آلمانیاخباراخبار خارجیکلاسیک

70 سال با شاهکار مردمی فولکس

فولکس‌واگن این هفته هفتادمین سالگرد خروجی اولین نمونه «بیتل» را از خط تولید این کمپانی در «ولفسبورگ» جشن می‌گیرد. 
تاریخ این خودرو به سال ۱۹۴۵ و دوران حکومت هیتلر برمی‌گردد و شاید کمپانی فولکس‌واگن علاقه‌ای به اشاره به این موضوع نداشته باشد. با این حال، «خودروهای مردم» هیتلر که رسماً با عنوان KdF-Wagen شناخته می‌شدند، تا پایان جنگ جهانی تنها به تعداد ۶۳۰ دستگاه ساخته شدند و درخشش چندانی در بازار پیدا نکردند.

دکتر فردیناند پورشه

 بیتل-5

پس از اینکه تمرکز کارخانه ولفسبورگ بر روی تولیدی تجهیزات نظامی قرار گرفت، ارتش ایالا متحده آن را در آوریل ۱۹۴۵ تصرف کرد و در ماه ژوئن همان سال، این کارخانه به محل «فرمانداری نظامی بریتانیا» تغییر کاربری داد.

بیتل-4

یک ماه بعد، سرگرد نظامی بریتانیا، ایوان هیرست (Ivan Hirst) سفارش ۲۰ هزار دستگاه فولکس‌واگن تایپ 1 دریافت کرد. اولین نمونه این مدل، اندکی بعد از کریسمس در سال ۱۹۴۵ از خط تولید خارج شد. با توجه به کمبود مواد اولیه و اثرات جانبی جنگ، فولکس‌واگن تنها قادر بود ۵۵ خودرو را تا انتهای سال ۱۹۴۵ کامل کند. همچنین میزان تولید در ۲ سال آینده به هزار دستگاه در ماه محدود شده بود.
بیتل-2
به نقل از پدال – علیرغم مشکلاتی که در ابتدای راه وجود داشت، فولکس‌واگن «ایوان هیرست» بریتانیایی را به عنوان کسی معرفی می‌کند که این کارخانه را به یک تولیدکننده عمده تبدیل کرده و تمرکز آن را بر روی کیفیت و توسعه شبکه نمایندگی‌ها قرار داده است. همچنین بریتانیا در زمینه ایجاد یک بازار صادرات نیز برای فولکس‌واگن مفید واقع شدند.

بیتل-1

البته فولکس‌واگن GmbH در اکتبر ۱۹۴۹ دوباره به دستان آلمانی‌ها بازگشت و مدل «بیتل» نیز آن‌چنان پیشرفت کرد که بیش از ۲۱ میلیون دستگاه فروخت.

 

کانال خبری دنده 6 بر روی تلگرام

  کانال خبری ، صرفاً بر روی نسخه بروز شده تلگرام کار می کند،می توانید با استفاده از لینک های زیر تلگرام خود را آپدیت کنید.

 لینک آپدیت تلگرام برای اندروید:

‏«Telegram» را در بازار:
http://cafebazaar.ir/app/?id=org.telegram.messenger

برای آی‌او‌اس (آیفون و آیپد):
https://itunes.apple.com/en/app/telegram-messenger/id686449807?mt=8

تلگرام نسخه دسکتاپ (ویندوز):
https://tdesktop.com/win

محتوای مجله دنده 6 با مطالب درج شده در وب سایت متفاوت بوده و برخی اخبار کوتاه و جالب از چهار گوشه صنعت خودروسازی را شامل می شود.

از این که با شما هستیم، خوشحالیم.

 

 

 

2 دیدگاه

  1. واقعاً که خودرو جان سختی بود خیلی از نمونه های قدیمی مدلهای سال 1960 تا 1970 همچنان هنوز سرپا و سرحال هستند ، جایی شنیدم که در کارخانه فولکس قرباغه ای ها برای یک میلیون کیلومتر رانندگی تست میشدند …

  2. با درود
    نسبت به موریس مینور وشورلت بل ایر در زمان ورود به بازار حرفی برای گفتن نداشت وفقط یک اتوموبیل بی کیفیت غیر کاربردی در مقایسه با ان موریس مینور و شرولت بل ایر در مقایسه با ان مثل رولز-رویس هستنند
    با سپاس دوستدار شما اما کیت رویس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا