سایر نقلیهقطار

خطرناک ترین مسیرهای ریلی جهان کدامند؟

مسافرت با قطار قابل مقایسه با خودرو شخصی و حتی هواپیما نیست، علی رغم ایمن شدن بسیاری از مسیرهای ریلی جهان، برخی از مسیرها هستند که قدمت ۱۰۰ ساله داشته و عبور از آنها بسیار خطرناک است. البته بسیاری از این مسیرهای اگرچه خطرناک بوده اند اما حادثه های ریلی کمی در آنها به وقوع پیوسته، این در حالی است که برخی مسیرهای ریلی در برخی از کشورها با وجود ایمن بودن، شاهد رخدادهای مرگباری بوده است. در زیر خطرناکترین مسیرهای ریلی جهان به شما معرفی شده است.

۱- راه آهن جورج تاون لووپ کلرادو -آمریکا

این راه آهن که روی کوه‌های صخره‌ای کلرادو واقع است در قرن نوزدهم  صرفا به منظور دسترسی به معادن نقره ساخته شد اما امروزه به عنوان یک منطقه گردشگری شناخته می شود و گردشگران زیادی برای کسب تجربه‌های هیجان انگیز، این مسیر را برای سفر خود انتخاب می کنند. مدت زمان سفر با این قطار تنها یک ساعت طول می‌کشد.

۲- مسیر قطار وایت پس اند یوکون آلاسکا-آمریکا

این مسیر ریلی نیز که در ارتفاع ۸۷۳ متری از آلاسکا عبور می کند در سال ۱۸۹۸ جهت دسترسی به معادن طلا بنا شد. اما با بازسازی واگنهای آن، برای جابه جایی گردشگران استفاده می‌شود. قطار بخار این مسیر همچنین به سوژه‌ای برای توریست‌هایی تبدیل شده که در جست و جو حس حفاری هستند. این مسیر ریلی به میزان بسیار خطرناکی به صخره‌ها نزدیک بوده و سالانه حدود ۴۵۰ هزار نفر از آن بازدید می‌کنند.

۳- مسیر قطار لاس نوبس

این مسیر ریلی در سال ۱۹۳۲ راه اندازی شد و تکمیل آن ۲۷ سال به طول انجامید. لاس نوبس در ارتفاع ۴ هزار و ۹۰۰ متری بنا شده است و پایتخت آرژانتین را به شهر سالتا متصل می کند این مسیر خطرناک که  در مسیرش از ۱۳ پل و ۲۱ تونل عبور می کند پر از مسیرهای مارپیچی و زیگزاگی است.

۴- چنای رامس واران-هند

برای رسیدن به جزیره رامس وارام در جنوب هند باید سوار بر قطاری شد که از یکی از خطرناک ترین خط آهن های دنیا می گذرد. این مسیر ریلی که از روی اقیانوس هند گذر می کند در سال ۱۹۱۴ ساخته شده است و در ۲,۰۶۵ متری از سطح دریا قرار دارد. شدت باد و گردباد در این مسیر به قدری زیاد است که قطار ها مجبور هستند با حداقل سرعت از روی آن عبور کنند.

۵-کورانداسنیک-استرالیا

کورانداسنیک که یکی دیگر از خطرناک ترین جاده های ریلی در دنیا محسوب می شود در اواخر سال ۱۸۰۰ ساخته شده و هنوز هم از آن استفاده می شود. این مسیر ریلی پر پیچ و خم از میان جنگل های سرسبز استوایی و همچنین چند آبشار استرالیا می گذرد. قطارهایی که از این مسیر ریلی عبور می کنند هنگام رد شدن از میان آبشار به طور کامل خیس شده و در بسیاری از مواقع آب به داخل واگن ها نیز می ریزد.

۶- دویلزنوس-اکوادور

راه آهن بینی شیطان یا «نریز دل دیابلو» در کوههای آندس در ارتفاع ۹ هزار فوتی از سطح دریا قرار دارد و یکی از ترسناکترین جاده های ریلی جهان است. بر اساس باورهای قدیمی گفته می‌شود که این مسیر ریلی، مورد نفرین شیطان ملعون قرار گرفته است زیرا او نمی‌خواسته که راه‌آهن در آنجا ساخته شود و بهای اعمالی که برخلاف خواسته شیطان انجام شوند، با گرفتن جان انسان پرداخت می‌شود.

۷- آسومی نامی-ژاپن

شاید بتوان گفت راه آهن  آسو می نامی ژاپن را به عنوان یکی از وحشتناک ترین خط آهن دنیا نام برد زیرا این مسیر درست از کنار یکی از فعال ترین آتشفشان های ژاپن عبور می کند. با این وجود بسیاری از مسافران تنها به خاطر همین آتشفشان سوار این  قطار می شوند جالب آنکه در اکثر مواقع می توان از داخل قطار، شاهد خروج گدازه ها و جاری شدن آنها از کوه بود.

۸- مسیر قطار مرگ-تایلند

قطار مرگ از بانکوک به رانگون، در زمان جنگ جهانی دوم توسط ژاپنی‌ها ساخته شد. ساخت و ریل‌گذاری مسیر این قطار به قیمت جان ۹۰هزار غیرنظامی و ۱۶هزار زندانی جنگ تمام شد که از خستگی، گرسنگی یا بیماری جان خود را از دست می‌دادند. مشهورترین بخش این مسیر ریلی، پلی است که روی رودخانه «کوای» می گذرد.

۹- چمبرز و تولتک-نیومکزیکو

چمبرز و تولتک که یک خط آهن تاریخی است در سال ۱۸۸۰ ساخته شد. در ساخت ریلهای این مسیر از چوب استفاده شده است اما پس از نزدیک به یک قرن این خط آهن به طور کامل بازسازی شد و فقط برای سفر توریست ها مورد استفاده قرار گرفت. یکی از دلایل خطرناک بودن این مسیر ریلی، باریک بودن آن است که حفظ تعادل قطار را بر سر پیچ ها دشوار می کند.

۱۰- مسیر قطار اوتنتیکاچوجو-آفریقای جنوبی

این مسیر ریلی در سال ۱۹۰۸ راه اندازی شد و یکی دیگر از خطرناک ترین جاده های ریلی در جهان محسوب می شود. مسیر این قطار از صخره‌ها و قله‌های سنگی و اقیانوس هند عبور می کند. با وجود خطرناک بودن این مسیر، اما مناظر خیره کننده و زیبایی هایی که در طول مسیر وجود دارد گردشگران زیادی را به آنجا کشانده است. منبع : پارسینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا