اخبار خارجیاسلایدر

مقایسه شورولت کامارو ZL1 و دوج چلنجر SRT هلکت

شورولت کامارو ZL1 و دوج چلنجر SRT هلکت جزو بهترین خودروهای عضلانی چند سال اخیر آمریکا هستند اما کدام‌یک از آن‌ها عملکرد بهتری دارد؟

به گزارش دنده 6 – دوج چلنجر و شورولت کامارو چند دهه است که رقابت فشرده‌ای با یکدیگر دارند. این دو خودرو تا جایی که امکان داشته پیشرانه‌های ۸ سیلندر سوپرشارژردار را زنده نگه داشته‌اند و از نظر فاکتورهای عملکردی همچون صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت و… شانه به شانه یکدیگر حرکت کرده‌اند. متأسفانه چلنجر SRT هلکت از مدت‌ها قبل راهی موزه شده و همین وضعیت درباره کامارو ZL1 نیز صدق می‌کند. شورولت کامارو ZL1 با نسخه ویژه کالکتور ادیشن خداحافظی باشکوهی با دنیای خودرو دارد و البته به نظر نمی‌رسد کسی شانس خرید نسخه صفرکیلومتر آن را داشته باشد. باید گفت خودروهای عضلانی ۸ سیلندر اگرچه همچنان به‌صورت محدود در دسترس هستند اما قطعاً در چند سال آینده به محصولاتی کلکسیونی و کمیاب بدل خواهند شد. هر دو خودرو در زمان تولید از نظر قدرت، شتاب گیری و حداکثر سرعت بسیار نزدیک به یکدیگر بوده‌اند.

شورولت کامارو ZL1 و دوج چلنجر SRT هلکت برای تسخیر قلب طرفداران و البته دلارهای آن‌ها رقابت کرده‌اند و نیروگاه‌های ۸ سیلندر پرقدرت را با قیمتی مناسب در دسترس خریداران قرار داده‌اند؛ اما کدام‌یک از این خودروها سریع‌تر هستند؟ کامارو از برخی ویژگی‌های مخصوص پیست همچون پکیج ۱LE پرفورمنس سود می‌برد اما چلنجر از نظر قدرت تولیدی دست برتر را دارد. آیا قدرت خالص باعث برتری می‌شود یا اینکه تمرکز روی پرفورمنس کلی پیروزی را تضمین می‌کند؟ برای یافتن پاسخ این سؤالات همراه ما باشید.

چلنجر SRT هلکت از پیشرانه ۸ سیلندر ۶.۲ لیتری سوپرشارژردار استفاده می‌کند و خودرویی دیفرانسیل عقب است. در تست‌های کار اند درایور، نسخه ردای پهن‌پیکر از این محصول توانسته صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۳.۷ ثانیه‌ای را ثبت کند که برای خودرویی با وزن ۲۰۴۷ کیلوگرمی عملکردی بسیار خوب خواهد بود. البته باید دانست مدل ردای جزو قوی‌ترین اعضای خانواده چلنجر هلکت است و درحالی‌که مدل هلکت استاندارد ۷۰۷ اسب بخار قدرت دارد اما خروجی مدل ردای به ۷۹۷ اسب بخار می‌رسد. این هیولا همچنین مسافت ۴۰۰ متر را در ۱۱.۸ ثانیه و با سرعت ۲۰۱ کیلومتر در ساعت طی می‌کند.

البته نسخه‌های قوی‌تر دیگری از چلنجر نیز وجود دارند هرچند این نیروگاه در دل خودروهای دیگر نیز بکار رفته است. در واقع پیشرانه ۶.۲ لیتری هلکت در محصولات دوج از جمله دورانگو SRT هلکت ۲۰۲۵ نصب شده است، خودرویی که صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۳.۵ ثانیه‌ای دارد. همچنین چارجر ۴ در نیز از این نیروگاه پرقدرت استفاده کرده اما چلنجر رقیب مستقیم کامارو محسوب می‌شود. همچنین چلنجر دیمن ۱۷۰ نیز مثالی بسیار خوب از توانایی‌های این پیشرانه است. البته باید دانست تنها قطعه دست نخورده در دیمن نسبت به مدل استاندارد هلکت میل‌لنگ آن است. مدل دیمن ۱۷۰ فقط در ۱.۶۶ ثانیه از سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر در ساعت می‌رسد اما برای ثبت چنین رکوردی باید از لاستیک‌های درگ رادیال و سوخت ویژه استفاده کرد. به همین خاطر دیمن ۱۷۰ را نمی‌توان رقیب کامارو دانست.

کامارو ZL1 نیز همانند هلکت از پیشرانه ۸ سیلندر ۶.۲ لیتری سوپرشارژردار استفاده می‌کند. این پیشرانه با کد LT4 شناخته شده و ۶۵۰ اسب بخار قدرت دارد که کمتر از هلکت استاندارد است و در مقایسه با ردای اصلاً حرفی برای گفتن ندارد. البته کامارو بسیار سبک‌تر از هلکت استاندارد بوده و وزن آن به ۱۷۶۳ کیلوگرم می‌رسد. بر اساس تست‌های کار اند درایور، کامارو ZL1 صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت ۳.۴ ثانیه‌ای داشته و مسافت ۴۰۰ متر را در ۱۱.۵ ثانیه و با سرعت ۱۹۹ کیلومتر در ساعت طی می‌کند. در خط مستقیم، کامارو ZL1 سریع‌تر از دوج چلنجر SRT هلکت استاندارد خواهد بود. البته اگر برای رقابت درگ از نسخه‌های سفارشی هلکت استفاده شود داستان کاملاً فرق خواهد کرد. خودروهای عضلانی همچون کامارو و چلنجر هلکت چندین سال است که چنین رقابت فشرده‌ای را با یکدیگر تجربه کرده‌اند و با اینکه عصر پیشرانه‌های ۸ سیلندر سوپرشارژردار آن‌ها به پایان رسیده اما امیدواریم رقابت سرعت و شتاب هرگز پایانی نداشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا