اخباراخبار داخلی

کم فروش ترین خودروهای بازار

براساس ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران از ترکیب بازار خودروهای سواری ایران در نیمه دوم سال گذشته، در خودروهای با سطح قیمتی کمتر از 25 میلیون تومان

ام‌وی‌ام 110، تندر 90 اتومات، کیا پیکانتو، میتسوبیشی لنسر 1600، سوزوکی گراند ویتارا و سوناتا کمترین سهم بازار را در گروه‌های قیمتی خود دارند.

به گزارش ایسنا، براساس ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران از ترکیب بازار خودروهای سواری ایران در نیمه دوم سال گذشته، در خودروهای با سطح قیمتی کمتر از 25 میلیون تومان، خودروی ام‌وی‌ام 110 با داشتن 2.8 درصد سهم بازار این گروه قیمتی، کمترین سهم بازار را در این گروه قیمتی داشته است.

در گروه خودروهای با سطح قیمتی 25 تا 50 میلیون تومان نیز خودروی تندر 90 اتومات با 0.2 درصد سهم بازار در این گروه قیمتی، کمترین سهم بازار را در این گروه قیمتی داشته است. در گروه خودروهای با سطح قیمتی 50 تا 75 میلیون تومان نیز خودروی کیاپیکانتو با داشتن یک درصد سهم بازار این گروه، کمترین سهم بازار را در این گروه قیمتی داشته است.

در گروه خودروهای با سطح قیمتی 75 تا صد میلیون تومان نیز خودروی میتسوبیشی لنسر 1600 با داشتن 2.7 درصد سهم بازار این گروه، کمترین سهم بازار را در این گروه قیمتی داشته است.

در گروه خودروهای با سطح قیمتی 100 تا 125 میلیون تومان نیز خودروی سوزوکی گراند ویتارا با داشتن 39.5 درصد سهم بازار این گروه قیمتی، کمترین سهم بازار را در این گروه قیمتی داشته است.

در گروه خودروهای با سطح قیمتی بیش از 125 میلیون تومان نیز خودروی هیوندا سوناتا با داشتن 4.9 درصد سهم بازار این گروه قیمتی، کمترین سهم بازار را در این گروه قیمتی داشته است.

 

دنده 6 : البته این آمارگیری دارای نکات متناقض و ابهامات زیادی است.برای مثال در بازه قیمتی 25 تا 50 میلیون تومان؛ آمار فروش ولکس سی 30 اتوماتیک و یا بایک سابرینا اتوماتیک قاعدتا باید کمتر از تندر 90 اتوماتیک باشد که خودرویی محبوب و شناخته شده محسوب می شود و یا در بازه قیمت 100 تا 125 میلیون تومان، خودروهایی چون جیلی X7 یا سنگ یانگ کم فروش تر از ویتارا به نظر می رسند اما اسمی از آن ها در این آمار گیری دیده نمی شود،در بازه قیمتی بالای 125 میلیون تومان نیز وضعیت به همین ترتیب است و محصولاتی چون هوندا CR-V ، مدل های ولوو،سوبارو و….کم فروش تر از هیوندای سوناتای جدید به نظر می رسند.

 

2 دیدگاه

  1. آمارهای شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران همانند خودروهای تولید داخل از کیفیت و استاندارد لازم برخوردار نیست و غیر قابل استناد میباشد ، حالا این آمار میخواد مربوط به میزان فروش خودروها باشه یا بررسی سطح کیفی خودروها ….

  2. به نظر من آمار شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران از صحت لازم برخوردار نیست .

    مثال نمونه

    به آمار رضایات از کیفیت خدمات پس شرکتهای گارانتی کننده اتومبیل های وارداتی اشاره می کنم

    که میتسوبیشی در آخر جدول بود

    و 2 ماه بعد میتسوبیشی به صدر جدول آمد .

    و من این آمار را مستند و مستدل نمی دانم ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا