دوج چلنجر هلکت مدل ٢٠١٨ با بدنه اى عریض تر

اولین رکوردی که دوج دیمون ثبت کرد، طولانی‌ترین پویش تبلیغاتی تاریخ خودروسازی جهان بود که با ارائه‌ی ۱۲ فیلم کوتاه هفتگی همراه شد. اما همان‌طور که دوج وعده داده بود، در نمایشگاه خودروی نیویورک سوپرماشین دیمون معرفی شد و به صفحه اول رسانه‌های مرتبط با صنعت خودروی دنیا رسید.

جزئیات منتشرشده از این مدل به حدی خیره‌کننده است که بنیاد NHRA به عنوان برگزارکننده‌ی مسابقات سرعت در مسیر مستقیم آمریکا (Drag Racing)، حضور دوج دیمون در مسابقات درگ را ممنوع اعلام کرده است.

اولین‌ بار در سال ۱۹۷۱، شرکت دوج نام نسخه‌ای از پلیموث داستر را دیمون (به معنی شیطان یا روح خبیث) گذاشت. یک لوگوی کارتونی هم برای آن طراحی شد که موفقیت چندانی برای این مدل کسب نکرد.

وقتی خط تولید پلیموث داستر به چلنجر اختصاص داده شد و این خودرو موفقیت‌های خوبی در بازار کسب کرد، نسخه‌های قدرتمند‌تر آن با نام‌ دارت اسپرت و هلکت ارائه شد، اما دوج، نام دیمون را فراموش نکرد و حالا پس از ۴۶ سال، قدرتمندترین خودروی تاریخ این برند و البته یکی از سریع‌ترین خودروهای تاریخ آمریکا را با نام دیمون ارائه کرده است.

پیش از این، نسخه‌ی هل‌کت SRT از دوج چلنجر به قدرت ۷۰۷ اسب بخار رسیده و ابرخودروهای کلاس پونی، مثل فورد موستانگ شلبی GT و کامارو ZL1 را تحقیر کرده بود. حالا مدل دیمون توانسته است از یک پیشرانه‌ی ۶.۲ لیتری با توربوشارژ ۲.۷ لیتری، قدرت ۸۴۰ اسب‌ بخار و گشتاور باورنکردنی ۱۰۴۵ نیوتن‌متر بگیرد که رکورد دیگری برای این خودرو محسوب می‌شود؛ چرا که این آمار، پیشرانه‌ی دیمون را به عنوان قدرتمندترین موتور ۸ سیلندر دنیا، معرفی می‌کند.

رکورد دیگری که با نام دیمون و در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده، مربوط به جدا شدن چرخ‌های جلو به هنگام شتاب‌گیری اولیه است. چنانچه به‌درستی از پیشرانه‌ی آن استفاده شود و لاستیک‌های عقب به‌خوبی گرم شده‌ باشند، چرخ‌های جلو تا ۹۰ سانتیمتر از سطح زمین جدا خواهند شد که تاکنون در هیچ خودروی سواری استانداردی، دیده نشده است.

شتاب‌گیری این خودرو، حالا به آمارهای منتشرشده از ابرخودروهای اروپایی مثل بوگاتی شیرون و کونیگزگ شبیه است. دوج چلنجر دیمون، ظرف ۲.۳ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید و تنها در یک ثانیه بعد از شروع حرکت، به سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

تا پیش از این، خودروی برقی تسلا، سریع‌ترین وسیله‌ی نقلیه‌ی استاندارد دنیا در شتاب‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت بود؛ اما حالا باید به تنها بازمانده‌ی خودروهای عضلانی آمریکا، با پیشرانه‌ی بنزینی احترام گذاشت.

گرانش ۱.۸g در حرکت مستقیم، راننده‌ی دیمون را به صندلی فشار خواهد داد که از این نظر هم برتر از دیگر خودروهای سواری دنیا محسوب می‌شود؛ اما آمار شگفت‌انگیز این مدل پایانی ندارد و مسیر ۴۰۰ متر (یک چهارم مایل) را هم در ۹.۶۵ ثانیه طی می‌کند تا در انتهای آن، سرعتی بیش از ۲۳۰ کیلومتر بر ساعت داشته باشد. به همین دلیل، بنیاد NHRA اجازه‌ی ورود دیوج دیمون به مسابقات درگ را نمی‌دهد؛ چراکه حضور سریع‌ترین خودروی جاده‌ای جهان در تست ۴۰۰ متر، انگیزه‌ی شرکت در این رقابت‌های درگ را از دیگران خواهد گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا