اخبار خارجیاسلایدر

مقایسه نسل تازه فورد رنجر با تویوتا تاکوما

یکی جدید است اما حس کهنه بودن دارد و دیگری کهنه است و حس نو بودن! 

به گزارش دنده 6 – در گذشته‌ای نه‌چندان دور، تویونا تاکوما لقب پرفورش‌‌ترین وانت متوسط بازار را از آن خود کرده بود و رقیب اصلی آن هم رنجر به شمار می‌رفت که هرچند در فروش آن را شکست نداد اما رقیبی سرسخت به شمار می‌رفت. با معرفی مدل ۲۰۲۴ هر دو وانت یادشده، فرصتی دوباره برای رقابت فرزندان این دو خودروساز فراهم شده است تا توانایی‌هایشان را به رخ یکدیگر بکشند.

 

کابین
کابین تاکوما به‌جای تمرکز روی راحتی سرنشینان، به افزایش بهره‎وری آن‌‌ها پرداخته است تا از این طریق به گزینه‌ای توانا در بازار تبدیل شود. هرچند که نمایشگر ۱۴ اینچی کیفیت مناسبی دارد و فضای مناسبی هم در اختیار سرنشینان قرار گرفته است اما صندلی‌ها خشک ارزیابی می‎شوند و قابلیت تنظیم مناسب ندارند. به نظر می‌رسد عقربه‌های روبه‌روی راننده هم لگ (کندی نرم‌افزاری) داشته باشند. به این پکیج صدای جاده را هم اضافه کنید تا متوجه شوید تویوتا چگونه از مشتریانش پذیرایی کرده است.

در سوی دیگر این رقابت، رنجر رپتور حضور دارد که حس درونی بهتر و راحتی بیشتری  را در اختیار سرنشینانش قرار می‌دهد. صندلی‌ها حس خوبی دارند و پشتیبانی مناسبی را فراهم می‌کنند. نمایشگر استاندارد ۱۲ اینچی رنجر به‌خوبی درون داشبورد قرار گرفته است و عقربه‌های روبه‌روی راننده هم روان عمل می‌کنند. به نظر اطلاعاتی که رنجر در اختیار راننده قرار می‌دهد هم به‌اندازه کافی کاربردی هستند. به این مجموعه سواری کم‌صدا را اضافه کنید تا تجربه رانندگی یک رنجر ۲۰۲۴ را بهتر درک کنید.

امکانات باربری
در زمینه پیکربندی و امکان استفاده هوشمندانه از فضای سرنشینان و بخش بار، تاکوما دست برتر را دارد و حالت‌های بیشتری را در اختیار مشتریان تویوتا قرار می‌دهد. صندلی‌های عقب این وانت بلندقامت تا می‌شوند تا فضای بار مناسبی را در حالات مختلف فراهم کنند. تخت کامپوزیتی هم نیاز به به کف‌پوش جداگانه را از بین می‌برد؛ با این همه هنوز هم نیازمند امکانات افزودنی جانبی است.

رقیب آمریکایی تاکوما به تخت کاربردی‌تری مجهز شده است که احتمالا نظر خریداران بسیاری را به خود جلب خواهد کرد. این تخت به‌صورت استاندارد به چند قلاب گره‌زنی، خروجی برق و کف‌پوش مناسب مجهز شده است. البته صندلی‌های عقب رنجر به اندازه صندلی‌های تاکوما تا نمی‌شوند اما احتمالا این مسئله برای خریدارانش مشکل‌زا قلمداد نمی‌شود؛ چون اکثرا به‌فکر استفاده مناسب و بهینه از فضای بار هستند. در این بخش، رنجر باز هم گوی رقابت را از رقیب شرقی‌اش می‌رباید.

سواری
با توجه به ماهیت وانت‌ها، سازندگان این خودروها نمی‌توانند تمام امکانات و جنبه‌های مثبت یک وانت را در یک پکیج بگنجانند؛ اگر هم این کار را به‌طریقی انجام دهند، آن را با قیمتی سرسام‌آور به فروش خواهند رساند. به‌همین دلیل خبری از وانت متوسط لوکس نیست و بیشتر محصولات بالارده این شاخه در بازار آمریکا در ابعاد بزرگ‌تر یا با برچسب قیمتی بیشتر تولید می‌شوند.

در این بخش تویوتا به‌جای به تکامل رساندن بیشتر اجزای تاکوما، روی افزایش قدرت موتور آن تمرکز کرده است. موتور توربوشارژ جدید این خودرو شتاب مناسبی دارد اما به‌دلیل عملکرد نه‌چندان مناسب و کند جعبه‌دنده و صدالبته سواری خشک، تجربه‌ای ناخوشایند را فراهم می‌کند؛ به‌ویژه اگر باری را حمل نکند.

در سوی دیگر، رنجر با بهره‌وری از تعادل بهتر بین قدرت و راحتی، دست بالاتری دارد. تعویض دنده‌ها در این وانت روان‌تر از تاکوما صورت می‌گیرند و شتاب آن‌ هم کمی بهتر است. خوشبختانه این مزایا باعث نشده تا در کیفیت تجربه سواری و عملکرد سیستم تعلیق مضایقه شود؛ حتی اگر رنجر را در مسیرهای ناهموار قرار دهید باز هم سواری بهتری را نسبت‌به تاکوما تجربه خواهید کرد. به‌لطف فرمان با پاسخگویی مناسب‌تر، راننده رنجر می‌تواند با اطمینان خاطر بیشتری به سواری این وانت بپزدازد.

نتیجه
اگر قرار باشد بین یکی از این دو خودرو انتخاب کنیم، فورد رنجر ۲۰۲۴ انتخاب ما خواهد بود. راندمان بهتر، سواری راحت‌تر، تخت با امکانات بیشتر و پویایی بهتر خودرو از مزایای این وانت به شمار می‌روند. در حالی‌که تاکوما هم مزایی چون چندمنظورگی بیشتر و ترمزگیری بهتری دارد اما کابین آن در مقایسه با فضای داخلی رنجر پرسروصداتر قلمداد می‎شود، سواری خشک‌تری دارد و جعبه‌دنده آن هم چندان کاربرپسند نیست. اگر کسی وانتی با امکانات بیشتر، سواری بهتر و کاربرد راحت‌تر بخواهد قطعا باید به فکر تهیه فورد رنجر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا