اخباراخبار داخلیاسلایدشو

قیمت ساینا در بازار و کارخانه چند است ؟

بر اساس قیمت کارخانه و بازار آزاد محصولات سایپا در اردیبهشت ۱۴۰۴، ساینا GLX در کارخانه با قیمتی نزدیک به ۴۱۳ میلیون تومان به بازار عرضه می‌شود درحالی که قیمت این خودرو در بازار حدود ۵۲۲ میلیون تومان است بدین ترتیب با خرید ساینا GLX از کارخانه و فروش آن در بازار آزاد حدود ۱۰۹ میلیون تومان سود خواهید کرد.طبق قیمت کارخانه و بازار ارزان ترین خودرو اتومات ایرانی، ساینا اتوماتیک در باز حوالی ۶۱۲ میلیون تومان قیمت دارد اما این خودرو در نمایندگی های سایپا به قیمتی معادل ۴۹۴ میلیوت تومان معامله میشود که حاکی از اختلاف ۱۱۸ میلیونی قیمت ساینا اتوماتیک در بازار و کارخانه است.
همچنین قیمت کارخانه ساینا GX دوگانه سوز حوالی ۴۵۰ میلیون تومان تعیین شده است درحالی که این خودرو در بازار آزاد ۱۳۷ میلیون ارزان تر به قیمت ۵۸۷ میلیون تومان معالمه می‌شود بدین ترتیب معامله ساینا GX دوگانه سوز بیشترین سود را در بین خانواده ساینا دارد. جهت اطلاع از قیمت کارخانه و بازار آزاد ساینا در اردیبهشت ۱۴۰۴ جدول زیر را بخوانید.

قیمت کارخانه و بازار آزاد ساینا – اردیبهشت ۱۴۰۴

برند قیمت بازار آزاد(تومان) قیمت کارخانه(تومان) اختلاف قیمت(تومان)
ساینا GLX ۵۲۲,۰۰۰,۰۰۰ ۴۱۳,۴۷۳,۰۰۰ ۱۰۹,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S ۴۹۴,۰۰۰,۰۰۰ ۴۱۳,۸۳۰,۰۰۰ ۸۱,۰۰۰,۰۰۰
ساینا GX دوگانه سوز ۵۸۷,۰۰۰,۰۰۰ ۴۵۰,۳۸۸,۰۰۰ ۱۳۷,۰۰۰,۰۰۰
ساینا اتوماتیک ۶۱۲,۰۰۰,۰۰۰ ۴۹۴,۳۳۷,۰۰۰ ۱۱۸,۰۰۰,۰۰۰

ساینا ex چه تفاوتی با ساینا s دارد؟

این دو خودرو از نظر پیشرانه با یکدیگر تفاوتی ندارند و سایپا برای هر دو تیپ این خودرو پیشرانه معروف M۱۵ ساخت شرکت مگاموتور را استفاده کرده است. اما تفاوت هایی جزئی در ساختار فنی ساینا S با ساینا EX وجود دارد. طبق گفته مهندسان سایپا، ساینا S به جای استفاده از دریچه گاز مکانیکی، از نمونه الکتریکی به صورت استاندارد بهره می برد و همچنین ساختار مدیریت پیشرانه و برق آن نیز بروز شده است. همچنین طبق گفته مهندسان شرکت مگا موتور پیشرانه نسخه S نسبت نسخه های قبلی لرزش کمتری دارد و به صورت پایه با استاندارد آلایندگی یورو ۵ عرضه می شود. لازم به ذکر است طبق ادعای مهندسان این شرکت قرار است تا بزودی خودروهای ساینا S، ساینا G، کوییک S، کوییک G و اطلس مجهز به پیشرانه جدید و ارتقا پیدا کرده خانواده X۲۰۰ با نام M۱۵GSI شوند. این پیشرانه ۱/۵ لیتری از سامانه زمان ‌بندی متغیر سوپاپ‌ها (VVTi) بهره می‌برد. همچنین علاوه بر اینکه این پیشرانه جدید به بالانسر شفت جدیدی مجهز شده، ساختار پاشش سوخت و جرقه‌زنی این پیشرانه جدید نیز با سایر پیشرانه های M۱۵ متفاوت بوده و اگزوز آن از نوع استیل یا همان هدرز خواهد بود. تمام این تغییرات سبب شده است تا پیشرانه M۱۵GSI قدرتی در حدود ۹۰ تا ۹۴ اسب بخار را با گشتاور ۱۳۵ تا ۱۳۸ نیوتن متر تولید کند.عایق بندی کابین و موتور نیز در ساینا S نیز ارتقا پیدا کرده که امیر امر سبب شده تا صدای کمتری به کابین ساینای فیس لیفت وارد شود. همچنین استحکام بخش های جلو و عقب ساینا S نیز تا حدودی بیشتر از نسخه EX شده است.ساختار برقی و الکترونیک نیز آخرین تغییر در بخش فنی این دو خودرو است. ساینا S از سامانه BCM و مدیریت یکپارچه بهره می‌برد که همین مورد سبب شده تا ساینا S در بخش الکتریکی از ساینا EX قوی‌تر و دوام و کارایی آن بالاتر باشد. لازم به ذکر است این تغییر انجام شده در ساینا S این امکان را برای مالکان خود فراهم کرده تا بتوانند آپشنی چون کروز کنترل را در صورت تمایل به شکل اصولی نصب کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا