اخبار خارجیاسلایدر

عجیب‌ترین خودروهای نیسان

نیسان ژاپن سازنده خودروهای مطمئن و ارزان‌قیمت است اما ما این بار می‌خواهیم عجیب‌ترین خودروهای این برند را خدمت شما عزیزان معرفی کنیم.

به گزارش دنده 6 – محصولات ساده‌تر و عامه‌پسندتر نیسان به فروش چند میلیونی دست یافته‌اند اما تولید اسکای لاین GT-R و Z باعث شد این برند ژاپنی کاراکتر دیگری از خود را به نمایش بگذارد. نیسان همچنان هم جزو برندهای محبوب ژاپنی است اما افت و خیزهای زیادی را تجربه کرده و هرگز دست به ریسک‌های بزرگ نزده است. در واقع این خودروساز بیشتر به دنبال تولید خودروهای ایمن و بی حاشیه بوده و در این کار موفق هم شده است. علیرغم وجود چنین تاریخچه‌ای، نیسان گاها با تولید خودروهای عجیب همه را سورپرایز کرده و ما هم می‌خواهیم در این مقاله عجیب‌ترین خودروهای نیسان را معرفی کنیم.

عجیب‌ترین خودروهای نیسان
نیسان راشین

اگرچه راشین جزو عجیب‌ترین خودروهای نیسان است اما در واقع جلوتر از زمان خود بوده است. این خودرو اولین بار در سال ۱۹۹۳ و در بازار ژاپن عرضه شد و جزو اولین کراس اورهای آفرود بوده است. همانند اکثر محصولات از این دست، توانایی‌های خارج از جاده واقعی راشین محدود بوده هرچند از سیستم چهار چرخ محرک بهره برده و مدل پایه آن به پیشرانه ۱.۵ لیتری با قدرت حدود ۱۰۰ اسب بخار مجهز بوده است. استایل راشین از شاسی بلندهای سنتی الهام گرفته هرچند پلتفرم و ظاهر یک خودروی شهری را به نمایش می‌گذارد. راشین فقط در بازار ژاپن عرضه شد و تا سال ۲۰۰۰ به فروش فراتر از ۷۰ هزار دستگاهی رسید.

نیسان کیکس

این خودرو را نباید با کیکس امروزی اشتباه گرفت. کیکس موردبحث ما فقط مخصوص بازار ژاپن بود و اساساً نسخه ریبج شده از میتسوبیشی پاجرو مینی به شمار می‌رفت. ظاهراً نیسان تلاش داشت مردان میان‌سال را جذب این خودرو کند و امیدوار بود در هر ماه حدود ۳۰۰ دستگاه از آن را بفروشد. کیکس از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ عرضه شد و حتی شایعاتی نیز درباره بازگشت آن به بازار وجود داشت.

نیسان فیگارو

آخرین خودروی رسمی که توسط بخش پایک نیسان تولید شد فیگارو نام داشت و جالب آنکه عادی‌ترین آن‌ها نیز به شمار می‌رفت. البته فیگارو همچنان خودروی عجیبی به نظر می‌رسد و ظاهری رترو را با قوای محرکه مدرن ترکیب کرده است. فیگارو بر پایه خودروی شهری میکرا توسعه یافت و از پیشرانه ۱ لیتری استفاده کرد. تمامی محصولات بخش پایک نیسان در ژاپن عرضه شده‌اند و فیگارو فقط به تعداد ۲۰ هزار دستگاه تولید شده و همچنان هم طرفداران زیادی دارد.

نیسان جوک نیسمو RS

بسیاری از افراد انتظار داشتند پسوند نیسمو RS روی یک خودروی پرفورمنس نیسان بکار رود اما جوک همه‌چیز را تغییر داد. این کراس اور ژاپنی از کیت بدنه جدید، تریم قرمز رنگ و قدرت ۲۱۵ اسب بخار سود برده که بیش از دو برابر قدرت جوک پایه است. اگرچه مهندسان نیسمو روی هندلینگ خودرو کار کردند اما در نهایت ما با یک کراس اور کامپکت طرف بودیم. ایده تولید جوک نیسمو RS بسیار عجیب است چراکه سایر محصولات این برند اولویت بالاتری برای پذیرفتن این نام و نشان داشته‌اند.

نیسان پولسار اسپرت بک

اکثر خریداران خودرو مجبور هستند از بین محصولات اسپرت و سواری، وانت پیکاپ، کوپه یا استیشن یکی را انتخاب کنند اما نیسان پولسار اسپرت بک به آن‌ها اجازه داد نوع خودرو را بعداً انتخاب کنند چراکه این محصول عجیب نیسان از سیستم سقف ماژولاری استفاده می‌کرد که می‌توانست به هر شکلی درآید. با انتخاب سقف بسته، پولسار اسپرت بک به یک کوپه تبدیل می‌شد و حتی امکان انتخاب نسخه‌های استیشن و تارگا نیز وجود داشت. حذف سقف نیز پولسار را به یک وانت پیکاپ بدل می‌کرد. این خودرو از سال ۱۹۶۸ تا ۱۹۹۰ در آمریکا عرضه شد.

نیسان کیوب

یکی از عجیب‌ترین خودروهای نیسان که شهرت زیادی دارد کیوب است که نسل اول آن در سال ۱۹۹۸ رونمایی شد و دومین نسل نیز در سال ۲۰۰۲ از راه رسید. سومین نسل کیوب در سال ۲۰۰۹ ظاهر شد و تا آن زمان ظاهر خودرو به حدی محبوب شده بود که نیسان کیوب در برخی بازارهای دیگر نیز ارائه شد. هر نسل این خودرو ظاهری عجیب‌تر به خود گرفت و تیم طراحی نیسان سومین نسل کیوب را همانند سگ بولداگ روی عینک‌های آفتابی توصیف کرد. تولید کیوب در ژاپن تا سال ۲۰۱۹ ادامه داشت.

نیسان پائو

پائو هم محصول بخش پایک نیسان است که در سال ۱۹۸۹ وارد خط تولید شد و حدود ۳۰ هزار دستگاه از آن به دست مشتریان رسید. با پیشرانه ۱ لیتری ۵۲ اسب بخاری، پائو علاقه‌ای به سرعت نداشت هرچند نظرات زیادی را به خود جلب کرد. این خودرو در ژاپن طرفداران زیادی پیدا نمود و حتی آمریکایی‌ها نیز به آن علاقه‌مند شدند. استایل خاص پائو شبیه هیچ محصول دیگری نیست و کلکسیونرها نیز آن را انتخاب می‌کنند.

نیسان مورانو کراس کابریوله

عجیب بودن پائو به این خاطر است که دلیل خاصی برای تولید آن وجود نداشت اما ریشه محبوبیت آن هم به همین موضوع مربوط می‌شود. پائو تلاش داشت یک خودروی هیجان‌انگیز با بازاری محدود برای طرفداران واقعی باشد نه تلاشی برای ایجاد یک کلاس خودرویی جدید و به همین خاطر هم موفق شد؛ اما نیسان مورانو کراس کابریوله بیشتر هدف دوم را دنبال کرد و در این امر موفق نشد.

نیسان بی وان

اولین محصول بخش پایک نیسان همین بی وان بود که در سال ۱۹۸۷ عرضه شد. استایل بی وان از نیسان میکرا الهام گرفت و نیسان انتظار نداشت به موفقیت زیادی دست یابد و به همین خاطر تصمیم گرفت حداکثر ۱۰ هزار دستگاه از آن را بسازد اما حتی قبل از آن اولین نمونه‌ها به دست مشتریان برسند بیش از ۱۰ هزار سفارش برای آن ثبت شد و نیسان هم تصمیم گرفت سیستم قرعه‌کشی را برای خریداران راه‌اندازی کند. رنگ زرد محبوب‌ترین انتخاب برای بی وان بود هرچند سه رنگ آبی، قرمز و سفید هم در دسترس بودند. موفقیت بی وان راه را برای تولید سایر محصولات بخش پایک همواره کرد.

اوتک زاگاتو استلویو AZ-1

دو شرکت اوتک و زاگاتو برای تولید این محصول بسیار خاص که حتی امروز هم جلب‌توجه می‌کند همکاری کردند. زاگاتو مسئول طراحی بدنه بود و اوتک هم پیشرانه ۶ سیلندر ۳ لیتری را به قدرت رسمی ۲۸۰ اسب بخار رساند هرچند خروجی واقعی این پیشرانه بالاتر بود اما به دلیل توافق جنتلمن بین خودروسازان ژاپنی، نیسان قدرت واقعی آن را اعلام نکرد. شاسی و سخت‌افزار این خودرو از نیسان لئوپارد گرفته شد و سقف تولید آن نیز فقط ۱۰۰ دستگاه بود.

نیسان S کارگو

در همان زمان که نیسان با زاگاتو و اوتک برای تولید استلویو AZ-1 همکاری کرد، بخش پایک این شرکت مشغول تولید ون‌های کوچک از جمله S کارگو بود. این خودرو در سال ۱۹۸۹ تولید شد و تنها محصول تجاری پایک به شمار می‌رفت. ظاهراً در تولید این ون از سیتروئن ۲CV الهام گرفته شده است. طراحی غیرعادی S کارگو باعث شد بسیار کاربردی باشد و کناره‌های تخت آن نیز حالتی ایده آل برای تبلیغات ایجاد می‌کرد. به همین خاطر ون موردبحث بین خریداران شخصی و کسب‌وکارهای کوچک محبوب شد.

نیسان جوک R 2.0

نیسان برای بازاریابی و جلب‌توجه بیشتر تصمیم گرفت جوک را به پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۸ لیتری سوپر اسپرت GT-R مجهز کند. این ترکیب به حدی خوب بود که ژاپنی‌ها تصمیم گرفتند نسخه جدیدی از آن را در سال ۲۰۱۵ و با نام جوک R 2.0 تولید نمایند. قدرت این مدل به ۶۰۰ اسب بخار می‌رسید و به لطف مهندسی نیسان توانایی زیادی در پیست داشت. با اینکه تنها یک دستگاه از جوک R 2.0 تولید شد اما چندین مشتری ثروتمند علاقه خود به آن را نشان دادند و نیسان نیز مجبور به تولید نمونه‌های بیشتر از آن شد. در مجموع ۴ نسخه رسمی از کراس اور موردبحث ساخته شده و پنجمین نمونه غیررسمی نیز کار شرکتی بریتانیایی بوده است. با قیمت حدود نیم میلیون دلاری، ظاهری عجیب و پرفورمنس قابل‌توجه، بی‌شک جوک R 2.0 عجیب‌ترین خودروی نیسان در تاریخ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا