اسلایدربررسیژاپنی

تست و بررسی رنو تلیسمان (تالیسمان) در تهران

حدودا 10 ماه از معرفی رنو تلیسمان در ایران می گذرد و این سدان لوکس تازه وارد توانسته در همین مدت کوتاه نظر بسیاری را به سمت خودش جلب کرده و طرفداران زیادی پیدا کند. در حقیقت، تلیسمان یکی از جنجال بر انگیز ترین خودرو های وارداتی بازار ایران بود، چرا که به معنای واقعی کلمه خاص است. پیش از این در نوشته ای به بررسی کامل این خودرو پرداخته ایم که می توانید از طریق مطلب “بررسی رنو تلیسمان ( تالیسمان )” به مطالعه آن بپردازید. اما فرصتی دست داد تا بتوانیم با این سدان لوکس فرانسوی از نزدیک ملاقات داشته و رانندگی با آن را در خیابان های تهران تجربه کنیم. با ما همراه باشید تا با این خودروی جذاب بیشتر آشنا شوید.

طراحی خارجی

تلیسمان از آن دسته خودرو هایی است که در خیابان نظر همه را به سوی خودش جلب می کند. این سدان فرانسوی ترکیبی متعادل از لوکس بودن و اسپرت بودن را ارائه می دهد و هماهنگی و تناسب فوق العاده ای در طراحی قسمت های مختلف بدنه آن به چشم می خورد. از نظر طراحی، رنو تلیسمان نسبت به رقبایی همچون تویوتا کمری تفاوت زیادی داشته و چند پله بالاتر قرار می گیرد. یکی از جالب ترین عناصر طراحی تلیسمان، چراغ های مخصوص روزِ آن هستند که شبیه به حرف انگلیسی C بوده و در کنار چراغ های تماما LED که “پی‌یور ویژِن” (Pure Vision) نام دارند، از نمای روبرو آن را کاملا متمایز می کنند.

در واقع طراحی تلیسمان تا حدی زیبا و بی نقص انجام شده که نیاز به تعریف و تمجید نداشته و به سختی می توان از آن ایراد گرفت، فقط می توان آن را در یک کلمه خلاصه کرد: فوق العاده. می توانید در جدول زیر، ابعاد خارجی تلیسمان را با رقبایش در بازار ایران مقایسه کنید:

ابعاد (سانتی متر) رنو تلیسمان پژو 508 دی اِس 5LS هیوندای سوناتا LF کیا اپتیما JF تویوتا کمری هوندا آکورد
طول 484 483 470 485 485 485 488
عرض 186 182 184 186 186 182 184
ارتفاع 146 145 151 147 146 147 146
فاصله محوری 280 281 271 280 280 277 277

 

فضای داخلی

با نزدیک شدن به رنو تلیسمان، چراغ های مخصوص روز و چراغ های داخل کابین روشن شده و آیینه های جانبی بصورت خودکار باز می شوند. همچنین نورپردازی داخل کابین هم فعال شده، صندلی به آخرین تنظیمات اعمال شده بر می گردد و انیمیشنی که روی صفحه لمسی پخش می شود، به شما خوش آمد می گوید. این موارد باعث می شود احساس کنید سوار بر خودرویی کاملا لوکس شده اید.

با ورود به کابین تلیسمان، با فضایی کاملا جادار مواجه می شویم. حتی برای شخصی با قد 188 سانتی متر هم فضای مناسبی در قسمت سر و پاها وجود داشت، چه در ردیف جلو و چه در ردیف عقب. البته موضوع به همین جا ختم نمی شود و با باز کردنِ درب صندوق، خواهید دید که این سدان فرانسوی با 608 لیتر گنجایش، در این زمینه یک سر و گردن از رقبایش بالاتر است. تلیسمان غربیلک فرمان خوش دستی دارد، اما فرمان کمی بیش از حد نرم است. کیفیت مواد بکار رفته در کابین مناسب بوده و فضای داخلی ساده و خلوت طراحی شده است که در کنار سکوت حاکم بر کابین، نوعی حس آرامش در سرنشینان ایجاد خواهد کرد.

فضای داخلی رنو تلیسمان

تلیسمان از سیستم مولتی مدیای رنو به نام R-Link 2 بهره می برد که کار کردن با آن آسان بوده و اصطلاحا رابط کاربری آن یوزِر فرِندلی (user-friendly) است. این سیستم توسط یک صفحه نمایش 8.7 اینچی کنترل می شود که بصورت عمودی در قسمت میانی داشبورد قرار گرفته است. صفحه لمسی عملکرد خوبی از خود نشان داده و وقفه یا اصطلاحا “لَگ” در آن احساس نمی شود. بسیاری از امکانات خودرو از گرمکن صندلی ها و تنظیمات ماساژور گرفته تا انتخاب حالات مختلف رانندگی و تنظیمات سیستم تهویه مطبوع از طریق همین صفحه لمسی کنترل می شوند. سیستم R-Link 2 را می توان از نقاط قوت تلیسمان به حساب آورد.

فضای داخلی رنو تلیسمان

خودروی مورد تست ما، به سیستم صوتی پیشرفته ای از برند آمریکایی بوز (Bose) مجهز بود که کیفیت صدای آن خوب ارزیابی می شود. این سیستم که مخصوص تلیسمان مهندسی شده، به 13 بلندگو مجهز است که 2 عدد از آنها ساب ووفر هستند.

از ویژگی های جالب این سدان متوسط فرانسوی، سیستم رنو تحت عنوان مولتی سِنس (Multi sense) است. این سیستم 4 حالتِ از پیش تنظیم شده دارد:

  • حالت Comfort برای رانندگی آرام
  • حالت Sport برای رانندگی اسپرت
  • حالت Eco برای کاهش مصرف سوخت
  • حالت Neutral برای رانندگی معمولی

علاوه بر این 4 حالت، یک حالت دیگر هم وجود دارد که Perso نام داشته و می توانید آن را به سلیقه خودتان شخصی سازی کنید. فعال کردن هر کدام از این حالت ها، روی بخش های مختلف خودرو تاثیر می گذارد که عبارتند از:

  • واکنش موتور
  • تعویض دنده گیربکس
  • نرمی فرمان
  • تنظیمات سیستم تعلیق
  • رنگ سیستم نورپردازی کابین
  • طرح و رنگ قسمت پشت آمپر
  • صدای موتور
  • ماساژور صندلی راننده که در حالت Comfort فعال می شود

تجهیزات و امکانات

رنو تلیسمان در ایران در دو تیپ E2 (مدل پایه) و E3 (مدل فول آپشن) به فروش می رسد. خودروی مورد تست ما، مدل 2017 و تیپ E3 بود که از تجهیزات مهم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روکش چرمی صندلی ها و غربیلک فرمان
  • سانروف پانوراما
  • کارت هندز فری رنو
  • تهویه مطبوع خودکار دو منطقه ای + دریچه تهویه برای سرنشینان عقب
  • آیینه های جانبی جمع شونده برقی
  • نور پردازی محیط داخل در رنگ های آبی، قرمز، سبز، قهوه ای مایل به سرخ تیره و بنفش
  • تنظیم برقی صندلی راننده + 6 حافظه + ماساژور
  • تنظیم برقی صندلی سرنشین جلو + ماساژور
  • گرمکن صندلی های جلو
  • سیستم مولتی مدیای R-Link 2 به همراه تبلت لمسی 8.7 اینچی
  • سیستم صوتی حرفه ای بوز (Bose) به همراه 13 عدد بلندگو
  • محفظه خنک شونده در کنسول زیر دستی وسط
  • ترمز پارک برقی (EPB)
  • صفحه نمایش سربالای رنگی (HUD)
  • سیستم مولتی سِنس (Multi sense) – انتخاب حالت رانندگی
  • چراغ های LED جلو
  • رینگ آلومینیومی 18 اینچی
  • قابلیت باز کردن درب صندوق عقب با حرکت دادنِ پا زیر سپر عقب

 

عملکرد موتور و گیربکس

بر خلاف خودرو هایی همچون سوناتا LF، اپتیما JF و تویوتا کمری، تلیسمان از موتور توربو بهره می برد. این موتور 1.6 لیتری 4 سیلندر که انرژی تی سی ئی 190 (Energy TCe 190) نام دارد، به سیستم تزریق مستقیم سوخت (GDi) هم مجهز است. این موتور با استفاده از تکنولوژی “رنو اسپرت” و تجربه ای که رنو در ساخت موتور در فرمول یک دارد طراحی شده است. حداکثر قدرت این موتور در دور 5750 به 190 اسب بخار می رسد، اما نکته مهم در خصوص این موتور، گشتاور آن است که برابر 260 نیوتن متر بوده و از دور 2500 تا 4500 به طور کامل در اختیار راننده قرار دارد. برای مقایسه بد نیست بدانید حداکثر گشتاور سوناتا LF با موتور 2.4 لیتری تنفس طبیعی برابر 228 نیوتن متر است، اما در دور 4000 بدست می آید. ممکن است در نگاه اول اختلاف زیادی در گشتاور تولیدی این دو موتور مشاهده نکنید و تصور کنید که سوناتا LF فقط 32 نیوتن متر گشتاور کمتری از تلیسمان تولید می کند، اما اگر منحنی گشتاور آنها را با هم مقایسه کنید، خواهید دید که تفاوت آنها فراتر از 32 نیوتن متر است:

قسمت سمت چپ تصویر بالا مربوط به رنو تلیسمان (منحنی مربوط به موتور Energy TCe 200 است که 7 اسب بخار از مدل وارداتی با موتور Energy TCe 190 قدرتمند تر است، اما گشتاور اعلامی برای هر دو موتور یکسان است) و قسمت سمت راست مربوط به هیوندای سوناتا LF (موتور 2.4 لیتری MPi) است. اگر به منحنی گشتاور سوناتا LF (که با رنگ آبی کمرنگ مشخص شده) دقت کنید، گشتاور 228 نیوتن متری آن فقط در دور 4000 در دسترس بوده و قبل و بعد از آن با افت گشتاور روبرو هستیم، اما منحنی گشتاور تلیسمان (که با رنگ خاکستری تیره مشخص شده) از دور 2500 تا 4500 به صورت یک خط افقی بوده که اصطلاحا می گویند منحنی گشتاور آن فِلَت (Flat) است. منحنی گشتاور فِلَت از مزایای موتور های توربو است و همین موضوع سبب شده اختلاف سوناتا LF و رنو تلیسمان فراتر از 32 نیوتن متر بوده و در زمینه کشش و شتاب تفاوت کاملا محسوسی داشته باشند (شتاب اعلامی سوناتا LF = 9.9، شتاب اعلامی تلیسمان = 7.7).

موتور تلیسمان

علاوه بر این، در نظر داشته باشید که خودرو هایی همچون سوناتا LF، اپتیما JF و تویوتا کمری به جهت پیشرانه تنفس طبیعی در تهران افت شتاب بیشتری نسبت به خودرو هایی همچون تلیسمان و پژو 508 با موتور توربو خواهند داشت: بطور مثال شتاب صفر تا صد سوناتا LF در تهران حدودا برابر 12.5 ثانیه است که تقریبا 2.5 ثانیه از رقم اعلامی کند تر است، در حالیکه این اختلاف برای رنو تلیسمان کمتر خواهد بود. همچنین مصرف سوخت ترکیبی تلیسمان رقم 5.88 لیتر به ازای هر صد کیلومتر اعلام شده که نسبت به رقبایی که موتور تنفس طبیعی دارند کمتر است، بطور مثال مصرف سوخت سوناتا LF در سیکل ترکیبی حدودا 8 لیتر به ازای هر صد کیلومتر اعلام شده است.

البته در کنار مزایای ذکر شده، نکات منفی هم در مورد موتور های مجهز به توربوشارژر و سیستم تزریق مستقیم وجود دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حساسیت بالای موتور های توربو نسبت به وضعیت روغن، فیلتر هوا، عملکرد سیستم خنک کننده و کیفیت بنزین (البته ظاهرا تلیسمان های وارداتی طوری تنظیم شده اند که با بنزین ایران سازگار باشند)
  • مشکل رسوب کردنِ کربن در سوپاپ های ورودی در موتور های مجهز به سیستم تزریق مستقیم

یکی از نکات مثبتِ تلیسمان، گیربکس 7 سرعته دوکلاچه آن است که در طول مدت تست، توانست رضایت ما را کاملا جلب کند. این گیربکس عملکردی سریع، روان و هوشمندانه از خود نشان می دهد و ضربه تعویض دنده در آن وجود ندارد. وجود دنده هفت در این گیربکس، سبب می شود در سرعت های بالا مصرف سوخت، استهلاک و صدای موتور کاهش پیدا کند.

قابلیت های دینامیکی و کیفیت سواری

کیفیت سواری یکی از مهمترین موارد در یک خودرو محسوب می شود، چرا که مستقیما روی احساسی که راننده و سرنشینان نسبت به خودرو دارند تاثیر می گذارد. سیستم تعلیق تلیسمان در این زمینه ضعفی از خود نشان نمی دهد و به خوبی از پسِ جذب ناهمواری های خیابان های تهران بر می آید که این موضوع از نقاط قوت این سدان فرانسوی به شمار می رود. تلیسمان در بازار ایران به سیستم فرمان پذیری چرخ های عقب که “فور کنترل” (4Control) نام دارد مجهز نیست، اما در مدت زمان تست، این سدان فرانسوی نشان داد از نظر قابلیت های دینامیکی شرایط مطلوبی دارد. در حقیقت، مجهز نبودنِ تلیسمان به سیستم “فور کنترل” در ایران را می توان نکته مثبتی در نظر گرفت، چرا که در صورت وجودِ این سیستم، تلیسمان با داشتنِ سه عنصر یعنی توربوشارژر، سیستم تزریق مستقیم و سیستم “فور کنترل”، خودرویی پیچیده از نظر فنی میشد و ریسک خرید آن بالاتر می رفت.

ایمنی

رنو تلیسمان سال 2015 توسط موسسه اروپایی یورو اِن سی اِی پی (Euro NCAP) تست شده است. می توانید در جدول زیر، نتایج تست ایمنی تلیسمان را با خودرو های هم کلاس که توسط همین موسسه تست شده اند مقایسه کنید: (تمامی خودرو های این جدول توسط این موسسه در کلاس “خودروی خانوادگی بزرگ” دسته بندی شده اند و جدول بر اساس سال تست مرتب شده است)

خودرو تعداد ستاره سرنشینان بزرگسال سرنشینان خردسال عابر پیاده تجهیزات کمکی ایمنی سال تست
اوپل اینسیگنیا 5 93% 85% 78% 69% 2017
فولکس واگن آرتِئون 5 96% 85% 85% 82% 2017
آلفا رومئو جولیا 5 98% 81% 69% 60% 2016
تویوتا پریوس 5 92% 82% 77% 85% 2016
آئودی A4/A5 5 89% 87% 75% 75% 2015
جگوار XE 5 92% 82% 81% 82% 2015
کیا اپتیما 5 89% 86% 67% 71% 2015
رنو تلیسمان 5 86% 84% 68% 76% 2015
تویوتا آوِنسیس 5 93% 85% 78% 81% 2015
اشکودا سوپر بی 5 86% 86% 71% 76% 2015
فورد موندِئو 5 86% 82% 66% 66% 2014
سوبارو اوت بَک 5 85% 87% 70% 73% 2014
فولکس واگن پاسات 5 85% 87% 66% 76% 2014
مرسدس بنز کلاس C 5 92% 84% 77% 70% 2014

از تجهیزات ایمنی خودروی مورد تست ما یعنی تلیسمان فول آپشن (تیپ E3) می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شش کیسه هوا
  • ترمز کمکی اضطراری (EBA)
  • سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (ESP)
  • سیستم ضد لغزش (ASR)
  • سیستم نمایش میزان فشار باد لاستیک ها (TPMS)
  • سنسور پارک عقب و جلو + دوربین دید عقب
  • سیستم ترمز اضطراری فعال (AEBS) – این سیستم در صورتی که تشخیص دهد امکان تصادف از جلو وجود دارد، به راننده هشدار می دهد و در شرایط اضطراری، به طور خودکار ترمز می گیرد
  • سیستم هشدار نقطه کور

جمع بندی

در حال حاضر، رنو تلیسمان فول آپشن (تیپ E3، مدل 2017) با قیمت 201 میلیون تومان توسط شرکت نگین خودرو به فروش می رسد. تلیسمان یک خودروی استثنائی به شمار می رود و به سختی می توان از آن ایراد گرفت. تلیسمان با طراحی جذاب و متمایزی که دارد، نظر همه را به سمت خودش جلب می کند. همچنین این خودرو کابین جادار، با کیفیت و زیبایی دارد که به سیستم مولتی مدیای قدرتمندِ رنو به نام R-Link 2 هم مجهز شده است. می توانید از نظر فضای صندوق نیز روی تلیسمان حساب کنید و از نظر تجهیزات و امکانات هم این سدان فرانسوی شرایط ایده آلی دارد.

اما یکی از نقاط قوت رنو تلیسمان، موتور آن است که در کنار عملکرد بسیار خوب، مصرف سوخت مناسبی هم دارد و به لطف گیربکس 7 دنده دوکلاچه و سیستم مولتی سِنس رنو، این سدان لوکس فرانسوی می تواند عملکرد اسپرتی نیز از خود به نمایش بگذارد. از نقاط قوت دیگر در تلیسمان، می توان به سواری نرم، هندلینگ خوب و ایمنی بالا اشاره کرد.

می توانید در جدول زیر، مشخصات کلی و قیمت تلیسمان را با رقبایش در بازار ایران مقایسه کنید:

مشخصات و قیمت رنو تلیسمان پژو 508 دی اِس 5LS هیوندای سوناتا LF کیا اپتیما JF هوندا آکورد
موتور 1.6 توربو 1.6 توربو 1.6 توربو 2.4 تنفس طبیعی 2.4 تنفس طبیعی 2.4 تنفس طبیعی
گیربکس 7 دنده اتوماتیک دوکلاچه 6 دنده اتوماتیک 6 دنده اتوماتیک 6 دنده اتوماتیک 6 دنده اتوماتیک اتوماتیک CVT
قیمت نمونه شرکتی (میلیون تومان) 201 179 189 190 187 235

البته ناگفته نماند که این خودرو به جهت بهره مندی از توربوشارژر، به نگهداری و مراقبت بیشتری نسبت به خودرو هایی با موتور تنفس طبیعی نیاز دارد. علاوه بر این، شرکت هایی همچون آسان موتور، کرمان موتور، اطلس خودرو و ایرتویا، از نظر خدمات پس از فروش شرایط بهتری نسبت به شرکت نگین خودرو دارند.

مشخصات فنی

مشخصات فنی رنو تلیسمان با موتور Energy TCe 190
موتور
استاندارد آلایندگی یورو 5
نوع تنفس موتور مجهز به توربو شارژر
نوع تزریق سوخت تزریق مستقیم
حجم موتور (سی سی) 1618
تعداد سیلندر / سوپاپ 4 / 16
نسبت تراکم 10 به یک
حداکثر قدرت (اسب بخار / دور در دقیقه) 190 / 5750
حداکثر گشتاور (نیوتن متر / دور در دقیقه) 260 / از 2500 تا 4500
گیربکس
نوع گیربکس هفت سرعته اتوماتیک دوکلاچه (EDC)
سرعت در دور موتور 1000 در دنده پنج / شش / هفت (کیلومتر بر ساعت) 30.04 / 37.56 / 45.40
محور انتقال نیرو جلو
عملکرد
ضریب دِرَگ 0.27
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت) 225
شتاب صفر تا 100 (ثانیه) 7.7
شتاب 80 تا 120 (ثانیه) 6.6
مصرف سوخت و آلایندگی
مصرف سوخت ترکیبی (لیتر در هر صد کیلومتر) 5.88
میزان تولید دی‌اکسید کربن در سیکل ترکیبی (گرم در هر کیلومتر) 139
گنجایش باک (لیتر) 51
فرمان
نوع فرمان کمکی برقی
سیستم تعلیق
جلو مک فرسون با طبق جناغی تحتانی
عقب اکسل نیمه صلب
ترمز
جلو دیسکی خنک شونده
عقب دیسکی خنک شونده
وزن
وزن خالص (کیلوگرم) 1444
ابعاد
طول (میلی متر) 4848
عرض (میلی متر) 1869
ارتفاع (میلی متر) 1463
فاصله محوری (میلی متر) 2808
فاصله کف خودرو از سطح زمین (میلی متر) 145
فضای بار عقب (لیتر) 608
مشخصات لاستیک 245/45R18

 

 

16 دیدگاه

  1. ردیف عقب برای قد 175 سانت هم مناسب نیست چه برسه به 188 ! مردم زیاد به این مقاله ها اعتماد کامل نکنید تبلیغاتیه . هیوندای حرف اول بازارو میزنه رنو افت قیمت زیادی داره

  2. سلام دوستان. این مقاله اصلا هم تبلیغاتی نیست. من خودم سوناتا داشتم و جنسیس و نیوسانتافه. هیوندای در دراز مدت با افت کیفیت شدید مواجه میشه حتی لوکس ترین مدلش که جنسیس باشه که دوبار کمکهاش خوابید و عوضش کردم و یبارم پمپ ترمزش سوخت که نزدیک به ۱۱ تومن هزینش کردم.

  3. واقعا تبلیغ بسیار تابلویی بود رنو تالیسمان در نمای هقب دچار ضعف طراحی است چرا که بمانند نمای جلو بصورت ماسل و عضلانی طراحی نشوه جلوی خودرو انگار با عقب یک خودروی دیگر وصله پینه شده موتور توربو سراسر اشکال است عدم کیفیت مناسب بنزین ایران و روغن های فیک رسوب و عمر کوتاه این نوع موتورها قیمت بسیار بالای 210 ملیونی تالیسمان که بهیچ وجه قابل توجیهه نیست چرا که امتیاز و برتر ی بیش از تویوتا کمری و نه سوناتا و نه اپتیمای زیبا ندارد
    در این رپورتاژ که مشخصا توسط نگین خودرو تهیه و سفارش داده شده به امتیاز پایین تلیسمان در مقابل کنری اپتیما و سوناتا اسارلتی نشده در این آگهی تبلیغاتی فقط تعریف و تمجید و بس

    1. “در این رپورتاژ که مشخصا توسط نگین خودرو تهیه و سفارش داده شده به امتیاز پایین تلیسمان در مقابل کنری اپتیما و سوناتا اسارلتی نشده”
      میشه این جمله را معنی کنی؟به امتیاز پایین چه چیز اشاره نشده؟املا شما هم که عالیه.لطفا اصول زیبایی شناسی و طراحی خودرو را به “ون دن اکر” یاد بده تا از این به بعد درست طراحی کنه.
      بعد اگه اپتیما توربو ایران می آمد باز هم از مشکلات موتورهای توربو صحبت می کردی؟
      MG6,MG GS,JAC S5,BMW 5&7,LEXUS NX200T,VOLVO XC90,HAIMA S7T,…….این همه ماشین توربو وارد شده و مردم استفاده می کنند.دنیا داره به این سمت حرکت می کنه

    2. خيلي دوس دارم بدونم كسي كه اين مطلبو نوشته اگه سوار مثلا بنز كلاس اي ميشد چي مينوشت؟احتمالا از شدت ذوق و شوق يه بلايي سرش ميومد

      1. فرهاد جان من خودم یبار سوار s500 شدم بشدت کیفیت بالایی داشت که در هیچ خودرویی این کیفیت مشاهده نمیشه
        صندلی های بنز اون دوربین جلو بنز که بعد از استارت زدن از داخل جلو پنجره نمایان میشه چرم مرغوب موتور وحشتناک بنز
        در حالیکه سوار تالیسمان فول شدم در نمایندگی اصلا حس یک خودروی لوکس بهم منتقل نکرد حتی حس یک خودروی اسپرت را هم نداشت کابین خودرو بسیار بدسلیقه و بی روح طراحی شده نمیدونم نگارنده مقاله بغیر از تبلیغ تالیسمان چ هدف دیگه ای داشته

  4. ديگه تبليغ از اين ضايعتر،تاليسمان به نظرم ماشين خوبيه ولي اينكه رديف عقبش از نظر فضا مشكل داره يا سيستم تعليقش كاملا خشك هست كه ديگه تابلوئه.اينا نتيجش فقط اينه كه نكات مثبت اين ماشين رو كه كم هم نيستن كمرنگ و اعتبار سايتتون كمتر از قبل بشه

  5. “سیستم ترمز اضطراری فعال (AEBS) – این سیستم در صورتی که تشخیص دهد امکان تصادف از جلو وجود دارد، به راننده هشدار می دهد و در شرایط اضطراری، به طور خودکار ترمز می گیرد”
    مطمئن هستید تلیسمان های موجود در ایران این آپشن را دارند؟

  6. در خاص بودن و زیبایی تلیسمن هیچ شکی وجود نداره اگر هم کسی باشه به نظر این ماشین زیبا نیست یقینا سلیقه ایه . ببینید طرف رفته سنگ یانگ رکستون خریده با چه قیمتی ؟؟؟؟ پس این موضوع سلیقه ای هست . در مورد کیفیت خودروی روز اروپایی هم یقینا کمتر از کره ای نیست. اما یقین دارم به پای تویوتا نمیرسه . اما تلیسمن زیباست و خودروی بسیار خاصی هست در خیابان همه بهش نگاه میکنن .

  7. حالا به متن کاری ندارم ولی خواهشا برای خواننده های سایتتون احترام قائل بشید و یک سری موارد اولیه رو رعایت کنید. یعنی عکاس به خودش زحمت تمیز کرده لک روی دسته دنده و گرد و خاک های روی دکمه های شیشه بالابر و و کثیفی موتور ماشین و کندن برچسب محافظ اون صفحه نمایش رو نباید به خودش بده؟ بهم ریختگی صندوق عقب با اون نایلون ها که دیگه شاهکاره.

  8. با تالیسمان دیروز یک ساعتی گشتم
    اولین چیزی که بدجور جلب توجه می‌کنه شتاب عالی به طوری که اگر با سرعت پایین مثل ۲۰_۳۰ کیلومتر درحال حرکت باشید با گاز دادن سریع چرخها شروع به جیغ زدن میکنن واین هرز گردی کوچیک تا دنده ۲ ادامه دارد
    مانیتور وسطش بسیار گیج کننده بود شما در ماشین های کره ای با انبوهی از دکمه ها سرو کار دارید ولی توی تالیسمان سعی شده شلوغ کاری نشده باش وهمه چیز در مانیتور وسط خلاصه شده مثلا در سانتافه شما با زدن یک دکمه می‌تونید اتو پارک یا BSD رو فعال کنید ولی توی تالیسمان باید مقداری توی نمایشگر وسط بچرخید تا پیداش کنید
    طراحی سیستم تعلیق یکی از معقوله های مهم هست که حد سواری نرم و هندلینگ در اون وجود داره مهندسان رنو ترجیح دادند که به سمت گزینه دوم یعنی هندلینگ وکنترل بهتر خودرو بروند پس توی تالیسمان به دنبال سواری نرم موجود در سوناتا نباشید سواری ماشین همراه با کوبش هست البته نه کوبش آزار دنده مثل جنسیس کوپه که شما رو به بالا و پایین پرتاب کنه
    در کمال ناباوری دکمه کروز ولیمیتر در کنسول وسط قرار گرفته نه در فرمان!!!
    ترمز های ماشین عالی بود ودر همه حالت گوش به فرمان شما هستند
    کیفیت ادوات داخلی در سطحی پایین از سوناتا lf قرار میگیره به خصوص کلید های بالابر وچرم روی فرمان که مورد دومی حتی کیفیت از چینی ها هم کمتر!!!!
    در کل خرید یک سوناتا هیبرید بسیار جذاب هستش وسی میلیون هم ارزان تر از تالیسمان هست به همراه گشتاور زیاد موتور برقی وشتاب گیری عالی که تلفیق برق وبنزین هست موفق باشید

  9. من اگر ميفهميدم اين سانمارتين كيه ؟؟ خوب بود بلد بودم چيكارش كنم برند رو برندي هست كه به همه ثابت شده و الان هم با كسب مقام اول توي فروش بهترين ها شدع

  10. یکی از دوستان تلیسمان گرفته شتابش واقعا عالیه و با ماشینهای گنده تر از خودش کل کل میکنه سوناتا اپتیما که شتابشون افتضاحه و در قیاس با تلیسمان حرفی برای گفتن ندارن انتخاب ارزنده ایه

    1. کشتین ما را با این شتاب،بابا شتاب برای این تیپ خودروها در هیچ جای دنیا مهمترین اصل نیست بلکه کیفیت و دوام و ایمنی و مصرف و آلودگی مهمه.
      البته من طرفدار تالیسمان هستم که هم از کره ایها زیباتره هم نرمتر و کم مصرفتر و… ولی این علاقه ایرانیها به شتاب باعث کشتار در جاده هاست.

  11. با سلام.
    بنده در حدود 1 ماه است که تلیسمان رو گرفتم. قبل از آن سوناتا و اپتیما داشتم. خدمتتان عرض کنم کیفیت سواری، نرمی، هندلینگ، شتاب، آپشن ها و… خیلی سر تر از ماشین های کره ای و حتی ژاپنی هم رده و قیمت می باشد. واقعا کیفیت سواری متفاوته. تنها ضعفش بنظرم فضا و ارتفاع صندلی های عقب است. البته اون هم آزار دهنده نیست و نفر وسط چنانچه قد بلند باشد اذیت می شود.بخاطر فضای بزرگ صندوق رنو مجبور شده که شیشه عقب رو بصورت کراس بک طراحی کنه بخاطر همین سقف ماشین در قسمت عقب با انهنای بیشتری پایین آمده.
    دوست عزیزی هم کیفیت تلیسمان رو با بنز s500 قیاس کرده اند. خوب اینگونه قیاس ها واقعا ناعادلانه می باشد. قیاس باید بین ماشین های هم رده از لحاظ تکنولوژی؛ برند و قیمت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا