پارس،سورن یا لیفان 620 ؟
محمد ملا عبدالهی – محصولی که موفقترین فیسلیفت صنعت خودرو ایران شناخته میشود و به زعم خیلیها دو دسته مشتریان جوان و خانوادهها را هدف میگیرد. اما اگر در دسته افرادی هستید که به دنبال تجربههای نو میروند و تمایل دارند آپشنهای قابل توجه را با پرداخت هزینه نه چندان زیاد دریافت کنند.
لیفان ۶۲۰ نیز در فهرست گزینههایی است که برای خرید یک خودرو تهیه کردهاید. ویژگی مشترک این دو محصول قرارگیری آنها در کلاسC است و البته میتوان گفت هر دو خودرو گزینههای مناسبی برای یک خانواده با جمعیت متوسط محسوب میشوند. وجه اشتراک دیگر این دو خودرو ظاهر به نسبت جسور آنها است که در جذب شما به سمت خودشان اصلا بیتاثیر نیست. برای رسیدن به پاسخ این سوال که کدام یک از این خودروها گزینه مناسبتری برای خرید هستند، این دو را به جان یکدیگر انداختیم و در یک آزمون خیابانی به مقایسه آنها پرداختیم.
اما پیش از این که وارد این کارزار شویم، عضو مهجور بازار که ویژگیهایی مشابه این دو دارد را نیز به این گروه نه چندان خشن دعوت کردیم تا ببینیم کدام یک از این سدانهای خانوادگی که همگی در محدوده چهل میلیون تومان قرار دارند(با تلورانس۵ میلیون تومان) گزینه مناسبتری برای خرید به شمار میروند.
نه همین لباس زیباست…
انتخاب یکی از این سه بر اساس ظاهر درست مانند این است که یک بوفالو ماده به خاطر جذابیت ظاهری جفتش را انتخاب کند. سه محصول که همگی پا به سن گذاشتهاند، اما شدت و ضعف آن با یکدیگر متفاوت است. شاید بد نباشد برای بررسی ظاهر این خودروها از قدیمیترین عضو گروه شروع کنیم. خودرویی که دوسال پایانی دهه هفتاد شمسی رونمایی شد و با وجود گذشت ۱۵ سال از آن زمان در نمای بیرونی تنها آینههای جانبیاش تغییر کرده است. با این حال به لطف استمرار تولید ۴۰۵ هنوز خیلیها این شیر دو رگه را زیبا میدانند. اما چیزی که برای پارس زیباتر به نظر میرسد سپردن آن به موزه و توقف تولید آن است.
راستش را بخواهید تداعی آخرین محصولی که برای جلوگیری از آسیب رنگ سپرهایش روی آن نوارهای پلاستیکی بدون رنگ کار گذاشته بود، برای ما کار دشواری است. شاید این نوارها را بتوان یک مزیت برای پارس دانست، اما باید به این نکته نیز اشاره کرد که این نوع طراحی سالها است که منسوخ شده و پارس با این ویژگی به خوبی پیر شدنش را فریاد میزند، درست مثل مردی که هنوز برای عصرانه کیک را به همراه نوشابه میل میکند.
برادر پارس نیز حال روز چندان بهتری ندارد، اسبی که از زمان معرفیاش در زمستان ۸۵ با یک افسردگی شدید در نمای جلو دست و پنجه نرم میکرد و تا به حال که در آستانه پا گذاشتن به ده سالگیاش است، فقط جلوپنجره و رینگهای آن تغییر کرده. این موضوع به خوبی اثر خود را بر فروش سورن نمایان کرده و بیراه نیست اگر بگوییم سهم عمده تقصیر مهجور ماندن این خودرو ظاهر آن است.
هر چند جلوپنجره طراحی شده توسط هادی هفتانی و داشبورد جدیدی که به سرپرستی “راس هیوارد” طراحی شد، کمی اوضاع را برای این خودرو بهتر کرد، اما تبلیغات اندک برای سورن این تلقی را ایجاد میکند که ایرانخودرو شکست این محصول خود را پذیرفته است.
و اما عضو شرقی گروه که از سال ۲۰۰۹ به بازار معرفی شده، تا کنون توانسته با ماسکی که از بامو E90 بر چهره دارد جای پای خود و لیفان را در بازار محکم کند، با این حال لیفان ۶۲۰ نیز در سال ۲۰۱۴ دستخوش تغییراتی در نمای ظاهری شده که هنوز خبری از عرضه آن در ایران به گوش نمیرسد. لیفان شاید جدیدترین چهره گروه را داشته باشد، اما نمیتوان چیزی به نام هویت در آن جست و جو کرد.
فضای داخلی
سورن مورد آزمایش از نوع ۵۷۵۱۱ است، و این یعنی جدیدترین و مجهزترین نمونهای که میتوان از این خودرو در اختیار داشت.
به لطف تغییرات اساسی که در سالهای ابتدایی عرضه سورن در کابین این محصول ایجاد شد، پیدا کردن ایراد ارگونومیک در آن کار سختی به شمار میرود. این داشبورد در میان عامه مردم و بازار به سوناتایی معروف است، اما به اتفاق تیم تست “نسل برتر” هر چه تلاش کردیم نتوانستیم شباهتی میان آن و هیچ یک از نسلهای هیوندای سوناتا پیدا کنیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که اولین فردی که این اصطلاح را به کار برده یا با هیوندای سوناتا آشنایی نداشته و یا در بهترین حالت تعریف نادرستی از واژه“شباهت” داشته است.
در هر حال کیفیت مواد مورد استفاده در سورن ELX با توجه به بهایی که برای آن پرداخت میکنید خیلی راحت رضایت شما را جلب خواهد کرد، اما پارچه بافت برجسته دوست داشتنی به کار رفته در تودریها که در محل تکیهگاه آرنج قرار دارند، خیلی زودتر از آنچه که تصورش را بکنید، کیفیت اولیه خود را از دست خواهد داد.
بلافاصله پس از پیاده شده از سورن سوار ۶۲۰ میشویم، لیفان تنها عضو گروه است که به جای استفاده از روکش پارچهای در صندلیها از چرم مصنوعی نه چندان مرغوب بهره برده است. سوار شدن این دو خودرو به فاصله اندک اختلاف ارگونومی این دو را به خوبی نمایان میکند.
در ۶۲۰ دسته دنده بیش از اندازه بالا به نظر میرسد و در دست گرفتن آن نیز حس چندان خوشایندی را منتقل نمیکند. پدالها نیز به طرز عجیبی به صندلی راننده نزدیک هستند. شاید شما نتوانید از ۶۲۰ تلنت کیفیتی مشابه سورن ELX را داشته باشید، اما شرایط از پارس بهتر به نظر میرسد. خرده ضعفهای مونتاژی و بی دقتی در این بخش نیز در هر سه خودرو به سادگی مشهود است.
ایرانخودرو به ضرب قوانین جدیدی که برای ایمنی خودروها در ایران تعریف شد، طرح جدید داشبورد پارس را به مرحله تولید رساند تا امکان نصب دو کیسه هوا روی آن مهیا باشد. در این تغییرات فوم نرم بخش اصلی داشبورد جای خود را به پلاستیک خشک داده که با کمی ارفاق میتوان آن را قابل قبول دانست. اما نکته آزار دهندهای که در کابین پارس وجود دارد، ضعف در پرداخت برخی قطعات مانند دستگیره درها یا کنسول میان صندلی که دریچههای هوای مجزا برای سرنشینان در آن تعبیه شده، است.
پژو پارس سال نیز در بحث ارگونومی مانند سورن است، با این تفاوت که صندلیهای ردیف جلو آن به خوبی سورن تنظیم نمیشوند و تا حدی عمیق به نظر میرسند.
فضای سرنشینان در ۶۲۰ کمی بزرگتر از دو خودرو دیگر گروه است، سورن و پارس نیز تقریبا در یک وضعیت قرار دارند. در مورد فضای بار هم لیفان با حدود ۶۰۰ لیتر گنجایش بیشترین فضا را در اختیار شما قرار میدهد و البته این امکان را هم به شما میدهد که صندلیهای ردیف دوم را بخوابانید تا این فضا از این هم بزرگتر شود. بعد از تلنت، سورن ELX با ۵۰۰ لیتر گنجایش در رتبه دوم قرار میگیرد اما خبری از خواباندن صندلیها نیست و فقط امکان دسترسی به صندوق بار از کابین برای آن فراهم شده است. در جایگاه آخر نیز پارس با گنجایشی حدود ۴۵۰ لیتر قرار میگیرد و هیچ یک از دو امکان بالا را فراهم نمیکند.
تجهیزات رفاهی
هیچ یک از اعضا این گروه سه تایی، آن قدر مجهز نیستتند که بتوان آنها را کامل دانست، اما به نوعی امکانات کافی را در اختیارتان قرار میدهند. ایران خودرو سری جدید سورن را از امکانات تازه پر کرده تا فصل جدیدی را برای این اسب نجیب رقم بزند. از سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک گرفته تا سیستم صوتی جدید با قابلیت اتصال به بلوتوث و کنترل از روی فرمان. شیشههای مجهز به آنتی ترپ و پاور ویندوز و آینههای جانبی که به صورت خودکار جمع میشوند، امکانات تازه این محصول هستند که چندان لوکس و فوقالعاده نیست، اما کاملا کاربردی هستند.
تمام این امکانات را میتوان در پارس سال هم مشاهده کرد و هر دو آنها به دریچه مجزا کولر برای سرنشینان عقب مجهز شدهاند، اما تنظیم برقی پشتی صندلی به همراه تنظیم گودی کمر و رینگهای آلیاژی و چند آپشن ریز و درشت دیگر تفاوت این دو در این بخش هستند. در مقابل رقیب چینی خود را برای برنده شدن در این بخش آماده کرده است. صندلی ۶۲۰ شاید به طور کامل دستی تنظیم شود، یا پاور ویندوز و تاشو برقی آینهها را نداشته باشد، اما یک صفحه نمایش لمسی به همراه رهیاب ماهوارهای و دوربین دید عقب را پیش روی شما میگذارد، سامانه روشنایی خودکار و سانروف برقی نیز سایر امکاناتی هستند که لیفان را از رقبا پیش میاندازد.
صندلی راننده
سورن مورد بررسی از یک پیشرانه ۱٫۷ لیتری با کد EF7 سود میبرد که ایران خودرو آن را با کمک موسسه FEVآلمان طراحی کرده و ساخته. خروج ۱۱۴ اسببخار نیرو از این پیشرانه برای به حرکت در آوردن این اسب رام کافی است، اما با وجود زمان زیادی که از معرفی آن گذشته، هنوز فکری به حال اضافه وزن آن نشده است. این اتفاق موج شده موتور نسبتا جدید ایران خودرو آنطور که باید نتواند عرض اندام کند. با رسیدن دور موتور به عدد ۳۰۰۰ صدای بلند به خوبی در کابین حس می شود تا جایی که ترجیح میدهید به جای فشار دادن بیشتر پدال گاز برای رسیدن به نیروی بهینه، دنده را تعویض کنید تا صدای موتور کاهش یابد.
موتور XU7 نصب شده روی پارس سال علاوه بر کمترین نیرو کمترین بازدهی را نیز در گروه دارد. موتور ۱٫۸ لیتری که تنها ۹۷ اسب بخار نیرو تولید میکند و در رده انرژی G دسته بندی میشود. با این حال به خاطر وزن کمتر، پارس به اندازه سورن رام نیست. در سمت دیگر لیفان تازهکار و کم ادعا از موتوری سود میبرد که با همکاری شرکت ریکاردو انگلستان طراحی و تولید شده، و بدیهی است توان ۱۳۱ اسب بخاری ۶۲۰ در کنار وزن کمتر آن نسبت به سورن، با کمترین زحمت این اسب ایرانی را پشت سر میگذارد. اما همین سنگینی سورن باعث شده تا پایدارترین عضو گروه باشد و به راحتی با سرعت ۸۰ کیلومتر با ان وارد پیچ های نه چندان تند شوید. اما نکتهای که ممکن در این خودرو چندان دلچسب نباشد، فاصله زیاد دندهها با یکدیگر است که کمی سخت جا رفتن نیز چاشنی آن شده است، مشکلی که در دو خودرو دیگر به چشم نمیخورد.
لیفان ۶۲۰ علاوه بر قدرت بیشتر، دید بهتری را نسبت به دو رقیب ایرانی خود ارائه میدهد که بخشی از آن را مدیون موقعیت بالاتر صندلی راننده است. پس از ۶۲۰ این کابین پارس است که دید خوبی به فضای اطراف دارد و در نهایت بیشترین نقاط کور متعلق سورن است. عضو کهنهکار گروه با اختلاف اندک بهترین هندلینگ را ارائه میدهد و پس از آن برادر ناتنیاش سورن قرار میگیرد. لیفان هم به سبب ارتفاع بیشتر نسبت به دو خودرو دیگر جایگاه سوم در اختیار دارد.
در پایان…
تصور کنید در حال به رخ کشیدن خودرو جدیدتان به دوستان خود هستید، اگر از اینکه در همان زمان خودرویی درست مشابه آنچه شما با آب و تاب از ویژگیهای لوکس و آپشنهای جدید آن برای دوستان خود تعریف میکنید با بار هندوانه از مقابل چشمانتان عبور کند، ناراحت نمیشوید یا از آن دسته افرادی هستید که خودروشان به فاصله اندکی از خرید میفروشند تا دوباره یکی مشابه همان را جایگزینش کنند، پژو پارس بهترین انتخابی است که میتوانید از میان این سه داشته باشید.
در واقع پژو پارس با محبوبیتی که در این سالها کسب کرده راحتتر از سورن و ۶۲۰ خرید و فروش میشود و به نوعی حکم پول نقد را دارد. سورن شاید در این زمینه هیچ شباهتی به پارس نداشته باشد، اما اگر به دنبال خودرویی ارزنده و خانوادگی هستید و البته حاضرید زمان زیادی را برای فروش آن صرف کنید میتواند گزینه مناسب شما باشد. اما اگر می خواهید با کمترین قیمت لوکسترین امکانات را در اختیار داشته باشید و شتاب و قدرت برایتان اهمیت دارد، ۶۲۰ خودرو مناسب شماست. در نهایت اگر ما بخواهیم یکی از این سه خودرو را انتخاب کنیم، به سمت سورن خواهیم رفت، با این شرط که امکان انتخاب قوای محرکه ۶۲۰ برای آن وجود داشته باشد.
مجله نسل برتر
** همان زمان خودرویی درست مشابه آنچه شما با آب و تاب از ویژگیهای لوکس و آپشنهای جدید آن برای دوستان خود تعریف میکنید با بار هندوانه از مقابل چشمانتان عبور کند، ناراحت نمیشوید. ** به نظرم بین این 3 تا سورن بهتر باشه هر چند که فروشش یکم دردسر داره ولی برای زیرپایی و البته مسافرت بهتر از دوتای دیگس
خوبن ولی گرونن
فقط پارس زانتیا موتور
سورن مشخصا در این جمع بهتره
من بین این سه مورد پارس ترجیح میدم ! (البته با موتور TU5)
ولی اگه یه سقف بودجه 40 تا 45 میلیونی برای خودرو های متوسط و خانوادگی بازار در نظر بگیریم به نظرم گزینه های بهتری نسبت به این سه مورد هست.
بهترین خودرو برای خانواده تو این رنج قطعا L90 هست که علاوه بر پیشرانه ی جدیدتر که هم پرقدرت تره هم خیلی کم صداتر است و هم مصرف سوخت پایینی داره.
ایمنی و دید خیلی بهتر نسبت به جاده در مقایسه با موارد بالا داره.
ولی خوب طراحی ظاهری و کابینش مورد پسند خیلی ها نیست.
و اگه آپشن و طراحی کابین در نظر خریدار باشه میتونه دنا (یه سورن لوکس تر) رو انتخاب کنه که سایت ایران خودرو هم دوباره فروشش با 42 میلیون تومان آغاز کرده. ظاهرا ملت همیشه در صحنه استقبال خوبی هم ازش کردن پس بازار فروشش هم خوبه.
با افزایش بودجه خوردهایی مثل jac j5 دنده دستی هم میتونه انتخاب خوب و متفاوتی باشه. (با طراحی زیبا و بروزتر بدنه و پیشرانه خوب)
مشکل محصولات ایرانخودرو موتورهاش هست.
xu7 موتور قدیمی و پر استهلاک
EF7 موتور پر عیب و ایرادی از جمله روغن ریزی حتی در هنگام صفری و … که این موتور کاملا نامطمئن کرده …
اگر موتور سمند موتور بی ازار و بروزی میبود میتونست انتخاب خیلی خوبی باشه
موتور ef7 هایی که بین سال های 90 تا تقریبا اواخر 92 تولید شدند مشکل داشتند. اونم واسه اون بود که قطعه از المان نمیامد و ایرانخودرو دریک اقدام نبوغ امیز!!!!! خط تولید قطعات یک موتور دیگه رو به زور به خط تولید سرسیلند و سایر اجزای موتورef7تبدیل کرد که نتیجه اش شد مشکل دار شدن تعداد زیادی از این موتور ها و از همه بد تر بی اعتماد شدن مردم نسبت به این موتور
اما در سال های اخیر هم یک سری قطعات کلیدی رو وارد میکنند و هم از دستگاه هایی برای تولد اجزای این موتور استفاده میکنند که واقعا برای تولید همین موتور ساخته شده اند. در نتیجه از سال 93 به بعد کیفیت و اعتماد پذیری این موتور افزایش یافته و با کمی ارفاق میشه گفت به همون کیفیتی رسیده که قبل از خرابکاری ایرانخودرو داشت.
من که جدیدا خیلی به ندرت میشنوم که موتور های ef7 از این مشکلات داشته باشند.
البته خیلی ها با کاری که ایرانخودرو کرد هنوز هم به این موتور بی اعتماد اند که میشه گفت حق هم دارند آبروی ریخته رو دیگه نمیشه جمع کرد!
من شخصا موتور ef7 رو میپسندم هم قوی هست و هم طراحی نسبتا به روز و هم کم مصرف و از موتور tu5 هم یکمی قوی تر هست!!!!!!!!!
یه سر به فروم تیونینگ تاک بزنید. کاربرانی که همین امسال هم تحویل گرفتن مشکل روغن ریزی , لرزش بخاطر ایراد دسته موتور و … دارند
آره فقط لیفان 620 اصلا مشکل نداره!
آقا من نمیدونم شما فازت چیه!
من اصلا حرفی از لیفان زدم؟!
من نه لیفان دارم نه طرفدار این ماشینم!!! و هیچ کجا هم دربارش اصلا اظهار نظری نکردم!!!
شما دوست داری هر ماشینی بخری به خودت مربوط میشه.
هیچکدام…….تا وفتی خودروی خوب با کیفیت و قیمت قابل قبول و ظاهر خوب تولید نشود ترجیج میدم ماشین اصلا نداشته باشم و این آشغالهام سوار نشم….
والا اگه بحث قیمت نبود من 620 رو به همشون ترجیح می دادم اما وقتی اختلاف قیمت پارس یا سورن حدودا 37 تومنی با 620 چهل چهار میلیونی نزدیک شیش هفت تومنه تصمیم گیری در مورد این سه تا سخت میشه
به نظر من اگه موتور ای اف سون قابل اعتماد بود و اگه ایرانخودرو وجدان داشت سمند دنا می تونست با 42 میلیون گزینه بروزی باشه که هم اسم و افت قیمت چینی ها رو نداشته باشه و هم اینکه نسبت به سورن و پارس بروز تر بود .
در نهایت من اگه قصد خرید ماشین صفر تو این بازه قیمتی رو داشتم ، چون استفادم خوانوادگیه شاید سمند با 31 میلیون حتی با موتور 1.8 گزینه خیلی خوبی بود اینجوری حداقل هشت میلیون نسبت به پارس و … صرفه جویی شده بود علاوه بر اینکه با نهایتا 4 میلیون میشه یه دست رینگ لاستیک خوب و به سلیقه شخصی به همراه یه سیستم مانیتور دار پایونر خرید علاوه بر اینکه بازم یه پولی دست آدم رو می گیره
در ثانی مگه سورن یا پارس جدا از یه سری آپشن ها معمولی چی نسبت به سمند دارن که ارزش مابه اتفاوت قیمت رو داشته باشه
آقا مگه نمیدیونی داشبورد تو این مملکت آپشن محصسوب میشه!!!
اونقدر بیچاره ملت ما تشنه تغییرن که یه داشبورد و فرمون و آمپر متفاوت براشون جذابه و حاضرن براش بیشتر هزینه کنن!!
ببین گیر چجه دزدایی افتادیم بعد 15 سال یه داشبور و پراغ رو عوض میکنن چهار تا پیز الکی هم اضافه میکنن 6-7 تومن گرونتر میفروشن ..
به نظر من mvm530 از هر سه بهتره موتور قویتری هم داره یه سر هم به سایت کاربرها بزنید اکثرا راضی هستند
از نظر ظاهری 530 جذاب نیست ..
همیشه میگن کسی که تو جیبش پول خرده هی سر وصدا میکنه.کسی که سر و صدا نمی کنه شاید بی پول نباشه.جیبش پر تراول چکه.
حالا حکایت این مقالست…
اصل مقاله بی سر وته هست.شما میگی.mvm 530 بهتره.کل متن غرض ورزانه نوشته شده…
مقایسهبی سر و ته.
سمند سورن با لیفان قابل قیاسه که بیایم مقایسه کنیم. ی عتیقه ایرانی اوردن تو رقابت.صد البته لیفان تز اون دوتا بهتره شک نکنید.
Mvm 530 هم خودروی راضی کننده ای هستش.
تموم شد رفت….بقیه متن خزعبلی بیش نیست
خيلي حرفات مستند بود
لیفان 620 دارای پاور ویندو می باشد. اصلاح شود لطفا. مصرف بنزین رو هم بهتره سنجیده بشه. متن خیلی ساده و بچگانه ای بود. در جواب یکی از دوستان، طراحی موتور 620 بروز تر از ال90 هستش.
فعلا که پولش نیست ولی اگر باشه 206 صندوق دار تی یو 5 با وزن کم، چهره جذاب و شتاب خوب و موتور نرمی که داره و البته 4 ستاره ایمنی ncap و قیمت 36.5 میلیون خریدش معقول تر هست تا سورنی که به هر حال بدنه سمند و موتور بدنامی مث ای اف سون و قیمت 300 بیشتر، و لیفانی که نمایندگیش رو تعطیل کنی فرقی نمی کنه با داخل نسبتا جذاب (البته طراحی داخلیش عین وانته) و قیمت تخیلی 48 میلیون با البته با سانروف و فضای داخلی در حد 206
به هر حال مصرف کننده ایرانی بدونه مشکلات مهندسی که در طراحی پیش بینی و رفع نشده قابل نیست و طراحی شرکت مشهوری مث پژو که اون هم به روز تر باشه خیلی بهتره و این اولویت بیشتری داره تا مشکلات کیفی قطعات که قابل رفع هست و اینم در نظر بگیرین که افت قیمت باعث کاهش توان اقتصادی خانواده و شخص می شه و اعصاب آدم رو خراب می کنه و تعمیرکار و قطعات که برای ماشین های غیرداخلی واقعا گرون هست.
فضای داخلی لیفان با 206 یکیه؟؟؟؟؟ طراحیش عین وانته؟؟؟؟؟ مطمین هستید تا حالا 620 از نزدیک دیدید؟؟؟؟ مدتی پیش کرمان موتور سه تای اول توی خدمت دهی شدش.
دویت ما لیفان رو با ال نود اشتبه گرفته.ال نود وانته عزیز نه لیفان
خواهشا از خدمات دهی کرمان موتور حرف نزنید که اصلا دوو ی ما رو نمیشناسه!!!!!!!!خاک بر سرش با اون خدمات دهیش
اون ماشینی که چهار ستاره ایمنی داره تولید فرانسه بوده و زمین تا آسمون با این چیزی که ایرانخودرو میسازه فرق میکنه!
ضمنا از سال 91 این ماشین از سیستم برقش تا موتور گیبریکس ایرانیزه شده و بشدن کیفیت نازلی داره. انقدر ساده انگارانه و از روی مشخصات قضاوت نکنید!. برید توی فروم ها مشکلات دارندگانش دارن رو ببینید متوجه میشید!
حمید
206 و لیفان 620 واقعا از نظر فضای سرنشین عقب مشکل دارن و تنگ هستن، یه بار سوار 620 شدم عقب نشستم با دونفر دیگه واقعا اذیت شدیم
لیفان 620 رو هم که فقط یکی زده! و اون هم شما دیدید!
توی تهران و کرج و ولش کن، شهر ما (بروجرد) که هیچ نمایندگی کرمان موتور وجود نداره و از شهر های اطراف اراک ، همدان ، کرمانشاه و خرماباد داره که دست کم 110 کیلومتر فاصله دارن و اصلا صرفه نداره ماشین بگیری که نماینگیش اینقدر دور باشه، ماشین خراب رو مصرف کننده بدبخت پطوری حملش کنه لابد یه میلیون هم هر بار باید بده برا حمل.
وقتی صحبت از خدمات می شه شما خودت رو نگاه نکن ، اون مصرف کننده شهرستانی رو هم گاهی در نظر بگیر.
علی
آره دیگه چون 206 فرانسه 4 ستاره داشت این 206 ایرانی لابد بدون ستاره ست دیگه؟! LOL
شما به ما بگو فرق شون چیه از لحاظ ایمنی
من حرفی ندارم دیگه!! 206 اتاقش از لیفان بزرگ تره!!
من کی اینو گفتم؟!
عجیب ترین برداشت از جملات من این بود
در مورد 206 تولید ایران و فرانسه هم چون ظاهر دو محصول یکیه قرار نیست کیفیت ساخت و و موارد بکار رفته در اون هم یکسان باشه!
از جنس ورق و ضخامتش تا کیفیت مونتاژ , کیفیت جوشکاری , بروز بودن خط تولید و … کاملا در ایمنی یک خودرو هم تاثیر خواهد داشت.
بنده خودم 206 داشتم هم هاچ بک و هم سدان.
ماشین بدی نیست . اما اینکه بگید بهتر از بقیه مسائل هست در صورتی میتونید قضاوت کنید که از تمام جهات به ریز تمام محصولات آشنا باشید و استفاده کرده باشید …
این که فلانی چی گفته و یا شما چی شنیدید اصلا منبع موثقی برای قضاوت نیست.
به هر حال کاش همینطور بود که شما میگید و واقعا این 206 همون 206 میبود و همون کیفیت رو میداشت. اما اونطوری که شما فک میکنید نیست…
علی یا شایدم بهتره بگم لیفان 620
می گم تولید فرانسه ش 4 ستاره داشت ، 206 ایرانی چنتا ستاره داره؟ طبق فرمایش جنابعالی بی ستاره ست دیگه؟!
این چیزایی که هم گفتی موثر نیست…من نمی دونم عوض شدن پخش و ای سی یو و سیستم برقی چه ربطی به ایمنی داره آخه؟!
نترس لیفان 620 که خریدی رو دستت باد نمی کنه چون اصن تغییراتی تو ایران اتفاق نمی افته
در جواب سرابی:
از نظر تو کیفیت ورق و جوشکاری و .. که دوستمون گفت تاثیری درایمنی ماشین نداره؟!
خوب باشه پس حرف تو درسته.
نرود میخ اهنین در سنگ
عجب!
میخای فک کنی من لیفان دارم فک کن.
اصلا من سهامدار شرکت لیفان هستم هر لیفانی فروخته میشه یک سهمی به من هم میرسه!!!
تو تمام کامنت های من رو تو این صفحه بخون بعدا بگو لیفانت رو دستت باد میکنه.
من از پژو صحبت میکنم میگی لیفان رو دستت نمیمونه؟!!!
حالا چون تو شهر شما نمایندگی نداره یعنی بدرد نمیخوره؟
خوب نخر.
سمند . 206 بخر هر روز تو نمایندگی باش حالشو ببر . چون هر روز باید بری نمایندگی.
من لیفان دارم ازش راضی ام اما نمیگم کسی بیاد لیفان بخره هر کی پول داره و خودش اختیار داره تصمیم بگیره چی میخاد بخره.
لیفان بهترین انتخابه از هر نظر نسبت به ال۹۰ و پارس و ۲۰۶ و …سرتره
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پف پف بو میده.
این ضرب المثل برای افرادی که دست به فرمون مثلا لیفان 620 نزدن اما اینجا در موردش اظهار فضل میکنن صادق هست.
نمیدونم چه کاریه که هر کس میخواد یه نظر بده.
بقول سعید بد نخر آقا .
لیفان بهترین خودروی ایران هست ، حتی از کیا سراتو و ام جی 6 و رنو فلوئنس بهتره ، مخصوصا ایکس 60
جناب سرابی من نه از کرمان موتور و نه از ایران خودرو بهم چیزی میرسه. فقط بعنوان مصرف کننده هر دو برند تجربمو خدمت عزیزانی که قصد خرید دارند میگم. در مقایسه این 3خودرو 620 در زمینه های زیادی برتری داره. حالا شما میتونی هرچی دوس داری خرید کنی و مصرف کنی.
مقایسه خوبی بود البته تکراری.
بهتر بود به جای پارس معمولی پارس TU5 رو انتخاب میکردید.سورن با موتور EF7 به خاطر کیفیت مونتاژ پایین دردسرهای فنی و برقی زیادی دارن که من ترجیح میدم سمتش نرم.پارس موتور معمولی هم که مصرف بالایی داره الان با این شرایط بنزین … و البته همه وارد به تعمیراتش هستن و همه جا قطعاتش هست.لیفان هم که همین امکانات زیادش تاریخ انقضا دارن و بعد از یه مدت از کار میفتن مثل سیستم صوتی.کرمان موتور هم مثل ایرانخودرو خدمات ضعیفی داره..در ضمن پارس هم دسترسی به صندوق عقب داره که نوشتید نداره!!
اگر تو این مقایسه پارس موتور TU5 بود یه نظرم بهترین گزینه خرید زیر ۴۰ میلیون میشد.
پارس ال ایکس هم یک دوجین ایراد داره و ماشین با کیفیتی نیست
من هر سه این خودروها رو امتحان کردم.
به چشم خریدار.
از پارس کلا خوشم نمیاد البته سلیقه ایه.
لیفان 620 صدای زیاد موتور تو دور بالا،در دسترس نبودن قطعات،افت قیمت و گیفیت پائین ادوات داخلی رو داره.
سورن هم نقطه کور فراوان،طراحی کقدیمی و کم هیجان به نسبت لیفان و کپ اولیه در شروع حرکت.
من سورن خریدم و به جز مشکل کپ اولیه ازش راضیم.
اون صدای موتور هم ک هفرمودین از دور 3000 خیلی زیاده واقعا اینجوری نیست.به نسبت لیفان و پرشیا ماشین ساکت تر و کم صداتریه.
من به شخصه تنها مزیتی که در لیفان می بینم داششبوردش هست ولی در بقیه موارد به نظر من پرشیا با موتور tu5 بهترین گزینست اون تعداد اسب هایی ک واسه این ماشین های چینی میخوره فقط رو کاغذ خوبه به جز موارد استثنایی مثل mg همچنین 3 سال ک از عمرشون بگذره میندازتت تو خرج
البته ناگفته نماند ک ماشین های ایران خودرو از 91 به بعد هم مثل چینی ها شده…
در کل میخام بگم ک لیاقت ما ها این نیست ک ماشین چینی سوار شیم (حداقلش ) و این قدر سرش بحث کنیم
به امید این ک تمام ماشین های چینی از کشور خارج شه و دو شرکت ایرانی هم به نظر مردم احترام بذارن تا همچین بلایی سرمون نیاد
اولا که پارس سال موتورش xu7 l3 هست که ۱۰۰ اسب بخار قدرت و ۱۵۳ نیوتون متر گشتاورش داره
اونی که ۹۷ اسبیه موتور xu7jp هست.
اما پارس دیگه زیادی قدیمی شده اما همچنان محبوب و پرخریدو فروشه.
دوما خودرو لیفان از بعد طراحی مشکل داره و دماغه جلوش تا شیشه جلو هیچ سنخیتی با کلیت خودرو نداره و اینقدر شیب کاپوتش تنده که کاملا حس اینکه دماغه خودرو مربوط به خود خودرو نیست رو بازگو میکنه.
صدای موتورش هم آذار دهندس و مصرفشم بالاست .
کیفیت امکاناتش هم پایین.بد مشتری و پر افتم هست.
سورن هم یک مشکل داره اونم موتورشه که کیفیت جالبی نداره و مشکلات عمده ای مثل روغن ریزی و کسر روغن و مشکل سرسیلندر و دسته موتور و اویل ماژور و برقی و غیره و غیره رو در کارکرد کم و بصورت اپیدمی پیدا میکنه.
تو یکی از سایتهای آگهی تو بخش خدمات آگهی دیدم برای تقویت کولر لیفان
رفتم ببینم جریان چیه دیدم یه لیفان دیگه رو کولرشو جوری تقویت کرده نکردنی.
خلاصه خوشم اومد ماشین خودمم دادم برام تقویت کرد
خیلی ردیف شد خداییش