وزیر؛ خودروسازان 10 سال است ضرر می دهند
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امیدواریم نمایندگان مجلس در کنار توجه به بحث قیمتگذاری خودرو، اهتمام جدی به حوزه تولید کشور داشته باشند و برای خروج خودروسازی از زیان دهی تلاش کنند.به نقل ازمهر، محمدرضا نعمت زاده از ضرورت حمایت بیشتر از صنعت خودروسازی کشور خبر داد و گفت: طی ده سال گذشته صنعت خودرو در ایران همواره زیان ده بوده و در صورت هدف گذاری برای توسعه، این صنعت باید از زیان دهی خارج شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: انتظار وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که همگان ضرورت حمایت از خودروسازی را بیشتر درک کرده و برای افزایش توانمندی های این حوزه در زمینه توسعه و تحقیقات صنعتی همکاری کنند.
وی با اشاره به ابلاغ سیاست های کلان حوزه علم و فناوری از سوی رهبر انقلاب و هدف گذاری اجرای آن ها در صنعت خودروسازی کشور تصریح کرد: برای اجرای این سیاست ها، خودروسازی ها باید مورد حمایت قرار گیرند و نباید انتظار داشته باشیم این صنعت با زیان دهی مستمر و دراز مدت بتواند توسعه هم پیدا کند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت تحقیق و طراحی در صنعت خودروسازی افزود: گروه خودروسازی سایپا در حال حاضر در این زمینه پیشتاز بوده و مرکز تحقیقات و نوآوری این مجموعه از تحرک قابل قبولی در این حوزه برخوردار است؛ ضمن این که باید شرکت های خودروساز برای همکاری با طرف های خارجی و مشارکت در اجرای برنامه های مشترک با شرکت های مطرح بین المللی تلاش کنند.
نعمت زاده همچنین با اشاره به تلاش خودروسازان برای تولید محصولات خود با استاندارد یورو4 خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این زمینه نتایج قابل قبولی حاصل شده و در حالی که هنوز سوخت یورو4 به طور کامل در سراسر کشور وجود ندارد، تمامی خودروهای تولیدی شرکت های داخلی با این استاندارد تولید و عرضه می شوند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به برگزاری مستمر جلسات شورای سیاست گذاری صنعت خودرو افزود: از آن جایی که اهمیت صنعت خودروسازی را نمی توان نادیده گرفت، تلاش کرده ایم با برگزاری این جلسات زمینه هماهنگی بیشتر را برای حمایت از این صنعت فراهم کنیم.
نعمت زاده اعتلای صنعت خودرو را یکی از راهکارهای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: تولید روزافزون خودرو و توجه به صادرات در این بخش یکی از مهم ترین راهبردهای وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
وی همچنین خواستار توجه جدی نمایندگان مجلس به این صنعت شد و اظهار کرد: امیدواریم نمایندگان مجلس در کنار توجه به بحث قیمت گذاری خودرو، اهتمام جدی به حوزه تولید کشور داشته باشند و برای خروج خودروسازی از زیان دهی تلاش کنند.
نعمت زاده در ادامه گفت: ایران اسلامی سال های بسیار دشواری را پشت سر گذاشته اما توانسته با آبرومندی خود را سربلند نگه دارد و امروز نیز این امانت به ما واگذار شده که باید برای حفظ آن تلاش کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در خاتمه با اشاره به مسائل بین المللی کشور اظهار کرد: امیدواریم مشکلات مربوط به تحریم هرچه سریعتر برطرف شود تا شاهد همکاری بیشتر با شرکت های بین المللی باشیم.
آقای وزیر من سوال دارم؟
اگه خودرو سازها 10 ساله که دارن ضرر میدن چطور تا الان ور شکست نشدن؟
چطور تا الان هزینه ها و حقوق کارگرا و کارمند هاشونو پرداخت کردن؟؟
پول از کجا آوردن ؟؟؟
چطور با این همه ضرر باز هم پاداشهای چند صد میلیونی هر سال به هیت مدیره میدن
با عرض پوزش به خاطر این حرف ولی آدم احمق بقیه را هم مثل خودش فرض میکنه
به قول دوست عزیزمون مگه میشه 10 سال ضرر بدن و ورشکست نشن؟
حالا اگه ضرر هم میدن که دیگه بدتر چرا تا حالا کارخانه را نبستین و این پول در مسیر درست و کاری که تجربه داریم و امکانش هست به بهره برداری و سود دهی برسونیم سرمایه گذاری نکردید؟
تا کی مردم باید تاوان این خودرو های بی کیفیت. با جان و مال خودشون بدن؟
واقعا این بشر عقل نداره
البته شاید راس میگه مثلا شاید قبل تحریم ها در تولید پژو 405 مبلغ 6 هزار دلار سود داشتن ولی الان شده 4 هزار دلار پس الان در تولید هر پژو 405 دوهزار دلار ضرر میکنن
یعنی قابلیت شون برای دزدی و سرکیسه کردن ملت کم شده
جم کنین برین بابا یه عمره که با این حرفا ملتو گول زدین دیگه حناتون رنگی نداره!
مگه میشه یه کارخونه تو این مملکت متضرر بشه و بتونه دووم بیاره؟ اونم 10 سال؟ تازه صنعت خودروسازی که ماشیناش هر چقدر هم بی کیفیت باشن ملت براش سر و دست میشکنن؟!
اقای نعمت زاده و سایرین هم انگار بیش از اندازه خوشحالن!!!
آخی ….. ( به سبک جناب خان)!
شنیده ها حاکی ازین است که در صورت روند ادامه نخریدن خودرو بتوسط ملت همیشه در صحنه و نون به نرخ روز خور در آینده ای نزدیک دو خودروساز ورشکست و ازمیان رفته نیز قطب جدیدی از خودرو مونتاژ کنی در بنادر ایران براه می افته که بنای آن در سال 93 بود
بنا به گفته آقایان اگر ملت به این تحریم ادامه دهند ممکن است دیگر دوخودروساز داخلی بدین صورت کار نکرده و دست از تولید برخی از مدل های باستانی نظییری پراید و پژو بردارند
لطفا منبع این شنیده ها رو ذکر کنید!!
سلام برای دولت اقای روحانی متاسفم که وزیر صنعت ومعدنش با این لحن بامردم ایران صحبت میکنه،مردم اگه این ارابه های مرگ وبخرن دیگه ضدانقلاب نیستن؟خائن کسی هست که بجای قبول واقعیتهابرای جان ومال مردم ایران ارزشی قائل نیستین ،باافتخار به کمپین خریدن خودروی صفر ممنوع میپیوندم
خانه ات نا امن گشته ای خدا
داده ای دست عرب منزل چرا ؟
بی تمدن وحشی و دور از ادب
هر بدی باشد در این قوم عرب
بهر آدم کردن این قوم دون
چند پیغمبر نمودی رهنمون…
بابا آقاى وزير افزايش توليد خودروى خارج از رده يعنى ضرر يعنى هدر دادن ثروت ملى كه با روح اقتصاد از هر نوعى و على الخصوص مقاومتى منافات دارد توليد رانتى و حمايتى حتى تو شرايط غير تحريمى هم جواب نداد سازماندهى خودروسازهاى ما بايد رقابتى باشد سرمايه گذارى خارجى هاى حرفه اى ومعتبر با مديريت خودشان و تنها با نظارت و أهداف ايجاد زيرساختهاى به روز در قطعه سازى ايرانى نجات دهنده اين صنعت است. شما اگر شهامتش را دارى فاتحه وضع موجود را بخوان كه جلوى ضرر را هر موقع بگيرى منفعت است.
وزیر؛ خودروسازان 10 سال است ضرر می دهند = دروغ سال
ببین دوست عزیز امیدوارم منظورمو درک کنید و اینقدر متفکر و بالغ و کنجکاو باشید که ریشه یابی کنید
خودروسازهای دولتی و مدیرانش و خودروهای بی کیفیت داخلی فقط قسمت کوچکی از سرطان انحصار مافیایی هستند . سود فروش با عناوین و اسامی مختلف به جاهای دیگه ای میره جاهایی که نمیشه اسمشونو برد . کل سود فروش جیب خودروساز نمیره پس احتمالا ضرر هم میده ولی صدای مدیر درنمیاد چون همین سیستم مافیایی انحصاری خودش مدیر رو عزل و نصب میکنه و این مدیر هم قسمتی از سیستم انحصاریه.
حتی مردم هم قسمتی از دستگاه انحصار هستن که با خریدهاشون خون تازه به این غده سرطانی میرسونن.
هر انحصاری روی نادونی جامعه و دیکتاتوری بنا میشه و انحصار خودروی ایران هم از این قائده مستثنی نیست.