ایران هستید و با این نگاه سنگ خودروسازان داخلی را به سینه می زنید، فقط این یک مورد را بررسی کنید که اگر به جای محصولات کنونی، خودروهای روز در کشور تردد می کردند، سالانه چند میلیارد دلار صرفه جویی ارزی می شود؟ چقدر آلودگی هوا و تبعات جانی و مالی آن کم می شد؟ چقدر از مردم (همان مردمی که دم از منافع شان می زنید) به دلیل ایمنی پایین خودروها کشته و مجروح نمی شدند؟
پرسش فرموده اند که تکلیف کم درآمدهای جامعه چیست و آنها چطور می توانند خودرو بخرند؟
این سؤال چیزی جز فرار به جلو نیست. خودورهای خارجی را به لطایف الحیل گران می کنند تا خودروهای داخلی، ارزان تر به نظر بیایند!
این در حالی است که اگر مردم ایران همانند همه مردمان کره زمین، می توانستند خودرو را به بهای واقعی بخرند، با پولی که برای اغلب خودروهای داخلی می دهند، می توانستند بهترین خودروهای روز دنیا را سوار شوند.
اگر راست می گویید که به فکر قدرت خرید مردم هستید، اجازه دهید مردم با پولی که الان می توانند محصولاتی مانند دنا و آریو و تندر 90 بخرند، خودروهایی مانند تویوتا، هیوندایی، کیا، میتسوبیشی و … بخرند. کافی است یک جست و جوی ساده انجام دهید تا ببینید قیمت های واقعی این خودروها در بازارهای جهانی چقدر است و چقدر به مردم ایران در این باره ظلم می شود و جالب اینجاست که دم از حقوق شان هم زده می شود! اگر هم دم از تولید ملی می زنید، تولیدات داخلی را لااقل به سطح کیفی خارجی ها نزدیک کنید.
گران فروختن به مردم و سپس ابراز نگرانی از قدرت خرید مردم، قصه ای است که احتمالاً فقط می تواند در ایران رخ دهد!
2 – اشاره داشته اند که سخنان وزیر درباره نخریدن خودرو ، ناظر به مردم نبوده است و پرسیده اند کدام مردم؟!
سوال اینجاست که آیا جنیان یا ساکنان کرات آسمانی این کمپین را به راه انداخته اند؟ چطور وقتی مردم خودروهای داخلی را می خرند، مردم شریف هستند ولی وقتی تصمیم می گیرند نخرند، اساساً وجودشان هم انکار می شود؟!
توجیه شگفت انگیزی هم مطرح کرده اند مبنی بر این که اکثر مردم ایران به اینترنت دسترسی ندارند یا با گروه های اجتماعی بیگانه اند!
احتمالاً لازم است نویسنده “صنعت، معدن و تجارت” کمی بروز شود و بداند که شرایط با دهه 70 که آقای نعمت زاده وزیر صنایع بود فرق کرده و امروز به استناد آمار مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت، 55 میلیون و 564 هزار و 820 ایرانی کاربر اینترنت هستند و قریب به اتفاق شان هم تلفن همراه دارند. این تعداد پرشمار که حدود سه چهارم مردم ایران هستند، اگر به زعم نویسنده، مردم نیستند، پس کیستند؟! کمی شرافت قلم و حرمت مردم را نگه داشتن هم بد چیزی نیست.
راستی اگر آن گونه که مدعی اند تعداد اندکی از افراد و نیز گروه های انگشت شمار حامی این کمپین هستند، چرا اینقدر خود را به آب و آتش می زنند؟
سخنی هم به امیر کبیر نسبت داده اند که در آن امیر کبیر از خستگی مردم ایران و این که ایرانیان مردمانی موبایل باز نیستند حرف زده که نشان می دهد که در دوران آن مرحوم هم موبایل و شبکه های اجتماعی وجود داشته است که جا دارد به خاطر کشف این واقعیت نامکشوف تاریخی از ایشان قدردانی شود!
3 – نوشته اند که “آیا اگر یک ژاپنی، یک امریکایی، یک فرانسوی، یک سنگالی، یک روسی و… گروههای مجعولی در این کشورها که شاید هم تعدادشان از انگشتان دست هم بیشتر نباشد، شب بخوابند و صبح از خواب بیدار شوند و اعلام کنند که فلان تولید کشورشان را هموطنانشان نخرند، دولت و وزیر صنعت، معدن و تجارت این کشورها با این مقوله چه برخوردی خواهند کرد؟”
اولاً که اینگونه نیست که مردم در ایران شب بخوابند و صبح بیدار شوند و خودروی داخلی را تحریم کنند. حکایت ، حکایت دهها سال خون دادن و خون دل خوردن و دم بر نیاوردن است و صبریست که سرانجام لبریز می شود.
ثانیاً به نظر خود نویسنده صنعت،معدن و تجارت، اگر در آن کشورها چنین اتفاقی بیفتد، با مردم چه برخوردی می شود؟
پاسخ این است که هیچ برخوردی نمی شود و ادبیات برخورد با مردم سال هاست که منسوخ شده است. اما هر چه باشد، نه وزیرشان دم از خیانت مردم می زند و نه نویسندگان مرتبط، درصدد توجیه و ماستمالی بر می آیند.
به عنوان مثال، زمانی که در کانادا، شیر گران شد و مردم تصمیم گرفتند شیر نخرند، هیچ برخوردی با مردم نشد و هیچ نویسنده ننوشت:”کدام مردم؟”؛ تنها کاری که کردند این بود که در برابر اراده مردم تسلیم شوند و شیر را به همان قیمت قبلی عرضه کنند.
چرا راه دور؟ در همین کویت نیز چند هفته پیش، ماهی گران شد و مردم با راه اندازی کمپین “نخرید تا بگندد” در برابر گرانی نامتعارف ماهی ایستادند و بر خلاف تصور نویسنده صنعت،معدن و تجارت، برخوردی هم با آنها نشد. کمپین مشابهی هم همین الان در مصر در برابر گرانی گوشت برقرار است و مصری ها نه خائن خطاب شده اند و نه هیچ نویسنده عربی هم نوشته است: ” أیّ شعب؟!” (کدام مردم؟!)
اما درباره خودرو، بهتر است نویسنده مذکور جواب دهند که اگر پراید و پژو 405 و وانت های عمدتاً آبی نیسان و نظایر این ها همچنان در کشورهایشان تولید می شدند، مردم آن کشورها چه می کردند؟
سال هاست که کره ای ها، فرانسوی ها و ژاپنی ها این محصولات را به موزه سپرده اند ولی در اینجا چنان این ها را تقدیس می کنند و هر که عزم نخریدن شان را می کند، خائن می نامند و سخن از برخورد می گویند!
4 – نوشته اند: “وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته است راهاندازی «کمپین نخریدن خودروی ایرانی» به معنای این است که ما کمپینی علیه اقتصاد ملی و اشتغال جوانان ایجاد کنیم، آیا این حرف نادرستی است؟ اگر کارخانههای خودروسازی تعطیل شوند و هزاران شاغل در این کارخانهها بیکار شوند، بهراستی چه خواهد شد؟”
واقعیت این است که وزارت صنعت،معدن و تجارت و حامیانش، صورت مسأله را عوض می کنند و می گویند که اگر کارخانه های خودروسازی تعطیل شود هزاران نفر بیکار می شوند.
حال آن که کسی خواستار تعطیلی کارخانه ها و بیکاری شاغلان در آنها نیست بلکه برعکس، مردم خواستار ارتقاء کیفیت و متعاقب آن، افزایش اشتغال نیز هستند. جوابی که نویسنده صنعت،معدن و تجارت داده، بدین معناست که یا باید به همین شیوه کنونی ادامه داد یا تعطیل کرد!
آیا فقط همین دو راه وجود دارد و در همه دنیا، یا خودروی بی کیفیت و گران تولید می کنند یا تعطیل می شوند؟!
حرف حساب این است که با بهره گیری از تجارب دنیا و البته توانمندی های داخلی و نیز با پروژه هایی مانند مشارکت با خودروسازان معتبر دنیا، به جای تولیدات نامرغوب کنونی، بهترین خودروهای روز دنیا را بسازید و علاوه بر بازار داخلی، به خارج هم صادر کنید، کاری که کشورهایی مانند هند و مالزی و ترکیه با موفقیت انجام دادند و نه تنها خودروسازی هایشان متوقف نشد و جوانان شان بیکار نشدند ، بلکه رونق هم گرفتند. تحریم ها را هم بهانه نکنید چراکه قبل از تحریم ها نیز همین گونه رفتار می کردید.
آیا مردم حرف نادرستی می زنند که می گویند به جای تولید محصولات فرسوده، خودروهای روز تولید کنید؟!
5 – نوشته اند: “جالب اینجاست که خبرگزاری «فلان»، سایتهای «بهمان»، برای تایید حرفهای خودشان که کیفیت پایین خودروهای داخلی است، به بخشی از حرفهای خود مسؤولان وزارت صنعت، معدن و تجارت استناد کردهاند.”
البته مشخص نیست که منظورشان از فلان و بهمان چیست ولی مستحضر باشند که برای اثبات کیفیت پایین خودروهای داخلی، اساساً نیازی به استناد به حرف های مسؤولان “فلان” وزارتخانه نیست و این واقعیت تلخ را مردم در تمام سال هایی که خودورهای داخلی را “به ناچار” می خرند حس کرده اند و خیلی ها هم داغدار این کیفیت نازل شده اند.
6 – مدعی شده اند که آقای نعمت زاده سخن از حرام بودن این کمپین نگفته است. بهتر است نویسنده به اطلاعیه رسمی روابط عمومی وزارت صنعت،معدن و تجارت مراجعه کند و ببنید که این روابط عمومی متن سخنان وزیر را پیاده و منتشر کرده که طی آن، وزیر علناً این حرکت مردمی را “گناه” خوانده است. آیا گناه چیزی جر فعل حرام است یا نویسنده گناه حلال هم سراغ دارد؟!
7 – پرسیده اند: “آیا مردم تظاهرات کرده و شعار دادهاند که ما خودروی داخلی نمیخریم یا آن را تحریم میکنیم.”
آیا به زعم ایشان برای نخریدن خودرو ، نیاز به تظاهرات و شعار است تا گوش هایی که نمی خواهند بشنوند و چشم هایی که نمی خواهند ببینند، شنوا و بینا شوند؟ این چه ادبیات نازلی است؟!
8 – تیتر و انتهای مطلب مزین شده به شعری از حافظ بزرگ:
ای مگس، عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود میبری و زحمت ما میداری
در پاسخ به بیتی از مولانای بزرگ اشاره می شود:
گفت شخصی: ورد خوب آوردهای لیک سوراخ دعا گم کردهای!
نویسنده صنعت،معدن و تجارت نیز شعر خوبی آورده ولی سوراخ دعا گم کرده است چرا که نه منتقدان خودروسازی داخلی ، “مگس” هستند و نه خودروسازان داخلی ما، شأن “سیمرغ” دارند که البته این آخری را به حساب شوخ طبعی نویسنده می گذاریم!
چقدر تناقض چقدر دروغ ؟؟الان این چه مقاله ای بود؟ در توجیه کمپین یا بر ضدش؟ چرا اصحاب جراید جرات درج حقایق ندارند یکی به نعل میزنند و یکی به میخ..البته این نوع اظهار نظر مدت مدیدیست که در ایران باب شده در جایی ازین نوشتار میبینیم اشاره شده مردم عادی دسترسی به اینترنت ندارند واقعا این برداشت از کجا حاصل شده اگر در گذشته دسترسی به اینترنت برای همگان مقدور نبود به لطف گجت های نو و تکنولوژی های ارتباطی تقریبا اکثر افراد به فضای ارتباطات و اخبار و مقالات علمی و تخصصی به خصوص در حوزه فناوری و خودور دسترسی دارند
شما که قلم میزنید بهتر از ما میدانید که قیمت خودور به قدری افزایش داشته که خریداران به علت تورم و عدم ارائه صحیح و اقساط بلند مدت و بدون بهره قادر به خریداری پراید 20 ملیونی و پژوهای باستانی 30 تا 40 ملیونی و ال نوت 35 نیستند خودورهایی که در هیچ کشور دیگری تولید نمیشوند
در صورتیکه با کاهش تعرفه و مالیات و عوارض و رفع قوانین دست و پا گیر ورود خودروهای با کیفیت میسر و این انحصار شکسته میشود هیچ فرمولی به جز رفع انحصار ،ورود خودورهای اروپایی کره ای ژاپنی با اندک سود ممکن نیست
درود به نویسنده این مطلب
درود به این سایت
درود به این جرئت و شجاعت
احسنت به نویسنده ی جوابیه ی عصر ایران. عالی حق مطلب رو ادا کردی. مقاله ی روزنامه ی گسترش صنعت نشون میده اینا ( وزیر و یارانش ) مجبور به عذرخواهی شدن ولی واقعا” از حرفاشون پشیمون نیستن
این نکاتی که در حوزه خودرو توضیح داده می شود در همه جای ایران در تمامی حوزه ها از مسکن تا راه سازی از مدیریت شهری تا خوراک و پوشاک سوء مدیریت بیداد می کند اگر مردم اراده کنند تا متخصصین شایسته مدیر و مسئولشان باشند آن روز است که بساط دلالی از زندگی مردم برچیده می شود. کافی است یک تیم اقتصادی نقش و تاثیر واسطه گری بر زندگی مردم و اقتصاد را بررسی کند. حتما شما ملاحظه کرده اید که این سیستم دلالی که در کشور حاکم است تا کالایی به دست مردم برسد چندین برابر می شود متاسفانه وقتی که دولت و مجلس در جهت اصلاح این سیستم بر نمی آیند شایعاتی که شنیده می شود که برخی مدیران و مسئولان دستی در این سیستم دلالی دارند و منفعتشان در این است و اصلا به فکر منافع ملت نیستند ، دیگر رنگ و بوی شایعه نیست بلکه ورد زبانها شده و در کوچه و بازار نقل می گردد
ملت ایران باید همچون الان که اراده کرده اند تا بساط سوءمدیریت از صنعت خودرو جمع شود و به دست اهلش سپرده شود، باید برای سایر حوزه ها نیز کمپین های مبارزه با دلالی راه بیندازند
البته در این راه دولت و مجلس (ای که منتخب مردم باشند و به فکر منافع ملی باشند نه اینکه در سیاست گذاری ها منافع یک گروه خاص را توجه کنند) می توانند با تصویت قوانین و مقررات لازم در طی چند سال بساط دلالی را جمع کنند و اقتصاد شکوفا شود.
یک مثال محرز در سیستم دلالی که پدر مستاجرها را دراورده است (چون خودم کارمندم و حقوق ماهیانه ام دو میلیون و پانصد هزار تومان است و ماهیانه برای یک خانه استیجاری 74 متری 1900 اجاره میدهم) این است که املاکی ها و هم خود دولت دلالی می کنند و سهم خودشان را از مستاجر می خواهند عوارض و کارمزد باید منطقی و سنجیده باشد دولت می تواند مثل اداره راهنمایی و رانندگی با راه اندازی یک سیستم جامع جهت اجاره و نقل و انتقال املاک و دریافت یک کارمزد قانونی مردم را از شر این بنگاهی ها نجات دهد
وقتي به غلط كردن افتادين قدرت مردم رو ميفهمين
اینها همه نشون دهنده اینه که عزم و اراده مردم داره به ثمر میشینه.جناب آقای وزیر میلیاردر هم متوسل به پول و زورش شده و این اراجیف رو که واقعا خنده داره از قلم دوستان خودفروخته منتشر کرده. ادبیات این مقاله کاملا شبیه ادبیات وزیر منفوره مخصوصا اون قسمتش که میگه اکثر مردم اینترنت ندارن.بابا اینا حالشون خوب نیست به خدا.از کجا اومدن
اینا از ناکجا آباد اومدن
ببینین تو رو خدا چی نوشته !!
“به قول امیرکبیر مردم زحمتکش، فداکار و ایثارگر این سرزمین، شبها خسته از کار روزانه خویش در خانههای خود استراحت میکنند و نه وقت موبایلبازی و شبکه مجازی بازی دارند و نه اینکه گرایشی به این گروههای رنگبهرنگ مجازی دارند.”
بله مردم خوب فداکار زحمت کش از نظر این کفتار صفت ها مردمی هستن که سرشون تو آخور باشه
آقا اصلا اینترنت حرامه هه !!
مردم رو هم همون 4 پنج تا متحجر و یا متظاهری که دور بر خودشون نوکری می کنن فرض کردن
با اطمینان می گه اکثر کارمندان و دانشجویان … دسترسی به اینترنت ندارن ؛ خوب این خودش گویای همه چیز هست .
خلاصه چه بخوان چه نخوان اینجا کره شمالی نیست
در نهایت من به عنوان یه ایرانی از عصر ایران متشکرم که جواب توهین و توهمات این روزنامه رو داده و واسه سفارش دهنده ها و سردبیر و نویسنده این روزنامه متاسفم و بهشون توصیه می کنم برای اینکه امنیت اربابانشون تامین بشه دست به توهین به مردم اونم با چاشنی حمایت از منافع ملی و دلسوزی نزنن
چون این ملت شریف حتی اگه تمایل بخرید هم داشته باشن دیگه قدرت خریدشو ندارن ،
بعله اینقدر دزدی ها زیاد بوده که ملت چیزی واسشون نمونده
خلاصه رک بگم : دزدی تعطیله
نويسنده صنعت و تجارت توجه كن!!!
شما كه جيره و مواجبت و از وزرات خانه صعنعت و معدن نعمت زاده ميگيري و قلم فرسايي ميكني
١-نخريدن ، خودروهاي صفر داخلي ، به خاطر اينكه اون كارگر و يا كارمند هم الان ميدونه كه ماشينهاي روز دنيا چه قيمتي داره و فرقونهاي داخلي با اونها هم قيمت شده
٢-اونقدر اگاه شده كه فهميده خودرو چقدر تموم ميشه و با چه قيمتي بهش ميفروشن و رانت و سودش به جيب كيا واريز ميشه
٣- فهميده كيفيت اين ماشينها زير صفره ، صاحبانش همش تو تعمير گاهن ، و با قعطهات درجه دهم چيني ديگه خودرو براي يك مسافرت ساده هم امنيت نداره
٤- خسته شده كه سي سال ماشينا ي يك شكل با لاترين قيمت خريده و بزرگترين تغييرات اين ماشينها شكل دراشبورد و فرمونش بوده
٥- حتي اون شخصي هم كه تو دور افتاده ترين شهر هم زندگي ميكنه ميدونه كه چقدر تو و امثال تو باعث شدن كه داشتن يك خودروي مناسب و راحت و ارزان براش بشه ارزو، مثل اينكه بين اين مردم زندگي نميكني و يا ميدوني و به روي مبارك نمياري
٦-مطمن باش اين كمپين نبود بازم مردم نمي خرديدن و الان با وجود امثال تو مصمم تر ميشن كه نخرن و نخواهيم خريد
،،،،،،اما پيشنهاد ،،،،،،،
در كوتاه مدت تعرفه واردات خودرو ها را بيارن پايين تا خودرو سازا بتونن ، خودروهاي روز با قيمت مناسب و در تيراژ بالا وارد كنن و عرضه كنن تا بتونن سر پا بمونن
ودر بلند مدت همون خودروها را مونتاژ كنن ،
،،باور كن كه تهديد به افزايش قيمت و قلم فرسايي دوستان و وراههاي ديگه باعث نميشه مردم بريزين براي خريد ،،،،،،،،،،،،،،،،
،،،،،،،
جرات این سایت ستودنی است . . . شرم باد بر مسولینی که 40 سال است پول و مال مردم رو غارت کردند و الان که مردم متحد و تفکر شدن به مردم میان و توهین میکنن شرم باد بر شما ، شرم باد بر کسانی که این تفکرات رو دارند و میگن مردم فلان هستن و فلان اگر تا حالا با شما قاتلین و غارتگران مدارا کردیم از این به بعد با شما غارتگران مثله خود شما رفتار خواهیم کرد چهل سال به حرف مردم حتی گوش ندادید از این به بعد نوبت شماست حرف بزنید و التماس بکنید تهدید بکنید توهین بکنید گوش ما کر شده و زبان ما رسا تر از قبل و ما خودروی شما غارتگران و قاتلین رو نمیخریم .
فکر میکنم وزیر صنعت بدش نمیاد کشور ما هم مثل کره شمالی بشه !!
نه اینترنت آزاد باشه ، نه مردم بتونن اساسا خودرویی بخرن و نه حتی به راحتی اجازه سفر خارجی به مردم بدن که یه موقع نفهمن کشورهای دور و بر چه خبره و خودروهای روز دنیا دارای چه قیمت و چه تکنولوژیی هستن!!
عصر عصر ارتباطاته.
جالبه که وزیر صنعت اصلا نمیدونه که کاربران ایرانی جزو بیشترین درصد کاربران شبکه های اجتماعی در دنیا هستن!!
چه قدر خوب این گونه کمپن ها در زمینه های دیگر هم فعال بشه مثل افشاگریها ورانتها و فسادهایی که در ادارات وبانکها وجود دارد
“۴۶ هزار خودروی ایران خودرو امسال فروش نرفته است + مستندات”
لینک زیر رو ببینید :
http://www.nazarnews.com/65634
نویسنده “صنعت، معدن و تجارت بهت قول پراید دادن آره!؟ ارزش نداره ها ! راستی تو کجا زندگی میکنی که میگی اکثریت مردم ایران به اینترنت دسترسی ندارن!؟ اونجا احتمالا به ماشین احتیاج نداری برای اینکه بهت یه پراید بدن این همه چرت و پرت بهم ببافی! تو جلوی تراوش این خذعبلات ذهنیتو بگیر من قول میدم عمو نعمتی برات یه پراید بگیره انقدر تو کفشی!
خودرو سازان بزرگ جهان مثل مزدا وکیاووو… بیشتر بفکر تنوع واول ازهمه راضی نگهداشتن مشتریان ازنظر ایمن بودن خودرو کیفیت مونتاژ قطعات وغیره وبعد دراخر به فکر قیمت گزاری مناسب برای خودرو .
اما خودرو سازی ایرانی اول پول دوم پول سوم منافع خود ودراخر فروش روز افزون خودرو یافرغون مثل پراید که30سال پیش درژاپن تولید میشود نیسان وانت60سال پیش پژو405درفرانسه30سال پیش البته تولید این ها با حد اکثر بی کیفیتی درکشور.
همان بهتر هیچ کس خودروی تولید داخل رانخرد وخودرو سازان برشکست شوند تا درس عبرت شود.
کدام مردم،کمپین راه انداخته اند؟! مم ممن من من نبودم اونا بودن
کمپینی که برای نخریدن خودروهای داخلی ایجاد شده است،بهترین کمپین قرن شناخته شده
دوستان عزیز
خدا قوت، به امید خدا کمپین داره جواب می دهد. انشاا… ضمن ادامه کمپین نخریدن خودرو به فکر کمپین استیضاح و برکناری وزیر از خود راضی وپیر و فرتوت صنعت ودارو دسته از خدا بی خبرش باشیم. اگر هر کس در شهر خود با ارتباط و رساندن صدای مردم به نمایندگان آن منطقه و درخواست احقاق حقوق مردم مبنی بر برکناری وزیر توهین و افترا، جناب نعمت جون ، ازنمایندگان بخواهیم آقا نعمت را برکنارکنند.
این کار را می توان از طریق سایت اینترنتی نمایندگان انجام دهیم.
باتشکر