اخبار خارجیاسلایدر

در دنیای برابوس چه می‌گذرد؟

مدیرعامل این تیونر، «بوشمن»، درباره فلسفه طراحی و ساخت محصولاتش چه می‌گوید؟

به گزارش دنده 6 – کمتر کسی که اخبار خودروهای بین‌المللی را دنبال کند با نام برابوس برخورد نکرده است. این تیونر در طی سال‌های بهبود، تقویت و حتی بازسازی خودروهای جدید برندهایی چون مرسدس‌بنز، پورشه و… از نظر غنای محصولات به سطحی بالا رسیده است.

ریشه‌ها

«بودو بوشمن»، مالک یک مرکز تعمیر مرسدس‌بنز و مالک یک دستگاه کلاس S W116 تقویت‌شده، در سال ۱۹۷۷ برند برابوس را در «باتراپ» تاسیس کرد. او برای رسمی کردن شرکت خود و به‌جبر قانون آلمان در آن زمان، به امضای شخص دیگری نیازمند بود، پس دوستش، «کلاوس براکمن»، را با خود همراه کرد. به همین ترتیب، نام برابوس از ترکیب ابتدا و انتهای نام آن دو ساخته شد.

بوشمن کار خود را با ایجاد تغییرات کوچک روی مرسدس‌بنزهای مختلف آغاز کرد تا اینکه با فرارسیدن قرن ۲۱ میلادی، در بیش‌از ۱۰۰ کشور جهان نمایندگی‌هایش را تاسیس کرده بود. یکی از محرک‌های این برند در رشد، قرارداد با شرکت اسمارت و عرضه نسخه برابوس مدل فورتو به شمار می‌رفت که سرمایه مناسبی را برایش به ارمغان آورد. هرچند این تیونر روی برندهای دیگر هم کار می‌کند اما همیشه راه خود را برای تقویت یک مرسدس‌بنز جدید پیدا می‌کند؛ چراکه محصولات ستاره سه‌پر هستند که در میان مشتریان برابوس بیشترین محبوبیت را دارند.

برابوس ۲.۰

امروزه شرکت به «کنستانتین»، پسر بودو، رسیده است. او برای آینده دور برابوس برنامه‌های زیادی دارد. کار کنستانتین بوشمن به مدیریت تیونینگ ختم نمی‌شود؛ او هر روزه بر کار بیش‌از ۴۰۰ کارکن خود نظارت مستقیم دارد و برای یوتیوب، ویدئو و پادکست درست می‌کند تا نسل جدید هم بتوانند نگاهی به درون شرکتش و فعالیت‌های روزانه آن‌ها داشته باشند.

برابوس چیست؟

برابوس خودروهای لوکس و عملکرد بالا را درست جایی که سازنده رهایشان می‌کند، برمی‌دارد و کار را بدون محدودیت مالی شرکت‌های بزرگ و به بهترین نحو تمام می‌کند. البته بوشمن پاسخ فلسفی‌تری به این سوال دارد:

آسان‌ترین راه برای توصیف ما یک برند حمل‌ونقل لوکس است… (کار ما) حول طراحی، مهندسی و ساخت محصولات لوکسی می‌گذرد که شما عاشق آن‌ها شوید، آن را به‌عنوان یک محصول برابوس بشناسید، بخواهید آن را برانید و از آن لذت ببرید.

طراحان این برند در تلاش هستند تا هر محصول لوکس، اسپرت یا متفاوتی را که توسعه می‌دهند، با همین فلسفه آماده کنند. به دلیل همپوشانی‌های دنیای فشن و خودرو در زمینه ایجاد کاراکتر در محصول و البته تنوع سبد فروش برابوس از خودروهای لوکس تا قایق‌های تفریحی، این برند آلمانی زمینه فعالیت خود را از حوزه صنعت حمل‌ونقل هم فراتر برده است؛ عاملی که در نگاه بوشمن یکی از مهم‌ترین کلیدهای موفقیت شرکتش به شمار می‌رود.

او ادامه می‌دهد که تنها چند سال پس از مدیریت بخش فروش به سراغ پدرش رفته و از او خواسته تا برای رسیدن به فروش بیشتر، مسئولیت برند را هم در اختیارش قرار دهد تا بتواند مسیر برابوس را تغییر دهد. این تغییر مسیر برابوس را از تیونر محصولات مرسدس‌بنز به تقویت‌کننده انواع وسایل‌نقلیه تبدیل کرد که توانایی‌هایشان را در ذهن هر بیننده‌ای حک می‌کنند.

تاکنون یکی از مهم‌ترین شاخصه‌‌های محصولات برابوس، استفاده گسترده از رنگ‌های باکیفیت و براق سیاه، سفید یا نهایتا خاکستری بوده است؛ اما اخیرا این روند دچار کمی تغییر شده و می‌بینیم که برخی مدل‌ها با رنگ‌های آبی سیر یا نارنجی هم روانه بازار شده‌اند. این برند سال گذشته یک دستگاه لندرور مسترپیس ادیشن را با کابین از چرم پسته‌ای رونمایی کرد که درعین راحتی همیشگی، فضایی متفاوت را به ارمغان می‌آورد.

توجه به جزئیات

دیدگاه‌ها درباره کابین محصولات برابوس دو جهت متفاوت دارند؛ برخی آن را زیاده‌روی می‌انگارند و برخی دیگر با عنوان توجه به جزئیات آن را اندازه می‌دانند. سلیقه مخاطب هرچه باشد، نمی‌توان منکر این حقیقت شد که مهندسان و صنعتگران این شرکت در پرداخت و استفاده از بهترین مواد اولیه برای خلق یک کابین باکیفیت و زیبا از کوچک‌ترین تلاشی غافل نیستند. آن‌ها با حذف هرگونه پلاستیک و فلز از جلوی چشم راننده و جایگزینی آن با نمونه دست‌ساز، بازطراحی‌شده و بهبودیافته از جنس چرم و فیبرکربن کار خود را تعالی می‌بخشند. عجیب نیست اگر برابوس کابین پرچمدارانش را اثری هنری بداند.

نگاهی به آینده

هنوز برخی مشتریان برابوس، خواهان محصولاتی با ظاهر پنهان و مشهور این برند هستند. اما اگر انتخاب آن‌ها از خودروهای متداول به سوی مدل‌های برقی، طراحی و فشن و فراتر از آن‌ها هم برود، بوشمن از رسیدگی به نیاز مشتریانش خوشحال می‌شود.

آخرین محصول این تیونر در زمان نگارش این مطلب، برابوس ۹۳۰ نام دارد که بر پایه مرسدس AMG S63 E پرفورمنس ساخته شده است. همان‌طور که از نامش پیدا است، هیولای جدید آلمانی از ۹۳۰ اسب بخار قدرت و ۱,۵۱۰ نیوتن‌متر گشتاور سود می‌برد و برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت تنها به ۳.۲ ثانیه زمان نیاز دارد. بوشمن به آینده میراث پدرش امیدوار است و دوست دارد ببیند با مدیریت آن به سوی آینده، به کجا می‌رسد؟ نظر شما درباره این تیونر آلمانی چیست؟ آیا محصولات برابوس را به مدل‌های پرزرق‌وبرق منصوری ترجیح می‌دهید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا