اخباراخبار داخلی

تمام واکنش ها به سخنان وزیر صنعت

روزشمار برای عذرخواهی وزیر صنعت از ملت ایران؛

کمپین ملی عذرخواهی نعمت زاده از مردم

«تابناک» به عنوان رسانه ای پیگیر مطالبات و خواسته های مردمی، فارغ از هرگونه جهت گیری سیاسی و جناحی، در صدد است ضمن ادامه حمایت از کمپین مردمی «خرید خودروی صفر ممنوع» حرکت مردمی در راستای عذرخواهی وزیر صنعت و معدن و تجارت را راه اندازی کند.
 حضرت امام خمینی، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، مردم را صاحبان اصلی کشور و انقلاب می دانستند. ایشان در یكی از سخنرانی‏های خویش فرمودند: «این ملت است كه آمد و شما را از این همه گرفتاری‏ها بیرون آورد و با رأی خودش، مجلس درست كرد و جمهوری اسلامی را تنفیذ و رئیس جمهور درست كرد و آن‏ها هم دولت درست كردند. همه چیزهایی كه ما داریم، از این مردم است… تا این مردم را دارید، خوف این كه بتوانند به شما آسیب برسانند، هیچ نداشته باشید.
حضرت امام بارها در جلب رضایت مردم و صاحبان اصلی انقلاب سخن ها گفته اند و به صراحت بیان کردند: تا ملت در كار نباشد، نه از دولت و نه از استانداران كاری نمی‏آید؛ یعنی همه دستگاه‏های دولتی به استثنای ملت، كاری ازشان نمی‏آید. از این جهت، همه ما و شما آقایان و آن‏هایی كه در اختیار شما هستند، همه باید كوشش كنید كه رضایت مردم را جلب بكنید در همه امور.

ایشان در مورد حقوق ملت بر دولت بیان کرده اند: مردم، دِین خودشان را به جمهوری اسلامی تاكنون ادا كردند و به تكلیف خودشان عمل كردند. مردم به آقای رئیس جمهور به آن شورا رأی دادند، حالا نوبت آقایان است كه در مقابل این همه زحمتی كه آن‏ها كشیدند و محبتی كه آن‏ها كردند و فداكاری‏ها كه آن‏ها كردند، حالا نوبت آقایان است… نوبت شماست كه باید این دِین را به این مردمی كه شما را نشاندند به این مسند، دِین خودتان را عمل بكنید، ادا كنید به مردم» و در جایی دیگر فرمودند: «این‏ها (مردم) حق دارند به ما و به شما، خیلی حق دارند. وقتی دولتی پیش می‏آید، آن هم دولتی است كه مردم به آن حق دارند، شما باید خدمت كنید به مردم. همه باید خدمتگزار این‏ها باشیم و شرافت همه ما به این است كه خدمت به خلق خدا كنیم.

روز گذشته، وزیر صنعت و معدن و تجارت در آخرین پرده از سخنان خود در حمایت از خودروسازان، با اظهار نظرات عجیب و بی سابقه در نظام جمهوری اسلامی ایران از بدو تأسیس آن، مردمی را که به کمپین بزرگ و ملی «خرید خودروی صفر ممنوع» پیوسته اند و از آن حمایت می کنند، خائنین به کشور و ضد انقلاب معرفی کردند.

صرف نظر از هرگونه شائبه در مورد کمپین مردمی اخیر و صرف نظر از آنکه جریان های وابسته به طیف خودروسازان این کمپین را متهم به انواع و اقسام موارد خارج از موضوع کرده اند، سخنان نعمت زاده از جایگاه وزیر صنعت و معدن و تجارت در نظام جمهوری اسلامی ایران توهین و اتهام بزرگی به میلیون ها شهروند ایرانی است که اکنون بنا به دلایل عدیده به این کمپین مردمی پیوسته و از آن حمایت کرده اند.

وزیر دولت به جای پرداختن به ریشه های شکل گیری یک چنین حرکت خودجوش مردمی، اکنون سعی در انحراف اذهان و تخطئه آن دارند و در این راه از هیچ ابزاری از جمله توهین و اتهام به ملت ایران فروگذار نکرده اند.

در جایی که این حرکت ملی، بازتاب خواسته ها و مطالبات مردمی ایران از صنعت خودروسازی و مدیران آن است که طی سالهای متمادی به درستی پاسخ گویی نشده است، و در کنار آن مجموع عوامل اساسی دیگر از جمله دست خالی قانونی برای برخورد با زیاده طلبی های خودروسازان و حمایت های بی دریغ دولتی با تسهیلات میلیاردی از این صنعت، منجر به شکل گیری حرکتی مردمی در راستای رسیدن به خواسته های بر حق مصرف کنندگان ایرانی بوده است، اکنون نعمت زاده از جایگاه وزارت در نظام جمهوری اسلامی ایران، عملا علم مخالفت با خواسته های مردمی برداشته و از زاویه دید خاص خود، بدترین الفاظ را در مورد مردمی به کار برده است که بنیانگذار انقلاب اسلامی این انقلاب و سربلندی آن را مدیون آنها میدانست.

در همین راستا، «تابناک» به عنوان رسانه ای پیگیر مطالبات و خواسته های مردمی فارغ از هرگونه جهت گیری سیاسی و جناحی، در صدد است، ضمن ادامه حمایت از کمپین مردمی «خرید خودروی صفر ممنوع» حرکت مردمی در راستای عذرخواهی وزیر صنعت و معدن و تجارت را راه اندازی کند.

این کمپین بدون هیچ جهت گیری تنها هدف خود را احترام به ملت بزرگ ایران و خواسته های آنها با استناد به فرمایشات امام خمینی و حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب (دام برکاته) در لزوم احقاق حق ملت و حقوق مردم بر گردن دولت مردان و وزرا، قرار داده است و تا زمان عذرخواهی رسمی آقای نعمت زاده وزیر صنعت و معدن و تجارت از مردم ایران ادامه خواهد یافت.

همراهی ملت ایران در این حرکت، منجر به آن خواهد شد که خواسته ها و مطالبات مردمی از این پس به جای برخوردهای قهری و اتهام زنی های بلا موضوع ریشه ای بررسی شده و به شکل معقولانه و سنجیده پاسخ داده شود.

در این میان «تابناک» در صدد است به فراخور زمان و موضوع مقالات و یادداشت هایی در لزوم حمایت از حقوق ملت و برخورد مناسب با آنها را منتشر کند و تاکید می شود تا زمان عذر خواهی رسمی وزیر صنعت و معدن و تجارت این کمپین و حرکت ملی ادامه خواهد داشت.

 

طبل گرانی خودرو در دست وزیر و خودروسازان/ آقای نعمت‌زاده! کیفیت خودروها چه ربطی به ضدانقلاب دارد؟

این روزها وزیر صنعت و خودروسازان در حالی بر طبل توخالی گرانی خودرو می‌کوبد و ضدانقلاب را منشأ نارضایتی‌ها از قیمت و کیفیت خودروها عنوان می‌کند که افراد زیادی به دلیل پایین بودن کیفیت خودروهای صفر برای خرید دست نگه داشته‌اند.

خبرگزاری فارس – نرگس نیک‌‌ضمیر: در حال حاضر بالا بودن قیمت و پایین بودن کیفیت خودروهای تولید داخل به عنوان دو عامل اصلی باعث رکود بازار خودرو شده و همین موضوع، کاهش تیراژ تولید خودروسازان و در عین حال، انباشت خودروهای صفر را در پارکینگ شرکت‌های خودروساز به همراه داشته است تا آنجا که رئیس سازمان مناطق آزاد از وجود 80 هزار دستگاه خودرو در پارکینگ یکی از شرکت‌های خودروساز خبرداده و البته برخی مدیران صنعت خودرو نیز از وجود 110 هزار دستگاه خودرو در پارکینگ دو شرکت خودروساز سخن می‌گویند. هرچند نعمت‌زاده، وزیر صنعت انباشت 80 هزار دستگاه خودرو در پارکینگ یکی از شرکت‌های خودروساز را امری طبیعی عنوان می‌کند و معتقد است این رقم عجیب نیست و 80 هزار دستگاه خودرو به معنی تولید 15 روزه خودروسازان است.

این در حالی است که کاهش جزئی میزان فروش تولیدات شرکت‌های خودروساز خارجی به عنوان یک بحران برای  شرکت‌ها محسوب می شود و در اسرع وقت با تشکیل اتاق فکر، راه حلی برای آن تعیین و اجرایی می شود.

اما نوروز زاده، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع که اخیراً حکم مدیرعامل جدید سایپا را صادر کرده است، خلاف نظر وزیر را دارد و می‌گوید خودروسازان با مشکلات مالی جدی روبرو هستند که باید فکری برای حل آن شود.

وی هدف از انتصاب مدیر جدید سایپا را رفع مشکلات مالی این شرکت از طریق انتصاب یک «مدیر مالی» عنوان کرده است. با این وجود ارزیابی‌ها از ادامه مشکل جدی سایپا در فروش خودروهایش حکایت دارد و در چنین شرایطی نماینده سایپا در شورای رقابت همچنان از افزایش 10 تا 12 درصدی قیمت خودرو با تائید شورای رقابت تا پایان شهریور ماه صحبت می‌کند.

افزایش قیمت یا جریمه خودروسازان؟

این در حالی است که هم اکنون شورای رقابت در تعطیلی به سر می‌برد و از سر گیری دوباره فعالیت آن نیازمند معرفی اعضای جدید از سوی مسئولان سه‌ قوه و بعد از آن، انتخاب رئیس جدید توسط اعضای شورا از بین دو اقتصاددان معرفی شده از سوی رئیس جمهور و سپس صدور حکم رئیس جدید از طرف رئیس جمهور است. در عین حال برای تعیین قیمت جدید خودرو باید نرخ تورم بخشی صنعت خودرو مشخص شود و علاوه بر این، قیمت‌های جدید بر اساس نمره کیفیت خودروها که از سوی سازمان بازرسی کیفیت و استاندارد تعیین می‌شود، مشخص خواهد شد که طبق گفته شیوا، رئیس شورای رقابت، اکثر خودروها به دلیل پایین بودن کیفیت مشمول کاهش قیمت از این محل خواهند شد به ویژه محصولات سایپا.

 

از سویی، وزیر صنعت روز گذشته از ثابت ماندن قیمت خودرو خبر داد و گفت از خودروسازان خواسته‌ام تا قیمت محصولاتشان را افزایش ندهند. ظاهراً مدیران خودروساز و وزیر صنعت فراموش کرده‌اند که سیاست تأکید بر احتمال افزایش قیمت خودرو، تجربه شکست خورده‌ای در تحریک تقاضای بازار داشته و نه تنها باعث افزایش خرید مردم نمی‌شود، بلکه آنها را نسبت به خرید خودروهای داخلی دل‌سرد‌تر می‌کند. در غیر اینصورت باید شاهد اثرگذاری این مسئله طی یک سال اخیر در بازار خودرو می‌بودیم اما بازخورد بازار نشان دهنده پایین آمدن تقاضای خرید بعد از افزایش قیمت خودرو در کشور است و مردم همچنان منتظر رسیدن قیمت‌ها به سطح جیب خود هستند.

وعده‌های توخالی تولید مشترک با خودروسازان خارجی

مسئله دیگری که باعث تشدید رکود بازار خودرو شد، وعده‌های مدیران خودروساز برای تولید مشترک خودرو با شرکت‌های خارجی در ایران است. در حالی که هنوز هیچ قرارداد مشترکی بین خودروسازان ایرانی و طرح‌های خارجی به امضا نرسیده، مدیران خودروساز با مطرح کردن بحث مذاکره با خودروسازان خارجی، عاملی برای تشدید رکود بازار شدند و این اقدام آنها باعث شد تا مشتریان بازار خودرو که از مدل‌های قدیمی خودروهای داخلی خسته شده‌اند، به امید ورود خودروهای جدید به بازار، برای خرید دست نگه دارند. در نتیجه خودرو سازان خود عاملی برای کاهش تقاضای خرید خودرو شدند.

توهین به درک مصرف‌کنندگان

در کنار عملکرد ضعیف خودروسازان، برخی مشتریان بازار خودرو که از عملکرد خودروسازان در قیمت‌گذاری و کیفیت تولیداتشان ناراضی هستند، نسبت به ایجاد کمپین نخریدن خودرو صفر در شبکه‌های اجتماعی اقدام کرده‌اند و می‌گویند تا زمانی که قیمت و کیفیت خودروها اصلاح نشود، خودروی صفر نخواهند خرید، این اقدام با واکنش شدید وزیر صنعت روبرو شد.

نعمت‌زاده راه‌اندازی این کمپین‌ها را کار افراد ضد انقلاب عنوان کرد و گفت ایجاد چنین کمپین‌هایی خلاف و گناه است. در مقابل، برخی مشتریان بازار خودرو نیز در واکنش به این سخن نعمت‌زاده، تولید خودروهای بی‌کیفیت را اقدامی خلاف و گناه اعلام کردند.

 

وزیر صنعت در حالی مردم ناراضی از قیمت و کیفیت خودروها را ضد انقلاب می‌نامد که مصرف کنندگان از وی انتظار دارند تا به عنوان متولی بخش تولید و مصرف، مردمی‌تر باشد و همان اندازه که مدافع تولید است، به منافع خریداران نیز توجه کند.

وی همچنین با بیان اینکه در ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم 200 هزار دستگاه خودرو در پارکینگ خودروسازان وجود داشت، می‌گوید: این خودروها با مشکل کمبود قطعه روبه‌رو بودند.

نعمت‌زاده در حالی از رفع مشکل خودروهای ناقص در شرکت‌های خودروساز صحبت کرد که عده‌ای از کارشناسان صنعت خودرو می‌گویند تکمیل خودروهای صفر ناقص به بهای کاهش کیفیت خودروها و به کارگیری قطعات چینی و بی‌کیفیت تمام شد.

خودروسازان برای رونق بازار، تخفیف دهند

صنعت خودرو در حالی همچنان با رکود دست و پنجه نرم می‌کند که برخی کارشناسان معتقدند ارائه تخفیف در فروش خودرو می‌تواند راهی برای ترغیب تقاضا و افزایش فروش و تولید خودروسازان باشد. به این ترتیب خودروسازان باید به جای ادامه دادن به سیاست شکست خورده ترغیب بازار از طریق مطرح کردن بحث احتمال افزایش قیمت خودرو، به فکر فروش خودروهای انبار شده در پارکینگ‌هایشان باشند و با ارائه تخفیف و شرایط ویژه فروش، هرچه سریعتر نقدینگی لازم برای گردش مالی خود را تأمین کنند.

اظهارات نعمت‌زاده درباره یک کمپین در بوته نقد نمایندگان-۳

امیرآبادی:سخنان نعمت‌زاده فرار از پاسخگویی است/بجای این حرف‌ها کیفیت خودرو را بالا ببرید

نماینده قم در مجلس گفت: آقای نعمت‌زاده بهتر است مشکل تولید خودرو با کیفیت پایین را حل کند و قیمت آن را کاهش دهد نه اینکه با چنین ادبیات نامناسبی نسبت به تصمیم مردم موضع‌گیری کند.

احمد امیرآبادی نماینده مردم قم و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با انتقاد از اظهارات اخیر نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره کمپین «خرید ماشین صفر ممنوع!»، اظهار داشت: آقای نعمت‌زاده به جای اینگونه موضع‌گیری‌‌ها، کیفیت خودروها را درست کند و آنها را افزایش دهد.

وی با بیان اینکه باید قیمت خودروهای تولید داخل کاهش یابد تا بتوانند با محصولات خارجی رقابت کنند، افزود: آقای نعمت‌زاده به جای عذرخواهی از مردم که روز به روز قیمت خودرو افزایش و کیفیت آن کاهش می‌یابد، اینگونه با آنان صحبت می‌کند.

امیرآبادی تصریح کرد: آقای وزیر صنعت باید مشکل را حل کند، اینگونه صحبت‌ کردن‌ها با مردم به نظرم فرار از پاسخگویی محسوب می‌شود، آقای وزیر لطف کند به جای فرار نسبت به پاسخگویی به مردم اقدام کند.

وی بر همین اساس یادآور شد: آقای وزیر باید مشکلات اساسی صنعت خودروسازی در ایران را حل کند که متأسفانه شاهدیم روز به روز کیفیت خودروهای تولید داخل بدتر می‌‌شود و پایین می‌آید و قیمت آنها بالا می‌رود.

نماینده قم در مجلس همچنین گفت: به نظر می‌رسد بهتر است آقای نعمت‌زاده مشکل تولید خودرو با کیفیت پایین را حل کند و قیمت آن را کاهش دهد نه اینکه با چنین ادبیات نامناسبی نسبت به تصمیم مردم موضع‌گیری کند.

وی یادآور شد: وقتی موضوع سؤال ما درباره قیمت بالای خودروهای تولید داخل از وزیر صنعت مطرح می‌شد، مسئولان ایران خودرو و سایپا می‌گفتند افزایش قیمت‌ها مرتبط با تحریم‌هاست، بعد هم وقتی دلار گران شد، گفتند افزایش قیمت خودرو مرتبط با واردات خودروهای خارجی است؛ یعنی متأسفانه هر بار بهانه‌ای می‌تراشند که خودروی خوب، با کیفیت و قیمت مناسب به دست مردم ندهند.

امیرآبادی در پایان خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد که باید خودروسازان بهره‌وری را بالا ببرند و هزینه‌ها را کاهش دهند، متأسفانه یکی از مشکلاتی که در صنعت خودروسازی کشور داریم، این است که برخی از خود خودروسازان تاجر شدند و برخی از قطعات را از طریق رانت از کشورهایی مانند چین وارد کشور می‌کنند، بعد هم به عنوان قطعه‌ساز داخلی مشکلاتی را برای صنعت خودروسازی به وجود می‌آورند، آقای وزیر صنعت باید این مسائل و مشکلات را حل کند.

 

اظهارات نعمت‌زاده درباره یک کمپین در بوته نقد نمایندگان-۲

ندیمی: کیفیت بالای خودرو و قیمت معقول حق مردم است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی کیفیت بالای خودرو و قیمت معقول را حق مردم دانست.

ابوذر ندیمی نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانیخبرگزاری فارس، درباره خائن و ضد انقلاب خواندن مردم توسط محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت به خاطر راه‌اندازی کمپین نخریدن خودروی داخلی، با رد رویکرد یک سویه نسبت به خرید خودوری داخلی گفت: آقای نعمت‌زاده محل تعیین قیمت خودرو را خود تعیین می‌کند و می‌گوید که چون شورای رقابت کاهش قیمت خودرو را اعلام نکرده است چرا بهای خودرو پایین بیاید؟

وی با تأکید بر اینکه به همان اندازه که حق ملت است که در بازار خودرو رویکرد به داخل باشد و مصرف‌‌کننده خودروی خارجی نشوند، اظهار داشت: به همان اندازه نیز حق مردم هست که قیمت خودرو معقول پایین و کیفیت آن بالا باشد.

نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: نمی‌توان به مردم گفت همین قیمت و کیفیتی که هست را باید بپذیرید چرا که منطق زور است و اگر قرار است از تولید داخل حمایت کنیم باید قیمت هم قابل دفاع باشد.

 

اظهارات نعمت‌زاده درباره یک کمپین در بوته نقد نمایندگان-1

هاشمی:وزیر صنعت به جای انتقاد باید از مردم تشکر کند/خودروسازان با جان مردم بازی می‌کنند

رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه وزیر صنعت به جای انتقاد باید از مردم تشکر کند، گفت که خودروسازان با جان مردم بازی می‌کنند.

سیدمهدی هاشمی نماینده مردم تهران و رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با انتقاد از اظهارات اخیر نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره کمپین «خرید ماشین صفر ممنوع!»، اظهار داشت: تمامی کمپین‌هایی که منطبق با اصول و مبانی و ارزش‌های اسلامی-ایرانی و انقلابی شکل می‌گیرند به نوعی از مشارکت و توجه مردم نسبت به تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌های نظام نشأت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه ما باید تشکیل چنین کمپین‌هایی را ارج نهیم، افزود: به نظرم جنبه سازندگی و ارتقایی کمپین «خرید ماشین صفر ممنوع!» بسیار بالاتر و ارزشمندتر از جنبه منفی آن است؛ هر چند ممکن است ضرر کوتاه‌مدتی هم برای ما متصور باشد اما قطعاً در درازمدت منجر به ارتقا و رشد تولید با کیفیت بالا خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس در ادامه تصریح کرد: به نظرم اینکه یک جماعتی در کشور به دنبال افزایش کیفیت خودرو باشند مثبت و سازنده است و ما باید از این نوع اقدامات جذاب حمایت و از آنها صیانت کنیم.

هاشمی تأکید کرد: ما بارها نسبت به افزایش قیمت خودرو داخلی علیرغم پایین بودن کیفیت آنها انتقاد داریم و تذکر هم داده‌ایم، خصوصاً به سازندگان خودرو اما متأسفانه توجهی به این انتقادات نشده است.

وی یادآور شد: همه تولیدکنندگان و سازندگان خودرو باید به این موضوع توجه داشته باشند که با جان انسان‌ها بازی می‌کنند، اگر که کیفیت‌ها و استانداردهای مورد انتظار را رعایت نکنند، جان این مردم در خطر است.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: مردم ما به دلیل اینکه مسئولان نسبت به افزایش کیفیت و استانداردسازی خودروها حداکثر تلاش خودشان را نکردند و یا در حدّ و شأن این ملت انتظارات را برآورده نساختند، خودشان مستقیم وارد میدان شدند و چنین کمپینی را به راه انداختند.

وی همچنین گفت: انتظار این است که آقای نعمت‌زاده وزیر صنعت موضوع ایجاد کمپین مذکور را قدر بداند و از این فرصت استفاده کند تا اصلاح لازم در صنعت خودروسازی کشور از طریق این اهرم و ابزاری که مردم ایجاد کرده‌اند، انجام شود تا انشالله کیفیت خودروهای تولید داخل افزایش یابد و صنعت خودروسازی ما استانداردهای لازم را برای حفظ جان مردم رعایت کند، وزیر صنعت به جای انتقاد و اظهار ناراحتی باید از مردمی که در جهت اصلاح و ارتقای کیفی خودروهای تولید داخل گام برمی‌دارند، تشکر کند.

سیدمهدی هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: صنعت خودروسازی ما نیاز به یک انقلاب و تحول زیربنایی دارد چه از نظر کمّی، چه از نظر کیفی و چه از نظر اقتصادی و مردم باید این رضایت‌مندی را از صنعت خودروسازی کشور پیدا کنند، خصوصاً که الآن شرایط اقتصادی کشور ما و از طرفی تحریم‌ها رنگ و بوی قبلی را نداشته و ندارند و می‌توانند از فرصت موجود استفاده حداکثر را ببرند.

آقای وزیر! حد خود را بشناسید و با مردم درست صحبت کنید/ نخریدن خودروهای شما خیانت نیست

عصر ایران – وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست اخیر مطبوعاتی خود سخنانی گفته است که نشان می دهد دولت، هیچ تدبیری برای بهبود وضعیت خودروسازی ندارد و اگر هم مشکلی در این باره وجود دارد، مقصر مردمی هستند که دیگر نمی خواهند خودروهای کم کیفیت و گران داخلی را بخرند.
وی به جای عذرخواهی از مردم به خاطر اجحاف مستمری که در عرصه خودرو به آنها شده و می شود، به کمپین نخریدن خودرو اشاره کرده و کسانی که در این راستا، خودروی داخلی نمی خرند را “ضدانقلاب” نامیده و آنها را متهم به “خیانت” کرده است.
او حتی خود را در مقام فتوا نیز تصور کرده و این کار مردم را “حرام” اعلام کرده است!

در این باره نکاتی چند به طور جدی، قابل ذکر و تذکر است:

1 – ادبیات اتهامی، از شاخصه های یک طیف سیاسی خاص و تمامیت خواه است که مردم ایران در انتخابات سال 92 ، با رأی شان از آن ادبیات ابراز برائت کردند. با این حال، وزیر دولت تدبیر و امید، مردم ناراضی از کیفیت و قیمت خودروهای داخلی را که سال های سال، تولیدات شان را تحمل کرده اند و اینک بدان اعتراض دارند را با بدترین ادبیات اتهامی می نوازد و آنها را خائن، ضدانقلاب و عامل فعل حرام می خواند!

بهتر است جناب نعمت زاده یا اثبات کند که خودروسازی های داخلی مترادف با انقلاب هستند تا مخالفت با آنها ضدیت با انقلاب تلقی شود یا از سخن خام و زشتی که گفته، عذرخواهی کند و از این به بعد حد و شأن خود را بشناسد و با ادبیات محترمانه تری با مردم ایران سخن بگوید.

2 – سخن گفتن از حرام و حلال و فتوا دادن در این باب، صرفاً در حوزه اختیارات مراجع تقلید است که آن هم فقط درباره مقلدان خودشان جاری و ساری است. نعمت زاده، فقط یک وزیر است ، او نه فقیه است و نه مقلدی دارد. بنابر این از کجا و بر چه اساسی، تصمیم عده ای از مردم ایران برای نخریدن خودرو را “حرام” اعلام کرده است؟!

3 – این که عده ای از مردم ایران می خواهند خودرو نخرند، خیانت نیست.

خیانت این است که خودروسازان داخلی، همچنان خودروهای از رده خارج که متعلق به قرن گذشته میلادی است را همچنان تولید می کنند و به مردم می فروشند.

خیانت این است که خودروسازی ایران با حدود نیم قرن سابقه، دست به دامن خودروسازان و قطعه سازان تازه کار چینی شده و با افتخار، محصولات چینی را مونتاژ می کنند و به خلق الله می فروشند!

خیانت این است که مردم ایران با پولی که در همه جای دنیا می توانند با آن خودروهای روز بخرند، ناچار می شون خودورهایی با کیفیتی به مراتب پایین تر و ناایمن تر بخرند و همیشه حسرت به دل بمانند.

خیانت این است که با خودروهای تولیدی داخلی، سالانه میلیاردها لیتر بنزین بیشتر مصرف می شود، سرمایه های کشور می سوزد و هوا آلوده تر می شود و مردم سرطان می گیرند و می میرند. شگفت اینجاست که وزیر کهنه کار، هزینه های غیر مستقیم تولیدات داخلی را نمی بیند و می گوید که با تولیدات داخلی، فلان قدر صرفه جویی ارزی داشته ایم.

خیانت این است که با خودروهای ناایمن داخلی، سالانه هزاران نفر کشته می شوند و این در حالی است که اگر همان تصادفات در همان شرایط ولی با خودروی ایمن تری رخ می داد، بسیاری زنده می ماندند و کودکان پرشماری یتیم نبودند.

اما بزرگ ترین خیانت، خیانت به عزت و اعتماد بنفس ایرانی هاست ؛ ایرانی هایی که هر روز تولیدات داخلی و خارجی را پیش رویشان دارند و خودآگاه و ناخودآگاه، مقایسه می کنند و محصول خودشان را نازل تر و پایین تر می بینند.

4 – ادعای حمایت از صنعت خودروسازی دارند. حمایت منطقی از صنایع داخلی، البته گزاره ای قابل قبول است اما حمایت یک چیز است و نازپروردگی چیز دیگر.
اینان از خودروسازی حمایت نمی کنند بلکه آن را “بد بار آورده اند” و بازی را طوری چیده اند که هیچ خودروی خارجی نتواند با قیمت مناسب به دست مردم برسد و هیچ رقابتی در میان نباشد؛ اسم این رانت و انحصار را هم گذاشته اند حمایت!

این چه صنعتی است که محصولاتش را پیش پیش می فروشد، به هر قیمتی که خواست عرضه می کند، هر وقت هم که خواست تحویل می دهد، با هر کیفیتی که خواست تولید می کند ولی به اعتراف خود وزیر ، باز هم ضرر می کند؟!
اگر این همه حمایتی که تا کنون از خودروسازی شده ، متوجه صنعت دیگری مانند نساجی شده بود، الان ایران بزرگ ترین صادر کننده منسوجات جهان بود. از بستنی و لواشک هم اینقدر حمایت شده ، برندهای بستنی و لواشک هم در سطح جهان مال ایران بود!

حکایت، حکایت صنعت و اشتغالزایی و چیزهایی از این قبیل نیست، حکایت دولتمردان و چاه نفت است.
آقای نعمت زاده! به جای نمک بر زخم مردم پاشیدن، فکری به حال خودروسازی کشور کنید که ملتی را به ستوه آورده است.

 

منابع : فارس، خبرآنلاین،تابناک،عصر ایران 

 

87 دیدگاه

  1. ایشان پیرمرد شده نمیدونه چی گفته . حواسش نیست بایستی هوای پیرمردای مریض ااحوال و داشت بهتره اقای وزیر پس از اینکه حالیش کردن که بایستی از مردم عذر خواهی کنه بعدش بره تو دفتر لیزینگ دامادش مشغول بشه. اقا این چه حرفی بود زدید این مردم انقلاب شون بیشتر از نعمت زاده ها دوست نداشته باشن مطمئنا کمتر ندارن این مردم شهید و جانباز و… دادن حالا اگه از یک وضعیتی به حق و بجائی ناراحت باشن خائن و ضد انقلاب هستن واقعا شرم آوره

    1. 15:28
      دیدگاه شما در انتظار تایید مدیر می باشد.

      ملت شریف و غیور ایران سلام و تبریک.اتحاد همبستگی و همدلی شما در برابر ظلم و فساد خودروسازان نتیجه داد و اقای وزیر ظمن عذر خواهی از سالها ظلم و فساد خودروسازان قیمت های کاهش یافته را به شرح زیر اعلام کردند پژو پارس فول 15 میلیون. دنا فول 18 میلیون. پژو 206 تیپ6 14 میلیون.تیبا 2 هاچ بک 10 میلیون.پراید 6 میلیون. مردم غیور و همیشه در صحنه ایرن لطفا نتیجه پیروزی را به همه اطلاع دهید.پیروز باشید.

  2. خائن شمایید آقای وزیر که آشفالاتونو به مردم میدین و خودتون ماشین آمریکایی و اروپایی سوار میشین و بعدش هم میگین مرگ بر آمریکا و اروپا…خائن نمایندگان مجلسی هستند که با سکوت و استیضاح نکردن وزیری چون شما به رای و اعتماد این مردم خیانت میکنند و به دولت اطمینان کامل میدهند که تا آخر عمر این مجلس استیضاحی نخواهند داشت…. بله ما خائن نیستیم …

  3. اینا همه در نهایت دشمن جان مردم و مدافع جیب خودشونن ..وزیری که مردم رو به خاطر اتحادشون در مقابل بیکیفیتی و قیمتهای فضایی و هزار تا درد بیدرمون دیگه این صنعت پوسیده <خاین و ضد انقلاب خطاب کنه و شعور فرهنگی پایین خودشو نشون بده دیگه نه از خودش نه از دور و بریاش هیچ توقعی نیس
    کمپین مکمل خرید خودروی صفر ممنوع و حتی واجب تر از ان ! کمپین در خواست عزل همیشگی وزیر از این پست مهم میباشد مردم تقاضای عزل هر چه سریعتر این وزیر فرمایشی و دار ودسته حلقه به گوش وی را دارند
    این کمپین شامل کلیه خودروهاست چینی و داخلی در نهایت نسبت به چیزی که هستند بسیار گرونن ..به علاوه اینکه خودروهای کره ای و غیره هم که با کیفیت هستند به خاطر تعرفه های ظالمانه و حمایت بی جا از این دو فرقون ساز که افت جان مردم شده اند بسیار گرانتر از قیمتهای جهانی هستند …امید ما تعطیلی کامل خطوط تولید خودروهای عهد بوق در کشور و نهایتا مشارکت انها با خودروسازان برتر و شناسنامه دار دنیا بدون تعرفه های ظالمانه فعلی است

  4. واقعا چرا این وزیر از خود راضی را نمایندگان مردم که خود را مدافع بحق حقوق مسلم مردم می دانند استیضاح نمی کنند؟؟ نکند کاسه ای زیر این نیم کاسه وزیر و نمایندگان تولید می شه؟؟؟؟؟ هاااا

    1. داداش فکر کنم تو تو این کشور زندگی نمی کنی! کدوم نماینده مردم؟ کدوم حق مردم؟ کدوم حقوق مسلم ؟این ها چشم خودشون رو 35 ساله رو کشتار گاه صنعتی به اصطلاح خودروسازان بستن بعد میان میگن قدر امنیتی رو که براتون فراهم کردیم بدونین .تو هیچ کدوم از کشور هایی که درگیر جنگن سالانه این همه آدم کشته نمی شه که تو ایران بر اثر تصادف کشته میشن!تو 10 سال گذشته 120000 انسان تو ایران کشته شدن و این به اصطلاح نماینده ها ککشون هم نگزیده!این ها نشستن جای خدا دارن برای مردم حق و وظیفه تعیین میکنن!به جای خدا دارن حکم شرعی میدن! داداش چشم هاتو باز کن ببین کجا زندگی میکنی؟

  5. از نمایندگان محترم مجلس به عنوان صدای مردم تقاضا دارم طرح استیضاح از این وزیر رو کلید بزنند……باتشکر…….مردم ایران

  6. از نویسنده محترم تشکر میکنم که تو قسمت آخر گوشه ای از حرف دل این ملت مظلوم رو بازتاب دادن.واقعا متاسم که همچنین آدم بی فرهنگ و بی شعور و از خود راضی رو به عنوان وزیر برای این ملت بزرگ انتخاب کردند.آقای وزیر شما در حد و اندازه ای نیستید که برای این مردم حکم شرعی صادر کنید. شما اگر خدایی می شناختید و اگر تنها کمی به او اعتقاد داشتید هرگز به خود این اجازه را نمی دادید که برای مردم تعیین تکلیف کنید.

  7. سلام.فقط یه چیز میگم. اگه خودروی ایرانی بخرید به خودتون خیانت کردین من خودم پژو 206 صفر پارسال خریدم و اصلا راضی نیستم.
    باید این رو بفهمن که واسه زحمتی که مردم میکشن احترام قائل باشن اونم پول کارمندانی مثل اداره بهزیستی که زیر یه تومن در ماه با کسری هاش.اگه راست میگن عدالت بین حقوق کارمندان ارگان های مختلف برقرار کنن.
    یه کارمند دارایی یا مخابرات یا بانک با اضافه کاری و پاداش ها و وام هایی که میگیرن چند برابر یه کارمند بهزیستی میگیره که همش با معلولین و … سر وکار داره

  8. سلام.منم در مورد تفاوت حقوق کارکنان بهزیستی با سایر ادارات با نیما موافقم ولی دولت هیچ توجهی به اعتراضات کارکنان بهزیستی نمیکند و حتی رئیس بهزبیستی کشور اعتقاد دارد کارمندان بهزیستی باید در راه خدا کار کنند و توقع حقوق نداشته باشند.
    آیا کارمند بهزیستی خودرو نیاز ندارد؟ آیا توان پرداخت اقساط خودرو را دارد؟

  9. ضد انقلاب خودتی….د اخه برادر من …ضد انقلاب ماییم یا شمایی که ماشینی تولید میکنی که اگه به یه تیر برق بزنی ..انگار خودت خوردی به تیر برق…..واسه چی با جملات بازی میکنید مردم عزیز؟؟؟ اقا نخرید خودرو نخرید…

  10. !آقازاده های خودشان قطعا از بهترین خودروها استفاده میکنند اما من معلم وهمسر و فرزندانم باید سوار پراید آشغال بی کیفیت بشیم اون اگر بتونیم پولشو جور کنیم!

  11. کدام شرع برادر من!در کشور ما بیشترین نزول خوری به عناوین مختلف صورت میگیره! فکر میکنید اون از خدا بیخبری که پراید 4میلیونی را 20 و چند میلیون توپاچه ملت بدبخت میکنه شرع حالیشه؟!

  12. آقای وزیر! حد خود را بشناسید و با مردم درست صحبت کنید/ نخریدن خودروهای شما خیانت نیست

    عصر ایران- وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست اخیر مطبوعاتی خود سخنانی گفته است که نشان می دهد دولت، هیچ تدبیری برای بهبود وضعیت خودروسازی ندارد و اگر هم مشکلی در این باره وجود دارد، مقصر مردمی هستند که دیگر نمی خواهند خودروهای کم کیفیت و گران داخلی را بخرند.

    محمدرضا نعمت زاده در این نشست، به جای عذرخواهی از مردم به خاطر اجحاف مستمری که در عرصه خودرو به آنها شده و می شود، به کمپین نخریدن خودرو اشاره کرده و کسانی که در این راستا، خودروی داخلی نمی خرند را “ضدانقلاب” نامیده و آنها را متهم به “خیانت” کرده است.
    او حتی خود را در مقام فتوا نیز تصور کرده و این کار مردم را “حرام” اعلام کرده است!

    در این باره نکاتی چند به طور جدی، قابل ذکر و تذکر است:

    1 – ادبیات اتهامی، از شاخصه های یک طیف سیاسی خاص و تمامیت خواه است که مردم ایران در انتخابات سال 92 ، با رأی شان از آن ادبیات ابراز برائت کردند. 
    با این حال، وزیر دولت تدبیر و امید، مردم ناراضی از کیفیت و قیمت خودروهای داخلی را که سال های سال، تولیدات شان را تحمل کرده اند و اینک بدان اعتراض دارند را با بدترین ادبیات اتهامی می نوازد و آنها را خائن، ضدانقلاب و عامل فعل حرام می خواند!

    بهتر است جناب نعمت زاده یا اثبات کند که خودروسازی های داخلی مترادف با انقلاب هستند تا مخالفت با آنها ضدیت با انقلاب تلقی شود یا از سخن خام و زشتی که گفته، عذرخواهی کند و از این به بعد حد و شأن خود را بشناسد و با ادبیات محترمانه تری با مردم ایران سخن بگوید.

    2 – سخن گفتن از حرام و حلال و فتوا دادن در این باب، صرفاً در حوزه اختیارات مراجع تقلید است که آن هم فقط درباره مقلدان خودشان جاری و ساری است. 
    نعمت زاده، فقط یک وزیر است ، او نه فقیه است و نه مقلدی دارد. بنابر این از کجا و بر چه اساسی، تصمیم عده ای از مردم ایران برای نخریدن خودرو را “حرام” اعلام کرده است؟!

    3 – این که عده ای از مردم ایران می خواهند خودرو نخرند، خیانت نیست. 
    خیانت این است که خودروسازان داخلی، همچنان خودروهای از رده خارج که متعلق به قرن گذشته میلادی است را همچنان تولید می کنند و به مردم می فروشند.

    خیانت این است که خودروسازی ایران با حدود نیم قرن سابقه، دست به دامن خودروسازان و قطعه سازان تازه کار چینی شده و با افتخار، محصولات چینی را مونتاژ می کنند و به خلق الله می فروشند!

    خیانت این است که مردم ایران با پولی که در همه جای دنیا می توانند با آن خودروهای روز بخرند، ناچار می شون خودورهایی با کیفیتی به مراتب پایین تر و ناایمن تر بخرند و همیشه حسرت به دل بمانند.

    خیانت این است که با خودروهای تولیدی داخلی، سالانه میلیاردها لیتر بنزین بیشتر مصرف می شود، سرمایه های کشور می سوزد و هوا آلوده تر می شود و مردم سرطان می گیرند و می میرند. شگفت اینجاست که وزیر کهنه کار، هزینه های غیر مستقیم تولیدات داخلی را نمی بیند و می گوید که با تولیدات داخلی، فلان قدر صرفه جویی ارزی داشته ایم.

    خیانت این است که با خودروهای ناایمن داخلی، سالانه هزاران نفر کشته می شوند و این در حالی است که اگر همان تصادفات در همان شرایط ولی با خودروی ایمن تری رخ می داد، بسیاری زنده می ماندند و کودکان پرشماری یتیم نبودند.

    اما بزرگ ترین خیانت، خیانت به عزت و اعتماد بنفس ایرانی هاست ؛ ایرانی هایی که هر روز تولیدات داخلی و خارجی را پیش رویشان دارند و خودآگاه و ناخودآگاه، مقایسه می کنند و محصول خودشان را نازل تر و پایین تر می بینند.

    4 – ادعای حمایت از صنعت خودروسازی دارند. حمایت منطقی از صنایع داخلی، البته گزاره ای قابل قبول است اما حمایت یک چیز است و نازپروردگی چیز دیگر.
    اینان از خودروسازی حمایت نمی کنند بلکه آن را “بد بار آورده اند” و بازی را طوری چیده اند که هیچ خودروی خارجی نتواند با قیمت مناسب به دست مردم برسد و هیچ رقابتی در میان نباشد؛ اسم این رانت و انحصار را هم گذاشته اند حمایت!

    این چه صنعتی است که محصولاتش را پیش پیش می فروشد، به هر قیمتی که خواست عرضه می کند، هر وقت هم که خواست تحویل می دهد، با هر کیفیتی که خواست تولید می کند ولی به اعتراف خود وزیر ، باز هم ضرر می کند؟!
    اگر این همه حمایتی که تا کنون از خودروسازی شده ، متوجه صنعت دیگری مانند نساجی شده بود، الان ایران بزرگ ترین صادر کننده منسوجات جهان بود. از بستنی و لواشک هم اینقدر حمایت شده ، برندهای بستنی و لواشک هم در سطح جهان مال ایران بود!

    حکایت، حکایت صنعت و اشتغالزایی و چیزهایی از این قبیل نیست، حکایت دولتمردان و چاه نفت است. خودروسازی برای دولتمردان، حکم چاه نفت و گاو شیرده را دارد که می توانند با برگ برنده اش بازی ها کنند. به همین دلیل است که در همه دولت ها، این در بر پاشنه واحدی چرخیده است و این طور که جناب وزیر غیرتی(!) شده، در این دولت هم خبری از خیر نخواهد بود.

    آقای نعمت زاده! به جای نمک بر زخم مردم پاشیدن، فکری به حال خودروسازی کشور کنید که ملتی را به ستوه آورده است.

  13. ضمن اینکه استفاده ازاین جمله که مردم ولی نعمت ما هستند توسط اقایان نیزفقط برای سوء استفاده از احساسات مردم است.

  14. من موندم چرا علما ساکت هستند و فتوای نخریدن نمیدن؟! سود بانکی برای وام گیرنده شده 32% هیچ کس صداش در نمیاد! یه زمانی هرکس وام میگرفت پیشرفت میکرد الان هرکس وام بگیره بدبخت میشه

  15. لطفا برگه ای که خودروساز با عنوان:

    “سند و فاکتور فروش خودرو”
    به شما داده است را ببینید

    به عنوان مثال پژو ۴۰۵ که در تاریخ ۱۴ تیر ۹۳ توسط ایران خودرو به مشتری فروخته شده در ذیل سند و فاکتور فروش آن نوشته اند:

    خالص بهای کارخانه:

    ۲۲۳،۳۷۲،۲۹۷ ریال

    عوارض شهرداری:

    ۶،۰۳۱،۰۵۲ ریال

    مالیات برارزش افزوده:

    ۱۱،۸۳۸،۷۳۲ ریال

    بیمه شخص ثالث:

    ۹،۵۶۷،۶۷۵ ریال

    مبلغ ثابت شماره گذاری:

    ۴۰۰،۰۰۰ ریال

    مالیات شماره گذاری:

    ۶،۷۰۱،۱۶۹ ریال

    هزینه پست:

    ۸۹،۱۷۶ ریال

    تخفیف برای رندکردن۱۰۱ریال

    جمع کل خالص پرداختی:

    ۲۵۸،۰۰۰،۰۰۰ ریال

    هموطن فهیم وعزیز

    لطفا به مبلغ مالیات برارزش افزوده توجه کنید:

    ۱۱،۸۳۸،۷۳۲ریال

    طبق تعریف وزارت امور اقتصادی و دارایی:

    “مالیات بر ارزش افزوده مالیاتی است که با نرخ قانونی به آن بخش از قیمت کالا و خدمات که تفاضل قیمت فروش و قیمت تمام شده است یعنی “سود” است تعلق میگیرد”

    پس:
    ۱- طبق اصول حسابداری:

    “ارزش افزوده = سود”

    ۲- طبق مصوبه مجلس محترم نرخ مالیات بر ارزش افزوده درسال ۹۳ برابر با ۸ % می باشد.

    لطفا محاسبه کنید:

    ۸ % چه عددی میشود ۱۱،۸۳۸،۷۳۲ ریال؟ (یعنی ارزش افزوده ای که در فاکتور است)
    ۱۱،۸۳۸،۷۳۲ ۱۰۰ = ۸ X
    X = 147,948,150

    با یک تناسب ساده که محاسبه کنیم آن عدد ۱۴۷,۹۸۴,۱۵۰ ریال میشود

    و در واقع مبلغ ۱۴۷،۹۸۴،۱۵۰ ریال همان “ارزش افزوده یا سود” یکدستگاه پژو ۴۰۵ است که در فاکتور، مالیات برارزش افزوده آن را ۱۱،۸۳۸،۷۳۲ ریال درج کرده اند.
    پس تا اینجا داریم :

    ۱۴۷،۹۴۸،۱۵۰ = سود

    و اگر مبلغ ارزش افزوده “سود” یعنی ۱۴۷،۹۸۴،۱۵۰ ریال را از خالص بهای کارخانه مندرج در فاکتور ،یعنی
    ۲۲۳،۳۷۲،۲۹۷ ریال کسر کنیم قیمت تمام شده یکدستگاه پژو ۴۰۵ فروخته شده است.
    یعنی
    بهای تمام شده = سود – بهای کارخانه
    پس :

    ۲۲۳،۳۷۲،۲۹۷
    ۱۴۷،۹۴۸،۱۵۰ –
    ۷۵،۳۸۸،۱۴۷ =

    پس نهایتا داریم :

    ۷۵،۳۸۸،۱۴۷ = بهای تمام شده پژو ۴۰۵

    دقت کنید قیمت تمام شده یکدستگاه پژو ۴۰۵ برای خودروساز، بر اساس اطلاعاتی که خودشان در فاکتور فروش درج کرده اند ۷۵،۳۸۸،۱۴۷ ریال است که آنها آن را ۲۵۸،۰۰۰،۰۰۰ ریال در سال 93 میفروختند!!! و الان در سال 94 حدود 300000000 ریال میفروشند!!!

    ⬅️ کدام قانون به مالکان ایران خودرو اجازه داده کالایی را که هزینه واقعی تولیدآن ۷۵،۳۸۸،۱۴۷ ریال است با سیاه نمایی اقتصادی در کشور به قیمت تمام شده ۲۲۳،۳۷۲،۲۹۷ ریال یعنی با نرخ سود بیش از ۱۹۶ % به مشتری میفروشن
    مدیر عامل شرکت ایران خودرو روز چهارشنبه مورخ ۱۴ مرداد ۹۴ جلسه ای فوق العاده با نماینده وزارت صنعت معدن و تجارت و شورای عالی فضای مجازی برگزار کرد.
    تقاضای مدیر عامل ایران خودرو جلوگیری و مقابله با پیام ها و شکل گیری اتحاد ضد منافع شرکت ایران خودرو بوده است. مدیر عامل ایران خودرو تاکید کرده در صورتی که روند کاهش خرید اتومبیل ادامه پیدا کند قادر به پرداخت سهم دولت که به رقم فروش هر اتومبیل اضافه می کند را ندارد و چاره ای به جز کاهش جدی نرخ تولیدات ایران خودرو را ندارد و یا مجبور به تعطیل کردن خطوط تولید خودرو است.جدیدا هم آقای وزیر نعمت زاده سی میلیون جمعیت رو که از کمپین خودرونخرید حمایت کردن خائن نامیده که واقعا متاسفم

  16. ↙↙ضد انقلاب↘↘ شمایید که با خندههای مضحکت میای شبکه خبر و هییج ابراز پشیمانی و یا ندامتی نداشتی و فقط میخندی……همون اوایل مجلسی ها راست میگفتن که این سنش بالاس بدرد وزارت نمیخوره…کمترین حکم برای شما فقط و فقط استیضاحه……

  17. نفرین ولعن مردم برای این جماعت معنی نداره /همشون جانماز اب میکشن وفقط به فکر تاراج این مردمن

  18. چرا اين وزير خائن رو بركنار نميكنن؟ وزيري كه خدمتگزار مردمه داره به مردم توهين ميكنه!!!!!!!!
    ما از خود رهبر ايران ميخواهيم كه مستقيما دخالت كنند و ايشان رو به خاطر توهين به ملت ايران عزل كنند.
    ما عذرخواهي نميخواهيم، ما فقط و فقط وزيري ميخواهيم كه خدمتگزار مردم باشه نه امثال نعمت زاده ها.

  19. واجـب بـُده و یـقیـن ثـواب است .. … تـــرکـش مـتــرتـّب عـذاب اسـت
    هـر کس نخـرد سمنــد و سایپـا …… او ضـــد امــام و انقـلاب اســـت
    کـمــپیــن بــرای ورشــــکســتن ….. بر خودروی داخلی سراب است
    تا پشت به گرم دولت هسـتیم …… بر قیمت ما دوصد حبـاب اسـت
    امــروز نخــر! به جــــاش فـــــردا …… افزایش بی حد و حساب است
    مجبـــور شـوی خری به خفـت ……. ایـنـی کـه بـه زیـر آفـتـاب است
    در فــکـر تویـوتـا و فـولـکســی؟ ….. خر داغ شده نه این کباب است!

    ::حمید::ربیعیان::نجف آبادی::
    http://balghooriat.blogfa.com/

  20. نمایندگان من و امثال من درخانه ملت،با استیضاح وزیر ی که نگاه توهین وتحقیر آمیزی به قشر زحمت کش که بدلیل گرانی خودرو توان خرید خودروهای داخلی را هم ندارند پاسخگو باشید.

  21. آقایان وزرا و دولت تدبیر که میگید شب دادن یارانه به ملت شب مصیبت عظماست و آن شب خوابتون نمیره…آیا دادن خودروی گران و بی کیفیت به ملت و غارت بیت المال توسط آقازادها مصیبت عظما نیست؟آیا شب داغدارشدن خانوادهها به علت کیفیت پایین خودروهای شما خواب راحت دارید؟؟متاسفم برای دولت تدبیر

  22. بهتره شرکتهای خودرو ساز با کیفیت فرغون……………
    به فکر چند طبقه کردن انبارهاشون باشن.
    ای وزیر خش سخن بچرخ وباز هم بچرخ کسی باهات نمیچرخه***

  23. اقای وزیر ماشین زیر پای شما پراید یا پزو میشه لطف کنید بگید دلیل قیمت پراید در عراق و سوریه که شش الا هفت میلیون است رو بگید و با کیفت بسیار عالی این خیانت است

  24. مردم بینوا
    اینم از جناب وزیر …
    مردم بیچاره رو که با تمام وجود برای ایران و انقلاب جونشونم میدن ضد انقلاب میخونه

  25. متاسفم که وزیر صنعت، وزیر آموزش و پرورش و… . و متاسف تر هستم که بقیه مسئولین خودشان را به خواب زده اند و صدایی از ان ها بیرون نمی اید. بیچاره مردم ایران، بیچاره اسلام، بیچاره انقلاب…..

  26. این وزیر… صلاحیت خدمت به مردم رو نداره آقای روحانی از وعده ۱۰۰ روزت که چیزی در نیومد
    حالا یا به سمت مردم بیا یا تو هم با وزیرت کنار میری و دولتت چهار سالست
    این وزیر باید برکنار بشه چه وضعیت خودرو درست بشه چه نشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا