معایب و مزایای خودروهای برقی چیست؟

یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | 3 نظر

معایب و مزایای خودروهای برقی چیست؟

مزایا و معایب خودروهای الکتریکی

یک کارشناس صنعت خودرو کشور با اشاره به تأثیر خودروهای برقی بر روی کاهش آلودگی هوا گفت: خودروهای برقی قطعاً در کاهش آلودگی هوا نقش بسزایی دارند اما بدین معنی نیست که این نوع خودروها ایده آل بوده و هیچگونه معایبی ندارند.

جواد مرزبان در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو اظهار داشت: خودروهای برقی دارای معایب و مزایایی هستند و سریعاً نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد که این نوع خودروها بهترین هستند؛ چراکه باید در عمل ثابت شود.

وی با اشاره به مصرف بالای باتری در خودروهای برقی گفت:عدم وجود زیر ساخت های لازم از جمله ایجاد ایستگاه شارژ و تعمیرگاه‌های تخصصی را می توان از معایب این خودروها بر شمرد. ضمن اینکه فضای مغناطیسی ایجاد شده به وسیله باتری در این نوع خودرو ها در درازمدت اثرات منفی بر روی سرنشینان می‌گذارد.

وی افزود: برای حل معضل آلودگی هوا باید تمهیدات متعددی اندیشید؛بدین معنی که چندین راهکار به موازات هم انجام گیرد و نهایتا بهترین گزینه در جامعه اجرایی شود.

این کارشناس صنعت خودرو اذعان داشت: مسئولان بایستی مسیرهای مختلفی را جهت حل مشکلات آزمایش کنند اینکه سریعاً به سمت خودروهای برقی بروند صحیح نیست بلکه می‌توان به‌عنوان نمونه استانداردهای خودروهای داخلی را افزایش داده و سوخت با استاندارد بالا تولید وعرضه نمایند.

جواد مرزبان در پایان اظهار داشت: در صورت آزمایش کلیه مسیر ها و عدم کسب نتیجه مطلوب می توان به سمت تولید و واردات خودروهای برقی حرکت کرد هرچند دولت نیز بایدحمایت خود را در جهت فراهم نمودن زیرساخت های لازم برای فراگیر شدن و بهره مندی تمامی مردم از این نوع خودرو داشته باشد


3 دیدگاه

  1. مهدی منتظر | آبان 11, 1397 | لینک نظر

    سلام
    الان دقیقا معنی تیتری که نوشتین “مزایا و معایب” را نمیفهمم.
    این کجاش مزایا و معایب بود ،دوتا جمله بی سر وته ، مقدمه ای نه جمع بندی!!

  2. sunmartin | فروردین 26, 1397 | لینک نظر

    چرا از شرکت مزدا هیوندای که مشترکان پیل هیدروژنی اختراع و وارد آمریکا کردن کمک نمیگیرید بجای هیبرید که جدیدتره شرکت هیوندای و مزدا این طرح بصورت مشترک اجرا و قرار انبوه بشه

  3. هرمز | فروردین 26, 1397 | لینک نظر

    میدان مغناطیسی باطری؟!
    جل الخالق مهندسین ما به نتایجی میرسن که سازندگان و مخترعین غربی که او وسیله ها را ساختن به این نتایج نرسیدن. کاش از آقای مهندس سواا بشه که آیا شما اصلا یدونه ماشین برقی از نزدیک دیدین؟ که مثلا دستگاهی سنجش میدان مغناطیسی را روی ماشین آزمایش کردید و مقدار میدان مغناطیسی اون رو برای انسان خطرناک تشخیص دادین؟