اخباراخبار داخلی

رنو کویید استانداردهای 85 گانه را می گیرد/کسب 11 درصد از سهم بازار توسط رنو

رامتین اسماعیلی مدیر عامل رنو پارس امروز در نشستی خبری گفت تولید رنو در ایران نیز به ۱۶۰ هزار دستگاه و رکورد تولید روزانه نیز به ۷۶۶ دستگاه رسیده، او ادامه داد  ایران اکنون در بین ۱۰ تولیدکننده اول رنو است و ادر تولید برند رنو مقام سوم را دارد.

مدیرعامل رنو پارس  از افزایش 150 هزار دستگاهی ظرفیت تولید خودروهای رنو در ایران خبر گفت و با  اشاره به بدست آوردن 11 درصد از سهم  بازار ایران گفت : رنو در سال 2017 موفق ترین سال عملکرد خود را در ایران پشت سر گذاشته.

او با اشاره به گزارش های ماهانه کیفیت شرکت بازرسی کیفیت گفت که  عمده محصولات سه و چهار ستاره متعلق به رنو است. علاوه براینکه رنو به طور مستقیم بر تولید نظارت دارد، توانمندی قطعه سازان ایرانی در تولید با کیفیت قطعات از جمله عوامل دخیل در حفظ کیفیت محصولات رنو است.

وی در خصوص احتمال بازگشت تحریم ها یاد آورشد ، با توجه به اینکه رنو 160 هزار دستگاه خودرو در ایران تولید می کند، قطعا در حوزه تحریم در زمان مشخص خود تصمیم خواهد گرفت.

وی تاکید کرد : البته نکته حائز اهمیت آن است که در تحریم قبلی نیز رنو وکلای خود را برای مذاکره در مجامع قضایی اعزام کرد و به صراحت اعلام نمود که صنعت خودرو ربطی به تحریم ها ندارد و اگر مواد اولیه ای، مصرف مشکوک یا دوگانه داشته باشد می تواند جایگزین شود اما در تحریم های احتمالی در زمان خود اظهارنظر خواهیم کرد.

مدیرعامل رنو پارس  در خصوص  واگذاری سایت بن‌رو به شرکت رنو، گفت :  در این رابطه اطلاع دقیق و جدیدی ندارم اما از این اتفاق استقبال می‌کنیم. رنو به دنبال افزایش ظرفیت 150 هزار دستگاهی تا سال 2020  در ایران است که البته هنوز محل سایت جدید نهایی نشده است.

رامتین اسماعیلی با اشاره به اجباری شدن 85 استاندارد خودرویی ظرف دو سال آینده اظهار داشت : با اجباری شدن این 85  استاندارد تولید خیلی از خودروها از جمله محصولات فعلی رنو باید متوقف شود، برای پاس کردن استانداردهای جدید باید پلت‌فرم خودرو عوض شود ضمن اینکه ems، موتور، گیربکس و سیستم برقی نیز باید تغییر کند. بنابراین توجیهی ندارد که اصلاحات جدید را بر روی خودرویی همچون تندر 90 اعمال کنیم.

وی در خصوص توقف تولید تندر 90  و ساندرو تا دو سال آینده گفت : با توجه به اینکه خودروهای فعلی تولیدی رنو به 85 استاندارد جدید نمی‌رسند و باید مانند خودروهای دیگر تولیدشان متوقف شوند. البته هر خودروی جدیدی که به ایران بیاوریم استانداردهای جدید را پاس خواهند کرد.

وی افزود :  البته در خصوص توقف تولید محصولات فعلی رنوپارس در ایران (تندر 90 و ساندرو) شرکا و هیات مدیره این شرکت باید تصمیم بگیرند که آینده این شرکت در ایران چه خواهد شد.

وی همچنین در خصوص همکاری با قطعه سازان ایرانی گفت : تیم جدیدی را تجهیز خواهیم کرد تا در پروژه های جدید با قطعه سازان ایرانی وارد همکاری شده و آموزش های لازم را در این زمینه ارائه دهند. و در این راستا 25  نفر از مهندسان ایرانی برای دریافت آموزش های جدید و نوین به خارج از کشور اعزام شده اند.

وی همچنین در خصوص میزان داخلی سازی خودروها گفت : هم اکنون بر روی برخی مدل های خودرو 60  درصد داخلی سازی صورت گرفته و بر روی برخی خودروها هم 40  درصد ساخت قطعات صورت گرفته است که با برنامه ریزی قرار بر این است که سطح اول را به 80 درصد و سطح دوم را به 60 درصد ارتقا دهیم.

مدیر عامل رنو پارس همچنین در خصوص زمان تولید خودروی کوئید در ایران اظهار داشت : فعلا تصمیم نهایی گرفته نشده که این خودرو با شراکت کدام شرکت در ایران تولید شود اما قطعی است که این خودرو تولید خواهد شد. البته شرط موفقیت کوئید در ایران این است که داخلی‌سازی آن در حد بالایی صورت گرفته و تیراژ بالایی داشته باشد.

اسماعیلی با بیان اینکه یک ایرانی در برزیل مسئولیت لانچ کویید را به عهده گرفته و اکنون به ایران بازگشته است، تصریح کرد: این در شرایطی است که کوئید محصول ایران است و باید تولید شود؛ بنابراین تلاش داریم شرایط را برای آن مهیا کنیم.

وی همچنین در خصوص شبکه خدمات پس از فروش محصولات رنو گفت : در دور جدید فعالیت‌های خود به دنبال ایجاد شبکه مستقل خدمات پس از فروش در ایران هستیم زیرا مشکلاتی در خدمات پس از فروش خودروها در ایران وجود دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا