اخباراخبار داخلی

تندر 90 اتومات و پارس تندر هم 4 ستاره شدند

جدیدترین گزارش کیفی خودروهای داخلی در سال 96 در حالی توسط شركت بازرسي كيفيت و استاندارد ايران (ISQI)، منتشر شده است که مهمترین تغییرات کیفی در بخش خودروهای سبک مربوط به دو خودرو تندر 90 اتومات و پارس تندر است به طوری که هر دو این خودروها در اردیبهشت ماه با کسب یک ستاره بیشتر ،4 ستاره شدند.

بر اساس اخرین گزارش ارزشیابی کیفی خودروهای داخلی در اردیبهشت ماه امسال ، 8 خودرو نیو مزدا 3  و گراند ویتارا در سطح قیمتی یک ، هیوندایi20 و کیا سراتو در سطح قیمتی 2 ، هیوندای i10 در سطح قیمتی 3 و رنو ساندرو ، تندر 90 اتوماتیک  و پارس تندر در سطح قیمتی 4 همگی موفق به 4 ستاره کیفیت شدند.

بنا به گزارش کیفی خودروها در اردیبهشت ماه 96 ،در مجموع 64 هزار و 219 دستگاه خودرو تولید شده است که 99 درصد از حجم تولیدات به گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص دارد که از این تعداد 42 مدل مربوط به گروه سبک و 7 مدل در گروه سنگین است.

بر مبنای این گزارش از مجموع 42 مدل خودرو مورد ارزیابی در گروه سواری 8در این ماه ، مدل خودرو 4 ستاره و 10 مدل سه ستاره ، 5 مدل 2 ستاره و 19 مدل خودرو تک ستاره شدند.

در گزارش این ماه نیز خودروها بر اساس سبک و سنگین و همچنین رده بندی قیمتی‌، مورد ارزیابی قرار گرفتند به طوری که در گروه سبک دو بخش وانت و سواری هر یک در جدولی مجزا مورد بررسی قرار گرفتند .

در گزارش ارزیابی کیفی خودروهای سواری داخلی در اردیبهشت ماه امسال، در کلاس قیمتی بالای 100 میلیون تومان هر دو مدل خودرو نیو مزدا 3  محصول شرکت بهمن موتور و گراند ویتارا محصول شرکت ایران خودرو خراسان با کسب 4 ستاره به ترتیب در جایگاه اول و دوم در این رنج قیمتی قرار گرفتند .

همچنین در رده قیمت 75 تا 100 میلیون تومان از 4 خودرو مورد ارزیابی ، خودرو هیوندایi20 که برای اولین بار مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته است و همچنین کیاسراتو محصول شرکت سایپا ، با کسب 4 ستاره کیفیت در جایگاه اول و دوم در این رنج قیمتی قرار گرفته است و پس از آن  تیگو5 مدیران خودرو و جک S5 محصول کرمان موتور به ترتیب با کسب 3 ستاره و 22 ستاره کیفی در جایگاه سوم و چهارم در این رده قیمتی قرار گرفتند.

بر اساس جدول ارائه شده توسط شرکت بازرسی کیفیت ، در رده قیمتی 50 تا 75 میلیون ، 6 مدل خودرو مورد ارزیابی قرار گرفتند بر این اساس هیوندای i10 با ورود به آمار خودروهای تولیدی و مورد ارزیابی ISQI توانست 44 ستاره کیفی را کسب نموده و در رده اول این سطح قیمتی قرار گیرد.

پس از آن به ترتیب  آریزو 5  محصول مدیران خودرو و برلیانس H330 پارس خودرو با کسب 3 ستاره در رده های دوم و سوم کیفی قرار گرفته و پس از آن جک J5محصول کرمان موتور دو ستاره و  MVM 550 مدیران خودرو و لیفان X60 کرمان موتور هر دو  تک ستاره کیفیت را کسب کردند.

در ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت در سطح قیمتی 25 تا 50 میلیون نیز 18 مدل خودرو مورد ارزیابی قرار گرفتند که به ترتیب رنو ساندرو  محصول پارس خودرو ، تندر 90 اتوماتیک ایران خودرو و پارس تندر به ترتیب با کسب 4 ستاره کیفی در رتبه اول تا سوم در این رده قیمتی قرار گرفتند.

همچنین در این رده تندر 90 پارس خودرو ، تندر 90 ایران خودرو رانا ، پژو 206 و 206 SDمحصولات ایران خودرو و آریو محصول شرکت بن رو با دریافت 33 ستاره به ترتیب در رده های چهارم تا نهم در این کلاس قیمتی قرار گرفته و 2 خودرو نیو MVM315 مدیران خودرو و دنا شرکت ایران خودرو با کسب دو ستاره در رده های بعدی قرار گرفتند.

در آخرین سطح  قیمتی و زیر 25 میلیون تومان نیز 4 مدل خودرو مورد ارزیابی قرار گرفتند و به ترتیب خودروهای سایپا   X131 ، X132 ،  سایپا X111 سایپا کاشان و سایپا X131 پارس خودرو با کسب یک ستاره به ترتیب در رده های اول تا چهارم در این گروه قیمتی قرار گرفتند.

وانت تندر ایران خودرو باز هم 3 ستاره شد

همچنین بر اساس گزارش کیفی خودروها در اردیبهشت 96، در مجموع  8 مدل وانت در دو سطح قیمتی بالاتر 50 و زیر 50 میلیون تومان در گروه وانت مورد ارزیابی قرار گرفتند.

در این بخش و در گروه قیمتی بالای 50 میلیون تومان تنها خودرو مورد ارزیابی ، وانت پیکاپ فوتون ایران خودرور دیزل است که 2 ستاره شده است اما در سطح وانت های زیر 50 میلیون وانت تندر ایران خودرو 3 ستاره و 6 وانت بعدی همگی یک ستاره کیفیت را به خود اختصاص دادند.

در این گروه پس از وانت تندر ایران خودرو، وانت سایپا X151 شرکت بن رو ، وانت مزدا 2000 تک کابین و دو کابین بهمن موتور، وانت مزدا کارا 20000 تک کابین ، وانت مزدا کارا 2000 دو کابین ،وانت نیسان تک سوز محصول شرکت زامیاد، وانت آریسان ایران خودرو دیزل و وانت نیسان دو گانه سوز شرکت زامیاد به ترتیب با کسب یک ستاره در رده های دوم تا هفتم  این سطح قیمتی در گروه وانت قرار گرفتند.

6 دیدگاه

  1. ال ۹۰ماشین خوبیه ولی نمی فهمم که این 4ستاره رو برای چی بهش میدهند به هر حال بعضی بخشهاش کیفیت پایینی داره مثلا داشبوردش یا پولوسش به هر حال نمیتونه هم ردیف کیاسیراتو و سوزوکی ویتارا. باشه.

  2. سلام
    من تندر ۹۰ e2 ایرانخودرو دارم ۱۵۰ تا بالاتر نمیره
    کولر رو روشن میکنم صدای موتورش ۲ برابر میشه ماشین شتابشو از دست میده دورموتور بالا میره ماشین جونی برا حرکت کردن نداره خیلی خیلی ضعیفه در مقایسه با سمند ef7 مدل ۹۱ که داشتم اصلا قابل مقایسه با اون نیست و از عقیده شخصی من باید اون سمند قیمتش ۳ برابر این تندر باشه که صندلی هاش خیلی بده اصلا راحت نیست موتورش ضعیفه وقتی ترمز میکنی تو ماشین همه چیز میریزه به هم تو سرعت بالا تو جاده تو پیچ ها اگه سرعت رو زیر ۱۰۰ پایبن نبری هر لحظه امکان چپ کردن هست
    از ۳۹ میلیون پولی که به این ماشین داده ام واقعا پشیمانم

    1. اتفاقا من با همین تندر 90 که شما ازش انتقاد میکنید با کولر روشن و گرمای بالای 40 درجه 180 کیلومتر رفتم.تازه بیشتر هم راه میرفت دیگه جاده تموم شد.به عنوان کسی که تاحالا سه تا لوگان داشتم هم اتومات هم دنده ایش تنها انتقادهایی که ازش دارم اول اینکه کولرش به دلیل اروپایی بودن مثل دنا و 207 و … یخچالی خنک نمیکنه و اینکه هندلینگش از ساندرو ضعیف تره و به نظرم ساندرو سر پیچ ها خیلی بهتر میپیچه.ولی قبول دارم اگه ازش کولر بگیری موقع حرکت مخصوصا تو ترافیک جونش گرفته میشه ولی تو سرعت بالا تفاوقی براش نداره

  3. تندر یا همان ال نوک نه کیفیت سواری داره نه امکانات پایه مثل توری جلو ضربه گیر درب ها درب داشبورد و کلید های دم دستی دستگیره ایری اوپن و ده ها مورد میش پا افتاده دبگه این خودرو بر ای هر 6 ماه یکبار نیاز به تعویض گردگیر ملوس داره کمک و حلوبندی بسیار ضعیفه و بکب از نقاط ضعفش هدم.پایداریش است صندلی های ارزان نیمکتی و …اینخودرو ارزانترین و بی کیفیت ترین خودروی جهان در سال 2004 شناخته شد اینخودرو مقام چهارم در خودروهای ارزان را داراست پس از مارووتی هند و چر ی چین و فیات ایتالیا داچیا رنو لوگان چهارمین خودروی ارزانسازی شده جهان است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا