%50 – 100% افزایش نرخ در انتظار جرایم رانندگی
سخنات تازه دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک کشور
مهدی یدی همدانی از ارسال پیشنهاد جدید برای افزایش جرایم رانندگی به دولت خبر داد و افزود: در این پیشنهاد افزایش 50 تا 100 درصدی جرایم رانندگی بر اساس میزان حادثه ساز بودن اعمال شده است.
به گفته ایشان، کمتر از یک ماه است که این پیشنهاد پس از تایید وزیر کشور، راه و شهرسازی و دادگستری برای دولت ارسال شده است و در صورت تصویب در هیأت وزیران جرایم حادثهساز صد درصد و مابقی جرایم 50 درصد افزایش خواهند داشت.
وی افزود: پیش از این در اسفند 92 افزایش صددرصدی نرخ جرایم توسط وزارت کشور برای دولت ارسال شد. این افزایش برابر قانون باید براساس نرخ تورم باشد؛ البته در این مورد اعتقاد داریم مشخص شدن جرایم براساس تورم صحیح نیست؛ چراکه جریمهها باید بازدارنده باشند. بیتردید جرایم جزو سبد کالای خانوار نیست که همانند قیمت نان و گوشت تعیین شود باید جریمه اثربخش باشد ولی طبق قانون گفته شده براساس نرخ تورم تعیین شود.
وی ادامه داد: برهمین اساس پس از بررسیها مشاهده شد از آبانماه سال 90 که هیأت وزیران آخرین نرخ را تعیین کرده بود برای سال 92 نرخ تورم بیش از120 درصد بود که افزایش صد درصدی در نظر گرفته شد در این پیشنهاد در اسفند با مخالفت روبهرو شد.
به نقل از ایسنا- دبیر شورای عالی ترافیک کشور تاکید کرد: در نهایت در جلسهای، هیات وزیران مقرر کرد تعداد کمی از جرایم افزایش داشته باشد که با واکنش منفی وزارت کشور و راه و شهرسازی مواجه شد. برهمین اساس با دستور معاون اول رییس جمهور قرار شد موضوع مجددا از سوی وزارت کشور، راه و شهرسازی و دادگستری مورد بررسی قرار گیرد و پیشنهاد جدیدی به دولت ارسال شود که در حال حاضر کمتر از یک ماه است که این پیشنهاد ارائه شده است.
همدانی با اشاره به تهیه این پیشنهاد توسط پلیس در مرحله اول تاکید کرد: پس از تایید وزارت کشور، راه و شهرسای و دادگستری افزایش جرایم برای تصویب به هیات دولت ارسال شده است.
وی علت تاخیر در ارسال این پیشنهاد را عدم وجود گزارشات دقیق توجیهی خواند و افزود: انتظار این بود که پلیس راهنمایی و رانندگی برای اثربخش بودن هر یک از جرایم گزارش دقیقی ارائه کند که چنین گزارشاتی وجود نداشت. مشکل دیگر این است که کسب نمره منفی باید منجر به اعمال محدودیتهایی برای افراد متخلف گردد و یا گواهینامه فرد خاطی ضبط شود اما این قانون تا کنون به طور کامل اجرایی نشده است.
دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور تاکید کرد: پلیس ابزارهای دیگری غیر از جریمه هم برای بازدارندگی وقوع تخلف دارد که از تمامی این ابزارها استفاده نشده است.
دنده 6 – در سال های اخیر با افزایش چشمگیر جرایم رانندگی و ترویج فرهنگ رانندگی صحیح، از شمار تلفات تصادفات رانندگی در کشورمان حدود 30 الی 40 درصد کاسته شده است و راهنمایی و رانندگی بر این تصور است که با ادامه حفظ روند افزایشی جریمه ها، می توان این روند مثبت در کاهش تلفات رانندگی را حفظ کرد.
هزینه های مردم دقیقا باید با آهنگ تورم افزایش یابد ولی درآمد و حقوق مردم؟
اگه واقعا دنبال کاهش تخلفات رانندگی و به فکر جون مردم هستند بیایند بیشتر فرهنگ سازی کنند و از ورود خودروهای بی کیفیت به خیابانها و جاده ها جلوگیری کنند. با بالا بردن مبلغ جریمه ها میخواهنددرآمد زایی داشته باشند و این پلیس راهنمایی و رانندگی که ما دیدیم خودشون چطوری رانندگی می کنند.
با تشکر از دست اندرکاران سایت خوب دنده 6 ، سانسور مطلب کاربران رو در سایت های مختلف دیده بودیم ولی تلطیف نقطه نظرکاربران رو تاحالا ندیده بودیم که اونم اینجا تو سایت شما دیدیم…خیلی کارتون درسته 🙂
دست اندرکاران دنده ۶ و بخصوص جناب زنگنه ، روند جدیدی که در سانسور پیام ها در نظر گرفتین ، خوب نیست و آزار دهندست.
قبلاً تایید پیام ها وجود نداشت ولی الان که هست ، گزینه خوبی در کنترل پیام های بی محتوا و بی ربط و یا حاوی الفاظ نادرسته ولی تغییر پیام ها (برای خودم رخ نداده ولی دوستان میگن که انجام میشه) و حذف پیام هایی که تایید شدن ، برای خودم رخ داده ، دیگه واقعاً عجیبه 🙂
سلام، سعی میکنیم حتی المقدور کامنت ها رو تغییر ندیم، اما برخی کامنت ها بیش از حد تند هستند و یا حاوی اتهام یا توهین به اشخاص حقیقی یا حقوقی می شوند که اصولا از نظر اخلاقی و قانونی صحیح نیست.
موافقم
دیدگاه تکراری شناسایی شد؛ شما پیش از این هم چنین چیزی گفته بودید!
بله،بسیار عالی،چون یه بارم اقا سپهر عزیز نقطه نظر بنده در رابطه با چراغ عقب شاسی بلند جیلی را از چل موش به دم موش تغییر دادند،که جا داره مراتب تشکرم را بابت این تلطیف و این حسن سلیقه در همینجا به ایشان ابلاغ دارم
<> تازه دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک کشورایشان از ارسال پیشنهاد جدید برای افزایش جرایم رانندگی به دولت خبر داد و افزود: در این پیشنهاد افزایش 50 تا 100 درصدی جرایم رانندگی بر اساس میزان حادثه ساز بودن اعمال شده است.
نمیدونم اشتباه تایپی هست یا هرچی ولی سخنات غلط هست . لطفا اصلاح کنید :
<> تازه دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک کشورایشان از ارسال پیشنهاد جدید برای افزایش جرایم رانندگی به دولت خبر داد و افزود: در این پیشنهاد افزایش 50 تا 100 درصدی جرایم رانندگی بر اساس میزان حادثه ساز بودن اعمال شده است.
درست گفتم سخنات غلط هست یا من قاطی کردم!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی صحبت از افزایش حقوق و دستمزدها پیش میاید نرخ تورم به زیر 15درصد میرسد و گزارش میشود ولی وقتی قراره جریمه ها افزایش پیدا بکند نرخ تورم به راحتی توسط عوامل دولت 120درصد اعلام میشود.با این میانه روشن و صادقانه حتما ما پیشرفت خواهیم کرد و بعنوان یک الگو در جهان معرفی خواهیم شد.!!!!!!!
آقا خدا وکیلی اگر به ناحق جریمه نکنن به نظر من باید بیشتر از اینا اضافه کنن واقعا فرهنگ رانندگی تو کشورمون پایینه تازه ما قرار نیست خلاف کنیم پس هر چقدر هم باشه برامون نباید فرقی کنه به قول خودمون با این جاده ها و ماشینا اگه خودمونم بد رانندگی کنیمو دلمون واسه خودمون نسوزه که دیگه واویلا
فعلا که مجلس و دولت خوب بلد شدند راحت ترین راه کار که هر آدم معمولی به نظرش می رسه زیاد کردن قیمت ؟؟!!!!نمونش هم ّبرق, الان هم که آب وتعرفه واردات و….. این حرف ها همه بهانه ای بیش نیست برای پر کردن جیب و کسری بودجه .کجاست راه کار و یک استراتژی مناسب برای حل پایه ای مشکلات. جالب اینجاست که همش هم می گوسند تورم 14-15 درصد شده پس باید افزایش حقوق و نرخ بهره بانکی پایین بیاد!!!!
بخ نظر منم جريمه بالا عامل اصلي بازدارندگي از بسياري از تصادفات است متاسفانه بعضي از رانندگان معلوم الحال خيلي در قيد فرهنگ و اينچيزا نيستند ….!
بابا اصلا افزایش قیمتا و گرانی بوسیله دولت تدبیرو کلک عیب نداره اصل کار اینه که دوتا جمله به دلواپسا گفت.از توافقم که چیزی نصیبمون نشد جز گرانی. وامه بلاعوضم که داد به گاریسازا. یعنی جا داره با صدای بلند بگم روحانی مچکریییییم. کی مردم عقلشونو به کار میندازن خدا داند .
هیچ چیزمان منطقی و استاندارد نیست فقط جریمه باید بالا باشد؟
از نظر درصد جاده نسبت به خودرو در حد بنگلادش و پاکستان شدیم یعنی جمعیت و تراکم بسیار بالا و جاده و خیابان بسیار کم و آنهم جاده ها و خیابانهایی غیر استاندارد. خودتان ببینید در یک روز تعطیل جاده های اطراف تهران و شهرهای بزرگ چه ترافیک محیرالعقولی پیدا میکنند! پایین بودن فرهنگ رانندگی و عدم توجه به حقوق بقیه رانندگان در اکثریت ما ایرانیان مشهود است که عملن برخورد با متخلفین را بسیار سخت یا غیر ممکن کرده. تعداد تخلفات کوچک و بزرگ در همین اتوبان تهران کرج به قدری بالاست که اگر پلیس بخواهد همه آنها را جریمه کند عملن اتوبان بسته میشود.
کجای این مملکت درست و منطقی عقلانی و علمی است که جریمه اش درست و حسابی باشد؟ چه چیز ما شبیه ملتهای متمدن است که جریمه هایمان اروپایی باشد؟ کدام سیستم مدیریتی و تصمیم گیری بر پایه تحقیقات علمی و آکادمیک و علم و منطق و دانش روز است ؟