اسلایدرفناوری و تکنولوژی

اختراع سامانه تشخیص چاله توسط جگوار

ایده آل برای ایران

شرکت خودروسازی جگوار از فناوری هشدار چاله رونمایی کرده که به راننده در تشخیص دقیق چاله های کوچک و بزرگ کف خیابان و جلوگیری از وارد آمدن خسارت به خودرو کمک زیادی می کند.

    شرکت جگوار لند روور برآورد کرده که ضرر و زیان صاحبان خودرو از بابت عبور وسایل نقلیه شان از چاله های کوچک و بزرگ خیابانها جاده ها بالغ بر 4.3 میلیارد دلار است. بزرگی این رقم برای تولید کننده خودرویی نظیر جگوار کافی است تا بر روی فناوری جدیدی کار کند که ضمن تشخیص این چاله ها، از بخش قابل توجهی از ضرر و زیان ناشی از آنها بکاهد.

    جگوار-1

    این فناوری اکنون با نام Pothole Alert ارایه شده است. این سیستم جدید نه تنها مکان دقیق چاله ها را نشان می دهد بلکه به راننده اطلاعات جالبی توجهی درخصوص میزان تکانها و شدت وارد آمده به خودرو درصورت افتادن چرخهای آن در این چاله ها ارایه می کند. همچنین این فناوری جدید می تواند داده های ارزشمندی درباره سایر خطرات احتمالی پیش روی راننده در حین عبور از خیابانها ارایه کند.

    این فناوری جدید که توسط مرکز تحقیقات پیشرفته جگوار لند روور ارایه شده به صورت لحظه ای کار می کند و در واقع اطلاعات را به طور آنی کسب کرده و در اختیار راننده قرار می دهد.

    جگوار-2

    سیستم به محض شناسایی چاله ها، در اندک زمانی که برآورد می شود تنها درحدود چند میلی ثانیه باشد، سیستم تعلیق خودرو را تنظیم می کند تا کمترین لطمه ممکن به آن وارد شود. این فرآیند نوعی سیستم کنترل تعلیق نیمه فعال است که از ذرات مغناطیسی معلق در مایعی مخصوص برای تنظیمات مورد نظر استفاده می کند.

    جگوار-4

    پیش بینی می شود این فناوری جدید به زودی بر روی طیف متنوعی از خودروهای جگوار نصب شود. معمولاً ارائه چنین تکنولوژی هایی با واکنش سریع شرکت های رقیب مواجه می شود اما در نهایت رقابت بوجود آمده به نفع مشتری خواهد بود.

     

    جوان خودرو

     

    6 دیدگاه

    1. افرین به جگوار دمشون گرم به فکر چاله چوله های خیابونا هم هستن. پیشنهادمیکنم برای تست میدانی بیان ایران اگه جواب داد رو محصولاتشون نصب کنن. اونا کجا ما کجا .کسی میدونه اونا کجا میرن ما کجا میخوام بریم?

      1. تکنولوژی دست اینهاست
        آلمان، ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آمریکا و تا حدی ژاپن

    2. خوبی این مطلب به اینه که میفهمیم بقیه جاهای دنیا هم چاله چوله تو خیابونها و جاده ها هم هست.خیالم راحت شد

    3. در راستای تقویت اشتغالزایی و کمک به فن آوری تشخیص چاله ..میتونیم بخشی از چاله و چوله خیابونهامون رو به کشورهای بلاد کفر که در مضیقه هستند صادر نماییم…

    4. مالکیت 100 درصدی هندی برای جگوار یا هر ماشین دیگه، هیچ وقت اصالت خودرو رو تغییر نمیده، این فقط برای شرکت مادر سود هست و باعث میشود که با کمتر کردن هزینه ها تمرکز یشتری روی محصولاتش داشته باشه و پیشرفت و فروش بهتری رو با قیمت کمتری ارایه بده

      قابل توجه یه جند نفری که فکر میکنند مالکیت چینی یا هندی اصالت یه شرکت رو زیر سوال میبره مثل ولو، ام جی ، جگوار یا لندرورر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا