آیا بنزین گران خواهد شد؟
با وجود این که طبق مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۶، قیمت بنزین و حاملهای انرژی در سال جاری نباید افزایش پیدا کند، افزایش میزان مصرف بنزین و عدم کاهش آن از ابتدای سال تاکنون احتمال سهمیه بندی یا گران شدن این حامل انرژی را قوت بخشیده است.
اوایل اسفندماه سال گذشته بود که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به بخش درآمدی لایحه بودجه 96 تصویب کردند که قیمت بنزین، گازوئیل و سایر حاملهای انرژی در سال 1396 افزایش نیابد. قانونی که احتمال میرود با توجه به افزایش بی سابقه مصرف بنزین در کشور با اندکی تغییر مواجه شود.
منابع رسمی و غیر رسمی در کشور از میانگین مصرف بنزین بین 79 تا بیش از 83 میلیون خبر داده اند و اعلام کردهاند این افزایش مصرف و عدم کاهش آن در کشور بی سابقه بوده است. میزان مصرف بنزین در تیرماه سال جاری نسبت به تیرماه سال گذشته 9 تا 10 میلیون لیتر افزایش داشته است. بهطور کلی میانگین کل مصرف بنزین از ابتدای سال تاکنون 8.5 درصد رشد داشته است.
با وجود این که مسوولان ذیربط بارها بر این موضوع تاکید کرده اند که حتی در زمان پیک مصرف بنزین مشکلی در تامین و توزیع آن وجود ندارد، این موضوع را نیز مطرح کرده اند که با این حال چنانچه روند صعودی مصرف بنزین کنترل نشود ممکن است دولت و مجلس شورای اسلامی مصوباتی در خصوص تغییر قیمت یا سهمیه بندی داشته باشند.
به گفته منصور ریاحی – مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی – با این که اکنون این شرکت پاسخگوی نیازهای کشور است، اما چنانچه مورد خاصی پیش آمد مدیریت کلان کشور باید در این زمینه تصمیم گیری کند. دولت اکنون در قبال سوخت، یارانهای سنگینی میپردازد در صورتی که قیمت سوخت بسیار بالاتر از این نرخها است و این موضوع نیاز به کارشناسی دارد. چنانچه نتوانیم روند صعودی مصرف بنزین را کنترل کنیم دولت و مجلس باید مصوباتی درخصوص تغییر قیمت یا سهمیه بندی داشته باشند و ما به عنوان مجری تنها اجراکننده سیاست ها هستیم.
براساس این گزارش دلایل مختلفی برای افزایش مصرف سوخت اعلام شده است که یکی از مهم ترین آنها افزایش تولید خودرو در کشور است.
در سال 1394، 966 هزار خودرو تولید شد که این میزان در سال 1395 به یک میلیون و 340 هزار خودرو رسید. به عبارت دیگر تولید خودرو در کشور در سال 1395 نسبت به سال 1394، 38 درصد رشد داشته است. از سوی دیگر برخی براین باورند که دلیل مهم دیگر افزایش مصرف بنزین در کشور ثابت بودن این حامل انرژی برای دو سال و ارزان بودن قیمت آن در کشور است.
ایسنا
دلیل اینکه چرا مصرف بنزین زیاد شده اینست که مسافرکش های اینترنتی با هزینه حمل پایین به بنزین ارزان قیمت حجوم آورده اند و ما فکر میکنیم که برای معضل بیکاری چاره ای اندیشیده ایم !
دوست عزیز چه ارتباطی داره به مسافرکش های اینترنتی.. مثل اینه که بگی مردم جای رد و بدل کردن پول نقد دارن از پول الکترونیکی استفاده میکنن و با مصرف بی روییه رسید کاغذی صدمه به درختا و فضای سبز میخوره.
خدمات الکترونیکی و اینترنتی همیشه باعث بازدهیه بیشتر میشه.
همه اون بیکارهایی هم که میفرمایین قبلا آژانس های مسافری بوودن با بازدهیه پایین.
تراکم بیش از اندازه کلانشهر ها و نبود زیرساخت های جاده ایی و سیستم حمل و نقل عمومی و فرهنگ استفاده از وسیله نقلیه رو گردن پیشرفت تکنولوژی نندازیم.
دیدگاه جالبی بود. امکانش هست.
تولید ملی خودرو داریم که در بهترین حالت صدی ۱۰ مصرف دارن
۲۰۷ اتوماتیک / ۴۰۵ / پرشیا / چندین مدل سمند
انواع پراید ها هم که ۹ مصرف دارن
با این نوع تولید در واقع بنزین دارین هدر میدیم و کلی هم کشتنه و مجروح.
کجا دارین میرم
چقدر باید طول بکشه دست از سر این ماشین ها برداریم
حالا ببینید چند سال زمان میبره تولید خودرو هیبرید در ایران
صدی ۳.۵ بده؟؟؟
کاهش آلودی هوا و مصرف ۱/۳
فقط راههایی که قدیمی