مقایسه قیمت خودروهای چینی در بازار و کارخانه
به نقل از مهر، زمزمههای مذاکره خودروسازان اروپایی و نزدیک شدن به تفاهم برای انعقاد قرارداد با دو خودروساز بزرگ ایرانی کافی بود تا طلسم حضور نسبتا انحصاری و البته چندین ساله چینیها در بازار ایران بشکند؛ حضوری که اگرچه با آغاز تحریمها در ایران و خداحافظی خودروسازان اروپایی همزمان شد، ولی سودآوری بسیاری برای تولیدکنندگان چینی خودرو داشت. حال اما رویای حضور پایدار چشمبادامیها در بازار خودروی ایران رنگ باخته است.
یکی از این نمایشگاه داران در گفتگو با خبرنگار مهر میگوید: قیمت برخی انواع مدلهای شاسی بلند چینی در بازار هنوز هم با افت شدید مواجه نشده است، اگرچه آنها نسبت به گذشته افت داشتهاند اما مدلهای سدان خودروهای چینی، به شدت کاهش قیمت را تجربه کردهاند و همین امر، سبب شده تا اقبال عمومی نسبت به خودروهای چینی در فاصله قیمتی ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان به شدت کاهش یابد.
وی می افزاید: بسیاری از خریداران که محدوده مالی تا ۵۰ میلیون تومان را برای خرید خودرو انتخاب کرده بودند و در عین حال هم میخواستند تا از یک خودروی خارجی با ظاهری متفاوت برخوردار شوند، به سراغ خودروهای چینی میآمدند اما اکنون با زمزمه قطعی شدن ورود خودروسازان خارجی در صنعت خودرو و شراکت با تولیدکنندگان، آنها هم دست نگاه داشتهاند.
این فعال بازار خودرو معتقد است که رکود در بازار خودرو تشدید شده است و نوعی چشم انتظاری نسبت به ورود خودروهای جدید به چشم میخورد، البته باید مصرف کنندگان به این نکته توجه داشته باشند که ورود خودروهای مشترک تولید ایران با سایر کمپانیهای بزرگ دنیا، حداقل امسال وارد بازار نخواهد شد و به نظر می رسد تا اوایل سال آینده، می توان تعداد محدودی از این خودروها را در بازار دید.
وی می افزاید: البته خودروسازان برخی مدلهایی را که می خواهند تولید کنند، به صورت آزمایشی وارد بازار می کنند تا ذایقه و اقبال بازار نسبت به آن را بسنجند، اما ورود آنها تاثیری بر خرید عام مردم نخواهد داشت.
تفاوت قیمت کارخانه و بازار خودروهای چینی
بررسی های میدانی نشانگر این است که قیمت جیلی امگراند اتومات در بازار ۷۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و در کارخانه ۸۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، جیلی شاسی بلند در کارخانه ۱۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و در بازار ۱۰۲ میلیون تومان، سابرینا هاچ بک در بازار ۵۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و در کارخانه ۵۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، ام وی ام ۵۳۰ در کارخانه ۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و در بازار ۴۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.
قیمت هر دستگاه ام وی ام x۳۳ فیس لیفت در بازار ۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و در کارخانه ۶۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ام وی ام ۳۱۵ هاچ بک در کارخانه ۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و در بازار ۳۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.
همچنین قیمت هر دستگاه لیفان ۶۲۰ با موتور ۱۸۰۰ در کارخانه ۴۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و در بازار ۴۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، لیفان x۶۰ در کارخانه ۶۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و در بازار ۶۰ میلیون و۷۰۰ هزار تومان است.
آخه تا کی میخوان این آشغالا رو به خورد مردم بدن؟
یواش یواش دارم به عقل مردم هم شک می کنم. ..
پولشون جای این آهن پاره های چینی میدن…
تا وقتی مردم بخرن!!!
اخه برادر من،همه مردم دوست دارن خودروهای با کیفیت سوار بشن ،ولی سطح درامد خیلیها اجازه نمیده با توجه به قیمتهای غیر واقعی خودرو تو کشور به خواستشون برسن،به ناچار خسته از تولیدات کسل کننده و بی کیفیت داخل به سراغ خودروهای صفر کیلومتر چینی میرن،امیدواریم رفع تحریمها هر چه سریعتر تاثیر خودش رو بگذاره تا مردم همین پولی رو که بابت خرید خودروی چینی میدن ،خودروی با کیفیت تری سوار بشن….البته اگه بعضی اشخاص و سیاستها اجازه بدن..
این آهن پاره های یکبار مصرف و نامتقارن بنظر من 20 ملیون هم نمی ارزن چه برسه به 50 و 60 البته ملت نمیخرن وشرکت های آهن پاره ساز باید یه فکری بکنن که بتونن یه جوری قالب کنن به ملت غیور اما براحتی زیر بار چینی های دیر فروش نمیرن داخلی های چینی شده هم دموده پرمصرف و مستهلک هستند و رغبتی برای خرید آنها نیست حالا چه خارجی ها سال بعد خودرو وارد کنند یا نکنند اما واضح هست که چند مدل جدید در راه است که دیر یا زود شاهد اونها خواهیم بود
الان البته بازار فقط برای چینی ها راکد نیست بازار تمام ماشینها راکده. حتی خودروهای خارجی هم توی بازار با قیمت نمایندگی با فاصله زیادی زیر قیمت فروخته میشه. خودروهای داخلی هم دچار رکود هستند. خود من یک خودروی پژو 206 کارکرده داشتم که حدود یک ما ه و نیم درگیر فروشش بودم که دست آخر با حدود دو میلیون تومان تخفیف نسبت به قیمت مورد نظر اولیه ام ( که با نظر کارشناسی و پرس و جو از بقیه تعیین کرده بودم) مجبور به فروش ماشین شدم.
یک نکته هم توی گزارش هست اینکه در مورد خودروی جیلی بحث تخفیف زیاد نمایندگی در فروش ویژه عید فطر نادیده گرفته شده که باعث شد قیمت این خودرو در بازار هم به یکباره افت کنه.
قیمت ماشین های وارداتی نسبت به شرکتی همیشه ۱۰ تا ۱۵ میلیون پایین تر بوده و همچنین وارداتی ها فول ولی شرکتی ها نیمه فول هستند
اطلاع نداری نظر نده
دوست عزیز من دقیقاً با اطلاع نظر دادم توی این مدت که درگیر فروش ماشینم بودم با نمایشگاه داران بعضاً در مورد وضعیت بازار خودروهای خارجی هم صحبت کردم که همانها گفتند که خودروهای خارجی هم نسبت به قبل و نه نسبت به فروش نمایندگی ها دچار رکود و افت قیمت شدند. الان چه در مورد خودرو چینی چه در مورد خودرو داخلی و چه در مورد خودروهای خارجی غیرچینی مشتری نیست و بازار در رکود به سر میبره و خرید و فروشهایی که میشه همگی زیر قیمت های قبلی است. همه منتظر تحولات جدید در بازار خودرو هستند تا بر اساس این تحولات اقدام به خرید ماشین کنند.
بعضی دوستان طوری به خودری چینی لقب اشغال می دهند که انگار خودمان مازاراتی می سازیم.!!!
هی کی میشه ما خودروی واقعا ایرانی ببینیم و باهاش رانندگی کنیم..
خدایش تا حالا شده یک پست بزارید که توش از محصولات کرمان موتور حمایت نکنید