تولید فیوز هوشمند توسط مخترع ایرانی
نادر نصرت پور مخترع « سیستم هوشمند اعلام سوختگی فیوز خودرو » گفت: در خودرو ها، زمانی که در اثر یک اتصالی، فیوزی می سوخت، مشخص نمی شد که کدام فیوز سوخته است و این کار باعث می شد تا همه فیوزهای خودرو تعویض شوند.
وی افزود: از این رو موفق به اختراع فیوزهای هوشمندی شدیم که به هنگام سوختن، هوشمندانه به راننده اطلاع می دهد.
به نقل از عصر خودرو – نصرت پور با بیان اینکه این سیستم بیشتر در بخش عیب یابی برق خودرو کاربرد دارد، خاطرنشان کرد: در این فیوزهای هوشمند، یک ال ای دی کار گذاشته شده تا به هنگام سوختن راننده و یا تکنیسین متوجه شود که کدام فیوز نیاز به تعویض دارد.
وی با بیان اینکه با این نوع فیوزها که هیچ نمونه ای ندارند، مسیر عیب یابی اتصالی برای تکنیسین مشخص می شود، اظهار داشت: این فیوز درخودرو های سبک و سنگین ، هواپیماها، قطار ، مترو، لودر، گریدر و بیل مکانیکی به کار برده می شوند.
وی افزود: این فیوزها در حوزه قطعه سازان الکترونیکی داخلی و خارجی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
نصرت پور با بیان اینکه این فیوز ها می تواند به راحتی جایگزین فیوز های معمولی شود ، گفت:این محصول می تواند تمام خودرو ها اعم از سواری و سنگین مانند اتوبوس ها، کامیون ها، مینی بوس ها، خودرو های راهسازی را تحت پوشش قرار دهد.
این اختراع با همکاری نوید نصرت پور به نتیجه رسیده است.
روی فیوز ها یک ال ای دی کار گذاشتی شد اختراع؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تابحال اینهمه شرکت های بزرگ خودرو سازی این رو نفهمیده بودند؟
الله اکبر!بازم دستان توانای ایرانی!
خوب حتما نفهمیدن بودن دیگه !!!
بازم خوبه.
به این میگن ابتکار نه اختراع.
اتفاقا یکم فکر کنید میفهمید که کارش حرف نداره. فیوز به صورت سری در مدار قرار میگیره یعنی ما فقط قطب مثبت باطری رو داریم . کی میتونه با یک قطب باطری led روشن کنه؟
فرید جان
یک سر قطب مثبت هست و طرف دیگر برای قطب منفی، با سری کردن یک مقاومت باعث کم شدن ولتاژ و بوجود آمدن اختلاف پتانسیل برای روشن کردن LED میشه
طرحی ساده و منطقی است
متاسفانه من اين فيوز را دوسال قبل اختراع كردم و حالا داشتم دنبال كارخانه سازنده فيوز مي گشتم كه اين مقاله و اطلاعيه را ديدم. در فيوز اختراعي من يك ديود نوري و يك مقاومت 470 تا 1 كيلو اهم بكار رفته بود.