اخباراخبار داخلی

مقاومت در برابر کاهش قیمت خودرو

فارس : با وجود حذف قیمت‌ خودرو از برخی سایت‌های فروش اینترنتی، دلالان همچنان در برابر کاهش قیمت‌ها در بازار مقاومت می‌کنند و مانع از خرید و فروش خودرو با قیمت‌های پایین‌تر می‌شوند. پس از آنکه شاهد رشد نجومی قیمت خودرو در کشور و درج این نرخ‌ها روی سایت‌های فروش خودرو بودیم،‌ اقداماتی برای حذف قیمت‌ها انجام شد که این مساله تا حدی تاثیر روانی بر بازار داشت. اما با این وجود، دلالان و افرادی که خودرو برای فروش دارند همچنان در برابر کاهش قیمت‌ها مقاومت کرده و حاضر نیستند آن را با قیمت‌های پایین‌تر عرضه کنند.

بررسی بازار نشان می‌‌دهد با وجود کاهش قیمت برخی خودروها، همچنان نرخ‌ها در بازار غیرواقعی و حبابی هستند به‌طوری که پراید ۱۳۱ با قیمت ۵۱ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود اما خریدار چندانی برای این خودرو وجود ندارد و مردم به امید منطقی شدن قیمت‌ها دست نگه داشته‌اند.سعید مؤتمنی، رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو در این مورد گفت: بعد از حذف قیمت‌ها از سایت‌های فروش اینترنتی خودرو، افزایش قیمت خودرو در بازار متوقف شده و در عین حال خرید و فروشی صورت نمی‌گیرد. وی با بیان اینکه قیمت خودروهای مونتاژی و وارداتی نیز طی روزهای اخیر نوسانی نداشته است، گفت: خریداری برای این نوع خودروها نیز وجود ندارد. موتمنی با بیان اینکه اخیراً شیطنت‌هایی برای افزایش قیمت خودرو در بازار اتفاق می‌افتاد ولی خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت گفت: خودرو باید دارای قیمت مصرف‌کننده باشد یعنی از نظر قانونی قیمت فروش خودرو بعد از تحویل از کارخانه مشخص باشد و تعیین کنند که چه میزان سود در فروش یک خودرو قابل کسب است. موتمنی با بیان اینکه در حال حاضر قیمت‌های بالایی که برای خودروها اعلام می‌شود، فقط روی کاغذ نوشته می‌شوند، گفت: بازار راکد است و خرید و فروشی صورت نمی‌گیرد. وی توضیح داد: عده‌ای از دلالان و همچنین برخی از مردم نسبت به خرید خودرو اقدام کرده‌اند و منتظرند تا قیمت‌ها بالا رود و پس از آن نسبت به عرضه خودرو اقدام کنند. در عین حال، متقاضیان نیز برای خرید خودرو دست نگه داشتند و منتظرند تا بازار تعدیل شود. به گفته وی، افرادی که خودرو را در زمان گرانی خریداری کرده‌اند حالا مقابل کاهش قیمت‌ها مقاومت می‌کنند و منتظرند تا قیمت‌ها افزایش یابد و پس از آن برای فروش اقدام کنند.

 

3 دیدگاه

  1. خدا نگذره از مدیران ایران خودرو و سایپا. چون مقصر اصلی این دو شرکت خودرو ساز هستند با تحویل ندادن به موقعه محصولات شرکت شان. بحق این ماه عزیز

  2. در جواب علی آقا میخواهم به ایشون یادآوری کنم که برادر اگه شما هم مدیر این دو شرکت بودی و با اعمال تحریمهایی که اعمال شده نمیتوانستی جواب مشتری رو بدی چون قطعات اتومبیل شامل تحریمها است و دیگر وارد نمیشود…البته باید این رو به فال نیک گرفت چون دروغهای آقایان در این چهل ساله که ادعای خودکفایی و تولید ملی رو میکردند را ثابت کرد …

  3. چرا همش میگین قیمت رو دلال ها بردن بالا قیمت رو نمیذارن بیاد پایین کی قیمت بی ام و ۵۳۰ رو ۳ میلیارد اعلام کرد؟؟؟؟؟؟ به طبع تمام ماشین های خارجی گرون شد بی ام و ۵۲۸ ۲۰۱۴ که ۸۰۰ میلیون بود شد ۱۴۰۰ فروشنده با قیمت صفر ماشین قیمت ماشینش رو تعیین می کنه یا جک اس ۳ که کارخونه گذاشته ۲۲۰ میلیون این ها رو اشاره کنید مگه امروز فقط دلال تو کشور هست ؟؟؟؟ دلال فروشنده کالا هست با دو درصد سودی که گیرش میاد تعیین کننده قیمت نیست عرضه کننده ها تعیین کننده قیمت هستن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا