اخباراخبار داخلی

کسب رتبه یک کیفیت ایکس22، حاصل یک دوره تکامل تکنولوژی و تولید

 

  واقعیت در لوای قدرت های نابرابر خبری گاه خاموش مانده است و تنها گاهی در خلال گزارش های فنی شرکت های استاندارد و یا ناظران کیفیت بارقه‌ایی از آن به نمایش درآمده است. در گزارش اخیر منتشر شده از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، ام‌وی‌ام ایکس22 در رده قیمتی 50 تا 75 میلیون تومان با کسب رتبه اول کیفیت در صدر خودروهای همطراز و رقیب قرار گرفته است.

 صنعت خودروی ایران ، عقب مانده از باقی آسیا

دیرزمانی است صنعت خودروی ایران در سودای رسیدن به تکنولوژی رقبایی چون خودروسازان کشورهای شرق آسیا همچون کره و ژاپن و کشور های اروپایی در تلاش بسر می‌برد، قراردادهای پر هیاهویی که گاه و بی‌گاه، جدی و نمایشی با شرکت‌های خودرو‌ساز بنام و بزرگ اروپایی رنگ تازه‌ایی می‌گیرد، اما بعد از مدتی امیدهای واهی داده شده به فراموشی سپرده می‌شود و شرکت‌های خارجی که بارها از بد عهدی آن ها در نهایی کردن مفاد قراردادهای مشترک در پیچ و خم‌های اجرائی کردن یک طرح از آنها صحبت شده بود در سکوت خبری به فراموشی سپرده می‌شود.

صنعت خودروی ایران ، بازاری پرسود

صنعت خودرو در ایران به جهت علاقه و نیاز ایرانیان یکی از بازارهای پرسود برای شرکت های خودرو‌ساز داخلی و خارجی محسوب می‌شود. شرکت های خارجی هر یک در تلاش برای ورود به این بازار و شرکت‌های داخلی به دنبال افزایش سهم فروش تولیدات خود هستند. محصولاتی که سال‌های متوالی در این بازار عرضه می‌شوند و بعنوان گاوی شیرده و پرسود و با بهانه جلوگیری از بیکاری کارگران و بدون هیچ تغییر و بهینه سازی همچنان در خطوط تولید خودنمایی می‌کنند و تنها گزینه پیش روی خریداران ایرانی باقی ماننده‌اند و هیچگاه زمان خروج و یا جایگزینی آنها در دستور قرار نمی‌گیرد. آنچه در این میان خودنمایی می‌کند حقوق مشتریانی است که به امید داشتن خودرویی ایمن، مدرن و قابل اعتماد از دست می‌رود.

صنعت خودروی چین ، پیشرفت چشم گیر

از سوی دیگر شرکت های خودرویی شرق آسیا خصوصا خودرو سازان چینی در حالی توانمندی طراحی و تولید خود را با برندهای بزرگ دنیا همسو کردند که اینک به دنبال راه یابی به بازارهای اروپا و آمریکا هستند و مدل های مفهومی خود را پس از دیگری در نمایشگاه های مختلف به نمایش گذاشته و به توسعه برند خود می‌اندیشند .

پیشرفت صنعت خودروی ایران با همکاری آسیایی ها

در این میان هستند شرکت‌هایی که بر پایه همکاری های مشترک با شرکت های چینی پیشرو در صنعت خودرو در سال‌های اخیر به پیشرفت های بسیاری دست یافته‌اند و سعی در بروز رسانی تکنولوژی‌های ساخت و خطوط تولید خود بوده اند و در نهایت به تولید بهتری در کیفیت محصولات خود دست یافته اند، پیشرفت هایی که در سایه سانسورهای خبری شرکت های تولیدی داخلی به شکل های گوناگون مورد هجمه واقع شدند و واقعیت وارونه ای را به مشتریان نمایش دادند تا بازار فروش خود را حفظ کنند. اما واقعیت چیست؟

گزارش های فنی استاندارد ، راه روشنگر

واقعیت در لوای قدرت های نابرابر خبری گاه خاموش مانده است و تنها گاهی در خلال گزارش های فنی شرکت های استاندارد و یا ناظران کیفیت بارقه ایی از آن به نمایش درآمده است. اخیرا شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران اقدام به انتشار نتایج پایش شاخص‌های رضایت مشتریان کرده است. گزارشی که نتایج آن قابل تامل،  روشنگر و مفید برای انتخاب خودرویی مناسب در سطوح مختلف قیمتی از سوی مشتریان خواهد بود.

لزوم ارتقای کیفی

در این گزارش بر ضرورت ارتقای سطح کیفی محصولات تولید شده در داخل جهت ایجاد بازار های بین المللی و همچنین رقابت با محصولات خارجی در داخل کشور تاکید و گام اول را ارتقای کیفیت محصولات، کنترل فرآیند و تعریف شاخص های قابل پایش معرفی کرده است و همچنین در ادامه گزارش شاخص رضایت مشتریان از کیفیت اولیه IQS ( تعداد عیوب مشاهده شده در سه ماهه اول مالکیت) را قدم ابتدایی این نگاه معرفی کرده است. این گزارش، خودرو‌ها را در 6 دسته 25 تا 125 میلیون تومان مورد مقایسه قرار می‌دهد.

ام‌وی‌ام ایکس22 ، صدر نشین بازه ی خودش

ام‌وی‌ام ایکس22 در رده قیمتی 50 تا 75 میلیون تومان با کسب رتبه اول کیفیت در صدر خودروهای همطراز و رقیبی قرار گرفت که از سوی شرکت های صاحب نام و بزرگی در حال عرضه هستند. این گزارش بر پایه کیفیت درک شده از سوی بیش از 69 هزار مشتری مصرف کننده مستقیم این محصولات تهیه شده است. اتفاقی که نگاه اشتباه اغلب مشتریان به کالاهای چینی را با چالشی جدید روبرو ساخته است. مدت هاست چین و کالاهای چینیِ ورود پیدا کرده به ایران از تجربه های سال‌های گذشته فاصله گرفته‌اند و اینک نه تنها در ایران بلکه در کشورهای اروپایی بعنوان رقیبی جدی مطرح بوده و همپای تولیدکنندگان بزرگ و برند‌های بنام، بازارهای مصرف را در هم نوردیده اند.

جزئیات گزارش

در این گزارش به جزئیات مصرف و شاخصه های این رتبه بندی از سوی مشتریان اشاره می‌شود.  این شاخص ها شامل اتصالات بیرونی، کیفیت رنگ بدنه، صدای انتقال یافته به داخل اتاق خودرو، آب بندی مناسب خودرو، قدرت و شتاب موتور، تناسب سوخت مصرفی در مسیرهای درون شهری  و برون شهری، عملکرد صحیح مجموعه های فرمان، کلاچ و گیربکس، عملکرد قابل اطمینان و ایمن سیستم های ترمز و جلوبندی، عملکرد صحیح سیستم های گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع، کیفیت فضای داخل اتاق و صندلی ها و عملکرد صحیح آن‌ها، سیستم های برق رسانی و ادوات برقی و همچنین عملکرد مناسب سیستم صوتی از جمله شاخصه های مورد ارزیابی است.

انتخاب ایکس22 بعنوان خودرو برتر در کیفیت در سگمنت خود نشانه یک بلوغ و ورود به مرحله جدید از انتظارات مشتریان از محصولات شرکت مدیران خودرو است. انتظاراتی بحق که می‌بایست در حوزه های خدمات پس از فروش و افزایش رضایت مشتریان ادامه پیدا کند تا حقیقت قابل اعتماد بودن برند MVM را بیش از پیش به مشتریان خود اثبات کرده باشد.

 

رپورتاژ

9 دیدگاه

  1. چون در بازه قیمتی 50 تا 70 هیچ خودروی کره ای ژاپنی و اروپایی وجود نداره و در این بازار انحصاری ایجاد شده چینی ها یکه تازی میکنند وقتی هیچ جایگزین صفر کیلومتر غیر چینی وجود نداره بصورت سیستماتیک چری x22 با کیفیتترین خودرو معرفی میشه

      1. مخلص شما هستم واقعیت این که چینی ها در ایران چنین فروشی دارند و کشوری زیر بار چینی ها نمیره طبق آمار اقتثادی ایران بزرگترین وارد کننده خودروهای چبن در جهان شناخته شد ایجاد حاشیه امن برای چینی ها به واردات خودروهای چینی شکل گرفته

  2. نويسنده محترم لطف فرموده و به جاى درازگويى ، بفرمايند مرجع و مأخذ اين ادعا كه : ” اينك خودروهاى چينى در كشورهاى اروپايى به عنوان رقيب جدى مطرح بوده و همپاى توليد كنندگان بزرگ و برند هاى بنام ! بازارهاى مصرف را در هم نورديده اند .” كجاست ؟
    در كدام مجله و سايت خودرويى معتبر جهانى يا اروپائى اين موضوع اعلام شده است ؟؟؟
    (سايت و مجله معتبر ) .
    ايكاش دروغ حناق مى آورد

      1. كاملا درست گفتى كوچولو ، بنده افتخار اين رو داشتم كه رانندگى رو با يك شورلت كامارو مدل ١٩٧٣ ميلادى ، شش سيلندر اتوماتيك شروع كنم ، شماها تقصير نداريد چون از وقتى متولد شديد و چشم باز كرديد غير از زباله ايرانى و چينى چيزى نديديد و يا ديديد و نتونستند براتون بخرن و سوار شيد ، فلذا ، با سوار شدن ارابه هاى از دم قسط چينى ، جو گير شده و فكر مى كنيد سوار پورشه و يا بنز هستيد و هر كى بگه چينى بو ميده ، حس غيرت و ناموسى تون لبريز ميشه ولى حيف كه نه دانشى داريد و نه تجربه سوارى ماشين درست درمون . فقط يه آهن پاره و يه خروار قسط و سود براى خودتون يا پدراتون جا مى زاريد .
        الان هم مطمئنم جواب خواهى داد كه از بچگيت تو بى أم دبليو ٣٢٠ شير بهت دادن و تو كاديلاك سويل خاكبازى مى كردى .
        يا آگاهانه حرف بزن يا عاقلانه سكوت كن

  3. تا بحال سابقه نداشته که اینقدر در مورد چینی ها مدح و ثنا گفته بشه چینی ها در بهترین حالت میتونن با محصولات قدیمی داخلی رقابت کنن طراحی های تماما کپی استفاده از ماتریال ضعیف سرهم بندی در مونتاژ کیفیت پایین قطعات عمر پایین قطعات عدم همخوانی رینگ و بدنه طراحی عای مامتقترن و استفاده از حجم عای بی ربط و غیر اصولی ضریب دینامیک بالا قیمت گزاف قطعات بی اصالت بازار دست دوم بشدت کساد افت قیمت بهنگام معاوضه یا فروش موتور های ضعیف و اسب هتی بخار دروغین تعمیرکاران کم و…از عمده پشکلات چینی ها هستند که در طی 15 سال ورود به بازار ایران حل نشده باقی مانده اند

  4. طبق آمار isqi میزان رضایت مشتری از خودرو ۷۴۴ بوده .میزان عیوب اولیه ۲۰۵ مورد گزارش شده که در بازه قیمتی خودش رده نخست رو کسب کرده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا