اخباراخبار خارجی

SF موتورز، رقیب چینی تسلا

شرکت SF موتورز چین به تازگی از دو خودروی کراس اوور تمام الکتریکی و برقی رونمایی کرده است. این موضوع به وضوح نشان می‌دهد که این شرکت می‌خواهد به رقابت با تسلای آمریکا بپردازد. شرکت نوظهور SF موتورز که تحت مالکیت گروه صنعتی چانگ چینگ چین بوده و دفتر مرکزی آن در ایالت کالیفرنیای آمریکا مستقر شده است، مدت‌هاست در زمینه طراحی و تولید خودروهای برقی و دوستدار محیط زیست فعالیت‌های گسترده‌ای می‌کند و هم‌اکنون نیز در حال توسعه فعالیت‌های خود در آمریکا است. این شرکت چینی در ماه اکتبر سال گذشته میلادی، شرکت نوآور InEVit را خریداری کرد تا به این وسیله بتواند در تولید خودروهای تمام برقی و باتری‌های قدرتمند مورد استفاده در این گونه خودروها به موفقیت و دستاوردهای بزرگی دست یابد.

این برند ادعا کرده که پیش فروش دو مدل خودروی برقی شاسی‌بلند و کراس اوور، از اواخر سال‌جاری ۲۰۱۸ میلادی آغاز خواهد شد و قرار است در سال آینده نیز وارد خط تولید انبوه شوند. این دو مدل خودروی شاسی‌بلند، از قابلیت‌های نیمه خودران، امکانات تمام هوشمند و ۲ یا ۴ موتور الکتریکی و فناوری باتری بهره‌مند خواهند بود. به این ترتیب رقیب تازه‌ای برای خودروهای تمام برقی تسلا در آمریکا قدم به عرصه تولید انبوه این گونه خودروها گذاشته است و می‌تواند به رقابت تنگاتنگ و به چالش کشاندن مستمری با این شرکت آمریکایی با برنامه‌های جاه‌طلبانه و بلند‌پروازانه آن بپردازد. بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

بنابراین بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود به این منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند. دولت‌های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به‌منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند/دنیای اقتصاد

3 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا