به گزارش دنده6 : در حداکثر سرعت خود، F-۲۲ می تواند تا ۲.۲۵ ماخ (۲,۷۶۲ کیلومتر در ساعت) پرواز کند. چیزی که F-۲۲ بیشتر از جنگندههای قدیمی دارد، یک ویژگی سوپرکروز است که سرعت کروز آن را روی بیش از ۱.۵ ماخ (بیش از ۱,۸۴۰ کیلومتر در ساعت) تنظیم می کند، به طور قابل توجهی سریعتر از سرعت کروز بیشتر جنگنده ها.
یک F-۲۲ Raptor با دو مخزن سوخت خارجی می تواند کمی بیش از ۲,۹۶۰ کیلومتر را طی کند. خوشبختانه سوخت گیری هوایی در مورد این جنگنده نیز امکان پذیر است و به طور متوسط ۱۰ دقیقه طول می کشد تا باک ها دوباره پر شوند. برای F-۲۲ حدود ۲ ساعت و ۱۷ دقیقه طول می کشد تا با سرعت سوپرکروز ثابت مسافت بین دو شهر لسآنجلس تا نیویورک را طی کند. این عدد کاملاً بر اساس تئوری است، و حفظ سوپرکروز برای آن مسافت، سوخت زیادی را مصرف میکند. سرعت استاندارد کروز F-۲۲ حدود ۱,۱۰۴ کیلومتر در ساعت است، بنابراین این مسافت در واقعیت ۳ ساعت و ۴۲ دقیقه طول می کشد تا طی شود.
F-۳۵A دارای یک موتور توربوفن پرت اند ویتنی F۱۳۵-PW-۱۰۰ است، همان موتوری که در مدل های دیگر وجود دارد. این موتور نیروی پیشرانه ۴۳,۰۰۰ پوندی فراهم می کند که به این جنگنده اجازه می دهد به سرعت بیش از ۱.۶ ماخ (۱,۹۶۴ کیلومتر در ساعت) برسد. سرعت کروز این هواپیما ۰.۸۶ ماخ (۱,۰۵۴ کیلومتر در ساعت) است. برد F-۳۵A حدود ۲,۱۶۰ کیلومتر است که با استفاده از باک های سوخت داخلی امکان پذیر می شود، زیرا F-۳۵ های آمریکایی فاقد باک خارجی هستند.
سوخت گیری این جنگنده تقریباً به اندازه سایر جنگنده ها طول می کشد، بنابراین با افزودن ۱۰ دقیقه به کل زمان، پرواز F-۳۵A از نیویورک به لس آنجلس ۳ ساعت و ۵۲ دقیقه طول می کشد. F-۳۵A دارای یک موتور واحد است، در حالی که اف ۲۲ دارای دو موتور است. F۱۳۵-PW-۱۰۰ پیشرفته ترین تک موتور مورد استفاده در یک جنگنده مدرن است که کارآیی برتر آن نسبت به دیگر موتورهای جنگنده آمریکایی را نشان می دهد.