اخباراخبار داخلیاسلایدرایرانیبررسیدسته‌بندی نشده

مشخصات فنی سلریو،سوییفت و سیاز سوزوکی های جدید ایران خودرو

+ مشخصات فنی و گالری

سپهر زنگنه – سه سیلندر، یک لیتر حجم موتور، سه ستاره ایمنی از EURO NCAP،گیربکس 5 سرعته دستی یا 5 سرعته اتوماتیک CVT،قدرت 67 اسب بخار و آلایندگی 99 گرمی در هر کیلومتر پیمایش از جمله مشخصات مهم سوزوکی سلریو ( SUZUKI CELERIO)  به عنوان یک هاچ بک ارزان قیمت هستند.این خودرو با چنین مشخصاتی بیشتر مناسب بازار هند به نظر می رسد و در سایت های تولیدی سوزوکی در هند و تایلند ساخته می شود اما در اروپا نیز به فروش می رسد و برای مثال نویسندگان مجله معتبر AUTO CAR این خودرو را پس از هاچ بک هایی چون فولکس واگن UP و هیوندای I10 در رده سوم و بالاتر از فیات پاندا و رنو تویینگو رده بندی کرده اند.

سوزوکی سلریو SUZUKI CELERIO

سلریو طبیعتا از نظر مشخصات عملکری خودرو سریع و توانمندی نیست و بیشتر برای رانندگی اقتصادی در محیط های درون شهری ساخته شده است.فاصله توقف این خودرو از سرعت حدودی 112 کیلومتر بر ساعت ، حدود 53 متر اندازه گیری شده است که رقم چندان چشمگیری نیست ولی برای یک خودرو شهری چندان هم ضعیف به نظر نمی رسد.

سوزوکی سلریو SUZUKI CELERIO

با توجه به مشخصات پیشرانه می توان گفت که ضریب دنده های یک و دو نسبتا سبک انتخاب شده اند چرا که رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت با دنده 2 نیز امکان پذیر است و سلریو برای دست یابی به چنین سرعتی به حدود 13 ثانیه زمان نیاز دارد،نکته مایوس کننده توانایی و عملکرد سوزوکی سلریو در زمینه کشش است که برای سرعت گیری میانی از 48 کیلومتر بر ساعت تا 110 کیلومتر بر ساعت به 14.5 ثانیه زمان نیاز دارد.تمام این موارد در حالیست که برای رانندگی در سرعت 110 کیلومتر در ساعت در سبک ترین دنده (دنده پنجم) دور موتور روی عدد 3000 RPM قرار می گیرد و بنابراین می توان گفت که ضریب دنده های سبک بر خلاف برخی خودروهای دیگر موجود در بازار (مخصوصا خودروهای چینی) چندان هم سبک انتخاب نشده است.

سوزوکی سلریو SUZUKI CELERIO
سوزوکی سلریو SUZUKI CELERIO فضای کابین

در زمینه مصرف سوخت بر اساس آزمایشات میدانی انجام شده،پشت فرمان سوزوکی سلریو می تواند به راحتی به رقم 5.3 لیتر در یکصد کیلومتر دست یاببید ولی در صورت رانندگی غیر اقتصادی لمس رقم هایی در حدود 7.1 لیتر در یکصد کیلومتر هم چندان دور از ذهن نخواهد بود.

سوزوکی سلریو SUZUKI CELERIO

شاید تصور کنید که سواری و هندلینگ برای یک خودرو شهری مسئله چندان حائز اهمیتی نیست،اما به هرحال شک نکنید که یک خودرو لذت بخش با هندلینگ خوب، گزینه بهتر و جذاب تری نسبت به برخی مدل های ملال آور و گیج هستند.سلریو تنها 835 کیلوگرم وزن دارد و به همین دلیل می تواند لذت رانندگی قابل قبولی را ارائه دهد،البته توان موتور 67 اسبی حتی در حداکثر دور موتور 6000 RPM در حدی نیست که شاسی و فنربندی سلریو را به چالش بکشد اما بر روی جاده های خوب و هموار، فنربندی هم کار آمد و مناسب احساس می شود.البته احساس واکنش فرمان می توانست از این بهتر باشد و در چنین صورتی شاید می شد گفت که سلریو می تواند حسی نزدیک به هاچ بک های جذاب فورد را ارائه کند.

سوزوکی سلریو SUZUKI CELERIO

قیمت مهمترین مسئله است، همه میدانیم که اگر چنین خودرویی با سه ستاره ایمنی سال 2014 جایگزین پراید می شد، می توانستیم ورود سلریو به ایران را تحولی مثبت و حتی تاریخی بدانیم اما این خودرو چندان هم ارزان نیست و در حدود 8000 یورو قیمت دارد.بنابراین عرضه سوزوکی سلریو با قیمت کمتر از 30 میلیون تومان در بازار کمی بعید به نظر می رسد و این سوزوکی احتمالا به رقیبی برای سایپا ساینا، پژو 206 تیپ 2 و امثال این ها مبدل خواهد شد.

سوزوکی سلریو SUZUKI CELERIO فضای کابین
سوزوکی سلریو SUZUKI CELERIO


سوزوکی سلریو-9

 سوزوکی سلریو-7

سوزوکی سلریو-8

 

سوزوکی سلریو SUZUKI CELERIO

 

البته سلریو تنها سوزوکی جدید منتظر ورود به ایران نیست و سدان اقتصادی سیاز (SUZUKI CIAZ) و با موتور 1.4 لیتری 91 اسب بخاری ، شتاب 13.5 الی 14.5 ثانیه ای و قیمتی در حدود 40 – 50 میلیون تومان از جمله دیگر گزینه های ممکن برای تولید و مونتاژ در ایران خودرو محسوب می شود.

سوزوکی سیاز CIAZ
سوزوکی سیاز CIAZ SUZUKI

در نهایت هاچ بک جذاب و نسبتا داغ سوزوکی سوییفت (SWIFT) که البته به صورت سدان هم تولید می شود.می تواند با وزن 1 تن و توان 92 الی 95 اسب بخار از نظر ابعادی در حد فاصله سوزوکی سلریو و سوزوکی سیاز وارد بازار شود و با طراحی ظاهری جذاب خود مشتریان زیادی را بدست آورد.گفتنی است که این مدل موفق به دریافت 5 ستاره ایمنی از EURO NCAP شده است.

سوزوکی SWIFT
سوزوکی SWIFT سدان

 

 

مطلب دوم ؛ سه مدل جدید سوزوکی به ایران می آیند

ایران‌خودرو همزمان با آغاز واردات انواع خودرو به کشور در سال 2005 قرارداد همکاری با سوزوکی ژاپن را امضا کرد و حاصل این تفاهم آغاز تولید شاسی‌بلند گرند‌ویتارا از سال 2007 در ایران بود.گرند‌ویتارا تا سال‌های پیش از اوج تحریم از آهنگ نسبتا خوبی در خط تولید ایران‌خودرو برخوردار بود و حتی مدل فیس‌لیفت با موتور 2.4 لیتری بهینه نیز جایگزین مدل اولیه این خودرو شد و در اوج همکاری با سوزوکی سدان کیزاشی نیز به ایران آمد اما با اوج‌گرفتن تحریم‌ها و محدودیت در تراکنش‌های مالی با ژاپن تولید سوزوکی‌ها با قطره‌چکان ادامه یافت.

قرارداد تولید گرند‌ویتارا و کیزاشی در حالی رنگ و بوی ژاپنی را در فضای فرانسوی ایران‌خودرو پخش کرده بود که ماهیت اصلی سوزوکی در جهان با خودرو‌های ارزان و اقتصادی این شرکت شناخته می‌شود. محصولاتی که بازار اقتصادی کشور بزرگی مانند هند را کاملا در اختیار گرفته است و هیچ خودروساز بزرگی در جهان توان مقابله با آن را ندارد.یکه‌زارع، مدیرعامل ایران‌خودرو که از قرارداد سوزوکی با ایران‌خودرو هیچ سهم فکری ندارد، در کنفرانس خبری هفته گذشته ضمن اعلام اخبار خوب از محصولات جدید ایران‌خودرو با شرکای اروپایی و آسیایی‌، از شانس عرضه 3 محصول سوزوکی توسط ایران‌خودرو خبر داد. این خبر در حالی اعلام شد که مذاکرات ایران‌خودرو با فولکس واگن نیز در جریان است اما 3 محصول سلریو‌، سوئیفت و سیاز خودرو‌هایی هستند که در صورت عرضه می‌توانند در بازه قیمتی 25 تا 50 میلیون‌تومان قرار بگیرند و احتمال حضور این خودرو‌ها می‌تواند مکمل سبد محصولات احتمالی فولکس‌واگن به عنوان شریک احتمالی آینده ایران‌خودرو تا بازه قیمتی 100 میلیون‌تومان و فراتر باشد.

واکسن هندی برای بازار ایران

سوزوکی سال گذشته با تولید 2.88 میلیون دستگاه انواع خودرو بعد از گروه پژو- سیتروئن در رتبه دهم بزرگ‌ترین خودروسازان جهان از نظر تیراژ قرار گرفت. این آمار در حالی سوزوکی را به جایگاه دهم رسانده که زیرمجموعه این شرکت در هند یعنی ماروتی-سوزوکی به‌تنهایی یک‌میلیون و 148 هزار دستگاه از آن را به‌تنهایی تولید کرده است و اگر قرار بود به عنوان خودروسازی مستقل در این رده‌بندی حضور داشته باشد، موفق به کسب رتبه پانزدهمین خودروساز جهان قرار می‌گرفت.ماروتی بر اساس آمار‌های تجمیعی سال 2014 و نیمه نخست سال 2015 حدود 50 درصد از کل بازار خودرو هند را در اختیار دارد و این کسب سهم به لطف محصولات اختصاصی این خودروساز برای بازار هند اتفاق افتاده است‌.

بر اساس جدیدترین آمار حدود 50 درصد سهم بازار خودروهای هند در اختیار کلاس‌ هاچ‌بک است و ماروتی با 7 محصول از مجموع 14 مدلش در این کلاس جای نفس‌کشیدن برای رقبا باقی نگذاشته است. حدود 2 سالی است که مدل‌های دزیره‌، سوئیفت و آلتو از این کمپانی در صدر جدول پرفروش‌ترین‌ها قرار دارند و هیوندای‌، ماهیندرا و هوندا نیز با ‌هاچ‌بک‌های کوچکشان این 3 مدل را تعقیب می‌کنند اما نتیجه نهایی نشان‌دهنده صدرنشینی ماروتی با اختلاف فاحش نسبت به رقیبی مانند هیوندای یا ماهیندرا در رتبه دوم و سوم است.

تمامی این موفقیت‌ها تنها به واسطه مهندسی سوزوکی ژاپن در قالب محصولاتی است که عطش بازار هند را سیراب می‌کند. این آب حیات قرار است سبد محصولات اقتصادی ایران‌خودرو را تکمیل کند و شاید به رویای 10‌ساله جایگزینی پیکان به عنوان خودرویی ارزان‌قیمت جامه عمل بپوشاند. پیش‌تر قرار بود رانا گزینه‌ای احتمالی برای جایگزینی پیکان باشد که با مهندسی غلط به اشتباه به نسخه ارزان پژو 206 با حدود 13 میلیون تومان قیمت بیشتر از پراید بدل شد تا ایران‌خودرو رویای جایگزینی پیکان را به فراموشی بسپرد. از بین 3 گزینه اعلام شده توسط یکه‌زارع در کنفرانس خبری هفته گذشته تنها مدل سوئیفت در بین پرفروش‌های هند قرار دارد و سلریو نیز در رتبه‌های پایین جدول اما در بین 10 خودرو برتر به چشم می‌خورد اما سدان سیاز نیز چندان دست و پا بسته نیست و به‌تازگی در حال گرفتن سهم از بازار ‌هاچ‌بک‌پسند هند است. با این حساب باید دید که آیا واکسن هندی ایران‌خودرو به مذاق بازار خودرو ایران نیز خوش می‌آید و درخشش سوزوکی در هند ایرانیزه می‌شود یا خیر؟

سوزوکی سوئیفت (Swift)

 

مشهور‌ترین و نام‌آشناترین محصول سوزوکی که قرار است به سبد محصولات ایران‌خودرو اضافه شود، مدل سوئیفت(Swift) است‌. این‌ هاچ‌بک کلاس B برای اولین بار در سال 2000 میلادی توسط سوزوکی به بازار‌های بین‌المللی معرفی شد و در سال 2005 ماروتی هند نسخه اختصاصی خودش را بر پایه نسل دوم آن روانه بازار هند کرد‌. ماروتی پیشرانه 1.3 لیتری بنزینی سوزوکی با کد M13A را کنار گذاشت و پیشرانه سری K با حجم 1.2 لیتر را جایگزین آن کرد تا ارزان‌سازی تا حد نهایی انجام شود. با توجه به گفته‌های یکه‌زارع مدیرعامل ایران‌خودرو در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خودرو‌امروز (‌صفحه2) در زمینه توسعه پیشرانه 1.2 لیتری در ایران‌خودرو پیش‌بینی می‌شود منظور سری K موتورهای ماروتی-سوزوکی باشد که در بازار هند روی سوئیفت نیز قرار می‌گیرد. این پیشرانه توانایی تولید حداکثر قدرت 84 اسب بخار را داراست و حداکثر گشتاورش نیز به 115 نیوتن‌متر می‌رسد که اعدادی مشابه پژو 206 تیپ 2 را نشان می‌دهد‌. سوئیفت از گیربکس 5 سرعته دستی برای انتقال قدرت به محور جلو بهره می‌برد. این خودرو در نسخه ژاپنی با بهره‌گیری از پیشرانه 1.4 لیتری که باز هم در سبد تولیدات ایران‌خودرو به چشم می‌خورد، امکان بهره‌گیری از گیربکس 4 سرعته اتوماتیک را نیز فراهم می‌کند.طول، عرض و ارتفاع این خودرو ابعادی کاملا مشابه پژو 206 را نشان می‌دهند. با توجه به شباهت این خودرو به 206 بعید نیست ایران‌خودرو بعد از کاهش همکاری با پژو روی آن به عنوان یک جایگزین اقتصادی حساب باز کند. قیمت این خودرو در مدل بنزینی با گیربکس دستی در بازار هند بسته به تیپ و نوع آپشن‌ها از 7.2 تا 9.7 هزار دلار متغیر است و پیش‌بینی می‌شود با قیمتی بین 30 تا 40 میلیون‌تومان به بازار ایران عرضه شود.

سوزوکی سلریو (Celerio)

 

مدیرعامل ایران‌خودرو در کنفرانس خبری هفته گذشته اعلام کرده است که بیشترین سرمایه‌گذاری این شرکت برای تولید روی مدل سلریو خواهد بود و این ‌هاچ‌بک کوچک سوزوکی (کلاس A) احتمالا بیشترین سهم از سبد خودروهای اقتصادی ایران‌خودرو را در اختیار خواهد گرفت. سلریو یکی از محصولات اختصاصی ماروتی- سوزوکی است که در هند و تایلند به تولید می‌رسد. این‌ هاچ‌بک کوچک برای اولین بار در سال 2014 میلادی به بازار هند معرفی شد و تنها طی یک سال حضور در بازار هند موفق به کسب حدود 3 درصد از سهم کل بازار خودرو این کشور شد. سلریو در بازار هند به‌تنهایی توانسته هوندا بیرو‌، فورد فیگو‌، هیوندای i10، شورولت بیت و نیسان میکرا را در کوچک‌ترین کلاس ‌هاچ‌بک‌های هند پشت سر بگذارد. سلریو از معدود خودروهای بازار هند است که توسط موسسه معتبر EuroNCAP در زمینه ایمنی مورد آزمایش قرار گرفته و از مجموع 5 ستاره موفق به کسب 3ستاره ایمنی شده است. سلریو در بازار هند با 2 پیشرانه یک لیتری بنزینی و 800سی‌سی دیزل به بازار عرضه می‌شود. پیشرانه 3 سیلندر 12 سوپاپ این خودرو توانایی تولید حداکثر قدرت 68 اسب بخار قدرت و 90 نیوتن‌متر گشتاور را دارد که روی کاغذ اعدادی مشابه پراید (با پیشرانه HP+ ارتقا‌یافته) را نشان می‌دهد اما وقتی نوبت به سیستم انتقال قدرت می‌رسد سلریو به گزینه‌ای جالب برای ایجاد تنوع در بازار بدل می‌شود.

این خودرو در مدل پایه به گیربکس 5 سرعته دستی مجهز است اما امکان انتخاب گیربکس نیمه‌اتوماتیک (AMT) و یا گیربکس اتوماتیک CVT نیز برای آن فراهم است؛ هر‌چند بازار ارزان‌پسند هند چندان از مدل‌های غیر‌دستی استقبال نمی‌کند. وزن خالص سلریو تنها 810 کیلوگرم یعنی 100کیلوگرم کمتر از سایپا 111 است و طول آن نیز 7 سانتی‌متر عدد کمتری از طول سایپا 111 را نشان می‌دهد. سلریو با گیربکس 5 سرعته دستی صفر تا 100کیلومتر را در 14 ثانیه طی می‌کند و مصرف سوخت ترکیبی آن تنها 4.4 لیتر در 100 کیلومتر است. این‌ هاچ‌بک کلاس A همچنین در مدل 4 سرعته اتوماتیک هر چند شتاب ناامید‌کننده 17 ثانیه‌ای دارد اما مصرفش تنها 5.2 لیتر در 100 کیلومتر را نشان می‌دهد. قیمت پایه این خودرو در مدل مجهز به گیربکس دستی و پیشرانه یک لیتری بنزینی حدود 6 هزار دلار است و برای نسخه فول مجهز به گیربکس AMT (نیمه اتوماتیک‌) حدود 7.8 هزار دلار است که با این شرایط احتمال عرضه این خودرو با قیمت 25 تا 35 میلیون تومان را تقویت می‌کند. با توجه به گفته‌های یکه‌زارع، مدیرعامل ایران‌خودرو مبنی بر سرمایه‌گذاری روی این مدل بیش از 2 گزینه دیگر به نظر می‌رسد سلریو قرار است در نسخه دستی با قیمتی حدود 25 میلیون‌تومان به سلطنت دیرینه پراید خاتمه دهد.

سوزوکی سیاز (CIAZ)

 

در حالی که سوزوکی ژاپن همچنان به تولید سدان و کراس‌اوور مطرح با نام SX4 ادامه می‌دهد‌، ماروتی سوزوکی هند سال 2014 راهش را با عرضه مدل سدان سیاز از SX4 جدا کرد تا بیشتر با ذائقه بازار هند سوزوکی را تطبیق دهد. سیاز با طول 4490 میلی‌متر حدود 15سانتی‌متر طویل‌تر از تندر90‌، 10سانتی‌متر طویل‌تر از پژو 405 و تقریبا مشابه سمند است. فاصله بین دو محور 2650 میلی‌متری این سدان سوزوکی از فضای داخلی مشابه تندر90 خبر می‌دهد و ظرفیت 510 لیتری صندوق بار آن دقیقا همان مشخصه‌ای است که تندر90 و خانواده سمند را به سدان‌های محبوب خانواده‌ها در ایران بدل کرده است. این سدان در کلاس D با 2 پیشرانه 1.4 لیتری بنزینی و 1248 سی‌سی دیزلی به بازار هند عرضه می‌شود و مدل بنزینی برای انتقال قدرت به محور جلو امکان انتخاب از بین گیربکس‌های 4 سرعته اتوماتیک و 5 سرعته دستی را فراهم می‌کند.

به نقل از خودرو امروز – حداکثر قدرت این سدان در مدل 1.4 لیتری بنزینی به حدود 91 اسب بخار در دور 6000 می‌رسد و گشتاور آن عدد 130 نیوتن‌متر را نشان می‌دهد.سیاز با وزن خالص 1010 کیلوگرمی حدود 100 کیلوگرم از پژو 405 و تندر90 سبک‌تر است و همین موضوع می‌تواند ضعف قدرت آن را در مقایسه با همکلاس‌هایش پوشش دهد. با این مشخصات شاید شتاب حدود 14 ثانیه‌ای سیاز در مدل اتوماتیک چندان جلب توجه نکند اما مصرف سوخت ترکیبی 6 لیتر در 100 کیلومتر قطعا نکته‌ای است که در هیچ رقیب سیاز در بازار ایران به چشم نمی‌خورد. قیمت سدان سیاز برای مدل پایه مجهز به گیربکس دستی حدود 11 هزار دلار است و این قیمت در لوکس‌ترین مدل مجهز به گیربکس 4 سرعته اتوماتیک به حدود 15 هزار دلار می‌رسد که با این حساب می‌توان انتظار عرضه این سدان در بازه قیمتی 40 تا 50 میلیون تومان توسط ایران‌خودرو را داشت.

 

قیمت عجیب محصولات سوزوکی و پژو 2008 توسط ایران خودرو اعلام شد

قیمت عجیب محصولات سوزوکی و پژو 2008 توسط ایران خودرو اعلام شد

 

37 دیدگاه

  1. با تشکر از سایت بابت قرار دادن این مطلب.
    قدرت سوزوکی سلریو نسبت به حجمی که دارد خوب است چراکه پراید با 1300 سی سی حجم به این قدرت میرسد ولی در بازه 30 به بالا کار خیلی سختی پیش رو دارد چراکه از نظر قدرت و امکانات اصلا نمیتواند با خودرو های این بازه که شامل 206 و سمند سورن دنا و 405 و تندر 90 و رانا رقابت کند اما با توجه به (متاسفانه) کاهش کیفیت خودروی ایرانی مردم شاید این خودرو را از لحاظ تنوع طلبی بخرند.
    اما ایمنی جالبی ندارد انتضار ما از خودرو های جدید به غیر از چینی داشتن 5 ستاره ایمنی اروپا است.هرچند که درون شهری بودن این خودرو میتواند توجیحی برای ایمنی اش باشد.
    نکته جالب برای سوزوکی سلریو عکس امپر هاش است!!!!!!!!!!!! یعنی بیش از 110 نمیره؟؟؟؟
    اما سوزوکی سیاز موتور چندان جالبی ندارد چراکه موتور قدیمیTU3 با همین حجم این قدرت را دارد و موتوری که ایرانخودرو طراحی کرد اما به صورت انبوه تولید نشد یعنیEF4 با همین حجم بیش از این قدرت را دارا بود. و تو این بازه قیمتی در برابر دنا و خودرو هایی نظیر لیفان 620 و چری 530 و 550 و j5دنده ای کار سختی در پیش دارد اما باتوجه به ژاپنی بودن این خودرو میتواند حضور ان در این بازه قیمتی بسیار با ارزش باشد و حق انتخاب بیشتری را به خریدار بدهد.
    اما اخرین سوزوکی چندان زیبا نیست . اما امیدوارم با قیمتی خوب و در رقابت با خودرو های 30 تا 40 میلیونی قرار بگیرد.

        1. نه اشتباه کردم ردیف ی که درشت نوشته مال مایل هست ردیفی که کوچک نوشته کیلومتر .

    1. سلام، از آنجا که مدل های مختلفشون توی بازارهای مختلف با شرایط مالیاتی متفاوتی عرضه میشه ، نمیشه قیمت دقیق رو گفت ولی در مجموع میشه امیدوار بود که هر سه خودرو کمتر از 50 میلیون تومان قیمت داشته باشند.

  2. عکس رو دقت کنید دو ردیف سرعت داره و اگه در 1.6 سرعت بالا رو ضرب کنید با سرعت پایین برابره پس پایین کیلومتره بالا مایل

  3. نمیدونم چرا سوزوکی و سوبارو و رنو اینقدر طراحی ضعیف و واپس گرایی دارند؟چرا این خودروها؟هیچکدوم جالب نیستن

  4. سلریو چندان چنگی به دل نمیزنه تو اون رنج قیمت و کلاس خودرو ماشین های بهتری مثل شورولت اسپارک یا میتسوبیشی میراژ هم هست که به نظرم خیلی جذاب ترن.

  5. شرایط خودررو در ایران خیلی خاصه چون برای طبقه متوسط ایران خودرو باید چند منظوره باشه و برای این طبقه خودروی شهری و غیر شهری نداریم از طرفی اقلیم ایران بسیار متنوع و خشن هست پس ما نیازمند خودروهای جادار با موتور نسبتا قوی و ایمنی خوب برای این رده هستیم با قیمت حدود 30 میلیون تومن که متاسفانه خوردرو سازهای ما به این مسئله توجه کافی ندارند و الان این بازه در اختیار چینی هاست و با این رویه همچنان در دست چینی ها باقی خواهد ماند

    1. با این قیمتی که شما میگید نیس اصلا ارزون ترین گزینه که همه این شرایطو داشته باشه جیلی 70 میلیونی هست یا مگان

      1. درست میفرمائید سروش خان برای همین عرض کردم به این قضیه توجه کافی ندارند البته مقصر بزرگ این قضیه خود مردم و دولتها هستند خود دولت بزرگترین سهامدار خودروسازان هست و یه بخشی از بودجه دولت مالیات سنگین خودرو است و نیز سود سهام خودرو سازان بنابراین مردم باید از دولت پاسخگویی بخواهند و راهش خواهش و التماس نیست بلکه لحاظ کردن این فاکتور در هر انتخاباتی هست که انجام میشه تا کل مجموعه سیاسی دست از حمایت بی قید و شرط از خودروسازان رو برداره و گرنه تمام دولتها اومدن و رفتن و گوششون بدهکار این حرفها نیست و اونها فقط زبان انتخابات رو میفهمن

  6. آقا ما خودرو ارزون نخواستیم.لااقل برای طبقه متوسط و جوانان و زوج های جوون این طبقه دو تا ماشین با کیفیت مونتاژکنید.ماشینی که در بازه 40 تا 70 میلیون باشه
    میدونم شاید بگین رویاپردازی هست ولی امیدوارم “رنو کلیو ” توربوشارژر 120 اسب با قیمت 70 میلیون توسط ایرانخودرو مونتاژبشه

    1. رنو کلیوووو..واقعا یه طراحی منحصر به فرد داره یعنی میشه؟ یعنی میهد؟گفتن تا دوسال دیگه

  7. ارزان قیمت یعنی چقدر ????
    بازهم گلچینی از خودروهای بنجل کمپانی های دنیا برای بازار ایران انتخاب شد
    نمیدونم کی قراره اينايه مقدارپيشرفت کنند???چرانمياندمتل ترکیه ياکشورهاي دیگه دوتاخودروتحت لیسانس کمپانی های دنياانتخاب بشه و ساخته بشه
    ازماکه گذشت ….

  8. از اونجایی که خودروهادرايران بايدقرن هاکارکنندتازمانی که دیگه تبدیل به بخار بشه ایران اگه باتويوتاهمکاري کنه خیلی به نفعشه.
    این سوزوکی سيازخوبه فقط با قیمت 40ميليون مناسبه وگرنه موتورش درحد پژو 405هست

  9. اقا فلی حق مطلب ادا کردی البته این شرکت ها با حنایت آقایان این قراردادها میبندند اینم در نظر داشته باشین اما از ما گذشت..برای نسل متولد 80 و 90..

  10. اصلا جالب نبود. هر سه زیر 100 اسب قدرت دارند و حداکثر تا 35 تومن بیارزند. بنظرم در سال آتی با حذف کامل تحریمها دو خودروساز بارز داخلی به ورطه شکست نزدیک میشند و با چنین محصولات بیخودی هیچ موفقیتی بدست نمیارند. در عوض سایر خودروسازهای کوچک میتونند محصولات متنوع و قویتری ارائه کنند و با تسهیلات بیشتر، قدرت خرید مردم را نسبت به خرید محصولاتشون زیادتر میکنند.

  11. بله ورشکست ميشندالبته بانخريدن خودروتوسط مردم
    دوست گلم وقتی سانتافه هشتادميليوني روگمرک صدوهشتادميليون تموم میکنه حتما مردم سوارمرسدس بنزمايباخ .تويوتالندکروزهشت سیلندر و…سوارخواهندشد البته درخواب

  12. ولا درست هست اینها خیلی گرگن ولی دقت کنید ارز و تعرفه خیلی رفته بالا قبلا گراند ویتارا 40 میلیون بود x33 بیستو هفت یا اکسنت و یاریس چهلو خورده ای کل تقصیر گردن اینها نیست ولی قبول دارم کیفیتشون افتضاحه و ماشینو گرون میدن ولی با باید تبصره 13 تعرفه بیمه اسقاط اموزش پرورش محیط زیست و هرچی که رو ماشین میکشنو در نظر بگیریم در هر صورت امیدوارم بعد از لغو تحریمها دولت تعرفه رو کم کنه همزمان با پایین امدن ارز تا یکم شرایط بازار بهتر باشه و قیمتا شبیه قبل بشه با درصدی تغییر

    به امید روزی که در ایران به جای پژو؛ فولکس و مرسدس تولید بشود

  13. سلیرو خیلی بی ریخته یعنی خیلی بی ریخته ؛ اما اگه تفاوت قیمتش با ام وی ام 110 نهایتا 10 میلیون باشه ارزششو داره
    هر چند الان مطمئن شدم حالا حالا ها باید حواسم به ماتیز مون باشه که با 50 میلیون هم نمیشه لنگه اش رو خرید !!

    بر عکس سلیرو من با سیاز خیلی حال کردم به شرطی با توجه به موتورش از 40 تومن بیشتر فی نخوره

    دوستان یادمون باشه در مورد خودرو های ژاپنی صحبت می کنیم
    وقتی کیفیت ال نوت واسه ما اسطوره شده مسلما این ژاپنی ها خیلی جلو تر از داچیا یا همون رنو دروغین ایستادن

  14. شاید سوزوکی برای این خودرو ها موتور های قوی تری هم داشته باشد که ایرانخودرو ان را مونتاژ کند! کسی از این خبر نداره؟

  15. سویفت و سیاز بدک نیستند اما اینطور که مشخصه اینها این خودروهای جدید خوابوندن تو آب نمک تا ببینن میتونن سودهای کلان ازش دربیارن فعلا هم ته انباری های قطعات چینی پژو و اقمارش پراید و اقمارش ..و چینی های معلوم الحال داخلی بندازن به ملت

  16. سلریو و سوییفت که از نظر طراحی صفرن. سوییفت که بی سلیقگی درش موج میزنه. چراغ های جلو خیلی بزرگن و تناسبی با ابعاد کلی خودرو ندارن. صندوق عقب خیلی کوچک و سقف خودرو خیلی بلند طراحی شده که منو یاد MVM 530 میندازه!
    با این قیمت های عجیب و غریب معلوم نیست چطوری میخواد فروش کنه. بالای 40-35 تومن قیمت گذاری میشه که از همین الان معلومه مشتری چندانی نداره. فقط مدل سیاز طراحی بهتری داره که اونم معلوم نیست با قیمتگذاری عجیب ایرانخودرو چه سرنوشتی داره.

  17. به نظرم اگه دولت از خودرو مالیات نگیره که قیمت بیاد پایین بجاش از بنزین مالیات بگیره بهتره هم مردم ماشین خوب میخرن هم الکی بنزین مصرف نمیکنن
    من اگه بجای دولت بودم اینکارو میکردم به صرفه تر برای همه

  18. بالاخره ایران خودروی عزیز هیچ وقت ماشین سرتر از 206 با قیمت مناسب برای ما نمیاره مبادا بازار 206, و پراید خراب بشه! سلریو به نظر من ظاهرش قشنگه ( برعکس طراحی داخلی و داشبورد و…که منو یاد رنو 5 قدیمی میاندازه) ولی با این قیمت اصلا امکانات خوبی نداره ظرفیت باک کم و شتاب بد و از همه مهمتر سه سیلندر بودن و سرعت کم خیلی ماشین ضعیفیه اونم ماشینی که فقط تو هندوستان تولید میشه نه برای اروپایی ها .قیمت منصفانش بین 20 تا 25 تومنه واگر سی تومن باشه بعد از یه مدت حتما پایین میاد چون قابل رقابت نیست .والا با این اندازه و سه سیلندر بودن بیشتر همتای ام وی ام 110 هستش.خدا وکیلی ژاپنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با این اصلا میشه رفت تو جاده ایا؟اخه چرا یه چیزی نمیارید که همه جا بشه ازش استفاده کرد با این قیمت !نه فقط تو شهر پشت ترافیک

  19. با سلام خدمت دوستان.
    من به نوبه خودم متاسفم که محصولاتی که ما استفاده میکنیم در هیچ کجای دنیا حرفی برای گفتن ندارند حرف دل همه ی دوستان رو من میخوام بگم جوونای دنیای کفر در برترین پیست های دنیا با بهترین ماشینای دنیا جوونی میکنن لوتوس سوار میشن فراری فورد بنتلی در جوونی عشق میکنن در کهن سالی پخته میشن اون وقت جوونای دنیای اسلام باید حسرت یه خودروی 30 میلیونی رو بخورن که 100 ملیون میدن دوستان این خودروهایی که ما سوار میشیم صرفا وسیله ای است برای حمل و نقل ما محصولات جنرال موتورز فورد فراری و امثالهم رو سوار نشدیم تا ببینیم موستانگ 30 میلیونی بهتره یا تندر نود 35 ملیونی مشاهده میکنید موستانگ نماد خودرو سازی امریکا از تندر ما ارزونتره وقتی رنو ساندرو وارد میشه به جای این که ما از فرانسویها بخواییم قیمت رو بیارن پایین اونا از ما تقاضا میکنن که قیمت رو پایین بیارید مملکت اسلامی دیگه اسلامی شدین عذاب بکشیم حسرت بخوریم یه مشت مردم نادونم که هیچ چی حالیشون نیست چه اشکالی داره بچه های گردن کلفتا بی ام دبلیو سوار میشن ماهم پراید بعد تقی به توقی خورد همین پراید سوارا میرن جون میدن بچه های کله کلفتاهم میرن خارج دنبال کیفشون وای بر من و امثال من که اسم اسلامو داریم لجن میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا