اخبار خارجیاسلایدر

به کدام کشور در خودروسازی بیشتر علاقه دارید؟

در این نظرسنجی دنده 6  شرکت کنید تا ببینیم در بین علاقه‌مندان به خودرو، کدام کشور خودروسازی بیشتر طرفدار دارد. ژاپن، کره جنوبی، آلمان، فرانسه، ایتالیا، انگلستان یا آمریکا؟

به گزارش دنده 6 – طرفداری در زندگی اکثر ما نقش دارد. از ورزش گرفته تا سینما، بسیاری از ما علایقی داریم و از آن دفاع می‌کنیم. یکی از عرصه‌هایی که بحث طرفداری در آن بسیار داغ و پررنگ است، جهان گستردهٔ خودرو است. این موضوع را هرروز در همین پدال در بخش نظرات مطالب مختلف بین کاربران می‌بینیم. اصلی‌ترین بحثی که در این زمینه جریان دارد، بین طرفداران کشورهای مختلف خودروسازی است که گاهی جدل‌های طولانی را به دنبال دارد. البته طرفداری تا زمانی که به توهین به علایق دیگران منجر نشود نه‌تنها هرگز چیز بدی نیست بلکه جذاب هم خواهد بود. ازاین‌رو، تصمیم داریم با برگزاری نظرسنجی بزرگی بین مهم‌ترین کشورها در صنعت خودروسازی جهان، ببینیم در این دنیای هیجان‌انگیز هر کشور چقدر طرفدار دارد.

آلمان

آلمان خاستگاه خودرو محسوب می‌شود. اولین خودرو با پیشرانهٔ درون‌سوز در این کشور ساخته شد و همه‌چیز را شروع کرد. آلمان هنوز هم یکی از قطب‌های خودروسازی اصلی جهان محسوب می‌شود. هرچند در طول تاریخ، خودروسازان آلمانی زیادی آمده و رفته‌اند اما مشهورترین برندهای این کشور همچنان فعال هستند. سال‌ها است که بهترین خودروهای لوکس جهان توسط سه برند مرسدس بنز، ب‌ام‌و و آئودی ساخته می‌شود و کمتر خودروسازی توان رقابت با آن‌ها را دارد درحالی‌که بهترین خودروهای اسپرت جهان از کارخانه‌های پورشه بیرون می‌آیند. از سوی دیگر، در آلمان یک غول خودروسازی بنام فولکس‌واگن هم وجود دارد که با خرید برندهای مشهور و متعددی، چند سال به پرفروش‌ترین خودروساز جهان تبدیل شد. در خودروسازی آلمان همه‌چیز از تکنولوژی و مهندسی برتر گرفته تا میراث مسابقه‌ای را می‌توان پیدا کرد.

آمریکا

یکی دیگر از کشورهایی که نقش بسیار مهمی در پیشرفت خودروسازی داشت آمریکا است. اولین خودروهای تولید انبوه جهان در این کشور متولد شدند و خودرو را در اختیار عموم مردم قرار دادند. علاوه بر این، خودروسازان مختلف آمریکایی در طول تاریخ اختراعات و نوآوری‌های بسیار زیادی داشته‌اند و اکثر امکانات رفاهی و ایمنی که امروزه در خودروها می‌بینیم اختراع آمریکایی‌ها است. با وجود فراز و نشیب‌های فراوان، سه قطب خودروسازی این کشور یعنی فورد، کرایسلر و جنرال موتورز همچنان در حال فعالیت هستند درحالی‌که طی یک دههٔ اخیر، یک عضو نوظهور بنام تسلا هم به این جمع اضافه شده است که عامل اصلی رواج خودروهای الکتریکی در کل جهان محسوب می‌شود. بااین‌حال، هنوز هم خودروسازی آمریکا را با پیکاپ‌های غول‌پیکر، ماسل کارهای جذاب و پیشرانه‌های حجیم V8 می‌شناسیم.

ژاپن

هرچند ژاپن جزء پیشگامان خودروسازی جهان نبود اما زمانی که پس از جنگ جهانی دوم خودروسازی این کشور پا گرفت، جهان را متحول کرد. خودروسازان ژاپنی کار خود را با خودروهای کوچک و اقتصادی آغاز کردند اما همین خودروها آن‌قدر جان‌سخت و باکیفیت بودند که توانستند جهان را تسخیر کنند. خودروسازانی مثل هوندا و تویوتا زمانی که در دههٔ ۷۰ وارد بازار آمریکا شدند، بازار خودروسازان بزرگ آمریکا را کساد کردند. از دههٔ ۹۰ نیز این شرکت‌ها با برندهای لکسوس، آکورا و اینفینیتی وارد بخش خودروهای لوکس شدند و بازار خود را گسترش دادند. با همین نظم و سخت‌کوشی، تویوتا توانست به پرفروش‌ترین خودروساز جهان تبدیل شود. علاوه بر این، دهه‌ها است که نام خودروسازان ژاپنی و خصوصاً تویوتا مترداف با قابلیت اطمینان و جان‌سختی شده است.

ایتالیا

بدون شک مهد سوپراسپرت‌های جهان ایتالیا است و وقتی نام این کشور می‌آید فراری و لامبورگینی در ذهن نقش می‌بندند. فراری با سابقه‌ای غنی و طولانی در مسابقات به شناسنامهٔ موتوراسپرت تبدیل شده است درحالی‌که لامبورگینی هم در طول تاریخ خود جذاب‌ترین سوپراسپرت‌های جهان را ساخته است. علاوه بر این، از اوایل دههٔ ۹۰ نیز سروکلهٔ خودروساز دیگری از این کشور بنام پاگانی پیدا شد که اثر هنری متحرک تولید می‌کند. البته هرچند ایتالیا را با سوپراسپرت می‌شناسیم اما بزرگ‌ترین خودروساز این کشور فیات است که سابقه‌ای دیرینه و موفق در ساخت خودروهای کوچک دارد و زمانی یکی از غول‌های خودروسازی اروپا بود. لانچیا، مازراتی و آلفارومئو هم دیگر نام‌های بزرگ در تاریخ خودروسازی ایتالیا هستند که کارنامهٔ هرکدام مملو از افتخارات و قهرمانی‌ها در مسابقات مختلف است.

انگلستان

یکی از باسابقه‌ترین کشورها در خودروسازی انگلستان است. هرچند این کشور در طول تاریخ طولانی خودروسازی خود خودروهای مختلف و متنوعی تولید کرده است اما انگلستان را بیشتر با خودروهای لوکس و اشرافی مثل بنتلی، رولزرویس و جگوار می‌شناسیم. از سوی دیگر، یکی از نمادین‌ترین خودروهای تاریخ بریتانیا مینی است که هرچند لوکس یا اسپرت نبود اما در سراسر جهان خریدار پیدا کرد. انگلستان همچنین در مسابقات فرمول یک نقش بسیار پررنگی داشته و مقر اصلی بسیاری از تیم‌های فرمول یک در این کشور است. هرچند مالکیت اکثر خودروسازان بریتانیایی به شرکت‌هایی از دیگر کشورها مثل آلمان، هند، چین و بحرین واگذار شده است اما هنوز هم خودروسازانی مثل جگوار، لوتوس، مک‌لارن، بنتلی، رولزرویس و لندروور را به‌عنوان برندهایی بریتانیایی می‌شناسیم که شکوه و کیفیت گذشتهٔ خود را کاملاً حفظ کرده‌اند.

فرانسه

هرچند فرانسه هیچ‌گاه به‌اندازهٔ دیگر کشورهایی که ذکر کردیم در عرصهٔ خودروسازی جهانی مطرح نبوده است اما هرگز نمی‌توان نقش این کشور در صنعت خودروسازی دنیا را کتمان کرد. فرانسوی‌ها از دیرباز استاد ساخت خودروهای کوچک شهری بودند و موفق‌ترین هاچ‌بک‌های جهان در این کشور ساخته شدند. حتی اولین هاچ‌بک‌های جهان را هم فرانسوی‌ها ساختند. خودروسازان اصلی این کشور یعنی پژو، رنو و سیتروئن همچنین در طول تاریخ خود نوآوری‌های زیادی را ارائه کرده و حضور پررنگی در مسابقات رالی داشته‌اند. ناگفته نماند که هرچند بوگاتی از لحاظ تکنولوژی و مهندسی اساساً آلمانی محسوب می‌شود اما درواقع اصالتی فرانسوی دارد. علاوه بر این، در تاریخ خودروسازی فرانسه نام‌هایی مثل دلاهیه و دولاژ هم به چشم می‌خورد که در ابتدای قرن بیستم خودروهای بسیار لوکسی تولید می‌کردند.

کره جنوبی

درحالی‌که تا دههٔ ۷۰ شاید هیچ‌کس در دنیا به‌جز خود کره‌ای‌ها نام کیا و هیوندای را نشنیده بود اما در کمتر از نیم قرن این دو شرکت با تلاش و مدیریت صحیح به جایگاهی رسیدند که هم‌اکنون خودروهای آن‌ها در سراسر جهان شناخته شده و خریدار دارند. کره‌ای‌ها ابتدا با توسل به خودروسازانی مثل فورد، مزدا و میتسوبیشی کار خود را آغاز کردند اما طولی نکشید که توانستند به‌طور مستقل اقدام به توسعهٔ خودروهای خود کنند. این خودروسازان آن‌قدر جسارت پیدا کردند که حتی با الگوبرداری از لکسوس و ایجاد برند جنسیس، وارد عرصهٔ خودروهای لوکس شدند. البته غیر از کیا و هیوندای، در خودروسازی کره جنوبی دو نام دیگر یعنی دوو و سانگ‌یانگ هم دیده می‌شود اما این برندها هرگز نتوانستند به‌اندازهٔ هم‌وطنان خود موفق باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا