اخباراخبار داخلی

دردسرهای خرید حواله پژو 2008

بازار فروش حواله پژو 2008 در حالی این روزها داغ شده که طبق اعلام ایران خودرو، این شرکت هیچ مسوولیتی بابت جا‌به‌جایی حواله نداشته و عواقب مشکلات احتمالی بر عهده مشتریان خواهد بود. هرچند طبق تصمیم ایران خودرو، امکان صلح در پیش‌فروش پژو 2008 وجود ندارد، با این حال دلال‌ها و واسطه‌ها از حربه اعطای وکالت بلاعزل بابت فروش حواله این محصول استفاده می‌کنند. بر این اساس، واسطه‌ها در قبال واگذاری حواله پژو 2008، وکالت بلاعزل به خریداران می‌دهند تا از این راه ضمن فروش حواله خود، چند میلیون تومان سود به جیب بزنند.

در واقع ازآنجاکه امکان صلح در پیش‌فروش پژو 2008 وجود ندارد، واسطه‌ها وکالت بلاعزل به خریداران می‌دهند تا پس از تحویل خودرو، آنها (خریداران حواله) با مراجعه به مراکز نقل‌و‌انتقال خودروها، سند این محصول را به نام خود کنند. این در حالی است که ایران خودرو اعلام کرده هیچ مسوولیتی بابت جا به جایی حواله‌های پژو 2008 نداشته و حتی در ازای وکالت بلاعزل نیز این محصول را به شخصی غیر از صاحب اصلی حواله تحویل نخواهد داد. به‌عبارت بهتر، ایران خودرو پژو 2008‌ها را تنها به ثبت‌نام‌کنندگان اولیه این محصول تحویل می‌دهد؛ بنابراین خریداران حواله پژو 2008 حتی با داشتن وکالت بلاعزل از مالکان اصلی نیز نمی‌توانند آن را تحویل بگیرند. با این شرایط، عواقب دردسرهای احتمالی خرید حواله پژو 2008 برعهده خریداران حواله این محصول بوده و ایران خودرو هیچ مسوولیتی را در این مورد متوجه خود نمی‌داند. هرچه هست، در حال حاضر بازار خرید و فروش حواله‌های پژو 2008 حسابی داغ شده و خیلی‌ها به هوای خرید این محصول جدید، از سر ناچاری به سراغ دلال‌ها و واسطه‌ها رفته‌اند. اگر نگاهی به آگهی‌های مربوط به پژو 2008 بیندازیم، متوجه می‌شویم شرایط مختلفی برای فروش حواله این محصول ازسوی واسطه‌ها در نظر گرفته شده؛ به‌نحوی‌که برخی حاضر به واگذاری این حواله با دریافت سه تا چهار میلیون تومان هستند و برخی نیز حواله خود را 10 میلیون تومان قیمت‌گذاری کرده‌اند.

بر این اساس، هرچه تاریخ تحویل پژو 2008 نزدیک‌تر باشد، قیمت حواله آن کمتر است و هرچه تاریخ طولانی‌تر باشد، نرخ پیشنهادی بالاتر می‌رود. دلیل این موضوع به سود مشارکت در نظر گرفته شده برای پژو 2008 مربوط می‌شود؛ به‌نحوی‌که طبعا هرچه این محصول زودتر تحویل شود، سود آن کمتر و هرچه دیرتر به دست مشتریان برسد، سودی بالاتر نصیب آنها خواهد کرد.

منبع: دنیای اقتصاد

5 دیدگاه

  1. اینا هم دو ساله مسخره کردن خودشونو.یه قراضه کوتوله چند سال پیشو میخوان بفروشن انگار میخوان قاره پیما اختراع کنن.از شرکتهای خصوصی یاد بگیرن.همین چینی هایی که از دید پژو و پراید سوار ها بی کیفیت هستن!!!،فاصله رونمایی جهانی تا تحویل به مشتری در تهران کمتر از ۶ ماهه.خدمات پس از فروش شرکت های خصوصی هم که انگار به مشتری بدهکارن انقد خوب پشتیبانی میکنن.حالا تو برو سایپا بگو توی نمایندگی آچار چرخ منو گم کردین.جوری ۲۰ نفره میگیرن میزننت که دیگه نتونی پشت ماشین بشینی.

  2. اینکه با وجود وکالت نامه باز هم شخص خریدار ماشین رو نتونه تحویل بگیره، مطمعن نیستم قانونی باشه.
    اما اگر ایرانخودرو بتونه پیش پرداخت حواله ها رو فقط با ارائه کارت ملی و بدون ارائه حواله، پس بده
    نگرانی خیلی جدی هست برای خریدارن حواله
    چون طرف مورد قرارداد با ایرانخودرو براحتی میتونه یکبار بفروشه و بعد پولشو از ایرانخودرو پس بگیره

  3. برای سودآوری و یا هر چیز دیگری شاید قابل درک باشه خرید ۲۰۰۸
    اما کسی که الان داره حواله خرید میکنه که دیگه نمی دونم چی میشه گفت

  4. ماشینی که فعلا فقط عکس آن موجود است …نه قیمت آن مشخص است نه زمان تحویل آن ؟؟!!!!
    ملت از سر و کول هم بالا میرن !!!! خداوکیلی خیلی بدبختیم …..

  5. نخرید چی میشه؟؟؟
    یبار بیایم و اصلا نخریم از اینا و تحمل کنیم ببینیم چجوری قیمتو مجبورا کم کنن …وانت اریسان رو هیشکی نخرید اردیبهشت امسال مجبور شدن هیچی تولید نکنن …بابا نخرید تا نزنن…قیمت کم هم نکنن هیشکی نخره ..بخدا دنیا به اخر نمیرسع …همین ولع مردم کاری میکنه اینا اینجوری بچاپونن به مردم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا