متن کامل توافق نامه ایران و رنو /ایجاد مرکزمهندسی رنو در ایران
بر اساس توافق نامه وزارت صنعت و شرکت رنو، این خودروساز فرانسوی قرار است مراکز مهندسی، توزیع، فروش و خدمات پس از فروش خود را به صورت مستقیم در ایران راه اندازی کند.
پاریس در توافق نامهای که دقایقی پیش میان منصور معظمی،نماینده وزارت صنعت معدن و تجارت ایران و تیری بلوره قائم مقام شرکت رنو به امضا رسید قرار بر این است که ظرفیت همکاری دو طرف به شدت گسترش یابد.
این توافقنامه برای ایجاد یک جوینت ونچر میان گروه خودروسازی رنو و سازمان گسترش و نوسازی ایران (ایدرو) به امضا رسیده که منجر به گسترش حضور رنو در ایران خواهد شد.
این جوینت ونچر شامل یک مرکز مهندسی و خرید جدید برای حمایت از قطعه سازان داخلی و یک کارخانه تولیدی با ظرفیت اولیه ۱۵۰ هزار دستگاه در سال است.
دو خودرو سیمبل و داستر جدید اولین خودروهای تولیدی این کارخانه خواهند بود که در سال ۲۰۱۸ به تولید می رسند. رنو برای اولین بار در ایران، مراکز توزیع، فروش و خدمات پس از فروش خود را خواهد داشت. همکاریهای کنونی رنو با دو شریک خود سایپا و ایران خودرو در قالب جوینت ونچر رنو پارس، همچنان ادامه خواهد داشت.
محمد رضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت در این خصوص گفت: ایران به دنبال جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت خودرو است تا خودروهای به روز و رقابتی را به مشتریان ایرانی عرضه کند که استانداردهای ایمنی و کیفیت را دارا هستند.
وی افزود: شرکتهای زیادی را مورد بررسی قرار دادیم و به این نتیجه رسیدیم که رنو، با توجه به سابقه حضور مستمر ۱۲ ساله خود در ایران، شریکی ایده آل برای به انجام رساندن این پروژه است.
کارلوس گون، مدیرعامل رنو نیز گفت: بازار خودرو ایران تا سال ۲۰۲۰، ۲ میلیون ظرفیت خواهد داشت و این ظرفیتی غیر قابل انکار است. امضا این توافقنامه، مهر تاییدی است بر انتخابهای استراتژیک رنو در ایران. این توافقنامه سرآغاز فصل جدیدی است که رنو را در جایگاهی ممتاز قرار می دهد.
جوینت ونچر جدید شامل یک مرکز مهندسی و خرید خواهد بود که قطعه سازان داخلی را حمایت خواهد کرد. در قالب این جوینت ونچر، یک کارخانه تولیدی با ظرفیت اولیه ۱۵۰ هزار دستگاه در سال نیز فعال خواهد شد. با این حساب مجموع ظرفیت تولیدی گروه رنو در ایران ۳۵۰ هزار دستگاه خواهد بود.
دو خودرو سیمبل و داستر جدید اولین خودروهای تولیدی این کارخانه خواهند بود که در سال ۲۰۱۸ به تولید می رسند. در کنار این جوینت ونچر جدید، رنو همچنان به همکاری کنونی با دو شریک خود سایپا و ایران خودرو در قالب رنو پارس ادامه خواهد داد.
گفتنی است؛ رنو فعالیت خود را در ایران، از سال ۲۰۰۳ با تاسیس یک جوینت ونچر با دو شرکت خودروسازی سایپا و ایران خودرو آغاز کرد. رنو با همکاری شرکای خود تا کنون ۵۰۰ هزار خودرو در ایران تولید کرده است. رنو هم اکنون در ایران تندر، تندر پیکاپ، ساندرو و ساندرو استپ وی را تولید میکند/مهر
بخدا ملت ایران نمیدونم چه گناهی دارن که بعد از برجام فقط وعده شنیدن ؟؟؟ اخه چرا ؟ با این قرارداد و انتقادهایی که همیشه رنوپارس به سایپا و ایران خودرو داشته پس باید خودش خودرویی مثل سیمپل که دقیق ال نود تولیدی در اروپاست که باید الان به جای ال نود کنونی تولید میشد با همون قیمت اینطور نتیجه میگیرم از این قرارداد که رنو خودش خودرو میسازه با نصف قیمت کنونی سیمپل که حدود ۳۵ میلیون میشه . اما ما ملت این کشور بی در و پیکر در ضمینه ی خودرو این مورد رو هم در خواب میبینیم ؟!
سیمبل که تولید ایران باش صد درصد با وارداتی متفاوت طبق معمول فاقد اپشن ودنده ای است واگر وارد ایران شود به حول قوه الهی انشا .. نتیجه من وشما هم سیمبل خواهد دید
مدل های جهان سومیش بهمون رسید.حالا نمیگیم تالیسمن وکولیوس جدید ولی حداقل کاش مگان هم جزشون بود.همشون داچیان اینها که قراره تولید بشن
اتفاقا بهترین گزینهها برا تولید همینا بود. توجه داشته باشید که اینها برای شروعه. با تولید سیمبل که میتونن زیر ۴۰-۵۰ قیمت بدن خیلی راحت میتونن جای پای خودشون رو محکم کنن، نه خودرویی مثل تالیسمن که با داخلی سازی ۱۰۰ درصد هم بعیده قیمتش زیر ۸۰-۱۰۰ باشه.
بههرحال خبر فوقالعادهای بود، و تبریک به رنو که زیر بار زور ایرانخودرو و سایپا نرفت و الان بهصورت مستقیم فعالیت میکنه که نتیجهاش هم قیمتگذاریهای واقعی و ارائه محصولات و خدمات روز هستش. مهمتر اینکه بقیه هم برا رقابت مجبور به افزایش خدمات و کیفیت هستن. به نظر من که این بهترین خبر خودرویی بعد از برجام بوده. امیدوارم بهزودی شاهد چنین قراردادی از فولکسواگن هم باشیم.
از الان میتونم تصور کنم
به مناسبت ولادت و ایام ….فروش نقدی و غیر نقدی 2 مرحله ای به بالا ساندرو جدید و کپچر و نیز خودروی مفهومی سیمبول شروع شد
و بعد از 6 ماه خیابان ها اینبار پر میشن از رنو بجای 405 و مشتقات و 206 و اعوان و انصار…
سانمارتین حالا اینهایی که گفتید کدومش بده؟با نظارت مستقیم رنو وخدمات پس از فروش وقیمت گذاری رنو یک قدم کوچک به سمت ترکیه شدن برداشتیم.ضمنا شما فراموش نکنید کم کم امکان تولیدات مدل های بهتر هم هست والبته شریک تجاری رنو یعنی نیسان هم ممکنه به همین روش وارد بشه.فراموش نکنید کیا وهیوندای در این سالها حتی از اعطای نمایندگی مستقیم واردات خودرو به ایران دریغ کرده اند.امیدوارم روزی انها هم خط تولیدشون در ایران راه بیافته.مسلما در ان روز هم انتظار نداریم سوناتا و ازرا داخل ایران مونتاژ بشه بلکه مدل های ارزان قیمتی که راه اندازی خط تولید شون صرفه اقتصادی داشته باشه مثل ای۱۰ ای ۲۰ ونهایتا اکسنت
خب این که خیلی خوبه.چرا به حالت طنز میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2018 !? تا اون موقع شرکت رنو به احتمال قوی طراحی جدیدی از خودرو ها ارائه می کنه اما تازه ایران خط تولید نسخه ی قبلی رو شروع کرده..
خدا کنه اینطور نباشه.
رنو در ده سال گذشته 500 هزار خودرو در ایران تولید کرده حالا به یکباره می خواد کارخانه ای با ظرفیت سالانه 150 هزار خودرو بزنه؟؟
رنو میخواست ۱۰۰ درصد دست خودش باشه که خاین های مافیا نذاشتن